Haydi Yine Yeniden...

cidden yaaa bundan sonra menülere ben ne demişim diğerleri ne demiş kontrol etmeye çalışıcam kesin ben herkesin tam tersini diyorumdur karşımdaki çocuk olsa psikoloji bozulur iyi mi ettim kötümü ettim diye ekim iyi diyor diğerleri cızz :)))

Ayyy canim benim kiyamam yollayim sanada kuzum burda ekmek cok kadinlar yapiyo marketler satiyo ama benimkini anne annem yapti birde beyaz undan degil tb unundan o nedenle yedim ama aksam yememek lazim ekmek bzen cok zorlaniyorum ekmek yemeyince gececek ins

Kizzz benim esimde cok cikinca tartinin ustunde zipliyo bir bagirttiriyo beni uc tane tartiyi bozdu oyle tartilarda sapitiyo bi az tartiyo bi cok Birde tartidaki rakimi gordugunde tek kelime eder HADI BEEE nasil guluyorum

ben diyorum seni sevmeyen ölsün ( kaynanan hariç , sen diyosun ben olim mi... yok.BACIM yok afiyet şifa olsun

Yorumlarimizi dogruyu ve yanlisi daha iyi anlayalim daha dikkatli diyet yapalim diye yapiyoruz o nedenle ben kimsenin bu konuda alindigini yada psikolojisinin bozuldugunu dusunmuyorum kilolar daha cok psikoloji bozuyo bence o nedenle rahat ol fistik

Kahvaltı niye yapmıyorsun ben hiç yemeden dışarı çıkamam onun dışında menü bana fazla gelmedi

Hurmayı 3 tane yeseydin bari be kuzum nasıl 1 tane yiyip duruyorsun menün ha- ri- ka

Hımmm 10.000 adım işte bana bunlarla gel poğaça napacağını şaşırmıştır tabi bu kadar adıma yenilmiştir
Süper süper süper
Harikasın spor yemek herşey süper

Şükürler olsun o halde menünde gayet güzel

Irade dediğin budur günü çok iyi atlatmışsın

Markette satılan köylerimizdeki gibi olmuyor yazın memlekete gidince bu eksikliği telafi ediceeem

Kizzz benim esimde cok cikinca tartinin ustunde zipliyo bir bagirttiriyo beni uc tane tartiyi bozdu oyle tartilarda sapitiyo bi az tartiyo bi cok Birde tartidaki rakimi gordugunde tek kelime eder HADI BEEE nasil guluyorum
hahahahah aynı benim ki zaten baskül bozulduysa kesin eşim yüzündendir sabah kalkar bi tartılır benimkinin lafıda şuna bak yaaa dır wc ye gider banyosunu yapar bir daha tartılır öğlen gelir bir daha akşam gelir bir daha yemek yer bir daha yatarken bir daha tartılır :))))

Bende kocan gibi yapıyorum eserekli miyim ne tartıyla kafayı bozdum bide kap ceketimi haftada bi giyiyorum nasıl oluyo diye bakıp duruyorum

neyse ben yine de bir gün genel bi mesaj yazayım aman benim yoruma aldanmayın siz diyim heheheheh

Bende kocan gibi yapıyorum eserekli miyim ne tartıyla kafayı bozdum bide kap ceketimi haftada bi giyiyorum nasıl oluyo diye bakıp duruyorum
baskülü step tahtasına çevirip orda bile spor yapıyorsun hay maşallahhh
benim ki birde işte ne içmiş ne yemiş onu da söylüyor sonra bir önceki rakamdan niy fazlayım diyor ben herşeyi biliyorum ya sanki

sen zaten yemiycem diye kendini ayarladın yksa çay şişrir mi gülüm allah hayrını versin
keşke şişirse günde nerdeyse 2 demlik çayı tek başıma içiyorum :)
Valla cay benim midemi cok dolduruyor.ama dedigin gibi yiyesim de yoktu pek kisiri.yemek olmasa yerdim elbet ama aksam yemegi yemisken hic gerek de duymadim

Tesekkur ederim.kopyaladim bende.gun gelir lazim olur elbet

tomurcukkk canim saliya kadar istahimi kontrol altina alip kendime uygun menu duzenleyene kadar menu bildirimi yapamicam canim. Ve hayir demeyi ogrenecem bu sure icerisinde kocama bile. Sali gunu ne kadar musade istiyorum sadece

Selam kızlar yuryusu yaptım 50 dk arada koştum baya enerji sarfettım 20 dk da spor aletlerinde calistim
@angaline35 ve ekim2009 akşamki menulerde azıcıkk karbon var ama kötü durumda degil bence ıkınızde akşam karbon azıcık tuketyrsunuz alışkanlıklardan kurtulmak hemen kolay olmuyor tabi yavas yavas alısırsınız galiba eslerle yemek yiyorsunuz akşama kalıyor Agır yemekler ben esimle nerdeyse hıc denk gelmiyorm desem yeridir kaçamak yaptıgm gunler onla yedgm gunlerdIR hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…