Haydi Yine Yeniden...

süper canım ya bende artık kurtulsam şu büyük bedenlerden ne güzel olurdu

süper canım ya bende artık kurtulsam şu büyük bedenlerden ne güzel olurdu
Eminim yaza sende cok farklı bedenler alırsın Tisort ve hırka l aldım TunIk 40 evde baska markanın 44 tunıklerı var resmen çuval gibi olmus mayısta daraltma yaptrcam pantolon 30 (40 ) demek ki 65 altı dusersem 38 le tanısacam

Günaydın canlarım
Ben geldim ama gittiğim gibi gelmedim dün gün boyu hep sevdiğim şeyler geldi önüme ve ben kendime dur diyemedim. 1 Kilo artıdayım malesef salı gününe kadar bu artıyi versem ne güzel olur o kadar doluyum ki sabah kahvaltısı bile yapmadım. .
Dün mevlid ardından birde ateşlenen bir misafirin çocuğuna geçmiş olsun aşkım gün daha geç bitince yediklerini de hep geç saate denk geldi bu artıyi inşallah bu yüzden almışımdır

Canim xl hatta l bile bana bol oluyo ki sen benden uzunsun sana m olur hatta s yi bili zorlar sin bende arti oldun bugun cok canim sikildi bi ileri iki geri dahami siki tutmak lazim bilmiyorumki yaa

Ha bu arada benim paketimi bittiği için oğlumun telefonundan yazıyorum yazım hatası veriyor otomatik düzeltme ayarı var kusura bakmayın

olsun canım Allah kabul etsin mevlidinizi
moral bozmak yok yeniden yeniden başlayacağız

Canim sakin sakin nasilsa bozdum devam edeyim moduna girme hemen toparlan bugun protein agirlikli beslen bol su ic cabuk gelen cabuk gider sen o arti biri bir gunde bile atarsin hem saliyi dusun ortim

P Keske gece menunu yazsaydin yada arada falan ben olsam tuvalette bile yazardim cunku o zaman kendini frenlerdin buraya yazmiyacagini bildigin icin kacirdin ben misafir varken ac kalirim yiyemem kalabalikta hic yiyemem neyse olmus artik bugun daha siki tutRsin ins kurtulursun artilardan uzulme

Ben olsam sabah ve aksami sade tutardim komşuda da her şeyden bir tane yerdim

Galiba öyle yapıcam canım eğer herşeyden birer tane yersem de akşam yemem. Sütle falan geçiştiririm.
Ya ben hala wc çıkamıyorummm offf galiba o yüzden de gram veremicem gibi görünüyo. Artıdaydım şimdi sabitim. Bir hafta oldu wc çıksam düzenli belki veririm ama yok. Akşamları da az yiyorum sebze yiyorum kayısı yiyorum bol su içiyorum hatta müsil bile denedim yok yok yok şaka gibi

Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun yeni ismin.Özledik seni kızzz

Ah milad vah milad.hani dikkat edecektin.neyse motivasyonunu kaybetmeden hemen aktif olup toparlanmaya çalış.zararın neresinden dönersen kardır...

Canim xl hatta l bile bana bol oluyo ki sen benden uzunsun sana m olur hatta s yi bili zorlar sin bende arti oldun bugun cok canim sikildi bi ileri iki geri dahami siki tutmak lazim bilmiyorumki yaa
Ben ram bilmiyorum menu kacırdım ama sen onceki gıbı degilsın dahakine menuler bende yedim artı yok yemedım artı olmuştum öğlen e ekle sen meton calissın akşam ekmek yeme bence oyle bı dene tomurcuk gıbı tost ye olmazsa yada aksamdan çorba falan ayIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…