Haydi Yine Yeniden...

evi kendileri mi taşıyor ki kocan yardıma gitti yoksa görümcenin kocası yanında değil diye eşya taşıyacak adamların başında durmak için mi gitti
Yok canım kendileri taşıyor kaynana m bana sen gitmiyonmu yardıma dedi bende kendi evimi temizliyeyimde kızın evi surda kalsın dedim bacisi girmiyor da bana hiç düşmez dedim herkesin canı kiymetlide ben yolda mi buldum canımı dedim sustu

bak yaaa ne de güzel demiş sen gitmiyor musun yardıma hay allahım yaa kendi gidip 2 gün yardım etseymiş kızına kolileme işine

Yani boyle mi dedin aynen kiz. Benden de aciksozlusu varmış :)

Canim biz cok cektik disten. Felaket sistiler kac ay ağzı sis gezdi.. o dis cikana kadar kac gece uykusuz kaldim bilmiyorum 15 20 gun du galiba. Simdi ardarda hepsini cikariyor. Cok sukur. Seninki de kolayca atlatir inşâallah

Aynen ya çok fena şişmişler uçları görünüyo hatta..

Basarip da 13 gunu tamamlarsan iyi bi sonuc alirsin ben bundan 4 sene once falan denemistim spor la beraber 7 kilo vermistim ama gercekten cok zor kesinlikle de tuz kullanmaman gerek
Evet canım basarirsan güzel sonuç veriyor ama ben o ıspanak haslama felan resmen midem kalkmıştı bıraktım 3 günde

Evet canım basarirsan güzel sonuç veriyor ama ben o ıspanak haslama felan resmen midem kalkmıştı bıraktım 3 günde

Kiz ben ispanak haslama zaten yiyorum.normalde de yoğurt doker yerdim. Simdi de limon sıktım yedim.
bizim arkadas ilk yaptiginda 9 kilo vermis. Bende deneyeyim dedim. Gittigi yere kadar bakalim

Basarip da 13 gunu tamamlarsan iyi bi sonuc alirsin ben bundan 4 sene once falan denemistim spor la beraber 7 kilo vermistim ama gercekten cok zor kesinlikle de tuz kullanmaman gerek

Spor yapmal istiyorum ama vakit nasil bulurum bilmiyorum bulsamda uyurum galiba uykum var:)

Menümü anlatayım
8-10 goji berry, limonlu su
Sabah ara öğle bir arada (11:20)
1 dilim börek, 1 yumurta, 4 dilim sucuk, domates salatalık, peynir, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu, 2 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak
Ara(13:50)
Türk kahvesi, 1 kurabiye
Akşam (17:45)
Brokoli kabak haşlanmış olacak üzerine yoğurt pul biber ekip yemeyi planlıyorum
Ara
Türk kahvesi ya da yeşil çay
2.5 L su

inciiitanesi sen kv ye iyi söylemişsin oda hiç alınmıyor ben bunu ima etsem benim kaynana hayatta bi daha benimle konuşmaz hem kendi niye yardımcı olmuyor ki kendi olmuyor kızı olmuyor senden bekliyor hakikaten ilginç ezilmeye görsün insan her seferinde ona yükleniliyor insan olmak bencil olmak değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…