Haydi Yine Yeniden...

kuru kayısı leblebi neyime yetmiyorsa süt kaynatıyorum az sonra nescafe katar içerim öğle yemeğim bu olsun
1 avuç leblebi
yarım avuç içi ceviz
3-4 kuru kayısı
az sonrada süt:))

Kızlar ya guluyorum size aynı benim diyet basları halim iki uc gun kilo vermedınız mı duraklama sanıyorsunuz o duraklama sayılmaz kı 1 ay iki ileri bı geri 100 gr vs yada sabıt ben 3 hafta kaldgmı biliyorum daha duraklama gormedinız sız hep yanınızda devam etseydi ben 60 tum suan koruma da takılıyordum

dün komşum geldi ya canı sağ olsun yine bana hediye almış yüzük getirdi bu defa çok beğendim bi denedim etimde sıkıştı 19 numara 20 si yoktu diyorsan ben bunu götürüp değişeyim başka modelle diyor kıyamam yaaa
bende dedim sırf bu yüzük parmağıma oturmasın diye gerekirse 5 kilo vericem bastık kahkahayı sırf yüzük olsun diye zayıflıycan şimdi demi diye diyee:)))
siz pantolon tunik için uğraşın ben yüzük için [/QUOTE]
Esim kilo aldı ben verdim biz alyansları degıstık Tam oldu onun kı bana yoksa hıc girmiyordu bıle onun parmakları ince cok kıbar benım ki tombiş tı tabi amaçlı kalın benım incelme z daha da

kuru kayısı leblebi neyime yetmiyorsa süt kaynatıyorum az sonra nescafe katar içerim öğle yemeğim bu olsun
1 avuç leblebi
yarım avuç içi ceviz
3-4 kuru kayısı
az sonrada süt:))
Evet öğlen olsun ara ıcın bı tık fazla olur afiyet olsun

Işler bitti kızı gezdirdım yemek yendi 1.5 lt su 1 yesilcay icildı ben biraz uyurum gorusmek uzere aksam

ben 3 haftadır aynıyım o vakit benim ki duruklama ben bu duraklamanın teee

Esim kilo aldı ben verdim biz alyansları degıstık Tam oldu onun kı bana yoksa hıc girmiyordu bıle onun parmakları ince cok kıbar benım ki tombiş tı tabi amaçlı kalın benım incelme z daha da[/QUOTE]
ne uyumlu ne tutumlu karı kocasınızz bak yeni yüzükler için masraf bile çıkmamış maşallahh

angelina35 gülüm şu tarifi yapıyorum şimdi attım bile fırına sence hafif bi tarif mi 1-2 küçük dilim yesem mi
  • 3-4 dal pırasa
  • 1 büyük havuç
  • Çeyrek demet maydanoz
  • Çeyrek demet dereotu
  • 2-3 yumurta (2 büyük veya 3 küçük)
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Yarım su bardağından bir parmak fazla sıvı yağ
  • 1 su bardağı mısır unu
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • Beyaz peynir
  • Kaşar peynir rendesi
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Çörek otu
  • Susam

Ortim icinde masallah hersry var bir dilimle yaninda ayran la yersen doyarsin cok guzel biseye benziyo pirSa coregi bende karnibahar yapiyorumm corba yapcam ama karar veremedim ne yapsam diye sade corba iciyim diyorum bu gece cok ac kalcam hic sade corbala gecistirmemistim

tek çorba niye yiycen karnıbahardan da yesene işte mis gibi hafif yemek beşamal soslu değilse
ben tarhana çorbası yaptım bu pırasa kekini birde köfte yapıcam büyük ihtimal benimkiler çorbayı içmeyecek azcık bakla vardı onu zeytin yağlı yaparım 1 tabak çıkar yoğurtla salata niyetine yesinler

Yok canım yaa 2,5 ay olacak bana. Duraklama derken gün geçtikçe daha az gidiyo artık. Yoksa hepten durdu demek istemiyorum tabiki.

Herhalde bana söylüyorsunuz 2 gun paylasamadim. Dun erkenden yazmasaymisimyazamayacak misim cunki 7.30 da yattim uyudum

Herhalde bana söylüyorsunuz 2 gun paylasamadim. Dun erkenden yazmasaymisimyazamayacak misim cunki 7.30 da yattim uyudum
hahahah bana da olabilir son 2 güne kadar ne kimsenin menüsüne yorum yapabildim ne de doğru düzgün menü verdim
arada hepimiz menü vermeyi unutuyoruz yada cıss yedik diye yazmak istemiyoruz o yüzden herkes kendi üstüne alınacak gibi:)) çünkü genelimiz yaptı bunu hihihihih

aynen senin gibi düşünüyorum canım

Canım bizde meşgul olduğumuz zaman yada misafir olunca gidince yapıyoruz kaçamaklar ama yazılmalı bence her türlü yediklerimiz.yada dediğin gibi önceden ara istenmeli.çünkü burda yediklerimizi görerek yorum yapıyoruz ve ona göre dereceye giriyoruz.
ben şahsen kendi adıma söyleyeyim yazıdan okuyarak etkilenmiyorum canım çekmiyor ama sizleri bilemem.
Genel menü paylaşılsın can çekilecek şeyler üstü kapalı söylensin o zaman.menü sonunda mesela misafirlikte kaçamak yaptım hamur işi yedim sütlü tatlı yedim gibi.
bu konuyla ilgliliherkesin fikrini istiyorum lütfen.bana kaçamak yapıldığı için menü paylaşmamak çok da adil gelmiyor diğer paylaşanlara.ama misafir vardır hastalık vardır veya eşle yemeğe falan çıkılmıştır amenna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…