- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.961
inciiitanesi canim yaa dun yogurt kuru yaptim saat onda birde biliyosunuz findikli cukolata var bir parca suyuda guzel ictim ama anlamadim yaa niye oldu
Bende tam boyle dusunuyodum canim aksamlari ekmegi zaten cok azaltmistim baxen hic olmuyodu bu aksam sade corba salata yada yogurt olsun diyorum bakalim bide boyle deneyim ins eksiye gecerim yoksa cildircamBen ram bilmiyorum menu kacırdım ama sen onceki gıbı degilsın dahakine menuler bende yedim artı yok yemedım artı olmuştum öğlen e ekle sen meton calissın akşam ekmek yeme bence oyle bı dene tomurcuk gıbı tost ye olmazsa yada aksamdan çorba falan ayIR
Bizde bunu hep savunuyoruz bugun kacirdim yazmayim diyince ertesi gunde kaciyo bundan sonra kacamak dolu bile olsa dunyalari bile yemis olsak keyfi menu bildirimi yapmayan ceza alsin haftaya yeni den basliyomus gibi olsun ve derece listesinde olmasin o hafta ne dersiniz siki tutmak adina belki kacamaklarda minimuma girer bu sayede1 gun gittim kız ama buraya yazmayınca insan gevsıyor bildirim dusunup frenlıyor yine de
Canim bende kahve çok işe yarıyor birde kirazsapi ve yeşil çayı karistiriyorum oda ise yarıyor. Bi çıkan zaten tuvaletten cikamayacan biliyorumGaliba öyle yapıcam canım eğer herşeyden birer tane yersem de akşam yemem. Sütle falan geçiştiririm.
Ya ben hala wc çıkamıyorummm offfgaliba o yüzden de gram veremicem gibi görünüyo. Artıdaydım şimdi sabitim. Bir hafta oldu wc çıksam düzenli belki veririm ama yok. Akşamları da az yiyorum sebze yiyorum kayısı yiyorum bol su içiyorum hatta müsil bile denedim yok yok yok şaka gibi
Sut icebiliyosan tarcinli sut ic cani tok tutar seniGunaydin kizlar dun aksam 7.30 da yattim ve sabah da 7.30 da klaktim. Uzun zamandir bu kadar uyumamistim. Sabah cok.doyurucu bir kahvalti yapmama ragmen. Icimden surekli beni durten birsey var. Ye ye ye diye ama ne yicem onu bile bilmeyen ben. Aslinda midem bile bulaniyor. Tabiki yemeyecem tutacam kendimi tuttmazsam basaramam tabiki.zaten salidan beri bir kacamaktir gidiyor bende sali gunune eksi bildirimlerde olmak istiyorum. Kizimi okula gonderdim aldim oglumu da piknik alaninda 1 tur attik eve geldik.
bugun bu dugusal acliga yenilmeyecegim
Oh oh süper canım ya bende öyle durumlarda çok mutlu oluyorum herkese anlatasim geliyorAynen sukur yanı cok dagıtmadım ama 400 gr artı var kı zaten carsamba sabahta vardı cok guzel menu ve spora ragmen insallah hafta sonu kurtulurm ve ben esofman aldım baktım l yok XL buyuk mu olur diyorum emin degilim ama hep elimde XL esim bi kızdı özgüven sıfır al m git dene olur dedi olmaz dedim iki tane aldı kasaya gidiyordu tamam ver dedim kabine gırdım resmen elim titriyor bi giydim tam ya cuk dıye oturdu ben şok tabı nerdeyse çıkıp magazayı Tur atacaktum
Anlat ayol bizde motive olalim ben cok seviniyorum burda boyle seyler yazilincaOh oh süper canım ya bende öyle durumlarda çok mutlu oluyorum herkese anlatasim geliyor
Gunaydin kizlar dun aksam 7.30 da yattim ve sabah da 7.30 da klaktim. Uzun zamandir bu kadar uyumamistim. Sabah cok.doyurucu bir kahvalti yapmama ragmen. Icimden surekli beni durten birsey var. Ye ye ye diye ama ne yicem onu bile bilmeyen ben. Aslinda midem bile bulaniyor. Tabiki yemeyecem tutacam kendimi tuttmazsam basaramam tabiki.zaten salidan beri bir kacamaktir gidiyor bende sali gunune eksi bildirimlerde olmak istiyorum. Kizimi okula gonderdim aldim oglumu da piknik alaninda 1 tur attik eve geldik.
Kızlar onumde bunlar vardı ve ben yemedim. Arkadaslarda ben yemiyorum diye kendilerini kötü hissediyoraferin bana Eki Görüntüle 1793074
Valla canım yeni ciciler almadım ama geçenlerde 40 beden tunigim oldu Çok mutlu oldum. Ay birde 1 ay önce(5 kilo vermeden once) bi elbise almıştım 42 beden ay mağazada fermuarını 3 kişi kapattıkAnlat ayol bizde motive olalim ben cok seviniyorum burda boyle seyler yazilinca
Gunaydin kizlar dun aksam 7.30 da yattim ve sabah da 7.30 da klaktim. Uzun zamandir bu kadar uyumamistim. Sabah cok.doyurucu bir kahvalti yapmama ragmen. Icimden surekli beni durten birsey var. Ye ye ye diye ama ne yicem onu bile bilmeyen ben. Aslinda midem bile bulaniyor. Tabiki yemeyecem tutacam kendimi tuttmazsam basaramam tabiki.zaten salidan beri bir kacamaktir gidiyor bende sali gunune eksi bildirimlerde olmak istiyorum. Kizimi okula gonderdim aldim oglumu da piknik alaninda 1 tur attik eve geldik.
Dünde dediğim gibi işlerim çok yoğun şuan.aktif olup yazamıyorum.okuyup çıkıyorum.Bizde bunu hep savunuyoruz bugun kacirdim yazmayim diyince ertesi gunde kaciyo bundan sonra kacamak dolu bile olsa dunyalari bile yemis olsak keyfi menu bildirimi yapmayan ceza alsin haftaya yeni den basliyomus gibi olsun ve derece listesinde olmasin o hafta ne dersiniz siki tutmak adina belki kacamaklarda minimuma girer bu sayedetomurcukkk kizlar sizde fikrinizi bildirin hadi
Kızlar onumde bunlar vardı ve ben yemedim. Arkadaslarda ben yemiyorum diye kendilerini kötü hissediyoraferin bana Eki Görüntüle 1793074
Benim öyle durumlarda sebebim birincisi aşırı yemiş olmam. Ikincisi de yediklerimi sizin görüp motivasyonunuzu düşürmek istememem. Benim için ertesi gün silkelenme oluyor devam etmiyorum çok şükür ama tabi grup kararı ne olursa uyarımDünde dediğim gibi işlerim çok yoğun şuan.aktif olup yazamıyorum.okuyup çıkıyorum.
bu mevzu benimde aklımdaydı ne zamandır.müsait bi zamanda konuşalım ve bir karara bağlayalım bu kaçamak yapıp liste paylaşmama işini canım,çünkü kaçamak yapmak menü bildirmemeye mazeret değil...
hahahah atsaydın kız magaza da bi zafer turu ben olsam 3-4 zafer turu atardım herhalde birde hoplaya zıplaya yupppiii diye diye olurduAynen sukur yanı cok dagıtmadım ama 400 gr artı var kı zaten carsamba sabahta vardı cok guzel menu ve spora ragmen insallah hafta sonu kurtulurm ve ben esofman aldım baktım l yok XL buyuk mu olur diyorum emin degilim ama hep elimde XL esim bi kızdı özgüven sıfır al m git dene olur dedi olmaz dedim iki tane aldı kasaya gidiyordu tamam ver dedim kabine gırdım resmen elim titriyor bi giydim tam ya cuk dıye oturdu ben şok tabı nerdeyse çıkıp magazayı Tur atacaktum
karnında şişlikte var mı gülüm sen bi doktora gitsene ultrason iste bi baksınlar bağırsaklarada rahimedeGaliba öyle yapıcam canım eğer herşeyden birer tane yersem de akşam yemem. Sütle falan geçiştiririm.
Ya ben hala wc çıkamıyorummm offfgaliba o yüzden de gram veremicem gibi görünüyo. Artıdaydım şimdi sabitim. Bir hafta oldu wc çıksam düzenli belki veririm ama yok. Akşamları da az yiyorum sebze yiyorum kayısı yiyorum bol su içiyorum hatta müsil bile denedim yok yok yok şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?