- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.101
Gecmis olsun hadi iyi atlatmissin cocuga yedirme bahanesiyle:)İyi aksamlar kizlar evet davetten geldim cok sinavi iyi gectim gibi
Bugunku menum
Sabah
İlik imonlu su
Saat 10
Bir tane yagsiz tost
5 tane zeytin
Salatalik
(Oglen belki kacar diye fazla yemedim)
Ara
Turk kahvesi
Saat 15
Dort tane sarma
Kucucuk bi dilim borek
Bir kasik kisir
Tabakta neler vardi ama hepsini kizima yedirdim
Saat 18 de bir kase yogurt yicem
Su iki litre olur
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
Bence o yufka fazla olmamış canım menün çok güzelekim2009 iste menum
Sabah30 ceyrek koy yufkasina domates salatalik ve dort dilim kasari sardim yedim
Sekersiz cay
Yesil cay
Ara: 13:30 kucuk ince bir havuc
Oglen 15:00 iki dilim tb ekmegine tost
Sekersiz cay
Aksam : 18:30 dort kasik kiymali karnibahar
Yarim kase semizotu salatasi
Ceyrek koy yufkasi
Tb ekmegim kalmamis yemiycektim aslinda yinede duramadim yedim
Suyum 2, 5 litreyi gecti
Masallah o kadar cok spor yapmissinki kofteler gozume batmadi afiyet olsun canim cokmu yogunsun gelmiyosun oglenleri ....Menümü anlatayım
Sabah
06:30 ılık limonlu su
30 dk eliptik bisiklet
100 mekik
07:15
4 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim etimek, yeşillik , 1 çay bardağı taze sıkılmış portakal suyu, yeşil çay
Ara(10:15)
Elma
Öğle (12:10)
5
6mercimek köfte( bulgur az mercimek, yeşillik bol),1 kase vişne hoşafı
Ara(17:00)
1 dilim kaşar peyniri
Akşam (18:00)
5 mercimek köfte, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, 1 kase vişne hoşafı
Bi yarım saat sonra
45 dk Jessica
20 dk zumba
Az az sık sık yemissin gun boyu fazla acikmamissindir.sabah erkenden de spor yapmissin hayramin sana masallah.enerjin hicbitmesinMenümü anlatayım
Sabah
06:30 ılık limonlu su
30 dk eliptik bisiklet
100 mekik
07:15
4 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim etimek, yeşillik , 1 çay bardağı taze sıkılmış portakal suyu, yeşil çay
Ara(10:15)
Elma
Öğle (12:10)
5
6mercimek köfte( bulgur az mercimek, yeşillik bol),1 kase vişne hoşafı
Ara(17:00)
1 dilim kaşar peyniri
Akşam (18:00)
5 mercimek köfte, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, 1 kase vişne hoşafı
Bi yarım saat sonra
45 dk Jessica
20 dk zumba
Menün de fazla hiçbir şey yok canım sadece pırasa keki öğlen olabilirdi :)angelina35 benim menü geliyor gülüm hazır ollll
sabah 10 :10
yarım parmak sucuklu yumurta üstüne azcık kaşar serptim
öğleden sona 14 :30 civarıydı galiba burda da çene yapıyordum unuttum tam kaçtı :))
1 bardak süte sade nescafe
1 avuç leblebi
yarım avuç içi ceviz
5-6 kuru kayısı
akşam 18:00
1 elma
18:50
1.5 kase çorba (tarhana)
2 köfte
1 küçük dilim mısır unlu pırasa keki
1 bardak acılı şalgam suyu
Ayy ekim afiyet olsun canim da şu misir unlu pirasali kekinin tarifini yazar misin musait oldugunda.bi kere yemistim ve cok begendimm.internetten de baktim ama yapandan tarif almak daha baska :)angelina35 benim menü geliyor gülüm hazır ollll
öğleden sona 14 :30 civarıydı galiba burda da çene yapıyordum unuttum tam kaçtı :))
1 avuç leblebi
yarım avuç içi ceviz
5-6 kuru kayısı
1 elma
1.5 kase çorba (tarhana)
2 köfte
Oglenlerimiz kesişi.aksamki yufkayi yemesen iyiymis ama yapcak bisey yok.bu saatten sonra bisey yeme bol cay ve suekim2009 iste menum
Sabah30 ceyrek koy yufkasina domates salatalik ve dort dilim kasari sardim yedim
Sekersiz cay
Yesil cay
Sekersiz cay
Ceyrek koy yufkasi
Suyum 2, 5 litreyi gecti
Kankim menu cok guzel salgam yerine ayran icseydin ben salgam icince odem oluyorum valla bu hafta menulerin cok iyi ins guzel bir rakamla karsilarsin saliyi afiyet olsun kuzum benimangelina35 benim menü geliyor gülüm hazır ollll
1 avuç leblebi
yarım avuç içi ceviz
5-6 kuru kayısı
1 elma
1.5 kase çorba (tarhana)
2 köfte
gülüm bende netten baktım yaptım kaşar bitmişti sade beyaz peynir koydum tarifi kopyaladımAyy ekim afiyet olsun canim da şu misir unlu pirasali kekinin tarifini yazar misin musait oldugunda.bi kere yemistim ve cok begendimm.internetten de baktim ama yapandan tarif almak daha baska :)
sabah tartıldım aynıyım yaaaKankim menu cok guzel salgam yerine ayran icseydin ben salgam icince odem oluyorum valla bu hafta menulerin cok iyi ins guzel bir rakamla karsilarsin saliyi afiyet olsun kuzum benim
Evet yaa ayni anda yazmisiz kizz seviyorum seni fistik ortim benimmenüleri aynı anda yazmışız ehehheh ortağım işte bu kadar uyumluyuz
bende iyiki yemişsin dedim angelinaya karnıbahar tutmazdı seni diyeOglenlerimiz kesişi.aksamki yufkayi yemesen iyiymis ama yapcak bisey yok.bu saatten sonra bisey yeme bol cay ve su
karşılıklı gülüm bende seni seviyorum yaradanına kurban olurum annen seni iyi ki doğurmuşşşEvet yaa ayni anda yazmisiz kizz seviyorum seni fistik ortim benim
Moral bozmak yok tatlim dunya ilac iciyosun o nedenle yavas gidiyo ama gidiy o iste seni cok motive goruyorum sabit bile kalsan onemli degil kilo almada bak gor ne kilolar vercez senle fistiksabah tartıldım aynıyım yaaa(
ayran içsem şu an horul horul uyuyor olurdum
acılı şalgamıda seviyim yaaa su tuturmasa her gün içerim herhalde :))
öğlen tıkındım ıvır zıvırla zaten akşama pişirdim patatesli börek gibi bişey oldu zatenMenün de fazla hiçbir şey yok canım sadece pırasa keki öğlen olabilirdi :)
Çok geç yattığın hatta hiç uyumadığını düşünürsek akşamı iyi atlatmışsın bol bol su içip şalgam suyunu hafiflet derim benangelina35 benim menü geliyor gülüm hazır ollll
1 avuç leblebi
yarım avuç içi ceviz
5-6 kuru kayısı
1 elma
1.5 kase çorba (tarhana)
2 köfte
Kahvaltını ben köyde öğretmenken çok yapardım yada sobada ısıtıp tereyağ peynir dürüm yapardım ben akşam ekmek pek tüketnediğim için o yufka göre çarptı eee biraz kıskançlık yapayım köy yufkası yemeyeli kaç yıl olduekim2009 iste menum
Sekersiz cay
Yesil cay
Sekersiz cay
Ceyrek koy yufkasi
Suyum 2, 5 litreyi gecti
moral bozmuyorum akşam bir cacık yiyip aç yattığıma yanıyorum bari eksi çıkaydı tartıda heheheheh çıkmadı bende basküle hay ben senin sıfatına tüküreyim tüüü dedim indim bende hata yok baskülde var kesinnnMoral bozmak yok tatlim dunya ilac iciyosun o nedenle yavas gidiyo ama gidiy o iste seni cok motive goruyorum sabit bile kalsan onemli degil kilo almada bak gor ne kilolar vercez senle fistik
Dimi yaa mahvetmisim aksami keskede yemeseydim ama dedigin gibi yedik artik yapcak bisey yok yarin daha guzel olur ins .Oglenlerimiz kesişi.aksamki yufkayi yemesen iyiymis ama yapcak bisey yok.bu saatten sonra bisey yeme bol cay ve su
bende iyiki yemişsin dedim angelinaya karnıbahar tutmazdı seni diye
anacımm bana yorum yaptırmayın bence
ayy onun için dilim damağım kuruyup duruyor şalgam suyundan demek kiiÇok geç yattığın hatta hiç uyumadığını düşünürsek akşamı iyi atlatmışsın bol bol su içip şalgam suyunu hafiflet derim ben
Kahvaltını ben köyde öğretmenken çok yapardım yada sobada ısıtıp tereyağ peynir dürüm yapardım ben akşam ekmek pek tüketnediğim için o yufka göre çarptı eee biraz kıskançlık yapayım köy yufkası yemeyeli kaç yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?