- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.141
Bence cok zaman kaybettin zaten dikkat et artıyà çıkma barı kızma sadece fikrimi soyledim iki hafta bırakmadan devam etsen gerisi gelecek zaten 1 gun bozmayla hemen bırakma hıc olmamis gıbı devam etmen lazımtomurcukkk canim saliya kadar istahimi kontrol altina alip kendime uygun menu duzenleyene kadar menu bildirimi yapamicam canim. Ve hayir demeyi ogrenecem bu sure icerisinde kocama bile. Sali gunu ne kadar musade istiyorum sadece
Peki sen bilirsin tambakcim.zaten miladin da menuler izindeydi bu hafta.bi aysun bildirim yapti.sizin grup birinciligi isi bu hafta da yatti gibi o zaman.insallah toparlarsin ne diyim.basla ara ver basla ara ver yipranirsin.daha surda ne kadar oldu ki saglam kararlar alali motiven dustu bu kadar.ah şu esin yok mu hep sabote ediyor seni...tomurcukkk canim saliya kadar istahimi kontrol altina alip kendime uygun menu duzenleyene kadar menu bildirimi yapamicam canim. Ve hayir demeyi ogrenecem bu sure icerisinde kocama bile. Sali gunu ne kadar musade istiyorum sadece
Canım bizde meşgul olduğumuz zaman yada misafir olunca gidince yapıyoruz kaçamaklar ama yazılmalı bence her türlü yediklerimiz.yada dediğin gibi önceden ara istenmeli.çünkü burda yediklerimizi görerek yorum yapıyoruz ve ona göre dereceye giriyoruz.
ben şahsen kendi adıma söyleyeyim yazıdan okuyarak etkilenmiyorum canım çekmiyor ama sizleri bilemem.
Genel menü paylaşılsın can çekilecek şeyler üstü kapalı söylensin o zaman.menü sonunda mesela misafirlikte kaçamak yaptım hamur işi yedim sütlü tatlı yedim gibi.
bu konuyla ilgliliherkesin fikrini istiyorum lütfen.bana kaçamak yapıldığı için menü paylaşmamak çok da adil gelmiyor diğer paylaşanlara.ama misafir vardır hastalık vardır veya eşle yemeğe falan çıkılmıştır amenna
Sabah 10:30
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
5 adet yeşil zeytin
1 adet poğaça (ama 10000 adım yürüyüş yaparak dengelediğimi düşünüyorum)
Salatalık
1 çay kaşığı pekmez
Şekersiz çay
Akşam 17:00
2 adet dolma biber
Üzerine de yoğurt
İyi aksamlar kizlar evet davetten geldim cok sinavi iyi gectim gibi
Bugunku menum
Sabah
İlik imonlu su
Saat 10
Bir tane yagsiz tost
5 tane zeytin
Salatalik
(Oglen belki kacar diye fazla yemedim)
Ara
Turk kahvesi
Saat 15
Dort tane sarma
Kucucuk bi dilim borek
Bir kasik kisir
Tabakta neler vardi ama hepsini kizima yedirdim
Saat 18 de bir kase yogurt yicem
Su iki litre olur
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
Menümü anlatayım
Sabah
06:30 ılık limonlu su
30 dk eliptik bisiklet
100 mekik
07:15
4 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim etimek, yeşillik , 1 çay bardağı taze sıkılmış portakal suyu, yeşil çay
Ara(10:15)
Elma
Öğle (12:10)
5
6mercimek köfte( bulgur az mercimek, yeşillik bol),1 kase vişne hoşafı
Ara(17:00)
1 dilim kaşar peyniri
Akşam (18:00)
5 mercimek köfte, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, 1 kase vişne hoşafı
Bi yarım saat sonra
45 dk Jessica
20 dk zumba
@ekim2009 iste menum
Sabah30 ceyrek koy yufkasina domates salatalik ve dort dilim kasari sardim yedim
Sekersiz cay
Yesil cay
Ara: 13:30 kucuk ince bir havuc
Oglen 15:00 iki dilim tb ekmegine tost
Sekersiz cay
Aksam : 18:30 dort kasik kiymali karnibahar
Yarim kase semizotu salatasi
Ceyrek koy yufkasi
Tb ekmegim kalmamis yemiycektim aslinda yinede duramadim yedim
Suyum 2, 5 litreyi gecti
inciiitanesi sabah 8.00
1 haslanmis yumurta
2 adt tuzsuz etimek uzerine krem peynir
ara 12.00
1 hurma
10 adet findik
oglen 14.00
2 dlm tam bgdy ekm yagsiz tost
ara 16.30
1 hurma
Aksam 18.30
3 yk barbunya
firin posetinde 1 tavuk but
1 kase yogurt
kayinvalide kisir da yapmis.aksam yemegi yaninda yemem ama bikac saat sonra 2 kasik ara ogun olarak yiyebilirim belki.belkide yemem yersem yazarim :)
Iyi akşamlar
7.30 1 çay bardak süt
3 mil lesli
Kahvaltı 9.30
2 yumurta tavada
1 kasık lor
1 zeytin
2 ceviz ustune 1 tatlı kaşığı bal
Öğlen 13.30
1 kase dolu sehrıyelı tavuk çorba
1 kase salata
4 kasık yoğurt
16.00
Yarım muz
1 gunkurusu
25 dk zumba
AkŞam 18.00
7 8 mantar kucuk fırında sade
2 kaşık yoğurt
3 lt su içildi
45 dakika yuruyus yapılacak 20.00 de
Güzel bir menü canıminciiitanesi sabah 8.00
1 haslanmis yumurta
2 adt tuzsuz etimek uzerine krem peynir
ara 12.00
1 hurma
10 adet findik
oglen 14.00
2 dlm tam bgdy ekm yagsiz tost
ara 16.30
1 hurma
Aksam 18.30
3 yk barbunya
firin posetinde 1 tavuk but
1 kase yogurt
kayinvalide kisir da yapmis.aksam yemegi yaninda yemem ama bikac saat sonra 2 kasik ara ogun olarak yiyebilirim belki.belkide yemem yersem yazarim :))
Menüde sıkıntı yok herzamanki gibi canım.artıda olmanın sebebi hem uykusuzluk hemde sürekli artıda olduğunu düşündüğün için stres yaptım.ben her sabah tartıya çıkarken eksi çıkarım kesin diye düşünüyorum ve öyle de oluyor vallaKızlar dün arkadasta net hiç çekmedi gece 3 te geldik ben pat diye yattım
tomurcukkk
Sabah 8:00
1 yumurta 1 tk kavme maydanoz ekmek arası
Ara 12:30
1 bardak ayran
Öğle 16:00
1 tabak kısır
1 dilim börek
3 çatal tatlı
Akşam 21:00
1 bardak süt
3lt su
Dün inanılmaz yürüdüm dışarda discide isim bitince arkadaşa yürüyerek gittim mesafa 45 dk yol sonra arkadasta yedikten sonra beraber gezdik 1 saat kadar belki daha fazla ama şimdi tartildim artidaydim sebebi bence gece 3 te yattım şimdi eşimi göndermek için uyandım ödem diye düşünüyorum uykusuzluk
Kuzum sen işe gitmeyecek miyin.Şimdi uyuyayimda sonra menulere bakicam lütfen kusuruma bakmayın
Günaydın hoşgeldin,güne erken başlamışsın ne güzel,üstelik hafta sonu...Günaydınlaaaarrrr
Nasılsıniz bakalim canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?