Haydi Yine Yeniden...

Bence cok zaman kaybettin zaten dikkat et artıyà çıkma barı kızma sadece fikrimi soyledim iki hafta bırakmadan devam etsen gerisi gelecek zaten 1 gun bozmayla hemen bırakma hıc olmamis gıbı devam etmen lazım

Yok canim.birakmam bozsam da birakmam. Ama menu duzeni oturtmaya calisiyorum. Iki ogunde patlak verdim olmadi bugun 3 ara 3 ana ogun deniyorum.

Kullandığın ilaçlardandır canım.lütfen moralini bozma.sağlığın daha önemli sonuçta.sabırla devam ...

Birakmiyorum canim. Cunki izne kilolu gitmek istemiyorum. Menu duzenliyorum kendime gore. Esime da saliya kaar hayir demeyi ogrenecem. En azindan temmuza kadar idare etsin beni dimi ama

Birakmiyorum canim. Cunki izne kilolu gitmek istemiyorum. Menu duzenliyorum kendime gore. Esime da saliya kaar hayir demeyi ogrenecem. En azindan temmuza kadar idare etsin beni dimi ama
Benim eşimde aynıydı başlarda ama kilo verdiğimi gördükçe hiç ısrar etmedi.hatta şimdi biraz artıya geçsem hemen anlıyor dikkat et istersen hatun düğünlere az kaldı diyor...

Kullandığın ilaçlardandır canım.lütfen moralini bozma.sağlığın daha önemli sonuçta.sabırla devam ...
Hanı beni uzen bunun altına ınemem menulerde nasıl vericem insallah düzelir ilac artık midemi bitirdi zaten erken yedim ıcın ve ilaç sabahları ve geceleri kıvranıyorum resmen ama karsiligi da artı olunca coktum aynı sekilde devam edicem sagol destegın ıcın allah razı olsun

Canim moralni bozma 6 li rakamlar cok yakin zaten 1 hafta da olmasa da 2. Haftaya gelecek. Sabirli ol sadece

Allah senden de razı olsun.Bana sorarsan spora bikaç gün ara ver.Salıdan sonra başlarsın.Metabolizman şaşırsın azcık.

Canım nerdeyse bişi yememişsin kısır börek hariç ve o kadar yürümüşsün ve artıdasın tuhaf. Ben de artıdayım ve 2 gündür oğlan uyutmuyo acaba ödem mi oldu yorgunluktan uykusuzluktan?? Haklı olabilirsin.

Ben de aynıyım canım kaç gündür aç yatıyorum ama artıdayım bugün. Uykusuzluktan ödem oldu galiba bende

Her kelimene tek tek katiliyorum bizler burda irademizle savasiyoruz o nedenle ne ne kadar yenmis yazilmali adida yazilmali heryerde herseyi gorebiliyoruz int funya yemek sitesi var hergun bisey yayinliyola hemde en guzel resimleriyle buraya yazilinca irade sarsiliyosa eger diyet isini asla yapamazsin once irade gerekir benim fikrim ...ben yazilsin diyorum ve seninle ayni fikirdeyim canin ben arkadaslar sayesinde pilav ve karbon iradesizligimden kurtuldum zaman zaman yiyorum ama kendimi frenliyebiliyorumda iyiki varsiniz benim guzel arkadaslarimmm

Kuzummm niye bozasin motivemizi bende artilardayim uzulme galiba altilara dusme heyecani stres yapti bizde biraz rahat ol ben rahatlamaya calisiyorum bak kac aydir bi altilari goremedim sen birde sporu cok fZla cogalttin kas kutlen artti galiba birden cok kilo veteceksin bak gor

gülüm ben bu artının 2 sebebbi olabileceğini düşünüyorum 1 tomurcuğun dediği gibi ilaçlardan su tutyorsun maydanoz kürü dene bi su attırsın 2 sen çok spor yapıyorsun kas kütlen arttı kas az yer tutar ama ağır gelir şimdi gözünde canlandır yarım kilo et iki avcuna sığarken yarım kilo yağ 4 avuca anca sığar bunu zaten görüntüde incelirken baskülde aynı yada az fazla çıkıyorsan anlarsın
hiç moralini bozma gülüm bende sabah tartıya çıktım yine aynı üstelik dün film açtım izlerken ayakta leslie yaptım baya yediğim 1 dilim pırasalı mısır unlu börek mi kek mi neyse işte onu yakıyım diye bence yaktım da ama kilo yine aynı

Filik arkadaşım kilo bazen korumaya geçiyor sen sporada yemenede dikkat ediyorsun artı fikrini aklına sokma lütfen psikoloji insanı çok etkiliyor dün köfte yerken ben bu bana artı olmayacak çok hareket ettim deyip durdum hatta akşam arasında 1 kurabiye ile fındık yedim tartı 100 gr eksi gösterdi biraz rahatla lütfen bende şu 65 altına bi insem hızla gidecek bu kilolar görüyorsun ben 4 aydır 65-66 arası mekik dokuyorum ama şunu biliyorum ben üzerime düşeni yapıyorum bu zinciri kıracağım sende moralini yüksek tut

Yok canim.birakmam bozsam da birakmam. Ama menu duzeni oturtmaya calisiyorum. Iki ogunde patlak verdim olmadi bugun 3 ara 3 ana ogun deniyorum.
gülüm destek tamm destek sana bu gün ne olursa olsun azimli ol ben sana inanıyorum geçen sene nasıl verdin bu defa yine vereceksin fazlalıkları kararlı olup ben bu kadarla doydum lütfen ısrar etmeyin midemin kapasitesini büyütmek istemiyorum diyebileceksin kız kadınız sonuçta kadın bir şeyi aklına takıp istemişte olmamış var mı böyle bir şey şu dünya tarihinde heyt heyttttt

Hepinize gunaydinlar kizlarrr guzel bir hafta sonu diliyorumm bugun cok isim var temizlik yapilacak havad nasil guzel gunluk guneslik ...
günaydın gülümmm
kız cidden bu havada temizlik yapası gelmiyor insanın dışarı çıkıp aylak aylak dolanasım var benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…