- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.341
uvvvv denemek lazım aslında nereye düşecek du ben bi 30 kilo veriyim hemen benim koca nasıl davranacak değişecekmi acep :))))))))))Agzına mı duser icine mı düşer bilmiyorum artık yenı bı kadın almis gibi mı olur
hadi sana bu günkü aksiyon 1 ay yeter allaha emanet ol iyi uykularKızlar cok sagolun Inanın kafam dagılyor burda samimiyetiniz yetersabah gozumu actgım andan itibaren berbat birgun oldu elim ayağım döküldü namaz da kılmadım daha ıyı geceler kızım yattgı yan yatarım görusuruz insallah sabah
Birde adın vırusluye cikiyor dusun evine gelmeye cekınıyor akıl yoksunları da neyin var gecmis olsun demek yerinesen şişmiycen de ben mi şişicem şok stres üzüntü hazımsızlık yapar o lafları da duydun bulgurda olunca ikisi bir tabi ki şişirir
benim cidden canımı çok sıkan bişey var güya çoğumuz elhamdulillah müslümanız diyoruz dedikodu din kardeşinin çiğ etini yemektir diyor peygamber efendimiz.. müslüman müslümanın ayıbını örter allahta onun ayıbını örter
bizde tam tersi olmayan şeyler uydurup yayılıyor bu nasıl iştir anlamadım gitti
akıl beyin olsa senle aynı evde yaşayan çocuğun kocan var hastane yerine neden evde olasın onu bir düşünürBirde adın vırusluye cikiyor dusun evine gelmeye cekınıyor akıl yoksunları da neyin var gecmis olsun demek yerine
Olsun kuzum o sana şifa olmuştur o mutlulukla. Ne güzel iyi ki düzelmis aranız.arti göreceğini sanmıyorum kuzumMenüm:
tevafuk55
Kahvaltı (10:45)
1 yumurta+1 sarısı tavada,
1,5 dilim tb,2 parça süzme peynir,
2 zeytin,1 t.k. sos, şekersiz papatya çayı
öğle (14:45)
1 kepçe yayla çorbası
2-3 kaşık kıymalı pazı kavurma,2 kaşık yoğurt
ara (15:40)
şekersiz nescafe
2 dilim bitter
akşam (18:00)
1-2 parça acı piliç kebap (oğlumdan kalan)
annemlerde (20:30)
2 servis kaşığı yoğurtlu kıymalı makarna (yağsız),iki sade çiğ köfte etsiz
2,5-3 lt su
30 dk zumba
50 ip atlama
yatmadan önce de 50 mekik yapıcam.
kızlar annemdeyim şu an. aslında planım akşamı erken yemekti ama eşim trafikte kaldı ve geç geldik haliyle geç yemiş oldumyemesem de gece geç saatte midem kazınacaktı o yüzden yedim. aslında bir kaşık yesem iyiydi ama babam koydu yemeğimi yarısını boşalttırdım ama yine de çok oldu of bir de babamdan beklemediğim hareketler mutlu oldum resmen gözüm görmedi yemeğin azı çoğunu. 2-3 sene küs kaldıkta yeni yeni barıştık sayılır.
Cok sukur iyisin canim tevafuk yazinca dedim kadina biseymi oldu yorma bir daha bu kadar kendini olsun geldin ya dikkat et kendine fistikİyiyim tatlım annemlere geldim gündüz de temizlik yaptım spor yaptım baya yoruldum. Eşim almaya gelirken bizi trafikte kaldı baya. O yüzden geciktik. Akşamı da geç yemek zorunda kaldımyazamadım o yüzden.
Ayy kiyamamis sana kizz cokmu suzuldun aman yeseydin hepsini cok iyi olmus barismaniz anne baba candir canMenüm:
tevafuk55
1 kepçe yayla çorbası
şekersiz nescafe
2 dilim bitter
2,5-3 lt su
30 dk zumba
50 ip atlama
kızlar annemdeyim şu an. aslında planım akşamı erken yemekti ama eşim trafikte kaldı ve geç geldik haliyle geç yemiş oldumyemesem de gece geç saatte midem kazınacaktı o yüzden yedim. aslında bir kaşık yesem iyiydi ama babam koydu yemeğimi yarısını boşalttırdım ama yine de çok oldu of bir de babamdan beklemediğim hareketler mutlu oldum resmen gözüm görmedi yemeğin azı çoğunu. 2-3 sene küs kaldıkta yeni yeni barıştık sayılır.
Seni stres şişirdi yediklerin gayet normalHepinizden allah razı olsun sagolun varolun uzakta olup kimsenin dogru soylemdgını dusunmek bitiriyor menum kötü olsada yazayım söz verdik uyarız dıye demi
Kahvaltı
4 kasık Menemen
1 kk koy peynir
Öğlen
1 buyuk kase kısır
Ikinci
3 sıkım çiğ köfte (gitmez olaydım dedgm yerde )
Aksam
2 3 çatal yumurta es zoruyla boğazıMDA düğümlendi zaten
2.5 lt gecmis tır pek dogru saymadım
Annenin yanında olmana rağmen hafif atlatmayı başarmışsın bu yemekten bişey olmaz anne baba yaşıyorken zamanın tadını çıkar sonrası keşkeler hiç fayda etmiyor ahhh anam babam yaşasaydı da ayaklarına paspas olsaydımMenüm:
tevafuk55
1 kepçe yayla çorbası
şekersiz nescafe
2 dilim bitter
2,5-3 lt su
30 dk zumba
50 ip atlama
Olsun canım baban için afiyet olsun baba can dir rabbim annemizi babamızı başımızdan eksik etmesin hemde sporun var hiç takma kafanaMenüm:
tevafuk55
1 kepçe yayla çorbası
şekersiz nescafe
2 dilim bitter
2,5-3 lt su
30 dk zumba
50 ip atlama
Allah rahmet eylesin canımAnnenin yanında olmana rağmen hafif atlatmayı başarmışsın bu yemekten bişey olmaz anne baba yaşıyorken zamanın tadını çıkar sonrası keşkeler hiç fayda etmiyor ahhh anam babam yaşasaydı da ayaklarına paspas olsaydım
Afiyet olsun canım annen de iyiymiş sevindimHepinizden allah razı olsun sagolun varolun uzakta olup kimsenin dogru soylemdgını dusunmek bitiriyor menum kötü olsada yazayım söz verdik uyarız dıye demi
Kahvaltı
4 kasık Menemen
1 kk koy peynir
Öğlen
1 buyuk kase kısır
Ikinci
3 sıkım çiğ köfte (gitmez olaydım dedgm yerde )
Aksam
2 3 çatal yumurta es zoruyla boğazıMDA düğümlendi zaten
2.5 lt gecmis tır pek dogru saymadım
İnşallah :)Menu cok guzel suyuda cogaltmissin insallah eksi olursun saliya
65 kiloyum bizim apartmanda asansör yok malesef :/afiyet olsun erken bitirmişsin yeme işini
senin kilon kaçtı arkadaş ben unuttum eğer fazlan çoksa merdiven tırman ama inme asansörle in tekrar çık bir dahakine dizler için çok zararlı merdiven
P
Cok sukur iyisin canim tevafuk yazinca dedim kadina biseymi oldu yorma bir daha bu kadar kendini olsun geldin ya dikkat et kendine fistik
Ayy kiyamamis sana kizz cokmu suzuldun aman yeseydin hepsini cok iyi olmus barismaniz anne baba candir can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?