- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.941
Ne bilim ıste skldım ben evde kı esualrıda saga sola yer degıstrrm surekli senin neyin var gecmisi tam okumadım allah yardımcın olsun dualarını kabul etsin insallahHayirli olsun canim ..filik hic duymamistim niye degistirdin ismini asyam iyiydi
Aynen sukur yanı cok dagıtmadım ama 400 gr artı var kı zaten carsamba sabahta vardı cok guzel menu ve spora ragmen insallah hafta sonu kurtulurm ve ben esofman aldım baktım l yok XL buyuk mu olur diyorum emin degilim ama hep elimde XL esim bi kızdı özgüven sıfır al m git dene olur dedi olmaz dedim iki tane aldı kasaya gidiyordu tamam ver dedim kabine gırdım resmen elim titriyor bi giydim tam ya cuk dıye oturdu ben şok tabı nerdeyse çıkıp magazayı Tur atacaktum
Eminim yaza sende cok farklı bedenler alırsın Tisort ve hırka l aldım TunIk 40 evde baska markanın 44 tunıklerı var resmen çuval gibi olmus mayısta daraltma yaptrcam pantolon 30 (40 ) demek ki 65 altı dusersem 38 le tanısacamsüper canım ya bende artık kurtulsam şu büyük bedenlerden ne güzel olurdu
Canim xl hatta l bile bana bol oluyo ki sen benden uzunsun sana m olur hatta s yi bili zorlar sin bende arti oldun bugun cok canim sikildi bi ileri iki geri dahami siki tutmak lazim bilmiyorumki yaaAynen sukur yanı cok dagıtmadım ama 400 g var kı zaten carsamba sabahta vardı cok guzel menu ve spora ragmen insallah hafta sonu kurtulurm ve ben esofman aldım baktım l yok XL buyuk mu olur diyorum emin degilim ama hep elimde XL esim bi kızdı özgüven sıfır al m git dene olur dedi olmaz dedim iki tane aldı kasaya gidiyordu tamam ver dedim kabine gırdım resmen elim titriyor bi giydim tam ya cuk dıye oturdu ben şok tabı nerdeyse çıkıp magazayı Tur atacaktum
Günaydın canlarım
Ben geldim ama gittiğim gibi gelmedim dün gün boyu hep sevdiğim şeyler geldi önüme ve ben kendime dur diyemedim. 1 Kilo artıdayım malesefsalı gününe kadar bu artıyi versem ne güzel olur o kadar doluyum ki sabah kahvaltısı bile yapmadım. .
Dün mevlid ardından birde ateşlenen bir misafirin çocuğuna geçmiş olsun aşkım gün daha geç bitince yediklerini de hep geç saate denk geldi bu artıyi inşallah bu yüzden almışımdır
Canim xl hatta l bile bana bol oluyo ki sen benden uzunsun sana m olur hatta s yi bili zorlar sin bende arti oldun bugun cok canim sikildi bi ileri iki geri dahami siki tutmak lazim bilmiyorumki yaa
Günaydın canlarım
Ben geldim ama gittiğim gibi gelmedim dün gün boyu hep sevdiğim şeyler geldi önüme ve ben kendime dur diyemedim. 1 Kilo artıdayım malesefsalı gününe kadar bu artıyi versem ne güzel olur o kadar doluyum ki sabah kahvaltısı bile yapmadım. .
Dün mevlid ardından birde ateşlenen bir misafirin çocuğuna geçmiş olsun aşkım gün daha geç bitince yediklerini de hep geç saate denk geldi bu artıyi inşallah bu yüzden almışımdır
P Keske gece menunu yazsaydin yada arada falan ben olsam tuvalette bile yazardim cunku o zaman kendini frenlerdin buraya yazmiyacagini bildigin icin kacirdin ben misafir varken ac kalirim yiyemem kalabalikta hic yiyemem neyse olmus artik bugun daha siki tutRsin ins kurtulursun artilardan uzulmeGünaydın canlarım
Ben olsam sabah ve aksami sade tutardim komşuda da her şeyden bir tane yerdim
Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun yeni ismin.Özledik seni kızzzGunaydın kızlar misafiri yolladım leslı bile yaptım da bı kahvaltı bulaşığı var sanki dugun yemegi erkenden gittiler acele acele hazırladım cok yorgun hissediyorum nevresim ler yıkanacak ev toplanacak offf be kım yapacak bu işleri
Ah milad vah milad.hani dikkat edecektin.neyse motivasyonunu kaybetmeden hemen aktif olup toparlanmaya çalış.zararın neresinden dönersen kardır...Günaydın canlarım
Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun yeni ismin.Özledik seni kızzz
Ben ram bilmiyorum menu kacırdım ama sen onceki gıbı degilsın dahakine menuler bende yedim artı yok yemedım artı olmuştum öğlen e ekle sen meton calissın akşam ekmek yeme bence oyle bı dene tomurcuk gıbı tost ye olmazsa yada aksamdan çorba falan ayIRCanim xl hatta l bile bana bol oluyo ki sen benden uzunsun sana m olur hatta s yi bili zorlar sin bende arti oldun bugun cok canim sikildi bi ileri iki geri dahami siki tutmak lazim bilmiyorumki yaa
1 gun gittim kız ama buraya yazmayınca insan gevsıyor bildirim dusunup frenlıyor yine deHoşgeldin canım.Hayırlı olsun yeni ismin.Özledik seni kızzz
Canım kimin yeni adı???[/QUOTE
Ben Asyam canım Şule
Asyam13 adını Filik olarak değiştirdi canımCanım kimin yeni adı???
Olsun 1 gün deyip geçme.Girmeyince insanın görü arıyor1 gun gittim kız ama buraya yazmayınca insan gevsıyor bildirim dusunup frenlıyor yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?