- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.921
Günaydın fıstığım,belli olmaz o atak yaparsın belki salıya kadar.aynen devam böyle6 lara daha çok var önce 7 leri bir görsem bu hafta bende de tık yok resmen durdum olduğum yerde sayıyorum
Gecmiş olsun ben bulamadım nasıl degistirdın sen yabugün saat 2 de dişçi randevum var oradan çıkınca arkadaşa oturmaya gideceğim o yüzden sadece kısır ile kurtarırım inşallah
Yok bulmadım avatar degistir var bilgiler vs doğum tarihi onlar bulmadım
Bak Canım şöyle bir ekran solda çıkış yazanin üstünde
Bak Canım şöyle bir ekran solda çıkış yazanin üstünde
Sagol canım buldumBak Canım şöyle bir ekran solda çıkış yazanin üstünde
Hadi geçmiş olsun canım yüz akıyla agirlamissindir :) diyetini uygulayabildin mi canimGunaydın kızlar misafiri yolladım leslı bile yaptım da bı kahvaltı bulaşığı var sanki dugun yemegi erkenden gittiler acele acele hazırladım cok yorgun hissediyorum nevresim ler yıkanacak ev toplanacak offf be kım yapacak bu işleri
Hayirli olsun canim ..filik hic duymamistim niye degistirdin ismini asyam iyiydiOnu gir bunu gir bı anda kabul etti cok kısa binası oldu ben Kıvırcgm dıye hep filik derler ama hıc dusunmemıstım ad bıan bu geldi aklıma
Aminn allah razi olsun canim ins hayra ulasir ....Gunaydin hanimlar herkese hayirli cumalar dun aksam gelemedim misafirlerim gec gitti sonrada yorgunluktan uyuya kalmisim
angelina35 Rabbim bu cuma gunu hatirina ne derdin varsa hayira ulastirsin insallah
Aynen sukur yanı cok dagıtmadım ama 400 gr artı var kı zaten carsamba sabahta vardı cok guzel menu ve spora ragmen insallah hafta sonu kurtulurm ve ben esofman aldım baktım l yok XL buyuk mu olur diyorum emin degilim ama hep elimde XL esim bi kızdı özgüven sıfır al m git dene olur dedi olmaz dedim iki tane aldı kasaya gidiyordu tamam ver dedim kabine gırdım resmen elim titriyor bi giydim tam ya cuk dıye oturdu ben şok tabı nerdeyse çıkıp magazayı Tur atacaktumHadi geçmiş olsun canım yüz akıyla agirlamissindir :) diyetini uygulayabildin mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?