Haydi Yine Yeniden...

Ay ben onu pilav ustu kavurma gordum sekerlemeleri de salata. Ah ah aklim hep yemekte oluna

Herhalde bana söylüyorsunuz 2 gun paylasamadim. Dun erkenden yazmasaymisimyazamayacak misim cunki 7.30 da yattim uyudum
Sen bireysel olarak alınma canım bu mevzuyu çünkü hepimizin yaptığı birşey.genel kuralların arasında hergün menü bildirmek varsa ve mazeretsiz bildirim yapılmaması gerekiyorsa bu konuyu konuşmalıyız.ya kuralı düzenlemeli yada kaldırmalıyız.
uyuyakaldığın için menü bildirememek sorun değil.alt tarafı dönünce uyuyakalmışım bildiremedim der ve yazarsın.bu da anlayışla karşılanacaktır.ama kaçamak yapıyorum diye yazmamak çok mantıklı gelmiyor bana

Ben deddgm gibi menu yu kaçamak için yazmazlık yapmıyorum zaten aktif degılmdır yoksa sımıttı tatlıydı kaçamaklarımı herzaman yazdım menu iki dk yazılır evet ama ben kimseye yorum yapmayıp menu yazıp cikmak istemem siz bana yapacaksınız ben size yapmıcam haksızlık zaten vakit yoksa yoruma da bakmcam demek istegdm bu ben bugun kaçamak yaptım yazmıyorum demem burdaySam yazarım zaten bana uyar mesela 1 hafta sonra dayımlara gidecem adanadan Teyzem de gelecek yazmam menu 2 gun kaçamak yapmis olacam orda o kesin ama kaçamak olmıcak yazmama sebebim misafirlkte yazmam kısıtlı zaman zaten

Ayyynen öyle canım. menü yazılmayacaksa bu önceden bildirilmeli.misafirse misafir hastalıksa veya gezmeyse her neyse...

Ayyynen öyle canım. menü yazılmayacaksa bu önceden bildirilmeli.misafirse misafir hastalıksa veya gezmeyse her neyse...
Kural neyse uyarız canım mazeretlerde önceden söyleriz. Diğer mesajın ne canım mesaj tekrarı yazmışsın.

olsun canım Allah kabul etsin mevlidinizi
moral bozmak yok yeniden yeniden başlayacağız

Canim sakin sakin nasilsa bozdum devam edeyim moduna girme hemen toparlan bugun protein agirlikli beslen bol su ic cabuk gelen cabuk gider sen o arti biri bir gunde bile atarsin hem saliyi dusun ortim

Ah milad vah milad.hani dikkat edecektin.neyse motivasyonunu kaybetmeden hemen aktif olup toparlanmaya çalış.zararın neresinden dönersen kardır...

Sağolun kızlar.. moralim bozuk değil evet irade m biraz daha sağlam olsun ne gelirse gelsin reddedebile cek gücüm olsun isterdim ama o kadar irade li olsam 100 Kilo olmazdı m zaten.. kendimle mücadele sebebim zaten İradesizlik :)
angelina canım paketim bitti o yüzden yazma imkanım yoktu..
Aysuncum inşallah canım kan moral bozmak yok bugünle birlikte 4 gün var telafi edilmeyecek gibi değil T tatlitambak ne alemlerdesin canım senin diyetin nasıl gidiyor?

Kacamak menulere yorumuma gelince ben kacamaklarin acik bi sekilde yazılmamasi taraftariyim ama bu bütün günü es geçelim manasinda değil tabi.. açık açık ben bol kiymali börek yedim üstüne kaymakli kadayif falan denirse benim gibi iştahlı bi kadını kaybedersiniz soyliyim
Üstü kapali kacamagini anlatsın herkes ama detay verilmesin cok derim ben

Sabah yok

Öğle 11de
1 el büyüklüğünde lavas ekmek arasi döner
1 bardak ayran

Ara 15 30 gibi
bir avuç sari leblebi

Aksam 16.30
1 kirmizi bir yesil dolmalik biberden olmak uzere 2 etli dolma
2 kepce pırasalı yogurt çorbası

Ara
1 fincan sütlü kahve (şekersiz)
3 hurma (düşünüyorum)

3 lt suya tamamlayacagim

Menumu vereyim
Sevgili arkadaşlar ve @butterfly143 kankim

Sabah 8.30 : ılık limonlu şu
3 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin

Ara: 1 kepekli galeta çay
Ara: sek Nescafe iki dilim bitter

Öğle 12.15: haşlama patates (yarimdi)
Haşlama tavuk(2 tane but kalca derisiz)
Salata

Aksam 16.00: 1.5 kase çorba
5 kaşık yoğurt

Ara 20.00 : Türk Kahvesi 1 hurma

Su 3 litre

Az da olsa kahvaltı olabilirdi ama bazen benim de canım istemiyor onun dışında süper menu canım

Menun cok güzel nasil bu kadar az yiyebiliyosun ya supersin

Evet canim.bahsetmek istedigim buydu aslinda.ustu kapali olsun hic bildirim yapmamaktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…