Haydi Yine Yeniden...

Heralde azılar zorluyo canım. Uyudu da ben uyumadım sersem gibi olurum oturmaya gidicez bi de malum. Annem de fena grip oldu.
Zor ama geçici bi süreç benim kızda sabaha kadar uyumazdı sürekli sallardım 1-2 saatlik uykuyla işe giderdim şükür geçti o günler sabret Annelik= Fedakarlık

Spor yapmal istiyorum ama vakit nasil bulurum bilmiyorum bulsamda uyurum galiba uykum var:)
Bulmalısın kendine bu iyiliği yapmalısın gece benim ufaklıkta hareketliydi odalar arası mekik dokudum buna rağmen sabah herkes uyuyorken kalkıp sporumu yaptım yapmakta zorundayım yaza az kaldı arkamdan gülenlere cevabım bu şekilde olacak

Önceden yapardım eşimin bir büyüğü kaybın var arkadaş gibiyiz yazın onu bana resmen üstü kapalı kırık buldular tabi eşim ağızlarının payını verdi ama bende o günden beridir hoşgeldin güle güle hepsine oturup muhabbet etmw
afiyet olsun canım sabah öğle bir olunca baya doyurucu güzel bir ogün olmuş

Canım bugün karbonhidratlı bir gün olmuş ama spor var ve erken yemissin suyu da artır biraz canım elinden geldigince

Sabahı akşam hafif yiyerek dengelemissin canım afiyet olsun :))

Afiyet olsun canım makarna sade old için güzel bir menü bence

Benim menum
@butterfly143

Sabah 8.30 : ılık limonlu şu
3 kuru kayısı

Sabah-öğle 11.30: 1 has yumurta
2 zeytin
5 kup kaşar
2 orta patatesden elma dlm şeklinde yağsız
5 kup helva
2 dlm kızarmış tam b ekm
ara: Türk Kahvesi

Aksam 16.30: 6 kaşık yumurtalı ıspanak
Bir kase çorba
Bir salatalık

ara 20.00: sütlü kahve, bir avuç leblebi

3 litre su

Çok güzel canım hafta sonu olmasına rağmen kimse kaçamak yapmıyor maşallah hepimize

Kırık derken umarım anladığım değildir

Tam senlik güzel bir menü makarna yoğurtlu daha ne olsun
Karbonhidrat olsada günü erken tamamlaman üstüne spor süper şekilde günü kapatmanı sağlamış

Tebrikler arkadaşım menü gayet güzel herşey var ama yeterli miktarda

Tabikide derim misafir değilki resmen yerlesti aslında oğlun eşek de ben değilim diyecektim demedim :)

Ohhohooh iyi tutmussun kendini.. aslinda sen yinede cok kirici konusmasan mi diyecektim ama KIRIK yakistirmasindan sonra az bile soyluyorsun bence kayinvalide degil kadın yuva yıkan

Aksami çok iyi kapatmissin canım

Guzel canim makarna iki gun ust uste olmasaymis daha iyi olurmuş

Harika sagdaki hatun benim

Sabahki peyniri saymazsak hic protein yok canim karbon agirlikli olmuş

Canim sabah menüsünde patatesi anlamadim nasil pisti o? Helva fazla olmuş kasarda yağlı oldugu icin fazla akşam çok güzel de sabahi dengelemiş mi pek bilemedim

Işte benim diyete baslama sebebım bu elbise alfgmda da zor kapanıyordu fermuarı agustos sonu bı giydim kapanmıyor eşime yardım et dedim geldi bı one geciyor bı arkaya yok kapanmıyor ama nasıl zorluyor nefesımı cek cek ölecem anladım ben tabı tamam bırak diyorum ter içinde kaldım yok ınat etti benı nerdeyse yatırıp ustume basıp kapatacak bağırdım artık yeter giremiyorum ıste içine dıye bana bı çirkin bakışı vardı kı nasıl kötü hissettim veeee gecen giydim kapanan yerden baya payı bile var zaten Gögüs altından genişledğı ıcın rahat gıyılmesı gerekiyor
Kırık derken umarım anladığım değildir
Ben hic anlamadim bile kız ıncı açıklık getiren konuya

Of Of mesajı yazmışım ama resmî bı turlu yukleyemedım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…