- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.201
Gecmis olsun kankim sicak seyler ic yesil cay ihlamur gibi icine zencefil tarcin at iyi gelir inşallah
Geçmiş olsun,çok hassas demekki boğazın hemen şişivermiş.seviyorsan ıhlamur iç canım
Canim şunu biliyorum artıları o kadar kafaya takıyoruz ki o da en ufak fırsatta bizi buluyorBen de aynıyım canım kaç gündür aç yatıyorum ama artıdayım bugün. Uykusuzluktan ödem oldu galiba bende
Kacamaklari yazip yazmama konusuna gelince bence de tam detaya girmeden yazilmali sonucta hepimiz insaniz her sey dort dortluk olucak diye bisey yok hepimiz hata yapabiliriz onemli olan onunla yuzlesip her gun ayni hataya dusmemek
Heh iyi o zaman :)) kizlar bişey danisayim uzun zamandır yasli gibi giyindigimi farkettim kilomdan ötürü de olabilir tabi
Bugün eltimle magazalarda biraz takilacagiz oda farkli bişeyler bakariz diyor simdiki bedenime mi alsam yoksa kucuk beden mi alsam yoksa hic mi almasam sizin bu konuda ki fikrinizi alayim acil ihtiyacım yok aslinda cok kıyafetim var hatta ama tarzlari hoşuma gitmiyor ne dersiniz
Canim ya yaptığın hiç bir yanlış yok bunu sende biliyorsunGunayDun arkadaslar kimsenin motive dusurmek istemem ama morelım sıfır dini menu öu gordunuz ve sporu bugun 300 daha artı olmusm ben 400 artı dan kurtulma umıdı ile uyandım 70.7 resmen icim çekildi salıda herkesin super dedigi menuyle artı oldum ben mı yanlıs yapıyorum ama herkesin yorumu aynı resmen içim çekildi hasta olacam uzuntuden
Menün güzelmiş canım arkadasta old için diğer öğünler sade tutmussun iyi de yapmışsınKızlar dün arkadasta net hiç çekmedi gece 3 te geldik ben pat diye yattım
tomurcukkk
Sabah 8:00
1 yumurta 1 tk kavme maydanoz ekmek arası
Ara 12:30
1 bardak ayran
Öğle 16:00
1 tabak kısır
1 dilim börek
3 çatal tatlı
Akşam 21:00
1 bardak süt
3lt su
Dün inanılmaz yürüdüm dışarda discide isim bitince arkadaşa yürüyerek gittim mesafa 45 dk yol sonra arkadasta yedikten sonra beraber gezdik 1 saat kadar belki daha fazla ama şimdi tartildim artidaydim sebebi bence gece 3 te yattım şimdi eşimi göndermek için uyandım ödem diye düşünüyorum uykusuzluk
Ben menude ornegin sevdigim bi tatli gordugumuzde ona erismeyenin cani çeker hak alırız demiyorum ama o anda okuyaninda cani kaçamak yapmak istiyor misal benim :))) aksine elimizden geleni yapar erişiriz yani cok sukur sorunda orda zaten :))
yazıcaz yazıcaz ki dediğin gibi yüzleşip aynı hataya düşmeyelim.yada uyarıları dikkate alalım.kaçamak yapmadan olmaz yazmadan da.canı çeken de iradesine sahip olsun azcık canım ne o öyleHerkes farkli farkli dusunuyor bende oyle olmuyor birisi kacamak yapti diye bende yapsammi demiyorum tam tersi uzuluyorum cunku o kacamaklar insani kac gun geriye goturuyor yani yazsak mi yazmasak mi işin icinden cikamadim simdi
Hoşgeldin,kolaylıklar diliyorum sana düğün nişan koşturmacasında.Bende yine yeniden başlamak isteyenlerdenim. 1.65 boyunda ve 70 kg mımDefalarca kilo verdim ama hep aynı 5 kg mı alıp veriyorum. Pcos hastasıyım iştahımı kontrol etmekte zorlanıyorum. Bunlar yetmezmiş gibi birde depresyon eklendi. Acilen kilo vermeliyim nişan ve düğün arifesindeyim. Bu durum sanırım beni daha fazla strese sokuyor desteğinize ihtiyacım var
Hoşgeldin,kolaylıklar diliyorum sana düğün nişan koşturmacasında.
Bende de pco vardı ve kilo vererek artı soğan kürüyle kurtuldum.evlenmeden önce hallet bence pko işini.düzensiz adet ve hamile kalmakta zorluk çekersin sonra.mevcut kilonun %10 unu bile verdiğinde büyük oranda yok oluyorlar.
Kilo her konuda nasıl karşımıza çıkyor işte...
Düğün ne zaman nasipse??
Yok yaa ben acıkmıyorum vücudumu böyle alıştırdım biraz ondan dolayı ara öğün yapmak isterm ama kahvaltıyı geç yaptığım için pek bişi istemiyor canım kendimi de zorlamak istemiyorum o konuda beni düşündüğün için de teşekkürlerCanım sana hep aynı yorumu mu yapıyorum bilmiyorum ama acıkmıyo musun? Çok az öğün yapman zamanla metabolizmanı yavaşlatır. En azından ara öğün koyabilirsin bnm fikrim tabi. Sen kendini daha iyi tanırsın elbette.
Hayırlısı olsun bakalım.boyun kaç peki?Teşekkür ederim. Evet kesinlikle halletmeliyim evlenmeden önce ciddi bir sağlık sorunu oluyor eğer üstüne düşülmezse. Doktorum kilo ver diyor ama bu hastalıkta kilo vermek cidden zor iştahım inanılmaz açık. Soğan kürünü denicem bende en azından adetlerim düzenli olur. Düğün 2017 mart yada nisanda olacak bu yıl da nişan yapılacak. Ramazana kadar 10 kg vermem şart yani
Hayırlısı olsun bakalım.boyun kaç peki?
Kurallarımız birinci sayfada yazıyor canım.umarım kararlı olur aktif bir şekilde devam edersin.paylaşım durumuna göre de liste girşini yapar yolumuza bakarız beraberBoyum 1.65 uzun zamandır girmiyordum bu siteye yediklerimizimi paylaşacağız ne yapmam gerekiyor :) ? Aslında 55 kg olmam gerekiyor ama şimdilik 60 kg bile olsam şükredicem.
Dikkat et canım ya boşver dinlen bırak işi.çık oğlanla dolaş azcık temiz hava alOyyy yoruldum yaaa nevresimleri değiştim ortalık topladım dip köşe her yeri süpürdüm oğlanı yedirdim bütün odaları havalandırdım. Hava missss... Daha devam edemedim işe güce kalbim sıkışıyo sabahtandır(
Kurallarımız birinci sayfada yazıyor canım.umarım kararlı olur aktif bir şekilde devam edersin.paylaşım durumuna göre de liste girşini yapar yolumuza bakarız beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?