Haydi Yine Yeniden...

Bende tam boyle dusunuyodum canim aksamlari ekmegi zaten cok azaltmistim baxen hic olmuyodu bu aksam sade corba salata yada yogurt olsun diyorum bakalim bide boyle deneyim ins eksiye gecerim yoksa cildircam
ortağım ben bu gün yine tartıldım yine aynı akşam sadece cacık yedimdi hem de
dur bensiz çıldırma beraber çıldıralım

sen evde durma bu gün bence yemeğini pişir akşama hazır olsun geri kalan iş güç ne varsa boş ver evde durdukça insanın aranası geliyor ağzı kımıl kımıl bir şeyler istiyor çek kapını çık gez doz parkta otur ne yaparsan artık sen bilirsin

Kızlar onumde bunlar vardı ve ben yemedim. Arkadaslarda ben yemiyorum diye kendilerini kötü hissediyor aferin bana Eki Görüntüle 1793074
de vicdansız hatun aferin de hiç mi acımadın o güzelim pasta gibi şeye verilen emeğe azcık yiyeydin iyiyidi olmadı yarısını bana yollasaydın ben hakkından gelirdimmm ağzım sulandı yaaaaa

hohohoho süpersin vallaha

de vicdansız hatun aferin de hiç mi acımadın o güzelim pasta gibi şeye verilen emeğe azcık yiyeydin iyiyidi olmadı yarısını bana yollasaydın ben hakkından gelirdimmm ağzım sulandı yaaaaa
Sorma ya arkadaşlar da yerken ay çok güzelmiş ımmm diye sesler çıkarıyorlar ama olsun şu an mutluyum haşlanmış patates tavuk yedim

sabah 10 :10
minnacık zeytin yağı damlatılmış tavada sucuklu yumurta üstüne bir tutam da kaşar
çayı şekersiz içerim ama bu defa canım şekerli çekti ilk çayıma şeker attım içtim gerisi yine şekersiz

işte bacım böyle azimli ola ola bizide gaza getiriyorsunuz ama cidden hakkını vermek lazım maşşallah sana
Gel tabi şekerim yazın başında 8 li rakamlar versen sen, senden daha mutlu olurum inanki. Aslında olursun ama sen kendini çok kasmiyorsun bu arada kahvaltıni beğendim

Gel tabi şekerim yazın başında 8 li rakamlar versen sen, senden daha mutlu olurum inanki. Aslında olursun ama sen kendini çok kasmiyorsun bu arada kahvaltıni beğendim
kassam işe yaramıyor ki kilo alıyorum birde benim metabolizma ilaçla anca çalışıyor yeme yönünden kasarsam iyice yavaşlıyor ama ben kabahatimi biliyorum hareketsizim ondan azcık hareketlensem daha iyi olacak havalar güzelleşmeye başladı bir de şu yağmurlar kesilsin hiç olmadı akşam çıkıp yürüycem inşallah

Hehe ay doğru canım anladım sorduktan sonra zaten leslie falan yazmışsın ya bir de profil resmini görünce anladım :))) hayırlı olsun yeni kullanıcı adın.

@ekım2009 sende olmasan neye gulecez ya vallahi bı anlatsam nelerden sıkıldgmı sız benden sklırsınız esimle evlenmeden annem hergun hatırlatıyordu sıkılma luksun yok ona gore dıye bı kac kez birileriyle evlenecem dedim iki ay geçmeden bizimkiler sorunca sıkıldım evlenmem dedim biliyorduk zaten dediler şu Istanbul dan da bı sıkıldım kı hayırlı bı yer çıksa da gitsek diyorum

Kızlar kaçamak mevzusna gelince ben mesgul olduğum zaman gidiyorum misafir falan olunca ozaman da kaçamak yapmis oluyorum bazen musade isteyip ara verdgm oldu serbest bırakmak ıcın oyle zamanlarda da pek buraya girip yazmak istemem sahsen tamamen Cissa herkesin canı Ister dıye hem nefes almak açısından yoksa haftada bir iki yapılan yada öğünde yapılan kaçamakları herzaman yazıyorum yazarımda

Kızlar onumde bunlar vardı ve ben yemedim. Arkadaslarda ben yemiyorum diye kendilerini kötü hissediyor aferin bana Eki Görüntüle 1793074
Kız o Imam sarığı tatlısı degıl mı cok severim guzel D3 yaparım ama 1 tanesi zaten tek basina tıkıyor insanı bence de kötü hissetsinler o tabagı1 kisi gomduyse bravo sana da ben olsam birer tane yerim diyet olsun olmasın

"tevafuk55, post: 45564621, member: 733990"]Valla canım yeni ciciler almadımçenlerde 40 beden tunigim oldu Çok mutlu oldum. Ay birde 1 ay önce(5 kilo vermeden once) bi elbise almıştım 42 beden ay mağazada fermuarını 3 kişi kapattık sonra o kadar utandım ki aldığım çantada duruyor hala. onu tekrar denedigimde fermuarin çok rahat kapanmasını istiyorum o yüzden cesaret edemiyorum [/QUOTE]
Tatli.m Uzulme belkide oluyodur ben her ay denerim az once bende bi pantolon denedim fermari kapanmiyodu bugun kapandi ve biraz basani sikiyo eminim iki kilo versem oda tam olacak ben boyle motive oluyorum onceden bacagimdan cikmiyodu sende dene bence darda olsa giy bak farki gorunce cok mutlu olcan

Gömlek tuniğimi değişime yollamıştım bugün geldi kargo. 40 beden daha iyi oldu omuzlar oturdu göğüs kısmı oturdu. Beli bol baya tabi yine. Bir de 38'i görsem daha mutlu olcam :))) ama bnm kilo vermem duraklamaya girdi galiba ya

gülmek iyidir faydalı hormonlar salgılanır
yazık kız annene nasıl korkmuştur o zamanlar bu kız evlenip 3-5 ay sonra ben bu adamdan sıkıldım dersin diye ödü kopmuştur sen de iyi vermişsin o korkuyu heheheh

Tatli.m Uzulme belkide oluyodur ben her ay denerim az once bende bi pantolon denedim fermari kapanmiyodu bugun kapandi ve biraz basani sikiyo eminim iki kilo versem oda tam olacak ben boyle motive oluyorum onceden bacagimdan cikmiyodu sende dene bence darda olsa giy bak farki gorunce cok mutlu olcan [/QUOTE]
dün komşum geldi ya canı sağ olsun yine bana hediye almış yüzük getirdi bu defa çok beğendim bi denedim etimde sıkıştı 19 numara 20 si yoktu diyorsan ben bunu götürüp değişeyim başka modelle diyor kıyamam yaaa
bende dedim sırf bu yüzük parmağıma oturmasın diye gerekirse 5 kilo vericem bastık kahkahayı sırf yüzük olsun diye zayıflıycan şimdi demi diye diyee:)))
siz pantolon tunik için uğraşın ben yüzük için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…