- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.401
hayırdır gülüm oğluşun gece neden uyumuyor hasta mı yoksaSelam kızlar gece hiç uyumadım desem yeridiroğlan hiç uyutmadı. 3 gecedir kafayı yicem elim ayağım balon gibiydi uyandığımda uykusuzluktan şişmişim of
Aynen bende senin gibiyimGünaydın kızlar
Kahvaltilarinizi gördüm kendi kahvaltimdan utandım resmenbiraz abarttim pazar kahvaltisini
Ne olduki hasta mı yoksaSelam kızlar gece hiç uyumadım desem yeridiroğlan hiç uyutmadı. 3 gecedir kafayı yicem elim ayağım balon gibiydi uyandığımda uykusuzluktan şişmişim of
Ay sorma ya kahvaltım 650 kalori düşün yaniAynen bende senin gibiyim
Selam kızlar gece hiç uyumadım desem yeridiroğlan hiç uyutmadı. 3 gecedir kafayı yicem elim ayağım balon gibiydi uyandığımda uykusuzluktan şişmişim of
oh ohh maşallah hadi bakalım 13 günlük diyetin hayırlı uğurlu olsun 80 lerden kurtulmanın şerefine şenlik yaparız kız biz burda
hayırdır gülüm oğluşun gece neden uyumuyor hasta mı yoksa
Canim azilari mi çıkarıyor acaba. Çok geçmiş olsun. Gündüz uyuyunca sende uyu dinle birazSelam kızlar gece hiç uyumadım desem yeridiroğlan hiç uyutmadı. 3 gecedir kafayı yicem elim ayağım balon gibiydi uyandığımda uykusuzluktan şişmişim of
Ne zaman başlıyorsun İsveç diyetine canımGayet iyi gidiyor. Birakta biraz zorlanayim canim yaa ben bile biktim kendimden. Artida olmani kafana takma. Ben de artidayim sandim korktum tartilmadim ama azcik fark var sadece
Ne olduki hasta mı yoksa
Canim uykusuzluk yorgunluk odem yapar. Hayirdir neden uyumuyir. Hasta mi
Ne zaman başlıyorsun İsveç diyetine canım
Ay hadi bakalım bol iradeli bol eksili 13 gün olsun inşallahBugun basladim canim.
senin velet hep mi böyle yoksa allah yardımcın olsun zor gülüm benim ki 5 yaşına kadar gece ağlayarak kalkardı gözü kapalı çatlayasıya ağlardı bazı çocuklar böyle oluyor inşallah seninki olmazYok canım ya bir gün uyuyosa üç gün uyumuyo
Anlamadım ki canım değil aslında ama dişleri de zorluyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?