- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.301
rabbim acil şifalar versin inşallah çabuk çıkar hastaneden ne için hastaneye kaldırdılar acaba tansiyon muKızlar annemi hastaneye kaldırmışlar Iyi diyorlar ama sesini duymadım daha eger konusmazsam aksam yada sabah giderim lutfen dua edin ciddî birsey olmasın gorusuruz
Eşimin tabiri ile fesat insanlar resmenYok canım benım kankiler baska blokta bunlar mesafeli gorusştgm kisiler zaten onlar yapsa kuserdım demek istedgm cok da içlerinde bıle degilim nasıl laf donuyor anlamıyorum gercekten küfürü de hakettilerde güldüm allah tan bi ferahlık geldi galiba içime
allaha şükürKızlar sukur ıyı annem hastanede bı sure kalacak galiba şeker hastası cok yukselir ara da duserdı bu kez cok cok göğsüne agri girmiş ondan mı seker dusunce o mu yaptı arastirlacak yenı insulne gececek doktor gecen hafta yatırıym seni insülin degisim demis ben biliyorum demis bilmiş ya kendisi kocasını yanliz bırakmazmıs o kadar kötü olmus kı babam kriz geçirecek mis inanın çantayı çıkardım kıza gereklilrı bile koydum ucak bileti bakıyordu esimde neyse ki iyi sukur konustum kac kez sakın gelme strese sokma beni diyor
Tartı eksi göstermezse bu menüye rağmen at onu çöpe bozulmuştur o yenisini al@angelina35
saat 10 buçukta
yağsız tavada sucuklu yumurta
2 köy biberi domates salatalık
2 çatal yumuşak ezine peyniri yedim
14:20
2 küçük kare pırasalı kek
1 portakal
17:00
1 küçük muz
20:00
1 haşlama yumurta
peynir
2 çatalla ıspanak yoğurtlaması
Allah beterinden korusun canım. Çok sevindim iyi olmasına şükürler olsun. Annenin yerini ne doldurabilir kiKızlar sukur ıyı annem hastanede bı sure kalacak galiba şeker hastası cok yukselir ara da duserdı bu kez cok cok göğsüne agri girmiş ondan mı seker dusunce o mu yaptı arastirlacak yenı insulne gececek doktor gecen hafta yatırıym seni insülin degisim demis ben biliyorum demis bilmiş ya kendisi kocasını yanliz bırakmazmıs o kadar kötü olmus kı babam kriz geçirecek mis inanın çantayı çıkardım kıza gereklilrı bile koydum ucak bileti bakıyordu esimde neyse ki iyi sukur konustum kac kez sakın gelme strese sokma beni diyor
iyi tarafından bakmakta lazım kıskanan taraf mı olmak iyidir kıskanılan taraf mıYok canım benım kankiler baska blokta bunlar mesafeli gorusştgm kisiler zaten onlar yapsa kuserdım demek istedgm cok da içlerinde bıle degilim nasıl laf donuyor anlamıyorum gercekten küfürü de hakettilerde güldüm allah tan bi ferahlık geldi galiba içime
KızdıGM su ben zaten ancak çevredekilrn kilosuna ulaştım yada çoğu benden zayıf kı yanı ben manken onlar obez kalmadı kı bu neyin kafası herkesin gozukuyor kaldı işte tepetakla oldumEşimin tabiri ile fesat insanlar resmen. Ne diyim Allah boylwlerinden korusun hepimizi
demi orası da var ne enerjim dusuyr kız ben yenı cıcıler alayım 60 kiloya da duseyım de abovvv ozaman onlar hasta olur kesin hele yazın bızım site içi parklarda dedıkodu kaynariyi tarafından bakmakta lazım kıskanan taraf mı olmak iyidir kıskanılan taraf mı
baskülü yeni aldıydıkk onu değil de kendimi atabilirim zaten raf ömrü dolmuş gıda gibiyim bir dolu ilaç kullanıyorum etim bile yok her yanım bıngıl bıngıl yağ saçım da bir dolu beyaz eskimişim daaa beni atalım çöpe geri dönüşüm olur belki yeni bir ben çıkarTartı eksi göstermezse bu menüye rağmen at onu çöpe bozulmuştur o yenisini al
Hiç öyle düşünme canım Tepetaklak ne demek sen negatif düşünme gider o artilar. Onlarda kurusunlar kıskançlıktanKızdıGM su ben zaten ancak çevredekilrn kilosuna ulaştım yada çoğu benden zayıf kı yanı ben manken onlar obez kalmadı kı bu neyin kafası herkesin gozukuyor kaldı işte tepetakla oldum
adımını ayetel kürsü okumadan dışarı atma bacımmdemi orası da var ne enerjim dusuyr kız ben yenı cıcıler alayım 60 kiloya da duseyım de abovvv ozaman onlar hasta olur kesin hele yazın bızım site içi parklarda dedıkodu kaynar
Canım annem 50 yasinda babam karizmatik ve itibari olan bı adamdır annem 4 yıl once Rahîm ameliyatı oldu biz farkındayız ruhunda yaralar açıldı eksik gıbı hissetmeye basladı sanki babamı kıskanmaya basladi oyle hissediyoruz bırazallaha şükür
kocası için hastaneye bile yatmıyor allahım yaa çok şekermiş teyzem
Aynen zırhımı kusanmadan çıkmam artıkadımını ayetel kürsü okumadan dışarı atma bacımm
menün kötü falan değil bulgur faydalı bir nimettir erkenden yemişsin zatenHepinizden allah razı olsun sagolun varolun uzakta olup kimsenin dogru soylemdgını dusunmek bitiriyor menum kötü olsada yazayım söz verdik uyarız dıye demi
Kahvaltı
4 kasık Menemen
1 kk koy peynir
Öğlen
1 buyuk kase kısır
Ikinci
3 sıkım çiğ köfte (gitmez olaydım dedgm yerde )
Aksam
2 3 çatal yumurta es zoruyla boğazıMDA düğümlendi zaten
2.5 lt gecmis tır pek dogru saymadım
Ayy kız yazın herkesi hasta edecen heee. Önce komşular sonra da gorumcendemi orası da var ne enerjim dusuyr kız ben yenı cıcıler alayım 60 kiloya da duseyım de abovvv ozaman onlar hasta olur kesin hele yazın bızım site içi parklarda dedıkodu kaynar
kıyamam yaaa zor tabii ama üstesinden gelir inşallahCanım annem 50 yasinda babam karizmatik ve itibari olan bı adamdır annem 4 yıl once Rahîm ameliyatı oldu biz farkındayız ruhunda yaralar açıldı eksik gıbı hissetmeye basladı sanki babamı kıskanmaya basladi oyle hissediyoruz bıraz
O aklımda zaten beklesın benı aradı gecen açmadım bilenıyorum gidince kudurtcam onuAyy kız yazın herkesi hasta edecen heee. Önce komşular sonra da gorumcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?