Haydi Yine Yeniden...

Guzel toparlamissin.saliya kadar artindan kurtulursun merak etme

Aksam yine cok erken canim.hurmayi 3 yap istersen.yatana kadar idare etsin seni

Afiyet olsun bencede dengelemissin aksam menumuzde aynıymiş ama sen daha hafif tutmussun yaninda yogurt yiyerek

inciiitanesi sabah 8.00
1 haslanmis yumurta
2 adt tuzsuz etimek uzerine krem peynir

ara 12.00
1 hurma
10 adet findik

oglen 14.00
2 dlm tam bgdy ekm yagsiz tost

ara 16.30
1 hurma

Aksam 18.30
3 yk barbunya
firin posetinde 1 tavuk but
1 kase yogurt

kayinvalide kisir da yapmis.aksam yemegi yaninda yemem ama bikac saat sonra 2 kasik ara ogun olarak yiyebilirim belki.belkide yemem yersem yazarim :))

Guzel bir gun olmuş canım.. 2 kasikta durabilecek misin super ben duramam

Iyi akşamlar
7.30 1 çay bardak süt

3 mil lesli

Kahvaltı 9.30
2 yumurta tavada
1 kasık lor
1 zeytin
2 ceviz ustune 1 tatlı kaşığı bal

Öğlen 13.30
1 kase dolu sehrıyelı tavuk çorba
1 kase salata
4 kasık yoğurt

16.00
Yarım muz
1 gunkurusu

25 dk zumba

AkŞam 18.00
7 8 mantar kucuk fırında sade
2 kaşık yoğurt

3 lt su içildi

45 dakika yuruyus yapılacak 20.00 de

Bence suana kadar super bı menu eger bulgur seni etkiliyorsa sakın yeme akşam cunku 1 kaşık tadına bak tabı okadar da degil öğlen öğünü olarak bende yapıcam birgun canım istiyor ne zmandr

Çok iyi menü canım kararlısın kararlıyım kararlı

Tam bilmedım simdi sabah neden yok tam artıdan kurtulma Cabası verdgn ıcın az bile olsa döner olmamis öğlen saglam zaten aksam hafif olabilir o yuzden

Menüm:
tevafuk55

Kahvaltı (10:30)

oğlumdan kalan 1 taneden az yumurta ve iki lokma tb

(11:00)
birkaç kaşık nesfit,3 kuru kayısı ve 1 bardak süt karışımı

öğle (14:20)
1 Kepçe yayla çorbası
Orta boy kase kabak yoğurtlama
1-2 kaşık pazı kavurma

ara (15:30)
Şekersiz nescafe
1 kuru incir

akşam (18:30)
1 kepçe yayla çorbası
1-2 parça acılı piliç kebap

2,5 lt su

Veeeee sonundaaaa wc çokta rahat çıktım.

Menun güzel ama canim akşam cok yetersiz olmamis mi keske bir çorba olsaydi

Tam bilmedım simdi sabah neden yok tam artıdan kurtulma Cabası verdgn ıcın az bile olsa döner olmamis öğlen saglam zaten aksam hafif olabilir o yuzden

Aksam daha hafif olsa kesin kacamak yapardım suan bile açım nasil durdurma cabasindayim kendimi anlatamam

Gözün aydın canim menun güzel olmus..

Normald kalça but iki fazla derdim ama sabah cok guzel ekmek yok aksam cok guzel zaten tavuk da protein oldugu ıcın baya guzel menu olmus

Saglam bi kahvaltı poğaça gozumë batmadı sabah oldugu ıcın ve öğlen ve ara olmadı ıcın guzel bi menu

Normald kalça but iki fazla derdim ama sabah cok guzel ekmek yok aksam cok guzel zaten tavuk da protein oldugu ıcın baya guzel menu olmus
Yani iki kalça but derken sadece siskin kısımları Baget bölümü yok ama yinede çok tabi

Afiyet olsun canım
Bildiğim kadarı ile sende de küçük şeyler artı oluyor bence yarın öğlene 4 kaşık ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…