- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.981
ortağım ben bu gün yine tartıldım yine aynı akşam sadece cacık yedimdi hem deBende tam boyle dusunuyodum canim aksamlari ekmegi zaten cok azaltmistim baxen hic olmuyodu bu aksam sade corba salata yada yogurt olsun diyorum bakalim bide boyle deneyim ins eksiye gecerim yoksa cildircam
sen evde durma bu gün bence yemeğini pişir akşama hazır olsun geri kalan iş güç ne varsa boş ver evde durdukça insanın aranası geliyor ağzı kımıl kımıl bir şeyler istiyor çek kapını çık gez doz parkta otur ne yaparsan artık sen bilirsinGunaydin kizlar dun aksam 7.30 da yattim ve sabah da 7.30 da klaktim. Uzun zamandir bu kadar uyumamistim. Sabah cok.doyurucu bir kahvalti yapmama ragmen. Icimden surekli beni durten birsey var. Ye ye ye diye ama ne yicem onu bile bilmeyen ben. Aslinda midem bile bulaniyor. Tabiki yemeyecem tutacam kendimi tuttmazsam basaramam tabiki.zaten salidan beri bir kacamaktir gidiyor bende sali gunune eksi bildirimlerde olmak istiyorum. Kizimi okula gonderdim aldim oglumu da piknik alaninda 1 tur attik eve geldik.
bugun bu dugusal acliga yenilmeyecegim
de vicdansız hatun aferin de hiç mi acımadın o güzelim pasta gibi şeye verilen emeğe azcık yiyeydin iyiyidi olmadı yarısını bana yollasaydın ben hakkından gelirdimmmKızlar onumde bunlar vardı ve ben yemedim. Arkadaslarda ben yemiyorum diye kendilerini kötü hissediyoraferin bana Eki Görüntüle 1793074
hohohoho süpersin vallahaYeme canim yeme gulum irademize sahip cikalim bende ogleden sonra biyere davetliyim yemeyi dusunmuyorum ama o kadar insanin icinde biraz tuhaf kacabilir ama ben bi cozum buldum buyuk kizimin okulu yok ogleden sonra onu da goturucem bi tabak alip kendim yiyor gibi yapip onun agzina tikicam
Sorma ya arkadaşlar da yerken ay çok güzelmiş ımmm diye sesler çıkarıyorlarde vicdansız hatun aferin de hiç mi acımadın o güzelim pasta gibi şeye verilen emeğe azcık yiyeydin iyiyidi olmadı yarısını bana yollasaydın ben hakkından gelirdimmmağzım sulandı yaaaaa
işte bacım böyle azimli ola ola bizide gaza getiriyorsunuz ama cidden hakkını vermek lazım maşşallah sanaSorma ya arkadaşlar da yerken ay çok güzelmiş ımmm diye sesler çıkarıyorlarama olsun şu an mutluyum haşlanmış patates tavuk yedim
Gel tabi şekerim yazın başında 8 li rakamlar versen sen, senden daha mutlu olurum inanki. Aslında olursun ama sen kendini çok kasmiyorsunişte bacım böyle azimli ola ola bizide gaza getiriyorsunuz ama cidden hakkını vermek lazım maşşallah sana
kassam işe yaramıyor ki kilo alıyorum birde benim metabolizma ilaçla anca çalışıyor yeme yönünden kasarsam iyice yavaşlıyor ama ben kabahatimi biliyorum hareketsizim ondan azcık hareketlensem daha iyi olacak havalar güzelleşmeye başladı bir de şu yağmurlar kesilsin hiç olmadı akşam çıkıp yürüycem inşallahGel tabi şekerim yazın başında 8 li rakamlar versen sen, senden daha mutlu olurum inanki. Aslında olursun ama sen kendini çok kasmiyorsunbu arada kahvaltıni beğendim
karnında şişlikte var mı gülüm sen bi doktora gitsene ultrason iste bi baksınlar bağırsaklarada rahimede
Tesekkur ederim Zumba ve leslie ıle butunlestım zaten zumbayı ihmal eder oldum yapıcam bugunHehe ay doğru canım anladım sorduktan sonra zatenleslie falan yazmışsın ya bir de profil resmini görünce anladım :))) hayırlı olsun yeni kullanıcı adın.
Kız o Imam sarığı tatlısı degıl mı cok severim guzel D3 yaparım ama 1 tanesi zaten tek basina tıkıyor insanı bence de kötü hissetsinler o tabagı1 kisi gomduyseKızlar onumde bunlar vardı ve ben yemedim. Arkadaslarda ben yemiyorum diye kendilerini kötü hissediyoraferin bana Eki Görüntüle 1793074
Ama imam sarigi tatlisi cok lezzetli oluyo.iyi dayanmissin canim.tebrikerSorma ya arkadaşlar da yerken ay çok güzelmiş ımmm diye sesler çıkarıyorlarama olsun şu an mutluyum haşlanmış patates tavuk yedim
gülmek iyidir faydalı hormonlar salgılanır@ekım2009 sende olmasan neye gulecez ya vallahi bı anlatsam nelerden sıkıldgmı sız benden sklırsınız esimle evlenmeden annem hergun hatırlatıyordu sıkılma luksun yok ona gore dıye bı kac kez birileriyle evlenecem dedim iki ay geçmeden bizimkiler sorunca sıkıldım evlenmem dedim biliyorduk zaten dediler şu Istanbul dan da bı sıkıldım kı hayırlı bı yer çıksa da gitsek diyorum
Kızlar kaçamak mevzusna gelince ben mesgul olduğum zaman gidiyorum misafir falan olunca ozaman da kaçamak yapmis oluyorum bazen musade isteyip ara verdgm oldu serbest bırakmak ıcın oyle zamanlarda da pek buraya girip yazmak istemem sahsen tamamen Cissa herkesin canı Ister dıye hem nefes almak açısından yoksa haftada bir iki yapılan yada öğünde yapılan kaçamakları herzaman yazıyorum yazarımda
Tatli.m Uzulme belkide oluyodur ben her ay denerim az once bende bi pantolon denedim fermari kapanmiyodu bugun kapandi ve biraz basani sikiyo eminim iki kilo versem oda tam olacak ben boyle motive oluyorum onceden bacagimdan cikmiyodu sende dene bence darda olsa giy bak farki gorunce cok mutlu olcan"tevafuk55, post: 45564621, member: 733990"]Valla canım yeni ciciler almadımçenlerde 40 beden tunigim oldu Çok mutlu oldum. Ay birde 1 ay önce(5 kilo vermeden once) bi elbise almıştım 42 beden ay mağazada fermuarını 3 kişi kapattıksonra o kadar utandım ki aldığım çantada duruyor hala. onu tekrar denedigimde fermuarin çok rahat kapanmasını istiyorum o yüzden cesaret edemiyorum
ben o sarıktan hiç yemedim kiiii tadını bile bilmeden sulandım iyi miAma imam sarigi tatlisi cok lezzetli oluyo.iyi dayanmissin canim.tebriker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?