Haydi Yine Yeniden...

Gece ne guzel sohbet etmissiniz kizlar benim hain telefon gostermedi yazilanlari bende yattiniz sandim yattim uyudum yogurt kuru bu kez ise yaramadi yaa artilardayimm fenaaaa tomurcugumun yazdiklari motive etti beni kendime geldim demekki on gibi yapmiyacakmisiz bu kuru bikere dahayemistim sekizde ise yaramisti hain vucut el kadar yogurtan nasil kilo yaptin

Gunaydın kızlar misafiri yolladım leslı bile yaptım da bı kahvaltı bulaşığı var sanki dugun yemegi erkenden gittiler acele acele hazırladım cok yorgun hissediyorum nevresim ler yıkanacak ev toplanacak offf be kım yapacak bu işleri

Hadi geçmiş olsun canım yüz akıyla agirlamissindir :) diyetini uygulayabildin mi canim

Hadi geçmiş olsun canım yüz akıyla agirlamissindir :) diyetini uygulayabildin mi canim
Aynen sukur yanı cok dagıtmadım ama 400 gr artı var kı zaten carsamba sabahta vardı cok guzel menu ve spora ragmen insallah hafta sonu kurtulurm ve ben esofman aldım baktım l yok XL buyuk mu olur diyorum emin degilim ama hep elimde XL esim bi kızdı özgüven sıfır al m git dene olur dedi olmaz dedim iki tane aldı kasaya gidiyordu tamam ver dedim kabine gırdım resmen elim titriyor bi giydim tam ya cuk dıye oturdu ben şok tabı nerdeyse çıkıp magazayı Tur atacaktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…