- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.021
Kız o Imam sarığı tatlısı degıl mı cok severim guzel D3 yaparım ama 1 tanesi zaten tek basina tıkıyor insanı bence de kötü hissetsinler o tabagı1 kisi gomduysebravo sana da ben olsam birer tane yerim diyet olsun olmasın
Sen bireysel olarak alınma canım bu mevzuyu çünkü hepimizin yaptığı birşey.genel kuralların arasında hergün menü bildirmek varsa ve mazeretsiz bildirim yapılmaması gerekiyorsa bu konuyu konuşmalıyız.ya kuralı düzenlemeli yada kaldırmalıyız.Herhalde bana söylüyorsunuz 2 gun paylasamadim. Dun erkenden yazmasaymisimyazamayacak misim cunki 7.30 da yattim uyudum
Kız Beni güldürdün ya ne diyim Allah da seni güldürsünAy ben onu pilav ustu kavurma gordum sekerlemeleri de salata. Ah ah aklim hep yemekte oluna
Ben deddgm gibi menu yu kaçamak için yazmazlık yapmıyorum zaten aktif degılmdır yoksa sımıttı tatlıydı kaçamaklarımı herzaman yazdım menu iki dk yazılır evet ama ben kimseye yorum yapmayıp menu yazıp cikmak istemem siz bana yapacaksınız ben size yapmıcam haksızlık zaten vakit yoksa yoruma da bakmcam demek istegdm bu ben bugun kaçamak yaptım yazmıyorum demem burdaySam yazarım zaten bana uyar mesela 1 hafta sonra dayımlara gidecem adanadan Teyzem de gelecek yazmam menu 2 gun kaçamak yapmis olacam orda o kesin ama kaçamak olmıcak yazmama sebebim misafirlkte yazmam kısıtlı zaman zatenCanım bizde meşgul olduğumuz zaman yada misafir olunca gidince yapıyoruz kaçamaklar ama yazılmalı bence her türlü yediklerimiz.yada dediğin gibi önceden ara istenmeli.çünkü burda yediklerimizi görerek yorum yapıyoruz ve ona göre dereceye giriyoruz.
ben şahsen kendi adıma söyleyeyim yazıdan okuyarak etkilenmiyorum canım çekmiyor ama sizleri bilemem.
Genel menü paylaşılsın can çekilecek şeyler üstü kapalı söylensin o zaman.menü sonunda mesela misafirlikte kaçamak yaptım hamur işi yedim sütlü tatlı yedim gibi.
bu konuyla ilgliliherkesin fikrini istiyorum lütfen.bana kaçamak yapıldığı için menü paylaşmamak çok da adil gelmiyor diğer paylaşanlara.ama misafir vardır hastalık vardır veya eşle yemeğe falan çıkılmıştır amenna
Aynen benı de ya nasıl Guldum bende dizi izlerken masaya yaklasıp bakıyorum ne yiyorlar dıye esim yok artık diyor zaten aksam erken bıtırdgm ıcın cok ac oluyorumKız Beni güldürdün ya ne diyim Allah da seni güldürsün
Ayyynen öyle canım.Ben deddgm gibi menu yu kaçamak için yazmazlık yapmıyorum zaten aktif degılmdır yoksa sımıttı tatlıydı kaçamaklarımı herzaman yazdım menu iki dk yazılır evet ama ben kimseye yorum yapmayıp menu yazıp cikmak istemem siz bana yapacaksınız ben size yapmıcam haksızlık zaten vakit yoksa yoruma da bakmcam demek istegdm bu ben bugun kaçamak yaptım yazmıyorum demem burdaySam yazarım zaten bana uyar mesela 1 hafta sonra dayımlara gidecem adanadan Teyzem de gelecek yazmam menu 2 gun kaçamak yapmis olacam orda o kesin ama kaçamak olmıcak yazmama sebebim misafirlkte yazmam kısıtlı zaman zaten
Kural neyse uyarız canım mazeretlerde önceden söyleriz. Diğer mesajın ne canım mesaj tekrarı yazmışsın.Ayyynen öyle canım.menü yazılmayacaksa bu önceden bildirilmeli.misafirse misafir hastalıksa veya gezmeyse her neyse...
olsun canım Allah kabul etsin mevlidinizi
moral bozmak yok yeniden yeniden başlayacağız
Canim sakin sakin nasilsa bozdum devam edeyim moduna girme hemen toparlan bugun protein agirlikli beslen bol su ic cabuk gelen cabuk gider sen o arti biri bir gunde bile atarsin hem saliyi dusun ortim
P Keske gece menunu yazsaydin yada arada falan ben olsam tuvalette bile yazardim cunku o zaman kendini frenlerdin buraya yazmiyacagini bildigin icin kacirdin ben misafir varken ac kalirim yiyemem kalabalikta hic yiyemem neyse olmus artik bugun daha siki tutRsin ins kurtulursun artilardan uzulme
Ah milad vah milad.hani dikkat edecektin.neyse motivasyonunu kaybetmeden hemen aktif olup toparlanmaya çalış.zararın neresinden dönersen kardır...
Az da olsa kahvaltı olabilirdi ama bazen benim de canım istemiyor onun dışında süper menu canımSabah yok
Öğle 11de
1 el büyüklüğünde lavas ekmek arasi döner
1 bardak ayran
Ara 15 30 gibi
bir avuç sari leblebi
Aksam 16.30
1 kirmizi bir yesil dolmalik biberden olmak uzere 2 etli dolma
2 kepce pırasalı yogurt çorbası
Ara
1 fincan sütlü kahve (şekersiz)
3 hurma (düşünüyorum)
3 lt suya tamamlayacagim
Menumu vereyim
Sevgili arkadaşlar ve @butterfly143 kankim
Sabah 8.30 : ılık limonlu şu
3 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Ara: 1 kepekli galeta çay
Ara: sek Nescafe iki dilim bitter
Öğle 12.15: haşlama patates (yarimdi)
Haşlama tavuk(2 tane but kalca derisiz)
Salata
Aksam 16.00: 1.5 kase çorba
5 kaşık yoğurt
Ara 20.00 : Türk Kahvesi 1 hurma
Su 3 litre
Az da olsa kahvaltı olabilirdi ama bazen benim de canım istemiyor onun dışında süper menu canım
Evet canim.bahsetmek istedigim buydu aslinda.ustu kapali olsun hic bildirim yapmamaktan iyidir.Kacamak menulere yorumuma gelince ben kacamaklarin acik bi sekilde yazılmamasi taraftariyim ama bu bütün günü es geçelim manasinda değil tabi.. açık açık ben bol kiymali börek yedim üstüne kaymakli kadayif falan denirse benim gibi iştahlı bi kadını kaybedersiniz soyliyim
Üstü kapali kacamagini anlatsın herkes ama detay verilmesin cok derim ben
Aslında bugün öğle ve akşamdan sonra bildiğin sistim. Yani bana az gelmedi ya da artık kendimi şartladım , bu seni doyurur diyeMenun cok güzel nasil bu kadar az yiyebiliyosun ya supersin
sen o saatten bu saate hiç acıkmadın mı ya ben oturduğum için sürekli ağzımda atıştırmalık arıyorum
İçmeye çalışıyorum aslında ama çok da zorlamamak istiyorum kendimiAslinda fena degil menun patates bi tik fazla aksam yemedigin icin dengelenmis suyu elinden geldigince bol ic canim afiyet oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?