Haydi Yine Yeniden...

Teşekkür ederim o halde şu saate kadar yediklerimi paylaşayım. Aslında şuanda çalışmıyorum günlük planımda hazır ne yiyeceğim günlük menümü toptan yazabilirim.
Kurallarda görmüşsündür bizler de akşam 8 e kadar bildiriyoruz.ama öğün öğün yazıp kendini kontrol etmek için de gün ortasında yazabilirsin yediklerini

sabah: çok tahıllı ekmek ile hazırlanmış tost (yağsız peynir 2 dilim) domates salatalık yeşillik
öğlen : 6 yk nohut yemeği 1 kase yoğurt
ikindi: 1 ince dilim diyet kek (şekersiz splenda ile hazırlanmış+yulaf kepeği),1 bardak light sütle hazırlanmış sütlü kahve
akşam: pırasa yemeği ve bir kase yoğurt

akşam 19:00dan sonra bir şey yemek yok.

zaten su alışkanlığım oldukça fazla günde 2 3 lt tüketiyorum.

Spor olarak açık havada aç karnına 1 saat yürüyüş.

Kurallarda görmüşsündür bizler de akşam 8 e kadar bildiriyoruz.ama öğün öğün yazıp kendini kontrol etmek için de gün ortasında yazabilirsin yediklerini

Akşam 19 da bitiyor zaten yeme olayı en güzeli daha sonrasında oyalanacak bir şeyler olması :)

Diyetisyen kontrolünde mi listen.menünü beğendim çünkü.gayet yeterli ve dengeli olmuş.yürüyüş neden aç karnına ?

Sabah 8.30
1 domates
1 zeytin
1 kk dan az peynir

ara
1 cay bardagi tarcinli sut
2 kayisi

oglen 12.30
2 ispanakli pogaca
1.5 kk peynir
2 haslanmis yumurta
domates
salatalik
marol
esim piknik alaninda kahvalti isteyince bu kadar cok cesit oldu.

ara yok

aksam da yogurt kürü olacak sadece ne zaman acikirsam o zaman yiyecem.

Kizlar desteginiz icin sagolun. Sanki icime bir kivilcim attiniz canlarım.
@milad_tb A aysun163 sagolun kizlar...

Aysuncum bende bir elbise var hosuma giden alsam mi acaba netten motive ediyor mu gercekten

Etmez mi kiz elbiseyi gordukce spor yapasim geliyo da malesef uc tane cocukla ancak bu kadar yapabiliyorum yoksa pertim cikiyo kimseyle ilgilenemiyorum valla

Öğlen sağlam olmuş.ve yine başrollerde eşin var olsun akşama dengeliyorsun inşallah.

Öğlen sağlam olmuş.ve yine başrollerde eşin var olsun akşama dengeliyorsun inşallah.

Kiz pogacayi yaptim. Yemesim inanki bna diyor ki yok oyle yapip yememek. Hep bana yediriyorsun. Yaptin madem ye dedi.ya da yapma bir daha dedi. Tabi daha yapmayacam uzun bir sure ben de. Kendisi de o kadar cok yemis ki hala tok. Aksam yemegi istemedi

Merhaba kızlar sabah kalktım kahvaltı sonra eve bir giriştim şimdi aciktigimi hissettim bugün isim çok fazla aktif olamıyorum kusura bakmayın

Benim ev de temizlenmesi gerek hem de dip kose detayi ile ama maalesef ben de hic istek yok. Temizlik aski ne zaman gelirse o zaman yaparim....

Kızlar herkese destegi ıcın tesekkur ederim herkesin yorumunda bu dogru buldum 6 lar stresi spor fazla kasmak sonra da cabuk dagıtmak sabır etmek en iyisi kankımın D3 dedgı gıbı zaten goruntumden de memnunm gerisi de gelir inşallah

Simdi zayıflama konusunda son gunlerde basima gelenleri anlatayım gecen arkadası gordum spora giderken yanında baska kadınlar hemen herkes basima toplandı site içinde biz seni göruyoruz hep spor yaptın cok zayıfladın nasıl nasıl dıye tabı sımardım sevindim ama ertesi gun artı oldum

Dunde yine bacak calısıyorum akşam bunların geldi yanıma cok taktir ediyorum hep yıryus yaptın cok kilo verdin falan dedi bende aslında surekli yurumuyorum sizi de burda hic gormedim dedim meger kadının evi parka bakıyormus balkon dan pencereden benı izliyormus ne göz varsa masallah tabı ben sabah yine arti sagolsun kadında bende kendi kendime nazar ediyorum sevinip

Ve bugun sımdı bı komşu Cagrdı gittim polis esleri ve bızım apartman da konuşulan ben hastaymısım bana dogumda bı mikrop bulaşmış ben surekli kilo Kaybı yasiyormusum dogum yapalı da 3 yıl oldu ama hay ben sizin dedim guldum ben kendimi yırtıyorum kilo vermek ıcın yata yata vermedım dedim cok ıyı biliyorum kimlerin dedgnı ama nedir amac ne anlamis degilim

Cok uzun oldu ama zoruma giden su oldu zaten herkesle mesafeliyım 2 kankım var onlar baska blok da ben bana karsı bı soguklık hissettim evime gelmeynler iptal edenler yada hıc cagırmama gıbı bise oldu sonra tekrar duzeldı bende bı gariplik hissettim hatta gittim kadında 2 kez cagırdım resmen bahane attı anladım bugun kendi Cagrdı sırf tavrını merak ettim ıcın gittim kocasına demis boyle hastaymıs dıye adam da saçmalama ne alaka yalan soylemisler sana demis yanı demekki herkes bana virslu gozuyle bakıyormus sonra mantıkları almayınca tekrar dondu tavırları demekki 30 40 kilo vernlerden olsam ne olacak tı

Ayyy nazar oldun senn kiz ayni sey basima geldi bu hafta komsum bana her gordugunde cok zayiflamissin diyodu ayy ertesi gun arti allahim deli oldum karsi komsumda kilomu biliyo kiz diyorum gecen sene 71dim bu sene 70 bir kilomu beni ince gosteren dedim guldu ben inaniyorum gercekten nazara geliyorum sende oyle oldun bence

Hasetlenip laf cikarmislar iste manyak karilar allahim yaa ne catlak insanlar var boyle amann uzak durdugun iyi olmus bosver

Napiyosinuz bakiyim ben yemek yapiyorum ev isi eh iste bitti camasir yikadim iki makina ucuncusude yikaniyo onlari asarim birazdan amann hic sarmadi bugun is yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…