Haydi Yine Yeniden...

Bende tam boyle dusunuyodum canim aksamlari ekmegi zaten cok azaltmistim baxen hic olmuyodu bu aksam sade corba salata yada yogurt olsun diyorum bakalim bide boyle deneyim ins eksiye gecerim yoksa cildircam

Gunaydin kizlar dun aksam 7.30 da yattim ve sabah da 7.30 da klaktim. Uzun zamandir bu kadar uyumamistim. Sabah cok.doyurucu bir kahvalti yapmama ragmen. Icimden surekli beni durten birsey var. Ye ye ye diye ama ne yicem onu bile bilmeyen ben. Aslinda midem bile bulaniyor. Tabiki yemeyecem tutacam kendimi tuttmazsam basaramam tabiki.zaten salidan beri bir kacamaktir gidiyor bende sali gunune eksi bildirimlerde olmak istiyorum. Kizimi okula gonderdim aldim oglumu da piknik alaninda 1 tur attik eve geldik.
bugun bu dugusal acliga yenilmeyecegim

1 gun gittim kız ama buraya yazmayınca insan gevsıyor bildirim dusunup frenlıyor yine de
Bizde bunu hep savunuyoruz bugun kacirdim yazmayim diyince ertesi gunde kaciyo bundan sonra kacamak dolu bile olsa dunyalari bile yemis olsak keyfi menu bildirimi yapmayan ceza alsin haftaya yeni den basliyomus gibi olsun ve derece listesinde olmasin o hafta ne dersiniz siki tutmak adina belki kacamaklarda minimuma girer bu sayede tomurcukkk kizlar sizde fikrinizi bildirin hadi

Canim bende kahve çok işe yarıyor birde kirazsapi ve yeşil çayı karistiriyorum oda ise yarıyor. Bi çıkan zaten tuvaletten cikamayacan biliyorum

Sut icebiliyosan tarcinli sut ic cani tok tutar seni

Oh oh süper canım ya bende öyle durumlarda çok mutlu oluyorum herkese anlatasim geliyor

canım ben dün öğlen patatesli börekle baya bir mücadele verdim ama ben kazandım sende kazanabilirsin şeytana uymak yok

Anlat ayol bizde motive olalim ben cok seviniyorum burda boyle seyler yazilinca
Valla canım yeni ciciler almadım ama geçenlerde 40 beden tunigim oldu Çok mutlu oldum. Ay birde 1 ay önce(5 kilo vermeden once) bi elbise almıştım 42 beden ay mağazada fermuarını 3 kişi kapattık sonra o kadar utandım ki aldığım çantada duruyor hala. onu tekrar denedigimde fermuarin çok rahat kapanmasını istiyorum o yüzden cesaret edemiyorum

Yeme canim yeme gulum irademize sahip cikalim bende ogleden sonra biyere davetliyim yemeyi dusunmuyorum ama o kadar insanin icinde biraz tuhaf kacabilir ama ben bi cozum buldum buyuk kizimin okulu yok ogleden sonra onu da goturucem bi tabak alip kendim yiyor gibi yapip onun agzina tikicam

Dünde dediğim gibi işlerim çok yoğun şuan.aktif olup yazamıyorum.okuyup çıkıyorum.
bu mevzu benimde aklımdaydı ne zamandır.müsait bi zamanda konuşalım ve bir karara bağlayalım bu kaçamak yapıp liste paylaşmama işini canım,çünkü kaçamak yapmak menü bildirmemeye mazeret değil...

Benim öyle durumlarda sebebim birincisi aşırı yemiş olmam. Ikincisi de yediklerimi sizin görüp motivasyonunuzu düşürmek istememem. Benim için ertesi gün silkelenme oluyor devam etmiyorum çok şükür ama tabi grup kararı ne olursa uyarım

hahahah atsaydın kız magaza da bi zafer turu ben olsam 3-4 zafer turu atardım herhalde birde hoplaya zıplaya yupppiii diye diye olurdu

karnında şişlikte var mı gülüm sen bi doktora gitsene ultrason iste bi baksınlar bağırsaklarada rahimede

adından bile sıkılan hatun hiç aynı kiloda kalır mı sırf aynı rakamı görmekten sıkıldığın için bile sen erirsin gülümmm
hayırlı uğurlu olsun yeni adın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…