Haydi Yine Yeniden...

Gecmis olsun kankim sicak seyler ic yesil cay ihlamur gibi icine zencefil tarcin at iyi gelir inşallah

Geçmiş olsun,çok hassas demekki boğazın hemen şişivermiş.seviyorsan ıhlamur iç canım

Sagolun kizlar siz turkiyede bahari yasiyosunuz ama burasi hala buz gibi haliyle soguk bisey yiyince boyle oluyor normalde yogurdu bi yarim saat once cikaririm dolaptan ama dun oyle yapmadim cikarip direk yedim sonuc bu

Ben de aynıyım canım kaç gündür aç yatıyorum ama artıdayım bugün. Uykusuzluktan ödem oldu galiba bende
Canim şunu biliyorum artıları o kadar kafaya takıyoruz ki o da en ufak fırsatta bizi buluyor sen o artıran bugün kurtulursun Allah in izniyle kalan iki günde de eksiye geçeceğine inanıyorum. Ben bu hafta misafirim geldiği gün kaçamak yaptım ve bak kaç gündür herkes bana az yediğimi söylediği halde eksi gormuyordum. Dün gece o kadar acıktım ki ama yemedim. Akşamla sabahim çoğu zaman 1 kilo farkeder. Ama dün geceden sabaha sadece 400 gr oynadı. O da _100 yaptı sinir oldum. Ama inanıyorum bu iki günde vücudum beni şaşırtacak inş sende inan. Çıkaralım du artıları aklimizdan eksi düşünelim

Kacamaklari yazip yazmama konusuna gelince bence de tam detaya girmeden yazilmali sonucta hepimiz insaniz her sey dort dortluk olucak diye bisey yok hepimiz hata yapabiliriz onemli olan onunla yuzlesip her gun ayni hataya dusmemek

Ben menude ornegin sevdigim bi tatli gordugumuzde ona erismeyenin cani çeker hak alırız demiyorum ama o anda okuyaninda cani kaçamak yapmak istiyor misal benim :))) aksine elimizden geleni yapar erişiriz yani cok sukur sorunda orda zaten :))

Bence acil degilse biraz bekle yada benim gibi kucuk beden al seni motive eder ben gecenlerde internetten cok guzel bi elbise siparis ettim ama iki beden dusuk aldim bilerek yazin gorumcemin kizinin dugunu var simdi onu gordukce motive oluyorum cok işe yariyo tavsiye ederim

Canim ya yaptığın hiç bir yanlış yok bunu sende biliyorsun
Alacaksın inş karşılığını sabret. Daha sen geçen demedin mi m beden oldu. 40 beden tunigim oldu diye. Ben spora ve strese baglıyorum. Sabredelim karşılığını görecez inş

Menün güzelmiş canım arkadasta old için diğer öğünler sade tutmussun iyi de yapmışsın

Herkes farkli farkli dusunuyor bende oyle olmuyor birisi kacamak yapti diye bende yapsammi demiyorum tam tersi uzuluyorum cunku o kacamaklar insani kac gun geriye goturuyor yani yazsak mi yazmasak mi işin icinden cikamadim simdi

Herkes farkli farkli dusunuyor bende oyle olmuyor birisi kacamak yapti diye bende yapsammi demiyorum tam tersi uzuluyorum cunku o kacamaklar insani kac gun geriye goturuyor yani yazsak mi yazmasak mi işin icinden cikamadim simdi
yazıcaz yazıcaz ki dediğin gibi yüzleşip aynı hataya düşmeyelim.yada uyarıları dikkate alalım.kaçamak yapmadan olmaz yazmadan da.canı çeken de iradesine sahip olsun azcık canım ne o öyle

Bende yine yeniden başlamak isteyenlerdenim. 1.65 boyunda ve 70 kg mım Defalarca kilo verdim ama hep aynı 5 kg mı alıp veriyorum. Pcos hastasıyım iştahımı kontrol etmekte zorlanıyorum. Bunlar yetmezmiş gibi birde depresyon eklendi. Acilen kilo vermeliyim nişan ve düğün arifesindeyim. Bu durum sanırım beni daha fazla strese sokuyor desteğinize ihtiyacım var

Hoşgeldin,kolaylıklar diliyorum sana düğün nişan koşturmacasında.
Bende de pco vardı ve kilo vererek artı soğan kürüyle kurtuldum.evlenmeden önce hallet bence pko işini.düzensiz adet ve hamile kalmakta zorluk çekersin sonra.mevcut kilonun %10 unu bile verdiğinde büyük oranda yok oluyorlar.
Kilo her konuda nasıl karşımıza çıkyor işte...
Düğün ne zaman nasipse??

@milad_tb canım bence bir parça birşey al hoşuna giden ve evet bir beden küçük olsun.fazla alışveriş yapma verdikçe alırsın.ben daha 2 ay olmadı bi kot aldım şimdi bollandı sinir oluyorum.madem ihtiyacın yok az daha idare et evdekilerle.
zaten mevsim olarak da geçiş dönemi,alsan kaç ay giycen ki.yaza kadar biraz düşer tiril tiril ciciler tunikler alırsın.evde de tayt falan giyersin eşinin hoşuna gider

Teşekkür ederim. Evet kesinlikle halletmeliyim evlenmeden önce ciddi bir sağlık sorunu oluyor eğer üstüne düşülmezse. Doktorum kilo ver diyor ama bu hastalıkta kilo vermek cidden zor iştahım inanılmaz açık. Soğan kürünü denicem bende en azından adetlerim düzenli olur. Düğün 2017 mart yada nisanda olacak bu yıl da nişan yapılacak. Ramazana kadar 10 kg vermem şart yani

Yok yaa ben acıkmıyorum vücudumu böyle alıştırdım biraz ondan dolayı ara öğün yapmak isterm ama kahvaltıyı geç yaptığım için pek bişi istemiyor canım kendimi de zorlamak istemiyorum o konuda beni düşündüğün için de teşekkürler

Hayırlısı olsun bakalım.boyun kaç peki?

Boyum 1.65 uzun zamandır girmiyordum bu siteye yediklerimizimi paylaşacağız ne yapmam gerekiyor :) ? Aslında 55 kg olmam gerekiyor ama şimdilik 60 kg bile olsam şükredicem.
Kurallarımız birinci sayfada yazıyor canım.umarım kararlı olur aktif bir şekilde devam edersin.paylaşım durumuna göre de liste girşini yapar yolumuza bakarız beraber

Dikkat et canım ya boşver dinlen bırak işi.çık oğlanla dolaş azcık temiz hava al

Kurallarımız birinci sayfada yazıyor canım.umarım kararlı olur aktif bir şekilde devam edersin.paylaşım durumuna göre de liste girşini yapar yolumuza bakarız beraber

Teşekkür ederim o halde şu saate kadar yediklerimi paylaşayım. Aslında şuanda çalışmıyorum günlük planımda hazır ne yiyeceğim günlük menümü toptan yazabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…