- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.361
Seni stres şişirdi yediklerin gayet normal
Annenin yanında olmana rağmen hafif atlatmayı başarmışsın bu yemekten bişey olmaz anne baba yaşıyorken zamanın tadını çıkar sonrası keşkeler hiç fayda etmiyor ahhh anam babam yaşasaydı da ayaklarına paspas olsaydım
Annenlerde olmana ragmen yine iyi canim.onumuzdeki hafta cuma da benim annemler gelecek nasipse.bakalim ben ne yapicam onlar varken.simdiden baslamis getirecegi hazirliklari yapmayaMenüm:
tevafuk55
Kahvaltı (10:45)
1 yumurta+1 sarısı tavada,
1,5 dilim tb,2 parça süzme peynir,
2 zeytin,1 t.k. sos, şekersiz papatya çayı
öğle (14:45)
1 kepçe yayla çorbası
2-3 kaşık kıymalı pazı kavurma,2 kaşık yoğurt
ara (15:40)
şekersiz nescafe
2 dilim bitter
akşam (18:00)
1-2 parça acı piliç kebap (oğlumdan kalan)
annemlerde (20:30)
2 servis kaşığı yoğurtlu kıymalı makarna (yağsız),iki sade çiğ köfte etsiz
2,5-3 lt su
30 dk zumba
50 ip atlama
yatmadan önce de 50 mekik yapıcam.
kızlar annemdeyim şu an. aslında planım akşamı erken yemekti ama eşim trafikte kaldı ve geç geldik haliyle geç yemiş oldumyemesem de gece geç saatte midem kazınacaktı o yüzden yedim. aslında bir kaşık yesem iyiydi ama babam koydu yemeğimi yarısını boşalttırdım ama yine de çok oldu of bir de babamdan beklemediğim hareketler mutlu oldum resmen gözüm görmedi yemeğin azı çoğunu. 2-3 sene küs kaldıkta yeni yeni barıştık sayılır.
Bende yine yeniden başlamak isteyenlerdenim. 1.65 boyunda ve 70 kg mımDefalarca kilo verdim ama hep aynı 5 kg mı alıp veriyorum. Pcos hastasıyım iştahımı kontrol etmekte zorlanıyorum. Bunlar yetmezmiş gibi birde depresyon eklendi. Acilen kilo vermeliyim nişan ve düğün arifesindeyim. Bu durum sanırım beni daha fazla strese sokuyor desteğinize ihtiyacım var
Oyyy yoruldum yaaa nevresimleri değiştim ortalık topladım dip köşe her yeri süpürdüm oğlanı yedirdim bütün odaları havalandırdım. Hava missss... Daha devam edemedim işe güce kalbim sıkışıyo sabahtandır(
Sabah 8.30
1 domates
1 zeytin
1 kk dan az peynir
ara
1 cay bardagi tarcinli sut
2 kayisi
oglen 12.30
2 ispanakli pogaca
1.5 kk peynir
2 haslanmis yumurta
domates
salatalik
marol
esim piknik alaninda kahvalti isteyince bu kadar cok cesit oldu.
ara yok
aksam da yogurt kürü olacak sadece ne zaman acikirsam o zaman yiyecem.
Kızlar annemi hastaneye kaldırmışlar Iyi diyorlar ama sesini duymadım daha eger konusmazsam aksam yada sabah giderim lutfen dua edin ciddî birsey olmasın gorusuruz
Ya pilav olmamaliymis aslında yoksa diğerleri yine olabilirdi. Ama olsun artık bol su iç yatmadan yeşil çay da icebilirsinDisari çıkmıştım eve geldim yemegimj pisirdim sofrayi kuruyordum ki sadece esimin ve ailesinin davet edildigini bildigim bir yemege hepimizin davetli oldugunu ogrendim o saatten sonra gitmek icimden gelmedi ama birkac kere aranmak ve esimin kapida olmasiyla ikna olup gidiverdim ve aksam yemegi fazla oldu azicikin
Menümü arzedeyim
Sabah 11.30 da
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmegi
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 parmak dilim kaşar
Domates biber yeşil çay
Ara16.30
1 avuc leblebi
1 hurma
Aksam 19 civarı
7 - 8 lahana sarması
1 kepce etli kuru fasulye
1 kepce pilav
2 kasik kavurma
Cokk oldu karbon oldu biliyorum bide cay yaninda 3 küp pestil yedim
Bencede hem lahana sarmasi hem pilav olmamis.ama yapacak bisey yok artik.nasil olsa aksami gumlettim diye pestilleri de lupletmissinDisari çıkmıştım eve geldim yemegimj pisirdim sofrayi kuruyordum ki sadece esimin ve ailesinin davet edildigini bildigim bir yemege hepimizin davetli oldugunu ogrendim o saatten sonra gitmek icimden gelmedi ama birkac kere aranmak ve esimin kapida olmasiyla ikna olup gidiverdim ve aksam yemegi fazla oldu azicikin
Menümü arzedeyim
Sabah 11.30 da
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmegi
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 parmak dilim kaşar
Domates biber yeşil çay
Ara16.30
1 avuc leblebi
1 hurma
Aksam 19 civarı
7 - 8 lahana sarması
1 kepce pilav
2 kasik kavurma
Annenlerde olmana ragmen yine iyi canim.onumuzdeki hafta cuma da benim annemler gelecek nasipse.bakalim ben ne yapicam onlar varken.simdiden baslamis getirecegi hazirliklari yapmaya
Ya pilav olmamaliymis aslında yoksa diğerleri yine olabilirdi. Ama olsun artık bol su iç yatmadan yeşil çay da icebilirsin
Bencede hem lahana sarmasi hem pilav olmamis.ama yapacak bisey yok artik.nasil olsa aksami gumlettim diye pestilleri de lupletmissin
Bilemedinnn bende erkenciyimmmm erkenden islerimi halledip anneme gececem gelinimiz ve yegenim geliyooooooo cok ozledim yegenimi masallah sende hemen spora girismissinLimonlu suyumu ictim goji denen üzümde yendi herkes uyuyor bende sabah sporu yapayım bari
Naptin mudur yaaa hadi lahanayi yedin pilavi niye yedin uzerine hadi ondan gectim bir kepce kurufasulye oda karbon hepsini gectim pestilde yenmis bu gunde gume gitti yani tabagi baskasi hazirlayinca itiraz etmek xor geliyo galiba olmamisDisari çıkmıştım eve geldim yemegimj pisirdim sofrayi kuruyordum ki sadece esimin ve ailesinin davet edildigini bildigim bir yemege hepimizin davetli oldugunu ogrendim o saatten sonra gitmek icimden gelmedi ama birkac kere aranmak ve esimin kapida olmasiyla ikna olup gidiverdim ve aksam yemegi fazla oldu azicikin
Menümü arzedeyim
Sabah 11.30 da
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmegi
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 parmak dilim kaşar
Domates biber yeşil çay
Ara16.30
1 avuc leblebi
1 hurma
Aksam 19 civarı
7 - 8 lahana sarması
1 kepce pilav
2 kasik kavurma
Işleri yapmayı sona bıraktım süpürge sesi yüzünden sana da maşallah işler bitiyor üstüne tatlı yiycem diyosun yiğenlerin tadı başka oluyor yaz gelsede görsemBilemedinnn bende erkenciyimmmm erkenden islerimi halledip anneme gececem gelinimiz ve yegenim geliyooooooo cok ozledim yegenimi masallah sende hemen spora girismissin
Işte olması gereken sana da bu yakışır bol keyiflerGunaydın kızlar bomba gibiyim bugun tartıda çokta tınnn yanı sporumu yaptım sütümü içtim sımdı tekrar yattım keyf yapıyoruz kızımla herkese ıyı pazarlar
Naptin mudur yaaa hadi lahanayi yedin pilavi niye yedin uzerine hadi ondan gectim bir kepce kurufasulye oda karbon hepsini gectim pestilde yenmis bu gunde gume gitti yani tabagi baskasi hazirlayinca itiraz etmek xor geliyo galiba olmamis
Gunaydın kızlar bomba gibiyim bugun tartıda çokta tınnn yanı sporumu yaptım sütümü içtim sımdı tekrar yattım keyf yapıyoruz kızımla herkese ıyı pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?