Haydi Yine Yeniden...

Gunaydinlar kizlar bugun enerjik bir haldeyim. Cok şükür yuksek diyet moduma kavustum..bugun isvec diyetine basladim. 13 gun yapacagim. Kocama da rica ediyorum 13 gun boyunca bana tam destek ol dedim sakin diyetimi bozdurma 13 gun anlastik zaten o zamana guzel bir kilo verince sevgili esim de daha cok destek olacaktir. Evet bu 13 gun boyunca da spor aksatilmayacak....

sizleri seviyorum. Ben 80 lerden kurtulana kadar ödül gunu yaparsam eger bana ceza verin tamam mi her ceza kabulumdur. Dugune kadar el birliği ile su arkadasinizi zayiflatacaksiniz tamam mi canlar...

hepinizi öpüyorum. Mutlu huzurlu pazarlar.
Benim esim calisiyor. Oglumu uyuttum evi toplayip parka cikartacam cocuklari sonra kumla oynayacağız. Aman temizligide bosverdim. Haftasonu kizim evde onunla ilgileneyim oynayayim. Hafta ici esim calisirken yaparim dimi ama.
Cok konustum yaaa... ama kac gundur motivasyonum yerlerde idi. Bunun sebebini de biliyorum ve nasil davranmam gerektigini de buldum.

ara ara yine gelirim. Bu haftadan pek umitli degilim ama ayni kalsam buna da sukur diyecem.

Sımdı kahvaltımı yaptım cay içiyorum bende hıc bı ısı ellemden biraz kitap okucam sonra iş yemek

Cok ıyı yapmişsın surekli basla bırak sonucta mutlu degilsın yıyncde mutlu olmuyorsun bıraz vermeye baSLA hersey daha kolay olacak ödül verip yerken daha bı haz alırsın hepsini gectim saglık ıcın gencecik kadınlarız daha İsveç bilmiyorum seni zorlamayacak diyetse yap bende cok artıdayım ama napım bıraksam dahası da gelecek

Kızzz ciddi bende 4 yumurtadan pateteslı kaşarlı 3 1 ı yedim peynir yanında da nerdeyse kahvaltımız da aynı

Ne güzellll ne güzellllll kahvaltilarimiz benziyorsa kahvaltim basarili olmuş demektir:)))

Gunaydin mutlu pazarlar...
yeni uyandim sayilir 1 hurma yiyip ilaclarimi ictim.kahvalti ne zaman ederim bilemiyorum.daha ayilamadim cunku oglenle birlesir muhtemelen.sonra temizlik maratonu tabikiiiii

Gunaydin canım benim de bir maraton icinde olmam gerekir ama hicc hevesim yok gözüm yemiyor bugün küçük görümcem gidecek biraz yaninda zaman geçirmem gerekecek.. evi soyle bi toplasam yeter bugunluk..

Gunaydinlar bende kahvaltimi yaptım çay içiyorum benim sevgili kocam da ablası taşınıyor ona yardıma gitti
Gunaydin kuzum niye bi amele tutmamislar allah allah yani beli falan agrir iyi olmaz derler bizde ay ne anlayissizlar bir gununuz var ve o esya tasiyacak agir kaldirmasin soylede hey allahim yaa

Gunaydin kuzum niye bi amele tutmamislar allah allah yani beli falan agrir iyi olmaz derler bizde ay ne anlayissizlar bir gununuz var ve o esya tasiyacak agir kaldirmasin soylede hey allahim yaa
Ne diye cem ki canım ben sadece sinir oluyorum o kadar dedim yine hasta ol terle ben bakmam kim için hasta olduysan git o baksın dedim kaynana ile kayinpedere de dedim ben bakmam kılımı bile kipirdatmam dedim

Gunaydin kizlar aksam gelemedim ani misafirim geldi 7 de gelen misafirim 6.30 da haber verdi sagolsunlar hemen bi kek yaptim buzlukta pogaca vardi cikardim falan iste benim spor da güme gitti ama cok sukur ben bisey yemedim bi tane ceviz attim agzima o kadar simdi kahvalti yaptim bizim ev kalkti gidiyo aksam yorgunluktan bulasiklari da yikamadim mutfaga giresim yok ama kacinilmaz son ben gider gorusuruz sonra

olan olmuş miladım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Gayet iyi gidiyor. Birakta biraz zorlanayim canim yaa ben bile biktim kendimden. Artida olmani kafana takma. Ben de artidayim sandim korktum tartilmadim ama azcik fark var sadece

maşallah hem tedariklisin hem de hızlı keki poğaçayı ikram etmişsin misafirine
allah kolaylık versin zaten pazar iş çok oluyor birde akşamdan kalma mutfak toplaması neyse yaparsın sen hızlı hatunsun

oh ohh maşallah hadi bakalım 13 günlük diyetin hayırlı uğurlu olsun 80 lerden kurtulmanın şerefine şenlik yaparız kız biz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…