Haydi Yine Yeniden...

Evet akşama kadar olduk ça doyurucu olmuş aksamda bu hafif hafif arayı kapatmissin :)

Canim menu gayet guzel.temizlige ragmen iyi dayanmissin.birde saatleri yazarken ifade cikiyor galiba.kiziyorsun zannediyorum kendine

Menun genel itibarı ile güzel ayran 2 bardak baya sisirmistir seni
Canim ben sut yumurta tuketmedigim icin ayran yogurt yada kasar peynirinden aliyorum kalsiyumu malum bir kilo kasar peynir on kilo sutten yapiliyo o nedenle hep kasar var menumde yasta malum 37 ye dayandi erimesin kemiklerimiz dimi ayranida o nedenle aksamlari iciyorum sisirdimi eh iste birazcik sisirdi

Sadece krep var odul galiba.yarin dikkat edersen gider onlar da.saliya biseycik kalmaz.sizin ekibi sen cekip cevir artik canim bu hafta

Menun ne kadar guzel afiyet olsun canim gayet dengeli beslenmissin

Canım menun güzel yazacak birşey bulamadım açıkçası

Sabah saglam olmus tam gunu idare etmis.dondurma da odul olmus afiyet olsun.
Aldin mi yeni ciclier?

Super bi ekim menusu gordum.afiyet olsun gulum

Menun tam anlami ile cok guzel canim afiyet olsun ins eksiler gelcek canim be n inaniyorum sana

gülüm affına sığınarak diycem bunu demesem şişerim zaten obezim iyice şişiyim de ölim mii ben
senin o doğumda virüs kaptı hastalıklı diyen komşuların ha s......tir sinler kankim dediklerin de değilmiş insan bi sormaz mı
böyle bişey duyduk sen hasta mısın gülüm iyi misin neyin var yok diye benim kuzenin 3 yaşındaki oğlunun dediği gibi hepsi de b... k yesin o ne biçim lojmanmış öyle cadı kazanı sanki tepem attı yaa erkek kardeşim geldi gitti yaa azcık küfürlü konuşur da ondan kaptım hihihihih ama karılar hak ettiii

Menun tam anlami ile cok guzel canim afiyet olsun ins eksiler gelcek canim be n inaniyorum sana
kız yarında o baskülde eksi görmiyeyim aynı çıkayım kendimi ocağın altını açıp üstüne atıcam yağlar erisin diye kaç gündür uğraşıyorum üstelik iştahım iyi kapalı dönemde canım istemiyor zaten ama şimdi istiyor yemiyorum dur ekim göbek ne olcekk diyorum hele bi eksi çıkmasın baskülde

sen sabah ekmek yedin öğleden sonra da makarna diye mi akşam yok makarna aman aman tutmaz hep acıktırır en azından benim baba oğulu öyle

salıya iyi olacakk :))))
menün güzel afiyet olsun gülümm

Yok canım benım kankiler baska blokta bunlar mesafeli gorusştgm kisiler zaten onlar yapsa kuserdım demek istedgm cok da içlerinde bıle degilim nasıl laf donuyor anlamıyorum gercekten küfürü de hakettilerde güldüm allah tan bi ferahlık geldi galiba içime

bugün menunu gerçekten çok beğendim
Tomurcuk bu hafta lider sensin gibime geliyor
Aslında bakıldığında tek öğün gibi görünüyor ama arada yediğin şeyler kalorili öld için öğün sayılabilir. Aksami çok hafif atlatmissin afiyet olsun

afiyet olsun erken bitirmişsin yeme işini
senin kilon kaçtı arkadaş ben unuttum eğer fazlan çoksa merdiven tırman ama inme asansörle in tekrar çık bir dahakine dizler için çok zararlı merdiven

Stres yok bacim sakin ol ne diyoruz bu kilo gidecek incelecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…