- 8 Mart 2016
- 38
- 113
- 8
- 33
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.241
Canım memnun güzel aksamida erken kapamissjn sporda var daha ne olsunSabah 10:30
1/2 dilim ekmek
5 adet sucuk(ikiye bölünmüş sucuk dilimleri şeklinde)
Şekersiz çay
Labne peynir
Akşam 16:00
1 orta boy patates haşlaması (tuzladım)
3 yemek kaşığı fasulye kavurması
Patatesli gözlemeden de bir ısırık
Şekersiz çay
Spor olarak 10 tur boyunca 4 katlı merdivende indim çıktım
10 bardak suya tamamlamaya çalışıyorum
Akşam acikirsin canım çorba iç en azındanSabah 8.30
1 domates
1 zeytin
1 kk dan az peynir
ara
1 cay bardagi tarcinli sut
2 kayisi
oglen 12.30
2 ispanakli pogaca
1.5 kk peynir
2 haslanmis yumurta
domates
salatalik
marol
esim piknik alaninda kahvalti isteyince bu kadar cok cesit oldu.
ara yok
aksam da yogurt kürü olacak sadece ne zaman acikirsam o zaman yiyecem.
Bence menün güzel ev işleri zaten 100 kalori falan yaktırıyor insanatomurcukkk
Sabah 9:30
1 yumurta
1 tk labne
8 siyah zeytin
Ekmek arası maydanozla
Öğle 15:30
1 tabak yağsız makarna pul biberli yoğurtlu
Ara 17:30
Türk kahve
Ara 21:00
1 bardak tarcinli süt
3 litre su
Spor ev işi daha birde ütü
Cok uzun oldu ama zoruma giden su oldu zaten herkesle mesafeliyım 2 kankım var onlar baska blok da ben bana karsı bı soguklık hissettim evime gelmeynler iptal edenler yada hıc cagırmama gıbı bise oldu sonra tekrar duzeldı bende bı gariplik hissettim hatta gittim kadında 2 kez cagırdım resmen bahane attı anladım bugun kendi Cagrdı sırf tavrını merak ettim ıcın gittim kocasına demis boyle hastaymıs dıye adam da saçmalama ne alaka yalan soylemisler sana demis yanı demekki herkes bana virslu gozuyle bakıyormus sonra mantıkları almayınca tekrar dondu tavırları demekki 30 40 kilo vernlerden olsam ne olacak tı
Cok uzun oldu ama zoruma giden su oldu zaten herkesle mesafeliyım 2 kankım var onlar baska blok da ben bana karsı bı soguklık hissettim evime gelmeynler iptal edenler yada hıc cagırmama gıbı bise oldu sonra tekrar duzeldı bende bı gariplik hissettim hatta gittim kadında 2 kez cagırdım resmen bahane attı anladım bugun kendi Cagrdı sırf tavrını merak ettim ıcın gittim kocasına demis boyle hastaymıs dıye adam da saçmalama ne alaka yalan soylemisler sana demis yanı demekki herkes bana virslu gozuyle bakıyormus sonra mantıkları almayınca tekrar dondu tavırları demekki 30 40 kilo vernlerden olsam ne olacak tı
Geçmiş olsun canım. Konuşunca bize de söylersin. Dualatimiz annenle..Kızlar annemi hastaneye kaldırmışlar Iyi diyorlar ama sesini duymadım daha eger konusmazsam aksam yada sabah giderim lutfen dua edin ciddî birsey olmasın gorusuruz
Afiyet olsun canım erken yemissin makarnaya. bende bugün senin gibi yaptım akşam kaynadi arada :)tomurcukkk
1 yumurta
1 tk labne
8 siyah zeytin
Ekmek arası maydanozla
Türk kahve
1 bardak tarcinli süt
3 litre su
Çok erken yemissin canım inş acikmazsinSabah 8.30
1 domates
1 zeytin
1 kk dan az peynir
ara
1 cay bardagi tarcinli sut
2 kayisi
oglen 12.30
2 ispanakli pogaca
1.5 kk peynir
2 haslanmis yumurta
domates
salatalik
marol
esim piknik alaninda kahvalti isteyince bu kadar cok cesit oldu.
ara yok
aksam da yogurt kürü olacak sadece ne zaman acikirsam o zaman yiyecem.
Cok güzel menun canım hurma bu aralar çok var menulerde aciktirmadigi için mi yoksa tatlı niyetinemiMenumu vereyim
@butterfly143
Sabah 10.30 : 2 dlm kızarmış t buğday ekm
2 yumurta
4 kup kaşar
4 zeytin
Domates, salatalık, yeşil soğan
Ara 11.30 : şekersiz çay, bir kurabiye
Ara 13.00: yarım avuç leblebi
öğle akşam birarada 15.30:
Bir kase pırasa y.
Bir kase çorba
Domates, salatalık
3 kaşık yoğurt
Ara: yarım muz
Ara 20.00: sütlü kahve , 1 hurma
3 litre su
Canım çok geçmiş olsun allah yardımcısı olsun dualarimiz seninle bizi de haberdar et annen demi istanbuldaydu seninKızlar annemi hastaneye kaldırmışlar Iyi diyorlar ama sesini duymadım daha eger konusmazsam aksam yada sabah giderim lutfen dua edin ciddî birsey olmasın gorusuruz
Bana oyle oldu ya iste.gectigimiz yaz beni goren komsu teyzelerden biri vah vaah yavrum bak bu kadar kilo verdin ne hastaligin var yoksa esinle mi sorunun var dedi.dert insani zayiflatiyo tabi sen kilo verdin kocan şişti diyo (esim kilo aldi da biraz )cok sukur evliligimde bi sorun yok gayet mutluyum teyze kendi irademle verdim ben dedim .tuhaf yaa illa bisey mi olmasi lazim.Cok uzun oldu ama zoruma giden su oldu zaten herkesle mesafeliyım 2 kankım var onlar baska blok da ben bana karsı bı soguklık hissettim evime gelmeynler iptal edenler yada hıc cagırmama gıbı bise oldu sonra tekrar duzeldı bende bı gariplik hissettim hatta gittim kadında 2 kez cagırdım resmen bahane attı anladım bugun kendi Cagrdı sırf tavrını merak ettim ıcın gittim kocasına demis boyle hastaymıs dıye adam da saçmalama ne alaka yalan soylemisler sana demis yanı demekki herkes bana virslu gozuyle bakıyormus sonra mantıkları almayınca tekrar dondu tavırları demekki 30 40 kilo vernlerden olsam ne olacak tı
Menu cok guzel suyuda cogaltmissin insallah eksi olursun saliyaSabah 10:30
1/2 dilim ekmek
5 adet sucuk(ikiye bölünmüş sucuk dilimleri şeklinde)
Şekersiz çay
Labne peynir
Akşam 16:00
1 orta boy patates haşlaması (tuzladım)
3 yemek kaşığı fasulye kavurması
Patatesli gözlemeden de bir ısırık
Şekersiz çay
Spor olarak 10 tur boyunca 4 katlı merdivende indim çıktım
10 bardak suya tamamlamaya çalışıyorum
Menu cok guzel her zamanki gibi afiyet olsun canimtomurcukkk
1 yumurta
1 tk labne
8 siyah zeytin
Ekmek arası maydanozla
Türk kahve
1 bardak tarcinli süt
3 litre su
Canim cok gecmis olsun neyi varmis ne olmuski annene dualarimiz hep seninle rabbim yardim etsin korkma canim musadeye aldilarsa ondan duyamamissindir sesini rabbim yatdimcin olsun kuzum bizede haber et lutfenKızlar annemi hastaneye kaldırmışlar Iyi diyorlar ama sesini duymadım daha eger konusmazsam aksam yada sabah giderim lutfen dua edin ciddî birsey olmasın gorusuruz
Menun cok guzel canim galiba dunde kurabiye vardi dikkat et kurabiyeye canim afiyet olsun sekerim ..Menumu vereyim
@butterfly143
Sabah 10.30 : 2 dlm kızarmış t buğday ekm
2 yumurta
4 kup kaşar
4 zeytin
Domates, salatalık, yeşil soğan
Ara 11.30 : şekersiz çay, bir kurabiye
Ara 13.00: yarım avuç leblebi
öğle akşam birarada 15.30:
Bir kase pırasa y.
Bir kase çorba
Domates, salatalık
3 kaşık yoğurt
Ara: yarım muz
Ara 20.00: sütlü kahve , 1 hurma
3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?