Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk canim saliya kadar istahimi kontrol altina alip kendime uygun menu duzenleyene kadar menu bildirimi yapamicam canim. Ve hayir demeyi ogrenecem bu sure icerisinde kocama bile. Sali gunu ne kadar musade istiyorum sadece
Bence cok zaman kaybettin zaten dikkat et artıyà çıkma barı kızma sadece fikrimi soyledim iki hafta bırakmadan devam etsen gerisi gelecek zaten 1 gun bozmayla hemen bırakma hıc olmamis gıbı devam etmen lazım

M merlin seninde menu guzel mercimek köfte ama kontrollu yemissın sporda guzel bende köfte istiyorum ama cok yErim dıye bu aralar yapmasam iyi olur kısır falan da

M merlin seninde menu guzel mercimek köfte ama kontrollu yemissın sporda guzel bende köfte istiyorum ama cok yErim dıye bu aralar yapmasam iyi olur kısır falan da
M Melrin yanlıs kisiyi etıkeylemşm canım ya rica etsem musait zamn bı avatar koysan olur mu ben niye sasirdim boyle yanlis yazmısım

Arkadaşlar az önce kızım nutellsli ekmek istedi ona hazırlarken o kadar canım çekti kiii resmen sadece ekmek istedi canım.
Midemde sesler kafamda hayaller
Bir avuç leblebi yedim suyu da 4 litreye tamamladım yani krizi atlattım

tomurcukkk canim saliya kadar istahimi kontrol altina alip kendime uygun menu duzenleyene kadar menu bildirimi yapamicam canim. Ve hayir demeyi ogrenecem bu sure icerisinde kocama bile. Sali gunu ne kadar musade istiyorum sadece
Peki sen bilirsin tambakcim.zaten miladin da menuler izindeydi bu hafta.bi aysun bildirim yapti.sizin grup birinciligi isi bu hafta da yatti gibi o zaman.insallah toparlarsin ne diyim.basla ara ver basla ara ver yipranirsin.daha surda ne kadar oldu ki saglam kararlar alali motiven dustu bu kadar.ah şu esin yok mu hep sabote ediyor seni...

T tatlitambak canim esin galiba sana bugun menu paylastirmayacak kacamaklar yaptirdi yine .dedigim gibi umarim toparlanir duzenli menu paylasimina baslarsin.şayet yine boyle duzensiz paylasim ve izin istemeler olursa salidan sonra diger arkadaslarimin ve kendiminde motivasyonunu dusunerek listeden cikisini vermek durumunda kalabilirim.cunku ister istemez etkileniyor insan birbirinden.bu mesajimda sana motivasyon olur insallah ve artik saglam kararlar alirsin.

Canım ben bu konuda sana katılıyorum. Menü bildirimi yapamayan sonraki gün bile yapabilir bence. Hem bunun bilincinde olduğumdan kaçamak yaparken bile hepsini yiyeceksem yarısını yiyip kalkıyorum ayyy kızlar kızar şimdi diyorum onu düşünüyorum aslında kimseden kimse korkmaz işin esprisi tabiki ama tartıdan tırsıyorum yeminle bir de mesela bazen bana çok yemişim gibi geleni siz az buluyosunuz yani benim göremediğimi görüyosunuz ya da destek buluyorum sizden her türlü. Yediğim az da olsa çokta olsa.. Ben böyle düşünüyorum.
Can çekmesi konusunda da olabilir buna bişi diyemem ama artık bu devirde herkes herşeye sahip olacak koşullara sahip bence yemek konusunda. Herşeyin pahalısı da var ucuzu da var. Reklamları da izlemeyelim o zaman şu yönden de bakacak olursak önemli olan nefsimize hakim olmak zaten. Dünkü kahvaltıda pastırma sucuk falan vardı yazmasam mı dedim sonra yaz ya dedim kendime çünkü yazmasam haksızlık gibi olurdu hepinize. Eksik yazsam içime sinmez zaten. Üstü kapalı da anlatamam bunu. Hamurişi yedim yazılsın demişsin ya öyle de zor olur. Hamurişi ama ne kadar ne yedi bilemeyiz. Adını yazmak şart. Yazalım bence benim fikrim.

Canım sana hep aynı yorumu mu yapıyorum bilmiyorum ama acıkmıyo musun? Çok az öğün yapman zamanla metabolizmanı yavaşlatır. En azından ara öğün koyabilirsin bnm fikrim tabi. Sen kendini daha iyi tanırsın elbette.

Öğlen hiçte fazla kaçmamış canım gayet güzel tutmuşsun kendini.

Mercimek köftesi ve barbunya şişirmez seni umarım :) yoksa az yemişsin. Sporuna da hastayım senin maşallah.

Vallahi süper dedim en sonda bir yufka daha :) olmasaymış on numara beş yıldız. Öğlen yesen daha iyi canım ama napalım çok canın istedi heralde. Afiyet olsun.

Seni gidiii 1,5 kilo daha vercen dimi valla çok kararlı gördüm seni maşallah. Süper menü. Kısırı da yemedin okudum bravaa :) yeseydin bile fazla kaçmazdı.

Hmmm beğendim sağlam menü ama sağlıklı gayet yerinde. Akşamın çok hafif tabi güzel ama az olmuş sanki. Mantar da et gibi gayet doyurucu aslında.

Güzel bir menü canım

Kızlar dün arkadasta net hiç çekmedi gece 3 te geldik ben pat diye yattım
tomurcukkk
Sabah 8:00
1 yumurta 1 tk kavme maydanoz ekmek arası
Ara 12:30
1 bardak ayran
Öğle 16:00
1 tabak kısır
1 dilim börek
3 çatal tatlı

Akşam 21:00
1 bardak süt

3lt su
Dün inanılmaz yürüdüm dışarda discide isim bitince arkadaşa yürüyerek gittim mesafa 45 dk yol sonra arkadasta yedikten sonra beraber gezdik 1 saat kadar belki daha fazla ama şimdi tartildim artidaydim sebebi bence gece 3 te yattım şimdi eşimi göndermek için uyandım ödem diye düşünüyorum uykusuzluk

Menüde sıkıntı yok herzamanki gibi canım.artıda olmanın sebebi hem uykusuzluk hemde sürekli artıda olduğunu düşündüğün için stres yaptım.ben her sabah tartıya çıkarken eksi çıkarım kesin diye düşünüyorum ve öyle de oluyor valla

GunayDun arkadaslar kimsenin motive dusurmek istemem ama morelım sıfır dini menu öu gordunuz ve sporu bugun 300 daha artı olmusm ben 400 artı dan kurtulma umıdı ile uyandım 70.7 resmen icim çekildi salıda herkesin super dedigi menuyle artı oldum ben mı yanlıs yapıyorum ama herkesin yorumu aynı resmen içim çekildi hasta olacam uzuntuden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…