Haydi Yine Yeniden...

Yani iki kalça but derken sadece siskin kısımları Baget bölümü yok ama yinede çok tabi
menu gore cok degil zaten anlamadım neresi oldugunu ama diyetisyen ölculerınde 1 kalcal but veya 2 Baget veya 5 kasık diye biliyorum seninki kucuk bı kısmıysa aynı denk gelir

O zamaaannn gelsin eksilerrr

İyi aksamlar kizlar evet davetten geldim cok sinavi iyi gectim gibi

Bugunku menum
Sabah
İlik imonlu su

Saat 10
Bir tane yagsiz tost
5 tane zeytin
Salatalik
(Oglen belki kacar diye fazla yemedim)

Ara
Turk kahvesi

Saat 15
Dort tane sarma
Kucucuk bi dilim borek
Bir kasik kisir
Tabakta neler vardi ama hepsini kizima yedirdim

Saat 18 de bir kase yogurt yicem

Su iki litre olur
Aksam 45 dakika bisiklet surerim

Guzel fazla degil ama açlık da hissetmcen sahane bı menu olmus

Sarma ve kısır ancak öğle Menusu kadar olur zaten hatta az börekde kucukmus aksam super eksıye bıle geçirır bu menu seni

Sabah öğle süper canım ama mantarın kalorisi o kadar az ki. O yüzden akşamın hafif olmuş. Ama beğendim Leslie ve Zumba kraliçesi

Sabah öğle süper canım ama mantarın kalorisi o kadar az ki. O yüzden akşamın hafif olmuş. Ama beğendim Leslie ve Zumba kraliçesi
Ayy cok Tesekkur ederim kızımda yenı öğrenmiş surekli prenses Annem diyor ne sımardım sımdı esimde sultanım der ıste turk erkeği ya ne dicek baska

Bugünü çok iyi idare etmişsin canım Tebrikler

Ayy cok Tesekkur ederim kızımda yenı öğrenmiş surekli prenses Annem diyor ne sımardım sımdı esimde sultanım der ıste turk erkeği ya ne dicek baska
Benim eşim prenses Kraliçe kelimelerini kabul etmiyor zaten hatta kizima hikaye anlatırken bir sultan varmış diye anlatıyor bana hitabi da Hâtun

Guzel dengelemissin kankim

Menümü anlatayım
Sabah
06:30 ılık limonlu su
30 dk eliptik bisiklet
100 mekik
07:15
4 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim etimek, yeşillik , 1 çay bardağı taze sıkılmış portakal suyu, yeşil çay
Ara(10:15)
Elma
Öğle (12:10)
5
6mercimek köfte( bulgur az mercimek, yeşillik bol),1 kase vişne hoşafı
Ara(17:00)
1 dilim kaşar peyniri
Akşam (18:00)
5 mercimek köfte, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, 1 kase vişne hoşafı
Bi yarım saat sonra
45 dk Jessica
20 dk zumba

menün gayet güzel afiyet olsun miladımm
erkende yemişsin akşam yemeğini gece acıkırsan erkenden yat uyu diycem de eline geçer mi erken uyumak

sağlıklı çok güzel menü gülüm afiyet olsun :))

uuvvv arasız deresiz sade 2 öğün 10 bin adım da yürüyüş çok iyi ama sen aralara derelere 1 meyve 1 bardak süt sıkıştır bence
güzel menü sabah yenen 1 poğaçanın zararı olmaz afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…