Haydi Yine Yeniden...

Bu menunun neresini kotu buldun canim sen .bence sıkintili degilmcigkofteye pisman olmussun o ortamin negatifligindendir

Çılgın yaaa senden sıfır km hatun çıkarırım ben

Cok sukur gulum anendeki seker gizli sekermi bi iniyo bi cikiyo demissin babamda oyle benim rabbim sifa versin cabucak iyilesir korkma ilaclari duzenli kullaninca gayet saglikli oluyolar sende cok korktun dimi kuzumm ah ahh gurbet boyle bisry iste

Cok sukur gulum anendeki seker gizli sekermi bi iniyo bi cikiyo demissin babamda oyle benim rabbim sifa versin cabucak iyilesir korkma ilaclari duzenli kullaninca gayet saglikli oluyolar sende cok korktun dimi kuzumm ah ahh gurbet boyle bisry iste
Yok hızlı seker degil nadir duser buket cok dusmus ınsln kullanıyor zaten seninde babanın yardımcısı olsun Rabbim hıc bı konuda dogru soylemdklerı ıcın gurbetteym diye ben hep en kotusunu dusunuyorum

saçımıda turuncu yeşil mavi balyaj balyaj yapalım mııı kocam evden kovarsa anneme giderim ben de hahahah
Kız dur hayalimi bozma ne turuncusu. Ben olsam kumral yaptırıp uçları da actirirdim. Ayy senin kocan ağzına düşerdi hehehhh

Afiyet olsun canim ayrica yediklerin bu korkuyla erimis gitmistir herseye ragmen sozunde durup menu paylastigin icin tessekkur ediyorum sana bizi gercekten onemsiyor ved e deger veriyosun iyiki varsin sule

Baya sısırdı suan Karnım davul gıbı ama sabah tartılp hic Uzulmeden devam edicem sebze çorba yaparım saglık olsun napım
sen şişmiycen de ben mi şişicem şok stres üzüntü hazımsızlık yapar o lafları da duydun bulgurda olunca ikisi bir tabi ki şişirir
benim cidden canımı çok sıkan bişey var güya çoğumuz elhamdulillah müslümanız diyoruz dedikodu din kardeşinin çiğ etini yemektir diyor peygamber efendimiz.. müslüman müslümanın ayıbını örter allahta onun ayıbını örter
bizde tam tersi olmayan şeyler uydurup yayılıyor bu nasıl iştir anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…