- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.281
Evet akşama kadar olduk ça doyurucu olmuş aksamda bu hafif hafif arayı kapatmissin :)Menümü anlatayım
Uyanınca spor öncesi 7-8 goji berry, limonlu su
Sabah ara öğle (11:20)
2 dilim kıymalı börek, 1 yumurta, 3 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara
16:00 avm dondurması
17:15 avuç içi çekirdek
Akşam (18:45)
4 yemek kaşığı nesfite 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı keten ezmesi kattım
Ara
Türk kahvesi olcak
Canim menu gayet guzel.temizlige ragmen iyi dayanmissin.birde saatleri yazarken ifade cikiyor galiba.kiziyorsun zannediyorum kendineekim2009 menum
Sabah : 10:00 bir dilim tb ekmek
Dort dilim kasar peynir
Uc dilim domates ve salatalik
Ara30 dokuzlu cay
Ara: 14:00bir tane kucuk havuc
Oglen : 15:30 bir dilim ekmek icine tere ve uc dilim kasar peynirle yedim
Aksam 18iki kasik bulgur pilavini bir tabak dolusu salatanin uzerine koydum yedim
Dort parca kanat
Iki bardak ayran
Su : 2 lt oldu icerim daha
Insallah bugunku menum daha iyidir dune gore gunlerdir sebze yiyorum bu hafta ilk kez protein oldu bakalim saliya ne olcak
Canim ben sut yumurta tuketmedigim icin ayran yogurt yada kasar peynirinden aliyorum kalsiyumu malum bir kilo kasar peynir on kilo sutten yapiliyo o nedenle hep kasar var menumde yasta malum 37 ye dayandi erimesin kemiklerimiz dimi ayranida o nedenle aksamlari iciyorum sisirdimi eh iste birazcik sisirdiMenun genel itibarı ile güzel ayran 2 bardak baya sisirmistir seni
Sadece krep var odul galiba.yarin dikkat edersen gider onlar da.saliya biseycik kalmaz.sizin ekibi sen cekip cevir artik canim bu haftaİyi aksamlar bugun biraz odul verdim kendime
Sabah gec uyandigim icin biraz gec yedim
Ogle 13 de
İki tane krep sarma icinde kiyma ve kasar peynir var baya kalorili yani dun aksam yemedim bugun yedim
Domates
Salatalik
Ara
Yesil cay
İki kare bitter
Aksam 18
İki tane haslanmis patates
Hep karbonhidrat oldu farkindayim ama pisman degilim yarin kaldigim yerden devam insallah
Su iki litre olur
Aksam 45 dakika bisiklet surerim
Menun ne kadar guzel afiyet olsun canim gayet dengeli beslenmissininciiitanesi
sabah 8.00
1 haslanmis yumurta
1 kk tulum peynir
5 adt yesil zeytin
1 dilik kepekli ekmek
ara 12.00
1 hurma
10 adt findik
oglen 14.00
tam bgdy ekm yagsiz tost
3 adt zeytin
ara 16.00
1 ince dilim kasar
1 hurma
aksam
2-3 adet hamsi ve 2-3 adet istavrit
kivircik salata
Baligi ekmeksiz yedigim icin midem almadi biraktim bende 3 yk zeytinyagli barbunya yedim
Canım menun güzel yazacak birşey bulamadım açıkçasıangelina35
saat 10 buçukta
yağsız tavada sucuklu yumurta
2 köy biberi domates salatalık
2 çatal yumuşak ezine peyniri yedim
14:20
2 küçük kare pırasalı kek
1 portakal
17:00
1 küçük muz
20:00
1 haşlama yumurta
peynir
2 çatalla ıspanak yoğurtlaması
Sabah saglam olmus tam gunu idare etmis.dondurma da odul olmus afiyet olsun.Menümü anlatayım
2 dilim kıymalı börek, 1 yumurta, 3 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara
Ara
Türk kahvesi olcak
Super bi ekim menusu gordum.afiyet olsun gulumangelina35
saat 10 buçukta
1 portakal
1 küçük muz
1 haşlama yumurta
peynir
Menun tam anlami ile cok guzel canim afiyet olsun ins eksiler gelcek canim be n inaniyorum sanaangelina35
saat 10 buçukta
1 portakal
1 küçük muz
1 haşlama yumurta
peynir
gülüm affına sığınarak diycem bunu demesem şişerim zaten obezim iyice şişiyim de ölim mii benCok uzun oldu ama zoruma giden su oldu zaten herkesle mesafeliyım 2 kankım var onlar baska blok da ben bana karsı bı soguklık hissettim evime gelmeynler iptal edenler yada hıc cagırmama gıbı bise oldu sonra tekrar duzeldı bende bı gariplik hissettim hatta gittim kadında 2 kez cagırdım resmen bahane attı anladım bugun kendi Cagrdı sırf tavrını merak ettim ıcın gittim kocasına demis boyle hastaymıs dıye adam da saçmalama ne alaka yalan soylemisler sana demis yanı demekki herkes bana virslu gozuyle bakıyormus sonra mantıkları almayınca tekrar dondu tavırları demekki 30 40 kilo vernlerden olsam ne olacak tı
kız yarında o baskülde eksi görmiyeyim aynı çıkayım kendimi ocağın altını açıp üstüne atıcam yağlar erisin diye kaç gündür uğraşıyorum üstelik iştahım iyi kapalı dönemde canım istemiyor zaten ama şimdi istiyor yemiyorum dur ekim göbek ne olcekk diyorum hele bi eksi çıkmasın basküldeMenun tam anlami ile cok guzel canim afiyet olsun ins eksiler gelcek canim be n inaniyorum sana
He yaaa niye oyle olmus kafayi yedi menumde ben gibi he he he baksana menuleride katistirir oldum yaslilik npcen idare edin artik beniCanim menu gayet guzel.temizlige ragmen iyi dayanmissin.birde saatleri yazarken ifade cikiyor galiba.kiziyorsun zannediyorum kendine
sen sabah ekmek yedin öğleden sonra da makarna diye mi akşam yok makarna aman aman tutmaz hep acıktırır en azından benim baba oğulu öyletomurcukkk
Sabah 9:30
1 yumurta
1 tk labne
8 siyah zeytin
Ekmek arası maydanozla
Öğle 15:30
1 tabak yağsız makarna pul biberli yoğurtlu
Ara 17:30
Türk kahve
Ara 21:00
1 bardak tarcinli süt
3 litre su
Spor ev işi daha birde ütü
salıya iyi olacakk :))))ekim2009 menum
Sabah : 10:00 bir dilim tb ekmek
Dort dilim kasar peynir
Uc dilim domates ve salatalik
Ara30 dokuzlu cay
Ara: 14:00bir tane kucuk havuc
Oglen : 15:30 bir dilim ekmek icine tere ve uc dilim kasar peynirle yedim
Aksam 18iki kasik bulgur pilavini bir tabak dolusu salatanin uzerine koydum yedim
Dort parca kanat
Iki bardak ayran
Su : 2 lt oldu icerim daha
Insallah bugunku menum daha iyidir dune gore gunlerdir sebze yiyorum bu hafta ilk kez protein oldu bakalim saliya ne olcak
Yok canım benım kankiler baska blokta bunlar mesafeli gorusştgm kisiler zaten onlar yapsa kuserdım demek istedgm cok da içlerinde bıle degilim nasıl laf donuyor anlamıyorum gercekten küfürü de hakettilerde güldüm allah tan bi ferahlık geldi galiba içimegülüm affına sığınarak diycem bunu demesem şişerim zaten obezim iyice şişiyim de ölim mii ben
senin o doğumda virüs kaptı hastalıklı diyen komşuların ha s......tir sinler kankim dediklerin de değilmiş insan bi sormaz mı
böyle bişey duyduk sen hasta mısın gülüm iyi misin neyin var yok diye benim kuzenin 3 yaşındaki oğlunun dediği gibi hepsi de b... k yesin o ne biçim lojmanmış öyle cadı kazanı sanki tepem attı yaa erkek kardeşim geldi gitti yaa azcık küfürlü konuşur da ondan kaptım hihihihih ama karılar hak ettiii
bugün menunu gerçekten çok beğendimangelina35
saat 10 buçukta
1 portakal
1 küçük muz
1 haşlama yumurta
peynir
Tomurcuk bu hafta lider sensin gibime geliyorinciiitanesi
sabah 8.00
1 haslanmis yumurta
1 kk tulum peynir
5 adt yesil zeytin
1 dilik kepekli ekmek
ara 12.00
1 hurma
10 adt findik
oglen 14.00
tam bgdy ekm yagsiz tost
3 adt zeytin
ara 16.00
1 ince dilim kasar
1 hurma
aksam
2-3 adet hamsi ve 2-3 adet istavrit
kivircik salata
Baligi ekmeksiz yedigim icin midem almadi biraktim bende 3 yk zeytinyagli barbunya yedim
Aslında bakıldığında tek öğün gibi görünüyor ama arada yediğin şeyler kalorili öld için öğün sayılabilir. Aksami çok hafif atlatmissin afiyet olsunMenümü anlatayım
Ara
Ara
Türk kahvesi olcak
Evet makarna yediğim için akşam yemedim canım süt içerim geçer acligim inşallah çünkü suanlik bir açlık hissetmiyorumsen sabah ekmek yedin öğleden sonra da makarna diye mi akşam yok makarna aman aman tutmaz hep acıktırır en azından benim baba oğulu öyle
afiyet olsun erken bitirmişsin yeme işiniSabah 10:30
1/2 dilim ekmek
5 adet sucuk(ikiye bölünmüş sucuk dilimleri şeklinde)
Şekersiz çay
Labne peynir
Akşam 16:00
1 orta boy patates haşlaması (tuzladım)
3 yemek kaşığı fasulye kavurması
Patatesli gözlemeden de bir ısırık
Şekersiz çay
Spor olarak 10 tur boyunca 4 katlı merdivende indim çıktım
10 bardak suya tamamlamaya çalışıyorum
Stres yok bacim sakin ol ne diyoruz bu kilo gidecek incelecegizkız yarında o baskülde eksi görmiyeyim aynı çıkayım kendimi ocağın altını açıp üstüne atıcam yağlar erisin diye kaç gündür uğraşıyorum üstelik iştahım iyi kapalı dönemde canım istemiyor zaten ama şimdi istiyor yemiyorum dur ekim göbek ne olcekk diyorum hele bi eksi çıkmasın baskülde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?