Haydi Yine Yeniden...

İyi aksamlar bugun biraz odul verdim kendime

Sabah gec uyandigim icin biraz gec yedim

Ogle 13 de
İki tane krep sarma icinde kiyma ve kasar peynir var baya kalorili yani dun aksam yemedim bugun yedim
Domates
Salatalik

Ara
Yesil cay
İki kare bitter

Aksam 18
İki tane haslanmis patates

Hep karbonhidrat oldu farkindayim ama pisman degilim yarin kaldigim yerden devam insallah

Su iki litre olur
Aksam 45 dakika bisiklet surerim

P

Menun cok guzel canim galiba dunde kurabiye vardi dikkat et kurabiyeye canim afiyet olsun sekerim ..
Kız kendimden şüphe ettim geçmişe baktım dün kurabiye yoktu canım en son salı günü yedim :) sağolasın kuzum inş hepimiz eksi görürüz

Afiyet olsun canım pişman değilsen kesin arti gormezsin. Beyne doğru mesajlar gitmiştir bile

Ssliya iyi olur inş canım menunu beğendim gayet sağlıklı olmuş

Cok güzel menun canım hurma bu aralar çok var menulerde aciktirmadigi için mi yoksa tatlı niyetinemi
Canim hurmanin vücuda müthiş faydaları var. Diyetisyenler de cok onerirler.Günde bir tane yemeye çalışıyorum hemde tatlı isteğimi bastırıyor.

Evet hep karbon ama cok degilki gayet iyi baxen iyi geliyo boyle tek tip beslenmek vucudu sasirtmak adina afiyet olsun canim sporda yapcaksin daha ne olsunnn

Kız kendimden şüphe ettim geçmişe baktım dün kurabiye yoktu canım en son salı günü yedim :) sağolasın kuzum inş hepimiz eksi görürüz
Anaaa kim yedi o zaman kurabiyeyi sanki nescefe ile yemisti kizzz beynimmi sulandi benimmm bakkkk kim yediyse soylesin bende kendimden suphe etcemm

Menun genel itibarı ile güzel ayran 2 bardak baya sisirmistir seni

Karbonhidratlı ama sporun var biseycik olmaz

Çok güzel bir gün hem spor hem diyet açısından
Benim diyete bakışıma göre menün güzel akşam olabildiğince hafif daha ne olsun

Vaavvvvv süpersin

Gayet yerinde ve güzel olmuş
Gelsin eksiler gitsin yağlar

Bence güzel olmuş bu protein yarın eksi demektir

Kaldığın yer yok niye bu kadar sıkıntı yapıyorsun ki 13 de yemen yemek bu saate kalmaz rahat ol

inciiitanesi
sabah 8.00
1 haslanmis yumurta
1 kk tulum peynir
5 adt yesil zeytin
1 dilik kepekli ekmek

ara 12.00
1 hurma
10 adt findik

oglen 14.00
tam bgdy ekm yagsiz tost
3 adt zeytin

ara 16.00
1 ince dilim kasar
1 hurma

aksam
2-3 adet hamsi ve 2-3 adet istavrit
kivircik salata
Baligi ekmeksiz yedigim icin midem almadi biraktim bende 3 yk zeytinyagli barbunya yedim

Menümü anlatayım
Uyanınca spor öncesi 7-8 goji berry, limonlu su
Sabah ara öğle (11:20)
2 dilim kıymalı börek, 1 yumurta, 3 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara
16:00 avm dondurması
17:15 avuç içi çekirdek
Akşam (18:45)
4 yemek kaşığı nesfite 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı keten ezmesi kattım
Ara
Türk kahvesi olcak

Tam balık ne kadar az diyecektim ki cevabı alttaymış güzel bir menü olmuş tam tomurcukkk menüsü

Evdeydin galiba bugun.iyi frenlemissin kendini.saliya kadar artindan kurtulursun canim.takilma sakin

Kızlar annemi hastaneye kaldırmışlar Iyi diyorlar ama sesini duymadım daha eger konusmazsam aksam yada sabah giderim lutfen dua edin ciddî birsey olmasın gorusuruz
Gecmis olsun canim.Rabbim sifa versin biran evvel.bizede haber ver durumlari

Yine cok erken kapatmissin gunu.valla bravo.

Ama menun güzel canım balık felan süper afiyet olsun evet balık ekmek siz olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…