Haydi Yine Yeniden...

hadi sana bu günkü aksiyon 1 ay yeter allaha emanet ol iyi uykular

Birde adın vırusluye cikiyor dusun evine gelmeye cekınıyor akıl yoksunları da neyin var gecmis olsun demek yerine

Birde adın vırusluye cikiyor dusun evine gelmeye cekınıyor akıl yoksunları da neyin var gecmis olsun demek yerine
akıl beyin olsa senle aynı evde yaşayan çocuğun kocan var hastane yerine neden evde olasın onu bir düşünür
insanız diye gezen nice insanlığını yitirmiş mahlukat var takma kafanı artık rabbime havele et

Yav benim D Deligonul783 kankim nerde. Rahatsizdi en son

İyiyim tatlım annemlere geldim gündüz de temizlik yaptım spor yaptım baya yoruldum. Eşim almaya gelirken bizi trafikte kaldı baya. O yüzden geciktik. Akşamı da geç yemek zorunda kaldım yazamadım o yüzden.

Menüm:
tevafuk55

Kahvaltı (10:45)
1 yumurta+1 sarısı tavada,
1,5 dilim tb,2 parça süzme peynir,
2 zeytin,1 t.k. sos, şekersiz papatya çayı

öğle (14:45)
1 kepçe yayla çorbası
2-3 kaşık kıymalı pazı kavurma,2 kaşık yoğurt

ara (15:40)
şekersiz nescafe
2 dilim bitter

akşam (18:00)
1-2 parça acı piliç kebap (oğlumdan kalan)

annemlerde (20:30)
2 servis kaşığı yoğurtlu kıymalı makarna (yağsız),iki sade çiğ köfte etsiz

2,5-3 lt su

30 dk zumba
50 ip atlama
yatmadan önce de 50 mekik yapıcam.

kızlar annemdeyim şu an. aslında planım akşamı erken yemekti ama eşim trafikte kaldı ve geç geldik haliyle geç yemiş oldum yemesem de gece geç saatte midem kazınacaktı o yüzden yedim. aslında bir kaşık yesem iyiydi ama babam koydu yemeğimi yarısını boşalttırdım ama yine de çok oldu of bir de babamdan beklemediğim hareketler mutlu oldum resmen gözüm görmedi yemeğin azı çoğunu. 2-3 sene küs kaldıkta yeni yeni barıştık sayılır.

Olsun kuzum o sana şifa olmuştur o mutlulukla. Ne güzel iyi ki düzelmis aranız.arti göreceğini sanmıyorum kuzum

P
İyiyim tatlım annemlere geldim gündüz de temizlik yaptım spor yaptım baya yoruldum. Eşim almaya gelirken bizi trafikte kaldı baya. O yüzden geciktik. Akşamı da geç yemek zorunda kaldım yazamadım o yüzden.
Cok sukur iyisin canim tevafuk yazinca dedim kadina biseymi oldu yorma bir daha bu kadar kendini olsun geldin ya dikkat et kendine fistik

Ayy kiyamamis sana kizz cokmu suzuldun aman yeseydin hepsini cok iyi olmus barismaniz anne baba candir can

Seni stres şişirdi yediklerin gayet normal

Annenin yanında olmana rağmen hafif atlatmayı başarmışsın bu yemekten bişey olmaz anne baba yaşıyorken zamanın tadını çıkar sonrası keşkeler hiç fayda etmiyor ahhh anam babam yaşasaydı da ayaklarına paspas olsaydım

Olsun canım baban için afiyet olsun baba can dir rabbim annemizi babamızı başımızdan eksik etmesin hemde sporun var hiç takma kafana

Allah rahmet eylesin canım diyecek bir şey bulamadım sorup da seni üzmek istemiyorum.

Afiyet olsun canım annen de iyiymiş sevindim

P

Cok sukur iyisin canim tevafuk yazinca dedim kadina biseymi oldu yorma bir daha bu kadar kendini olsun geldin ya dikkat et kendine fistik

Sağolun canlarımmm seviyorum siziii müsait olamamıştım bir türlü yoksa yazardım merakta bırakmazdım sizi :))

Ayy kiyamamis sana kizz cokmu suzuldun aman yeseydin hepsini cok iyi olmus barismaniz anne baba candir can

Hehe tabağı doldurmuştu naptın baba sen dedim kardeşim diyo çok zayıfladın sen her geliyosun zayıflıyosun diyo yüzün bile küçülmüş diyo. Aynen canım anne baba candır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…