- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.421
AMin amin insaallah canimAy hadi bakalım bol iradeli bol eksili 13 gün olsun inşallah
Yok canım kendileri taşıyor kaynana m bana sen gitmiyonmu yardıma dedi bende kendi evimi temizliyeyimde kızın evi surda kalsın dedim bacisi girmiyor da bana hiç düşmez dedim herkesin canı kiymetlide ben yolda mi buldum canımı dedim sustuevi kendileri mi taşıyor ki kocan yardıma gitti yoksa görümcenin kocası yanında değil diye eşya taşıyacak adamların başında durmak için mi gitti
bak yaaa ne de güzel demiş sen gitmiyor musun yardıma hay allahım yaa kendi gidip 2 gün yardım etseymiş kızına kolileme işineYok canım kendileri taşıyor kaynana m bana sen gitmiyonmu yardıma dedi bende kendi evimi temizliyeyimde kızın evi surda kalsın dedim bacisi girmiyor da bana hiç düşmez dedim herkesin canı kiymetlide ben yolda mi buldum canımı dedim sustu
Isveç diyeti çok ağır bende bekarken denedim ama midem bulandı yapamadımBugun basladim canim.
Yok canım kendileri taşıyor kaynana m bana sen gitmiyonmu yardıma dedi bende kendi evimi temizliyeyimde kızın evi surda kalsın dedim bacisi girmiyor da bana hiç düşmez dedim herkesin canı kiymetlide ben yolda mi buldum canımı dedim sustu
Isveç diyeti çok ağır bende bekarken denedim ama midem bulandı yapamadım
Canim azilari mi çıkarıyor acaba. Çok geçmiş olsun. Gündüz uyuyunca sende uyu dinle biraz
senin velet hep mi böyle yoksa allah yardımcın olsun zor gülüm benim ki 5 yaşına kadar gece ağlayarak kalkardı gözü kapalı çatlayasıya ağlardı bazı çocuklar böyle oluyor inşallah seninki olmaz
Canim biz cok cektik disten. Felaket sistiler kac ay ağzı sis gezdi.. o dis cikana kadar kac gece uykusuz kaldim bilmiyorum 15 20 gun du galiba. Simdi ardarda hepsini cikariyor. Cok sukur. Seninki de kolayca atlatir inşâallah
Kiz ben pis bogaz oldugum kadar ackiga da dayanikliyimdir
Tabikide derim misafir değilki resmen yerlesti aslında oğlun eşek de ben değilim diyecektim demedim :)Yani boyle mi dedin aynen kiz. Benden de aciksozlusu varmış :)
Evet canım basarirsan güzel sonuç veriyor ama ben o ıspanak haslama felan resmen midem kalkmıştı bıraktım 3 gündeBasarip da 13 gunu tamamlarsan iyi bi sonuc alirsin ben bundan 4 sene once falan denemistim spor la beraber 7 kilo vermistim ama gercekten cok zor kesinlikle de tuz kullanmaman gerek
Evet canım basarirsan güzel sonuç veriyor ama ben o ıspanak haslama felan resmen midem kalkmıştı bıraktım 3 günde
Basarip da 13 gunu tamamlarsan iyi bi sonuc alirsin ben bundan 4 sene once falan denemistim spor la beraber 7 kilo vermistim ama gercekten cok zor kesinlikle de tuz kullanmaman gerek
Tabikide derim misafir değilki resmen yerlesti aslında oğlun eşek de ben değilim diyecektim demedim :)
Spor yapmal istiyorum ama vakit nasil bulurum bilmiyorum bulsamda uyurum galiba uykum var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?