Haydi Yine Yeniden...

Menumu vereyim

3 mıl Leslie
1 cay bardak süt 08.30
Kahvaltı 9.30 mu acaba hatırlamıyorum
4 kasık patatesli az kaşarlı yumurta
1 kk peynir

Yarım portakal
Yarım elma

Öğlen 13.30
1 kase Yoğurtlu ıspanak

Akşam 16 dan önce
4 kasık etli kuru
3 kasık bulgur

18.00
1 cay bardak süt

2.5 it su
Uykudan uyanınca saldırdım yoksa fasulye pilav yoktu menude yine de kotu bı menu olmadı insallah

Genel olarak az aslında ama makarna bilmeyrum gerci yoğurdu bolsa yarım tabak makarna yemıs olursun afiyet olsun

Öğlen sadece karbon olmus akşam ve sabahtan ekmek yedgn ıcın fazla geldi bana ama senin menulerın guzel azdı bır gun boyle olabilir bence sorun olmaz

Tam anlamadım 2 dilim mı 2 patates elma dilim yapıldı yendi mı oyle Ise baya fazla olmus kahvaltın 2 dilim ekmek helva kaşar vr zaten yoksa da bı tık kacmıs olabilir pazar kahvaltısı diyorum

Basarini takdir ettim canım elbisenin fotosunu mu yukledin?

Harikasin canim hiçde kötü degil :))

Haftasonları oldukça koşuşturmacalı geçiyor nitekim hazırlıklarım var :)
Sabah: 2 dilim light peynir domates salatalık 5 yeşil zeytin çok tahıllı ekmek
öğlen çiçek ızgarada ızgara köfte (dışarıda olunca mecbur)
ikindi 1 elma 3 adet ceviz içi
akşam 2 normal boyda zeytin yağlı biber dolması ve bol yoğurt

sabah 60 dk bisiklet çevirdim

gün içindede oldukça koşturdum :)

Canim sabah menüsünde patatesi anlamadim nasil pisti o? Helva fazla olmuş kasarda yağlı oldugu icin fazla akşam çok güzel de sabahi dengelemiş mi pek bilemedim
Normal ince kabuk Patatesi soymadan elma gibi dilimliyorsun içine baharat tuz çok az yağla karıştırıp fırında pişiriyorsun çok hafif oluyor dediğim gibi canım bana da fazla geldi ama erken bitirdim o şekilde dengelerim inş.

Tam anlamadım 2 dilim mı 2 patates elma dilim yapıldı yendi mı oyle Ise baya fazla olmus kahvaltın 2 dilim ekmek helva kaşar vr zaten yoksa da bı tık kacmıs olabilir pazar kahvaltısı diyorum
Ya canım 3 patates yaptım elma dilim eşim ve kızım toplasan 1 patatesi ancak yemistir kalanı da ben yedim yağsız diye. Aynen canım bu kahvaltı kaçtı dediğin gibi

Menümü yazayim bende

T tatlitambak A aysun163

Sabah 9.30
4 yumurtadan yapılmış kasarli omletin 3te 1i
1 dilim kepek ekmegi
Domates aci yesil biber
Siyah çay

Ara 12.00
3 hurma 1 bardak süt

Öğle 13.45
1 kepce etli patates
3 kasik yogurt

Ara16.30
1 yeşil elme
1 yeşil cay

Akşam 18.00
Yogurtlu haslanmis kabak
1 dilim kepek ekmegi

Ara 20.30
1 fincan sutlu kahve
1 hurma

2.5 lt su 3 ltye tamamlayabilirim belki

Diyetisyen kontrolünde mi listen.menünü beğendim çünkü.gayet yeterli ve dengeli olmuş.yürüyüş neden aç karnına ?

Diyetisyene gitmiyorum aslında nasıl besleneceğini çok iyibilen ama uygulayamayanlardanım aslında :) çok araştırırım sağlık konusuna ilgim var çok fazla kitap okurum. Beğenmene çok sevindim şu hastalık olmasa bende dal gibi olurdum ama ciddi iştah açıyor bide tip 2 diyabetimde var ondan sorunlar yaşıyorum. Normalinde çok iradeliyim kan şekerim düzgün seyrettiği dönemlerde.

Aç karnına yapılan kardiyo her zaman depolanmış yağları yakıyor. Yani tok karnına 20 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyorsam aç karnına yapmış olduğum sporda 5 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyorum. Bu da 50 55 dakikalık zaman dilimini yağ yakarak geçirmek demek. :)

Sabah ekmek kac dilimdi canim? Çiçek ızgara nedir onu bilemedim ama köfte izgara ikilisi kulaga hafif ve güzel geliyor yaninda ekmek yok supersin birde kacta yedigini yazarsan daha iyi olur..

Menün gayet güzel canım. Gün içinde ekmek olm için bulgur p ve kuru fasulyenin beraber olmasi gözüme batmadi

Sabah ekmek kac dilimdi canim? Çiçek ızgara nedir onu bilemedim ama köfte izgara ikilisi kulaga hafif ve güzel geliyor yaninda ekmek yok supersin birde kacta yedigini yazarsan daha iyi olur..

Y a aslında o biraz reklam gibi olmuş ızgara köfte yedim yani o kadarcık :)
Ekmekte 1 dilim yiyorum tost yapmadığım sürece çok fazla ekmekle aram yok :) Tek düşmanım tatlı abur bucur hem sevdiklerim hemde uzak durmam gerekenler

Geçmiş olsun canım zayifladikca sağlık sorunlarınada veda edeceksin.. sabah yürüyüşü kacta yapıp kacta kahvaltı yapıyorsun?

Kusursuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…