Haydi Yine Yeniden...

Gecmis olsun hadi iyi atlatmissin cocuga yedirme bahanesiyle:)

Bence o yufka fazla olmamış canım menün çok güzel

Masallah o kadar cok spor yapmissinki kofteler gozume batmadi afiyet olsun canim cokmu yogunsun gelmiyosun oglenleri ....

Az az sık sık yemissin gun boyu fazla acikmamissindir.sabah erkenden de spor yapmissin hayramin sana masallah.enerjin hicbitmesin

Menün de fazla hiçbir şey yok canım sadece pırasa keki öğlen olabilirdi :)

Ayy ekim afiyet olsun canim da şu misir unlu pirasali kekinin tarifini yazar misin musait oldugunda.bi kere yemistim ve cok begendimm.internetten de baktim ama yapandan tarif almak daha baska :)

Oglenlerimiz kesişi.aksamki yufkayi yemesen iyiymis ama yapcak bisey yok.bu saatten sonra bisey yeme bol cay ve su

Kankim menu cok guzel salgam yerine ayran icseydin ben salgam icince odem oluyorum valla bu hafta menulerin cok iyi ins guzel bir rakamla karsilarsin saliyi afiyet olsun kuzum benim

Ayy ekim afiyet olsun canim da şu misir unlu pirasali kekinin tarifini yazar misin musait oldugunda.bi kere yemistim ve cok begendimm.internetten de baktim ama yapandan tarif almak daha baska :)
gülüm bende netten baktım yaptım kaşar bitmişti sade beyaz peynir koydum tarifi kopyaladım
  • 3-4 dal pırasa
  • 1 büyük havuç
  • Çeyrek demet maydanoz
  • Çeyrek demet dereotu
  • 2-3 yumurta (2 büyük veya 3 küçük)
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Yarım su bardağından bir parmak fazla sıvı yağ
  • 1 su bardağı mısır unu
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • Beyaz peynir
  • Kaşar peynir rendesi
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Çörek otu
  • Susam
  • pırasayı azcık zeytin yağıyla tavada kavurdum soğunca tüm malzemeleri karıştır dım yağlı kağıtla borcama döktüm 180 derece üstü kızarana kadar pişirdim

Kankim menu cok guzel salgam yerine ayran icseydin ben salgam icince odem oluyorum valla bu hafta menulerin cok iyi ins guzel bir rakamla karsilarsin saliyi afiyet olsun kuzum benim
sabah tartıldım aynıyım yaaa(
ayran içsem şu an horul horul uyuyor olurdum
acılı şalgamıda seviyim yaaa su tuturmasa her gün içerim herhalde :))

sabah tartıldım aynıyım yaaa(
ayran içsem şu an horul horul uyuyor olurdum
acılı şalgamıda seviyim yaaa su tuturmasa her gün içerim herhalde :))
Moral bozmak yok tatlim dunya ilac iciyosun o nedenle yavas gidiyo ama gidiy o iste seni cok motive goruyorum sabit bile kalsan onemli degil kilo almada bak gor ne kilolar vercez senle fistik

Menün de fazla hiçbir şey yok canım sadece pırasa keki öğlen olabilirdi :)
öğlen tıkındım ıvır zıvırla zaten akşama pişirdim patatesli börek gibi bişey oldu zaten
sabahı bekleyemezdim ölürdüm meraktan tadı nasıl oldu diye ben ölüm mii ben çatlıyım mııı

Çok geç yattığın hatta hiç uyumadığını düşünürsek akşamı iyi atlatmışsın bol bol su içip şalgam suyunu hafiflet derim ben

Kahvaltını ben köyde öğretmenken çok yapardım yada sobada ısıtıp tereyağ peynir dürüm yapardım ben akşam ekmek pek tüketnediğim için o yufka göre çarptı eee biraz kıskançlık yapayım köy yufkası yemeyeli kaç yıl oldu

Moral bozmak yok tatlim dunya ilac iciyosun o nedenle yavas gidiyo ama gidiy o iste seni cok motive goruyorum sabit bile kalsan onemli degil kilo almada bak gor ne kilolar vercez senle fistik
moral bozmuyorum akşam bir cacık yiyip aç yattığıma yanıyorum bari eksi çıkaydı tartıda heheheheh çıkmadı bende basküle hay ben senin sıfatına tüküreyim tüüü dedim indim bende hata yok baskülde var kesinnn

ayy onun için dilim damağım kuruyup duruyor şalgam suyundan demek kii
yemek sonrası yarım litre su içtim yine de ağzım kurudu midem de yer kalmıycak diye sakızaldım vıccırı vıccırı çiğniyorum çay da koydum demlenir az sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…