Haydi Yine Yeniden...

Sabah 10:30
1/2 dilim ekmek
5 adet sucuk(ikiye bölünmüş sucuk dilimleri şeklinde)
Şekersiz çay
Labne peynir

Akşam 16:00
1 orta boy patates haşlaması (tuzladım)
3 yemek kaşığı fasulye kavurması
Patatesli gözlemeden de bir ısırık
Şekersiz çay

Spor olarak 10 tur boyunca 4 katlı merdivende indim çıktım
10 bardak suya tamamlamaya çalışıyorum

Canım memnun güzel aksamida erken kapamissjn sporda var daha ne olsun

Akşam acikirsin canım çorba iç en azından

Bence menün güzel ev işleri zaten 100 kalori falan yaktırıyor insana

Yuh yani bu kadarina da inaniyorlarsa cidden.
. Bozma moralini de boyle dengesizler icin

annen icin de gecmis olsun canim. Allah sifa versin

Ne enteresan insanlar var gerçekten bu insanların uğraşcak işleri yok herhalde gerçekten anlamıyorum. Hasetlik hat safhada bu insanlar içimizde yani bide hemcinslerimiz takdir edip destekleyeceklerine köstek oluyorlar. Ya bende iş yerimde böyle bişey yaşadım yani bazı insanların gözünden hasetlik okunuyor ki ne kadar destek olmuştum ben. Allaha havale edeceksin yapcak başka bişi yok maalesef

Kızlar annemi hastaneye kaldırmışlar Iyi diyorlar ama sesini duymadım daha eger konusmazsam aksam yada sabah giderim lutfen dua edin ciddî birsey olmasın gorusuruz
Geçmiş olsun canım. Konuşunca bize de söylersin. Dualatimiz annenle..

Afiyet olsun canım erken yemissin makarnaya. bende bugün senin gibi yaptım akşam kaynadi arada :)

Çok erken yemissin canım inş acikmazsin

Menumu vereyim
@butterfly143

Sabah 10.30 : 2 dlm kızarmış t buğday ekm
2 yumurta
4 kup kaşar
4 zeytin
Domates, salatalık, yeşil soğan

Ara 11.30 : şekersiz çay, bir kurabiye
Ara 13.00: yarım avuç leblebi

öğle akşam birarada 15.30:
Bir kase pırasa y.
Bir kase çorba
Domates, salatalık
3 kaşık yoğurt

Ara: yarım muz

Ara 20.00: sütlü kahve , 1 hurma

3 litre su

Cok güzel menun canım hurma bu aralar çok var menulerde aciktirmadigi için mi yoksa tatlı niyetinemi

Kızlar annemi hastaneye kaldırmışlar Iyi diyorlar ama sesini duymadım daha eger konusmazsam aksam yada sabah giderim lutfen dua edin ciddî birsey olmasın gorusuruz
Canım çok geçmiş olsun allah yardımcısı olsun dualarimiz seninle bizi de haberdar et annen demi istanbuldaydu senin

Bana oyle oldu ya iste.gectigimiz yaz beni goren komsu teyzelerden biri vah vaah yavrum bak bu kadar kilo verdin ne hastaligin var yoksa esinle mi sorunun var dedi.dert insani zayiflatiyo tabi sen kilo verdin kocan şişti diyo (esim kilo aldi da biraz )cok sukur evliligimde bi sorun yok gayet mutluyum teyze kendi irademle verdim ben dedim .tuhaf yaa illa bisey mi olmasi lazim.
Şu behcet hastaligi da ciktiktan sonra ,bak iste bu kadar kilo verdin hastalandin falan demeye basladilar.sanki genetik degil bu hastalik ve kilolu olanlarda olmuyormus gibi...o zaman her 40 50 kilo veren bi hastaliga tutulurdu dimi...
kendileri basaramadigi icin ve aslinda bu isin iradeyle yapildigini bilmedikleri icin hep bi bahaneye baglayarak zayifladigimizi dusunuyorlar...ne mantiksa

ekim2009 menum
Sabah : 10:00 bir dilim tb ekmek
Dort dilim kasar peynir
Uc dilim domates ve salatalik
Ara30 dokuzlu cay
Ara: 14:00bir tane kucuk havuc
Oglen : 15:30 bir dilim ekmek icine tere ve uc dilim kasar peynirle yedim
Aksam 18 iki kasik bulgur pilavini bir tabak dolusu salatanin uzerine koydum yedim
Dort parca kanat
Iki bardak ayran
Su : 2 lt oldu icerim daha
Insallah bugunku menum daha iyidir dune gore gunlerdir sebze yiyorum bu hafta ilk kez protein oldu bakalim saliya ne olcak

Menu cok guzel suyuda cogaltmissin insallah eksi olursun saliya

Menu cok guzel her zamanki gibi afiyet olsun canim

Canim cok gecmis olsun neyi varmis ne olmuski annene dualarimiz hep seninle rabbim yardim etsin korkma canim musadeye aldilarsa ondan duyamamissindir sesini rabbim yatdimcin olsun kuzum bizede haber et lutfen

P
Menun cok guzel canim galiba dunde kurabiye vardi dikkat et kurabiyeye canim afiyet olsun sekerim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…