- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.321
Aynı kız ikiside yasit tam teyze yasında zaten 3 torun varkıyamam yaaa zor tabii ama üstesinden gelir inşallah
baban 50 yaşındaysa annen kaç yaşında bir de teyze dedim utanmadan baban bile gençmiş:))
Bu menunun neresini kotu buldun canim sen .bence sıkintili degilmcigkofteye pisman olmussun o ortamin negatifligindendirHepinizden allah razı olsun sagolun varolun uzakta olup kimsenin dogru soylemdgını dusunmek bitiriyor menum kötü olsada yazayım söz verdik uyarız dıye demi
Kahvaltı
4 kasık Menemen
1 kk koy peynir
Öğlen
1 buyuk kase kısır
Ikinci
3 sıkım çiğ köfte (gitmez olaydım dedgm yerde )
Aksam
2 3 çatal yumurta es zoruyla boğazıMDA düğümlendi zaten
2.5 lt gecmis tır pek dogru saymadım
20 yaşındakiler teyze desin ne olcakta benim yaşımdakiler anca abla der rabbim muhabbetlerini bozmasın ikisine de uzun sağlıklı ömürler versinAynı kız ikiside yasit tam teyze yasında zaten 3 torun var
Çılgın yaaabaskülü yeni aldıydıkk onu değil de kendimi atabilirim zaten raf ömrü dolmuş gıda gibiyim bir dolu ilaç kullanıyorum etim bile yok her yanım bıngıl bıngıl yağ saçım da bir dolu beyaz eskimişim daaa beni atalım çöpe geri dönüşüm olur belki yeni bir ben çıkar
nesi vardı ki ben okumadım gülümYav benim @butterfly143 kankim nerde. Rahatsizdi en son
şu anki halimle zaten 2 hatun kesin çıkar da sıfır km olur mu onu bilmem hihihihÇılgın yaaasenden sıfır km hatun çıkarırım ben
Sagol canım amin cumlemıze insallah20 yaşındakiler teyze desin ne olcakta benim yaşımdakiler anca abla der rabbim muhabbetlerini bozmasın ikisine de uzun sağlıklı ömürler versin
Cok sukur gulum anendeki seker gizli sekermi bi iniyo bi cikiyo demissin babamda oyle benim rabbim sifa versin cabucak iyilesir korkma ilaclari duzenli kullaninca gayet saglikli oluyolar sende cok korktun dimi kuzumm ah ahh gurbet boyle bisry isteKızlar sukur ıyı annem hastanede bı sure kalacak galiba şeker hastası cok yukselir ara da duserdı bu kez cok cok göğsüne agri girmiş ondan mı seker dusunce o mu yaptı arastirlacak yenı insulne gececek doktor gecen hafta yatırıym seni insülin degisim demis ben biliyorum demis bilmiş ya kendisi kocasını yanliz bırakmazmıs o kadar kötü olmus kı babam kriz geçirecek mis inanın çantayı çıkardım kıza gereklilrı bile koydum ucak bileti bakıyordu esimde neyse ki iyi sukur konustum kac kez sakın gelme strese sokma beni diyor
Kalbim sıkısıyor demişti dinleniyordur belki ..nesi vardı ki ben okumadım gülüm
Baya sısırdı suan Karnım davul gıbı ama sabah tartılp hic Uzulmeden devam edicem sebze çorba yaparım saglık olsun napımBu menunun neresini kotu buldun canim sen .bence sıkintili degilmcigkofteye pisman olmussun o ortamin negatifligindendir
Sen bi 30 kilo verince o ilaçlar yarıya iner. Saçlara da bir boya Ohhh misssşu anki halimle zaten 2 hatun kesin çıkar da sıfır km olur mu onu bilmem hihihih
allah allah inşallah ciddi bişey değildir kas sıkışmasını bazen kalp zannederiz ya öyle bişeydirKalbim sıkısıyor demişti dinleniyordur belki ..
Yok hızlı seker degil nadir duser buket cok dusmus ınsln kullanıyor zaten seninde babanın yardımcısı olsun Rabbim hıc bı konuda dogru soylemdklerı ıcın gurbetteym diye ben hep en kotusunu dusunuyorumCok sukur gulum anendeki seker gizli sekermi bi iniyo bi cikiyo demissin babamda oyle benim rabbim sifa versin cabucak iyilesir korkma ilaclari duzenli kullaninca gayet saglikli oluyolar sende cok korktun dimi kuzumm ah ahh gurbet boyle bisry iste
saçımıda turuncu yeşil mavi balyaj balyaj yapalım mııı kocam evden kovarsa anneme giderim ben de hahahahSen bi 30 kilo verince o ilaçlar yarıya iner. Saçlara da bir boya Ohhh misss
Kız dur hayalimi bozma ne turuncusu. Ben olsam kumral yaptırıp uçları da actirirdim. Ayy senin kocan ağzına düşerdi hehehhhsaçımıda turuncu yeşil mavi balyaj balyaj yapalım mııı kocam evden kovarsa anneme giderim ben de hahahah
Agzına mı duser icine mı düşer bilmiyorum artık yenı bı kadın almis gibi mı olurKız dur hayalimi bozma ne turuncusu. Ben olsam kumral yaptırıp uçları da actirirdim. Ayy senin kocan ağzına düşerdi hehehhh
Afiyet olsun canim ayrica yediklerin bu korkuyla erimis gitmistir herseye ragmen sozunde durup menu paylastigin icin tessekkur ediyorum sana bizi gercekten onemsiyor ved e deger veriyosun iyiki varsin suleHepinizden allah razı olsun sagolun varolun uzakta olup kimsenin dogru soylemdgını dusunmek bitiriyor menum kötü olsada yazayım söz verdik uyarız dıye demi
Kahvaltı
4 kasık Menemen
1 kk koy peynir
Öğlen
1 buyuk kase kısır
Ikinci
3 sıkım çiğ köfte (gitmez olaydım dedgm yerde )
Aksam
2 3 çatal yumurta es zoruyla boğazıMDA düğümlendi zaten
2.5 lt gecmis tır pek dogru saymadım
sen şişmiycen de ben mi şişicem şok stres üzüntü hazımsızlık yapar o lafları da duydun bulgurda olunca ikisi bir tabi ki şişirirBaya sısırdı suan Karnım davul gıbı ama sabah tartılp hic Uzulmeden devam edicem sebze çorba yaparım saglık olsun napım
hahahahah benim ki ne olursa olsun gündüz ağzının içine düşmez yine şunu yap bunu getir götür derKız dur hayalimi bozma ne turuncusu. Ben olsam kumral yaptırıp uçları da actirirdim. Ayy senin kocan ağzına düşerdi hehehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?