- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.181
Her kelimene tek tek katiliyorum bizler burda irademizle savasiyoruz o nedenle ne ne kadar yenmis yazilmali adida yazilmali heryerde herseyi gorebiliyoruz int funya yemek sitesi var hergun bisey yayinliyola hemde en guzel resimleriyle buraya yazilinca irade sarsiliyosa eger diyet isini asla yapamazsin once irade gerekir benim fikrim ...ben yazilsin diyorum ve seninle ayni fikirdeyim canin ben arkadaslar sayesinde pilav ve karbon iradesizligimden kurtuldum zaman zaman yiyorum ama kendimi frenliyebiliyorumda iyiki varsiniz benim guzel arkadaslarimmm
ben sucuklu yumurtayı hayatta ekmeksiz yiyemem.helal sana dostummkahvaltımı yaptım şimdi çay sigara keyfi yapıyorum
saat 10 buçukta
yağsız tavada sucuklu yumurta
2 köy biberi domates salatalık
2 çatal yumuşak ezine peyniri yedim
yağsız yada bir kaç damla zeytin yağıyla yapınca yeniyor bende yağlı şeyleri ekmeksiz yiyemem midem hopluyor normalde bunu rahat yiyorum yağı nerdeyse hiç olmuyor aslında şu pis nefsim ekmek çekmese kokusu güzel gelmese ekmeği hiç yemeden de yapabiliyorum malum döneme bir kaç gün kaldı yine bişeylerin kokusu gelip canım çekmeden azaltabildiğim kadar azaltayım :)))ben sucuklu yumurtayı hayatta ekmeksiz yiyemem.helal sana dostumm
Günaydın hoşgeldin,güne erken başlamışsın ne güzel,üstelik hafta sonu...
Sen nasılsın??
GunayDun arkadaslar kimsenin motive dusurmek istemem ama morelım sıfır dini menu öu gordunuz ve sporu bugun 300 daha artı olmusm ben 400 artı dan kurtulma umıdı ile uyandım 70.7 resmen icim çekildi salıda herkesin super dedigi menuyle artı oldum ben mı yanlıs yapıyorum ama herkesin yorumu aynı resmen içim çekildi hasta olacam uzuntuden
afiyet şifa olsun miladımm sağlıklı güzel kahvaltın :))Kahvaltim 11.30da
2 yumurta
1 dilim kepek ekmegi
5 zeytin 1 kk beyaz peynir
1 parmak dilim kaşar
Domates biber yeşil çay
Gecmis olsun kankim sicak seyler ic yesil cay ihlamur gibi icine zencefil tarcin at iyi gelir inşallahGunaydin kizlar bugun cocuklar okula gitmedi diye yattim biraz saat 11 e kadar iyi geldi valla dun aksan soguk yogurt yedim sabah bi baktim bogazim agriyor zor yutkunuyorum
T tatlitambak canim takim arkadasin olarak hakkim var uzerinde unutma zorunlu bir durum olmadıkça menunu bildirmemezlik yapma lutfen tatlım bizler birbirimize bagliyiz unutma dun aksam Habertürk te canan karatay vardi ekmek hakkinda konuştu yine ve onu dinlerken insan evet iki öğün yemeliyim ve ekmegi kesmeliyim tatliyi agzima surmemeliyim meyve bu kiloda bana kesinlikle yasak yarin bende başlıyorum böyle beslenmeye diye şaha kalkiyor:)) sabah uyandigimda dusundum ekmeksiz doyar misin doyarsın hatta sonra acikmazsin da ama bir ömür ekmeksiz beslenec3k biri de değilsin birde basladim mi eskisinden cok yiyeceğimi biliyorum.. o zaman benim yapacagim sey zararli seyleri asgariye indirmek baska yolu yok.. seninle beslenme şeklimiz benziyor aliskanliklarimiz benziyor her gun 3 ara 3 ana ogun yapacagim diyede sartlandirma kendini canim insan sıkılıyor ama aciktiysak nasilsa 2 saat sonra beslenecegimizi bilerek yemeliyiz.. diyetlere listere sadik kalamam ben sende oylesin kendini kasmadan öğünü atlatmaya bak canim.. son olarak bugün menunu her ne olursa olsun dunyalarida yesen bekliyorum canım .. bana ve A aysun163 e karsi soeumlusun unutma bu hafta en azından artida olmayarak aysuna destek olalım kiz elinden geleni yapti.. onunda motivasyonunu dusurmeyelim emi kuzum
T tatlitambak canim takim arkadasin olarak hakkim var uzerinde unutma zorunlu bir durum olmadıkça menunu bildirmemezlik yapma lutfen tatlım bizler birbirimize bagliyiz unutma dun aksam Habertürk te canan karatay vardi ekmek hakkinda konuştu yine ve onu dinlerken insan evet iki öğün yemeliyim ve ekmegi kesmeliyim tatliyi agzima surmemeliyim meyve bu kiloda bana kesinlikle yasak yarin bende başlıyorum böyle beslenmeye diye şaha kalkiyor:)) sabah uyandigimda dusundum ekmeksiz doyar misin doyarsın hatta sonra acikmazsin da ama bir ömür ekmeksiz beslenec3k biri de değilsin birde basladim mi eskisinden cok yiyeceğimi biliyorum.. o zaman benim yapacagim sey zararli seyleri asgariye indirmek baska yolu yok.. seninle beslenme şeklimiz benziyor aliskanliklarimiz benziyor her gun 3 ara 3 ana ogun yapacagim diyede sartlandirma kendini canim insan sıkılıyor ama aciktiysak nasilsa 2 saat sonra beslenecegimizi bilerek yemeliyiz.. diyetlere listere sadik kalamam ben sende oylesin kendini kasmadan öğünü atlatmaya bak canim.. son olarak bugün menunu her ne olursa olsun dunyalarida yesen bekliyorum canım .. bana ve A aysun163 e karsi soeumlusun unutma bu hafta en azından artida olmayarak aysuna destek olalım kiz elinden geleni yapti.. onunda motivasyonunu dusurmeyelim emi kuzum
Geçmiş olsun,çok hassas demekki boğazın hemen şişivermiş.seviyorsan ıhlamur iç canımGunaydin kizlar bugun cocuklar okula gitmedi diye yattim biraz saat 11 e kadar iyi geldi valla dun aksan soguk yogurt yedim sabah bi baktim bogazim agriyor zor yutkunuyorum
Bende burdayım yavrum ya yalnız hissetme kendini.Ben yazdimmida kimse kalmiyor grupta haa
Ben burdayim kanki
Bende burdayım yavrum ya yalnız hissetme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?