- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.381
Aynı zamanlarda leslıe yaptık sen ustune mekik bıle çektin masallah45 dk Leslie
45 mekik yapıldı oleyyyy
Sımdı kahvaltımı yaptım cay içiyorum bende hıc bı ısı ellemden biraz kitap okucam sonra iş yemekOkuyunca sesli gulmemek için zor tuttum kendimi tepkin cok hos olmus angelinam :) evet dunde gume gitti ama eksi 300 gr olmus yinede bugün ve yarın dikkat edersem belki artidan kurtulurum.. elimden geleni yapacagim
Gunaydin canim bende erken kalktim yatakta kitap keyfi yaptim simdi kahvaltı hazırladım misler gibi kahvaltı yapmak zamani..
Sımdı kahvaltımı yaptım cay içiyorum bende hıc bı ısı ellemden biraz kitap okucam sonra iş yemek
Cok ıyı yapmişsın surekli basla bırak sonucta mutlu degilsın yıyncde mutlu olmuyorsun bıraz vermeye baSLA hersey daha kolay olacak ödül verip yerken daha bı haz alırsın hepsini gectim saglık ıcın gencecik kadınlarız daha İsveç bilmiyorum seni zorlamayacak diyetse yap bende cok artıdayım ama napım bıraksam dahası da gelecekGunaydinlar kizlar bugun enerjik bir haldeyim. Cok şükür yuksek diyet moduma kavustum..bugun isvec diyetine basladim. 13 gun yapacagim. Kocama da rica ediyorum 13 gun boyunca bana tam destek ol dedim sakin diyetimi bozdurma 13 gun anlastik zaten o zamana guzel bir kilo verince sevgili esim de daha cok destek olacaktir. Evet bu 13 gun boyunca da spor aksatilmayacak....
sizleri seviyorum. Ben 80 lerden kurtulana kadar ödül gunu yaparsam eger bana ceza verin tamam mi her ceza kabulumdur. Dugune kadar el birliği ile su arkadasinizi zayiflatacaksiniz tamam mi canlar...
hepinizi öpüyorum. Mutlu huzurlu pazarlar.
Benim esim calisiyor. Oglumu uyuttum evi toplayip parka cikartacam cocuklari sonra kumla oynayacağız. Aman temizligide bosverdim. Haftasonu kizim evde onunla ilgileneyim oynayayim. Hafta ici esim calisirken yaparim dimi ama.
Cok konustum yaaa... ama kac gundur motivasyonum yerlerde idi. Bunun sebebini de biliyorum ve nasil davranmam gerektigini de buldum.
ara ara yine gelirim. Bu haftadan pek umitli degilim ama ayni kalsam buna da sukur diyecem.
Kızzz ciddi bende 4 yumurtadan pateteslı kaşarlı 3 1 ı yedim peynir yanında da nerdeyse kahvaltımız da aynıKahvaltım
4 yumurtadan yapılmış kasarli omletin 3te 1i
1 dilim kepek ekmegi
Domates- aci yesil biber
Kızzz ciddi bende 4 yumurtadan pateteslı kaşarlı 3 1 ı yedim peynir yanında da nerdeyse kahvaltımız da aynı
Gunaydin mutlu pazarlar...
yeni uyandim sayilir 1 hurma yiyip ilaclarimi ictim.kahvalti ne zaman ederim bilemiyorum.daha ayilamadim cunkuoglenle birlesir muhtemelen.sonra temizlik maratonu tabikiiiii
Gunaydin kuzum niye bi amele tutmamislar allah allah yani beli falan agrir iyi olmaz derler bizde ay ne anlayissizlar bir gununuz var ve o esya tasiyacak agir kaldirmasin soylede hey allahim yaaGunaydinlar bende kahvaltimi yaptım çay içiyorum benim sevgili kocam da ablası taşınıyor ona yardıma gitti
Ne diye cem ki canım ben sadece sinir oluyorum o kadar dedim yine hasta ol terle ben bakmam kim için hasta olduysan git o baksın dedim kaynana ile kayinpedere de dedim ben bakmam kılımı bile kipirdatmam dedimGunaydin kuzum niye bi amele tutmamislar allah allah yani beli falan agrir iyi olmaz derler bizde ay ne anlayissizlar bir gununuz var ve o esya tasiyacak agir kaldirmasin soylede hey allahim yaa
olan olmuş miladım önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkDisari çıkmıştım eve geldim yemegimj pisirdim sofrayi kuruyordum ki sadece esimin ve ailesinin davet edildigini bildigim bir yemege hepimizin davetli oldugunu ogrendim o saatten sonra gitmek icimden gelmedi ama birkac kere aranmak ve esimin kapida olmasiyla ikna olup gidiverdim ve aksam yemegi fazla oldu azicikin
Menümü arzedeyim
Sabah 11.30 da
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmegi
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 parmak dilim kaşar
Domates biber yeşil çay
Ara16.30
1 avuc leblebi
1 hurma
Aksam 19 civarı
7 - 8 lahana sarması
1 kepce etli kuru fasulye
1 kepce pilav
2 kasik kavurma
Cokk oldu karbon oldu biliyorum bide cay yaninda 3 küp pestil yedim
evi kendileri mi taşıyor ki kocan yardıma gitti yoksa görümcenin kocası yanında değil diye eşya taşıyacak adamların başında durmak için mi gittiGunaydinlar bende kahvaltimi yaptım çay içiyorum benim sevgili kocam da ablası taşınıyor ona yardıma gitti
Cok ıyı yapmişsın surekli basla bırak sonucta mutlu degilsın yıyncde mutlu olmuyorsun bıraz vermeye baSLA hersey daha kolay olacak ödül verip yerken daha bı haz alırsın hepsini gectim saglık ıcın gencecik kadınlarız daha İsveç bilmiyorum seni zorlamayacak diyetse yap bende cok artıdayım ama napım bıraksam dahası da gelecek
maşallah hem tedariklisin hem de hızlı keki poğaçayı ikram etmişsin misafirineGunaydin kizlar aksam gelemedim ani misafirim geldi 7 de gelen misafirim 6.30 da haber verdi sagolsunlar hemen bi kek yaptim buzlukta pogaca vardi cikardim falan iste benim spor da güme gitti ama cok sukur ben bisey yemedim bi tane ceviz attim agzima o kadar simdi kahvalti yaptim bizim ev kalkti gidiyo aksam yorgunluktan bulasiklari da yikamadim mutfaga giresim yok ama kacinilmaz son ben gider gorusuruz sonra
oh ohh maşallah hadi bakalım 13 günlük diyetin hayırlı uğurlu olsun 80 lerden kurtulmanın şerefine şenlik yaparız kız biz burdaGunaydinlar kizlar bugun enerjik bir haldeyim. Cok şükür yuksek diyet moduma kavustum..bugun isvec diyetine basladim. 13 gun yapacagim. Kocama da rica ediyorum 13 gun boyunca bana tam destek ol dedim sakin diyetimi bozdurma 13 gun anlastik zaten o zamana guzel bir kilo verince sevgili esim de daha cok destek olacaktir. Evet bu 13 gun boyunca da spor aksatilmayacak....
sizleri seviyorum. Ben 80 lerden kurtulana kadar ödül gunu yaparsam eger bana ceza verin tamam mi her ceza kabulumdur. Dugune kadar el birliği ile su arkadasinizi zayiflatacaksiniz tamam mi canlar...
hepinizi öpüyorum. Mutlu huzurlu pazarlar.
Benim esim calisiyor. Oglumu uyuttum evi toplayip parka cikartacam cocuklari sonra kumla oynayacağız. Aman temizligide bosverdim. Haftasonu kizim evde onunla ilgileneyim oynayayim. Hafta ici esim calisirken yaparim dimi ama.
Cok konustum yaaa... ama kac gundur motivasyonum yerlerde idi. Bunun sebebini de biliyorum ve nasil davranmam gerektigini de buldum.
ara ara yine gelirim. Bu haftadan pek umitli degilim ama ayni kalsam buna da sukur diyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?