Haydi Yine Yeniden...

Canim keske donerin yaninda ekmek degil de sade salata olsaydi aksam erken yemisin iyi olmus

Cok guzel menu olmus

Guzel menu canim pogaca erimistir zaten

Guzel olmus kisiri fazla kacirma ama

Super olmus canim

Sonunda rahatladin menun guzel canim

maşallah çok dengeli sağlıklı beslenmişsin bu günde afiyet olsun tomurcuğum

Oh oh mercimek köftesi bayılırım. O kadar spor yapıyorsun ki maşallah sende koftenin emaresi kalmaz afiyet olsun canım.

hiç ekmek yok öğlenki çorban da şehriye olmasa karbonhidratta yok iyi ki çorba şehriyeliymiş
sen öğlenleri de iyice hafiflettin salıya ne kadar ekside olucan kestiremiyorum maşallahh sana gülüm
az ama güzel menün afiyet olsun

Karbon agirli olmus canim corba bir tik fazla pirinclimi bu corba gerci erken bitirmissin yeme isini kahvalti niye yapmadin disardamiydin suyun cok guzel sende ben gibi karbondan vazgecemiyosun afiyet olsun

Tek kelimeyle superrrrr ...

heheheh hadi gözün aydın şükür sonun da wc ile aranız düzeldi
akşam o kebap olmasa inan sen yetersiz besleniyorsun diyecektim ama akşamı görünce heh tamam dedim
güzel menü olmuş afiyet olsun

Guzel menuu suyu yazmamissin ama olsun gayet iyi ve dengeli begendim menunu

tebrikler cidden güzel atlattın
bak ne diycem şimdi aklıma geldi okul olmasa sen her davete kızını götürüp çaktırmadan tabağındakilere ona yedirirp sen zayıflarken kızı şişirirmişsin yazık yaa kuzuma eğer davetler sık olursa kızına kıyma yazıktır beni götür ben numaradan eli kolu tutmuyormuş gibi sakinde otururum sen benim ağzıma tıkarsın hihihihih

Menun cok guzel canim gayet iyi afiyet olsun ..

Valla ne desem bilemedim supermi diyim harikami mukemmelmi amann sec icinden bitanesi fistik

yaav bacım nimetlere de yazık yediğini yok zumba yok bisiklet bi koymuyorsun bedeninde ne var ne yok anasını ağlatıp yakıyorsun el insaf
ekmek yok zaten mercimekli köftelerde sporla yandı gitti afiyet olsun :))

angelina35 benim menü geliyor gülüm hazır ollll
sabah 10 :10
yarım parmak sucuklu yumurta üstüne azcık kaşar serptim

öğleden sona 14 :30 civarıydı galiba burda da çene yapıyordum unuttum tam kaçtı :))
1 bardak süte sade nescafe
1 avuç leblebi
yarım avuç içi ceviz
5-6 kuru kayısı

akşam 18:00
1 elma
18:50
1.5 kase çorba (tarhana)
2 köfte
1 küçük dilim mısır unlu pırasa keki
1 bardak acılı şalgam suyu

ekim2009 iste menum
Sabah 30 ceyrek koy yufkasina domates salatalik ve dort dilim kasari sardim yedim
Sekersiz cay
Yesil cay
Ara: 13:30 kucuk ince bir havuc
Oglen 15:00 iki dilim tb ekmegine tost
Sekersiz cay
Aksam : 18:30 dort kasik kiymali karnibahar
Yarim kase semizotu salatasi
Ceyrek koy yufkasi
Tb ekmegim kalmamis yemiycektim aslinda yinede duramadim yedim
Suyum 2, 5 litreyi gecti

çeyrek yufkada sorun yok bence hatta iyi yapmışsın yemekle... neden dersen semiz otu da karnıbahar da çok hafifi sebzeler yani bir patates bezelye gibi uzun süre tok tutmuyorlar sonradan geç saatte acıkıp atıştıracağına minnacık yufka yiyip sebzeyi destelemişsin
afiyet şifa olsun gülümmmmm

Cok guzel canim ucuz kurtulmussun oturmalarda bende cok zorlaniyorum gercekten gayet iyi afiyet olsun

Menu guzel.sabah aksam spor vardi bide araya sıkıstirmissin helal sana

E hadi gozun aydin
Menu guzel bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…