- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.001
Kızlar ya guluyorum size aynı benim diyet basları halim iki uc gun kilo vermedınız mı duraklama sanıyorsunuz o duraklama sayılmaz kı 1 ay iki ileri bı geri 100 gr vs yada sabıt ben 3 hafta kaldgmı biliyorum daha duraklama gormedinız sız hep yanınızda devam etseydi ben 60 tum suan koruma da takılıyordumGömlek tuniğimi değişime yollamıştım bugün geldi kargo. 40 beden daha iyi oldu omuzlar oturdu göğüs kısmı oturdu. Beli bol baya tabi yine. Bir de 38'i görsem daha mutlu olcam :))) ama bnm kilo vermem duraklamaya girdi galiba ya
dün komşum geldi ya canı sağ olsun yine bana hediye almış yüzük getirdi bu defa çok beğendim bi denedim etimde sıkıştı 19 numara 20 si yoktu diyorsan ben bunu götürüp değişeyim başka modelle diyor kıyamam yaaaTatli.m Uzulme belkide oluyodur ben her ay denerim az once bende bi pantolon denedim fermari kapanmiyodu bugun kapandi ve biraz basani sikiyo eminim iki kilo versem oda tam olacak ben boyle motive oluyorum onceden bacagimdan cikmiyodu sende dene bence darda olsa giy bak farki gorunce cok mutlu olcan
Evet öğlen olsun ara ıcın bı tık fazla olur afiyet olsunkuru kayısı leblebi neyime yetmiyorsa süt kaynatıyorum az sonra nescafe katar içerim öğle yemeğim bu olsun
1 avuç leblebi
yarım avuç içi ceviz
3-4 kuru kayısı
az sonrada süt:))
supersinKızlar onumde bunlar vardı ve ben yemedim. Arkadaslarda ben yemiyorum diye kendilerini kötü hissediyoraferin bana Eki Görüntüle 1793074
ben 3 haftadır aynıyım o vakit benim ki duruklama ben bu duraklamanın teeeKızlar ya guluyorum size aynı benim diyet basları halim iki uc gun kilo vermedınız mı duraklama sanıyorsunuz o duraklama sayılmaz kı 1 ay iki ileri bı geri 100 gr vs yada sabıt ben 3 hafta kaldgmı biliyorum daha duraklama gormedinız sız hep yanınızda devam etseydi ben 60 tum suan koruma da takılıyordum
Esim kilo aldı ben verdim biz alyansları degıstık Tam oldu onun kı bana yoksa hıc girmiyordu bıle onun parmakları ince cok kıbar benım ki tombiş tı tabi amaçlı kalın benım incelme z daha da[/QUOTE]dün komşum geldi ya canı sağ olsun yine bana hediye almış yüzük getirdi bu defa çok beğendim bi denedim etimde sıkıştı 19 numara 20 si yoktu diyorsan ben bunu götürüp değişeyim başka modelle diyor kıyamam yaaa
bende dedim sırf bu yüzük parmağıma oturmasın diye gerekirse 5 kilo vericem bastık kahkahayı sırf yüzük olsun diye zayıflıycan şimdi demi diye diyee:)))
siz pantolon tunik için uğraşın ben yüzük için
ortiğim bana da deee kıskandımmmmsupersin
Ortim icinde masallah hersry var bir dilimle yaninda ayran la yersen doyarsin cok guzel biseye benziyo pirSa coregi bende karnibahar yapiyorumm corba yapcam ama karar veremedim ne yapsam diye sade corba iciyim diyorum bu gece cok ac kalcam hic sade corbala gecistirmemistimangelina35 gülüm şu tarifi yapıyorum şimdi attım bile fırına sence hafif bi tarif mi 1-2 küçük dilim yesem mi
- 3-4 dal pırasa
- 1 büyük havuç
- Çeyrek demet maydanoz
- Çeyrek demet dereotu
- 2-3 yumurta (2 büyük veya 3 küçük)
- 1 su bardağı yoğurt
- Yarım su bardağından bir parmak fazla sıvı yağ
- 1 su bardağı mısır unu
- 1 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- Beyaz peynir
- Kaşar peynir rendesi
- Pul biber
- Karabiber
- Tuz
- Çörek otu
- Susam
tek çorba niye yiycen karnıbahardan da yesene işte mis gibi hafif yemek beşamal soslu değilseOrtim icinde masallah hersry var bir dilimle yaninda ayran la yersen doyarsin cok guzel biseye benziyo pirSa coregi bende karnibahar yapiyorumm corba yapcam ama karar veremedim ne yapsam diye sade corba iciyim diyorum bu gece cok ac kalcam hic sade corbala gecistirmemistim
Kızlar ya guluyorum size aynı benim diyet basları halim iki uc gun kilo vermedınız mı duraklama sanıyorsunuz o duraklama sayılmaz kı 1 ay iki ileri bı geri 100 gr vs yada sabıt ben 3 hafta kaldgmı biliyorum daha duraklama gormedinız sız hep yanınızda devam etseydi ben 60 tum suan koruma da takılıyordum
Sut icebiliyosan tarcinli sut ic cani tok tutar seni
canım ben dün öğlen patatesli börekle baya bir mücadele verdim ama ben kazandım sende kazanabilirsin şeytana uymak yok
Dünde dediğim gibi işlerim çok yoğun şuan.aktif olup yazamıyorum.okuyup çıkıyorum.
bu mevzu benimde aklımdaydı ne zamandır.müsait bi zamanda konuşalım ve bir karara bağlayalım bu kaçamak yapıp liste paylaşmama işini canım,çünkü kaçamak yapmak menü bildirmemeye mazeret değil...
hahahah bana da olabilir son 2 güne kadar ne kimsenin menüsüne yorum yapabildim ne de doğru düzgün menü verdimHerhalde bana söylüyorsunuz 2 gun paylasamadim. Dun erkenden yazmasaymisimyazamayacak misim cunki 7.30 da yattim uyudum
aynen senin gibi düşünüyorum canımKızlar kaçamak mevzusna gelince ben mesgul olduğum zaman gidiyorum misafir falan olunca ozaman da kaçamak yapmis oluyorum bazen musade isteyip ara verdgm oldu serbest bırakmak ıcın oyle zamanlarda da pek buraya girip yazmak istemem sahsen tamamen Cissa herkesin canı Ister dıye hem nefes almak açısından yoksa haftada bir iki yapılan yada öğünde yapılan kaçamakları herzaman yazıyorum yazarımda
Canım bizde meşgul olduğumuz zaman yada misafir olunca gidince yapıyoruz kaçamaklar ama yazılmalı bence her türlü yediklerimiz.yada dediğin gibi önceden ara istenmeli.çünkü burda yediklerimizi görerek yorum yapıyoruz ve ona göre dereceye giriyoruz.@ekım2009 sende olmasan neye gulecez ya vallahi bı anlatsam nelerden sıkıldgmı sız benden sklırsınız esimle evlenmeden annem hergun hatırlatıyordu sıkılma luksun yok ona gore dıye bı kac kez birileriyle evlenecem dedim iki ay geçmeden bizimkiler sorunca sıkıldım evlenmem dedim biliyorduk zaten dediler şu Istanbul dan da bı sıkıldım kı hayırlı bı yer çıksa da gitsek diyorum
Kızlar kaçamak mevzusna gelince ben mesgul olduğum zaman gidiyorum misafir falan olunca ozaman da kaçamak yapmis oluyorum bazen musade isteyip ara verdgm oldu serbest bırakmak ıcın oyle zamanlarda da pek buraya girip yazmak istemem sahsen tamamen Cissa herkesin canı Ister dıye hem nefes almak açısından yoksa haftada bir iki yapılan yada öğünde yapılan kaçamakları herzaman yazıyorum yazarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?