Haydi Yine Yeniden...

Çok haklısın canım benim (( Mekanları cennet olsun (

Annenlerde olmana ragmen yine iyi canim.onumuzdeki hafta cuma da benim annemler gelecek nasipse.bakalim ben ne yapicam onlar varken.simdiden baslamis getirecegi hazirliklari yapmaya

Hosgeldin aramiza canim dugune kadar fıstık gibi olursun inşallah

Ihmal etme canım gecince unutma sakin bir kardiyolaga görün mutlaka

Kizlar desteginiz icin sagolun. Sanki icime bir kivilcim attiniz canlarım.
@milad_tb @aysun163 sagolun kizlar...

Aysuncum bende bir elbise var hosuma giden alsam mi acaba netten motive ediyor mu gercekten

Ben kap pardesu aldım kendime en az 10 kilo verip oyle girerim icine ama.kararsızlığım yuzunden eve gelince geri gönderdim zayıflayınca begenmeyebilirim diye 1 hırka 4 tişört alip geldim eve zayiflayinca iyi birseyler alirim artık

Umarim akşam menu degismez ben yinede ugrarsan menunu tekrar yazmani isterdim akşamları yazarsan daha iyi olur canim..
Kızlar annemi hastaneye kaldırmışlar Iyi diyorlar ama sesini duymadım daha eger konusmazsam aksam yada sabah giderim lutfen dua edin ciddî birsey olmasın gorusuruz

Son mesaji alintilayamadim gozun aydın canim gecmis olsun

Disari çıkmıştım eve geldim yemegimj pisirdim sofrayi kuruyordum ki sadece esimin ve ailesinin davet edildigini bildigim bir yemege hepimizin davetli oldugunu ogrendim o saatten sonra gitmek icimden gelmedi ama birkac kere aranmak ve esimin kapida olmasiyla ikna olup gidiverdim ve aksam yemegi fazla oldu azicikin
Menümü arzedeyim

Sabah 11.30 da
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmegi
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 parmak dilim kaşar
Domates biber yeşil çay

Ara16.30
1 avuc leblebi
1 hurma

Aksam 19 civarı
7 - 8 lahana sarması
1 kepce etli kuru fasulye
1 kepce pilav
2 kasik kavurma

Cokk oldu karbon oldu biliyorum bide cay yaninda 3 küp pestil yedim

Ya pilav olmamaliymis aslında yoksa diğerleri yine olabilirdi. Ama olsun artık bol su iç yatmadan yeşil çay da icebilirsin

Bencede hem lahana sarmasi hem pilav olmamis.ama yapacak bisey yok artik.nasil olsa aksami gumlettim diye pestilleri de lupletmissin

Annenlerde olmana ragmen yine iyi canim.onumuzdeki hafta cuma da benim annemler gelecek nasipse.bakalim ben ne yapicam onlar varken.simdiden baslamis getirecegi hazirliklari yapmaya

Azar azar yersin canım kıramıyosun malesef. Biz bile çocuklarımıza daha fazla yedirebilmek için uğraşıp duruyoruz. Hem gönlünü yap hem herşeyden az az yersin. Ayarlarsın sen zaten.

Ya pilav olmamaliymis aslında yoksa diğerleri yine olabilirdi. Ama olsun artık bol su iç yatmadan yeşil çay da icebilirsin

Bencede hem lahana sarmasi hem pilav olmamis.ama yapacak bisey yok artik.nasil olsa aksami gumlettim diye pestilleri de lupletmissin

Haklısınız kızlar ne diyim tomurcukkk he yaa bir güzel karnım doymusken çayı boş icmek olmaz dedim:)) siz durun bakalım haftaya musait olup nasil bir menü vericem size inanamicaksiniz:))

Naptin mudur yaaa hadi lahanayi yedin pilavi niye yedin uzerine hadi ondan gectim bir kepce kurufasulye oda karbon hepsini gectim pestilde yenmis bu gunde gume gitti yani tabagi baskasi hazirlayinca itiraz etmek xor geliyo galiba olmamis

Bilemedinnn bende erkenciyimmmm erkenden islerimi halledip anneme gececem gelinimiz ve yegenim geliyooooooo cok ozledim yegenimi masallah sende hemen spora girismissin
Işleri yapmayı sona bıraktım süpürge sesi yüzünden sana da maşallah işler bitiyor üstüne tatlı yiycem diyosun yiğenlerin tadı başka oluyor yaz gelsede görsem

Naptin mudur yaaa hadi lahanayi yedin pilavi niye yedin uzerine hadi ondan gectim bir kepce kurufasulye oda karbon hepsini gectim pestilde yenmis bu gunde gume gitti yani tabagi baskasi hazirlayinca itiraz etmek xor geliyo galiba olmamis

Okuyunca sesli gulmemek için zor tuttum kendimi tepkin cok hos olmus angelinam :) evet dunde gume gitti ama eksi 300 gr olmus yinede bugün ve yarın dikkat edersem belki artidan kurtulurum.. elimden geleni yapacagim

Gunaydın kızlar bomba gibiyim bugun tartıda çokta tınnn yanı sporumu yaptım sütümü içtim sımdı tekrar yattım keyf yapıyoruz kızımla herkese ıyı pazarlar

Gunaydin canim bende erken kalktim yatakta kitap keyfi yaptim simdi kahvaltı hazırladım misler gibi kahvaltı yapmak zamani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…