- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.461
Genel olarak az aslında ama makarna bilmeyrum gerci yoğurdu bolsa yarım tabak makarna yemıs olursun afiyet olsun@tomurcukk
Sabah 10:30
1 yumurta
1 tk labne
8 siyah zeytin maydanoz ekmek arası
Ara 14:30
Acrivia meyveli yoğurt
Akşam 16:00
1 tabak yogurlu pul biberli makarna dünden kalma
Ara 19:00
Türk kahvesi
Ara 22:00
Tarcinli süt
2.5 lt su
Menümü anlatayım
8-10 goji berry, limonlu su
Sabah ara öğle bir arada (11:20)
1 dilim börek, 1 yumurta, 4 dilim sucuk, domates salatalık, peynir, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu, 2 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak
Ara(13:50)
Türk kahvesi, 1 kurabiye
Akşam (17:45)
Brokoli kabak haşlanmış olacak üzerine yoğurt pul biber ekip yemeyi planlıyorum
Ara
Türk kahvesi ya da yeşil çay
2.5 L
Börek ve sucuk eklemişsin onu da öğle yemegine sayarSak akşamda cok cok hafif guzel menu
Öğlen sadece karbon olmus akşam ve sabahtan ekmek yedgn ıcın fazla geldi bana ama senin menulerın guzel azdı bır gun boyle olabilir bence sorun olmazSabah 7:45
1 dilim ekmek
Salatalık
1 kk beyaz peynir
Şekersiz çay
1 çay kaşığı pekmez
Öğle 11:30
1 adet poğaça
1/2 adet susamlı simit
Akşam 16:00
Salata
1 dilim ekmek
1 tabak tarhana çorbası
10000 adım yürüyüş ve şu ana kadar 1 litre suyu tamamladım
Tam anlamadım 2 dilim mı 2 patates elma dilim yapıldı yendi mı oyle Ise baya fazla olmus kahvaltın 2 dilim ekmek helva kaşar vr zaten yoksa da bı tık kacmıs olabilir pazar kahvaltısı diyorumBenim menum
@butterfly143
Sabah 8.30 : ılık limonlu şu
3 kuru kayısı
Sabah-öğle 11.30: 1 has yumurta
2 zeytin
5 kup kaşar
2 orta patatesden elma dlm şeklinde yağsız
5 kup helva
2 dlm kızarmış tam b ekm
ara: Türk Kahvesi
Aksam 16.30: 6 kaşık yumurtalı ıspanak
Bir kase çorba
Bir salatalık
ara 20.00: sütlü kahve, bir avuç leblebi
3 litre su
Işte benim diyete baslama sebebım bu elbise alfgmda da zor kapanıyordu fermuarı agustos sonu bı giydim kapanmıyor eşime yardım et dedim geldi bı one geciyor bı arkaya yok kapanmıyor ama nasıl zorluyor nefesımı cek cek ölecem anladım ben tabı tamam bırak diyorum ter içinde kaldım yok ınat etti benı nerdeyse yatırıp ustume basıp kapatacak bağırdım artık yeter giremiyorum ıste içine dıye bana bı çirkin bakışı vardı kı nasıl kötü hissettim veeee gecen giydim kapanan yerden baya payı bile var zaten Gögüs altından genişledğı ıcın rahat gıyılmesı gerekiyor
Ben hic anlamadim bile kız ıncı açıklık getiren konuya
Menumu vereyim
3 mıl Leslie
1 cay bardak süt 08.30
Kahvaltı 9.30 mu acaba hatırlamıyorum
4 kasık patatesli az kaşarlı yumurta
1 kk peynir
Yarım portakal
Yarım elma
Öğlen 13.30
1 kase Yoğurtlu ıspanak
Akşam 16 dan önce
4 kasık etli kuru
3 kasık bulgur
18.00
1 cay bardak süt
2.5 it su
Uykudan uyanınca saldırdım yoksa fasulye pilav yoktu menude yine de kotu bı menu olmadı insallah
Normal ince kabuk Patatesi soymadan elma gibi dilimliyorsun içine baharat tuz çok az yağla karıştırıp fırında pişiriyorsun çok hafif oluyorCanim sabah menüsünde patatesi anlamadim nasil pisti o?Helva fazla olmuş kasarda yağlı oldugu icin fazla akşam çok güzel de sabahi dengelemiş mi pek bilemedim
Ya canım 3 patates yaptım elma dilim eşim ve kızım toplasan 1 patatesi ancak yemistir kalanı da ben yedim yağsız diye. Aynen canım bu kahvaltı kaçtı dediğin gibiTam anlamadım 2 dilim mı 2 patates elma dilim yapıldı yendi mı oyle Ise baya fazla olmus kahvaltın 2 dilim ekmek helva kaşar vr zaten yoksa da bı tık kacmıs olabilir pazar kahvaltısı diyorum
Diyetisyen kontrolünde mi listen.menünü beğendim çünkü.gayet yeterli ve dengeli olmuş.yürüyüş neden aç karnına ?
Haftasonları oldukça koşuşturmacalı geçiyor nitekim hazırlıklarım var :)
Sabah: 2 dilim light peynir domates salatalık 5 yeşil zeytin çok tahıllı ekmek
öğlen çiçek ızgarada ızgara köfte (dışarıda olunca mecbur)
ikindi 1 elma 3 adet ceviz içi
akşam 2 normal boyda zeytin yağlı biber dolması ve bol yoğurt
sabah 60 dk bisiklet çevirdim
gün içindede oldukça koşturdum :)
Malesef yukleyemdım olmadı tekrar bı bakıcamBasarini takdir ettim canım elbisenin fotosunu mu yukledin?
Harikasin canim hiçde kötü degil :))
Menün gayet güzel canım. Gün içinde ekmek olm için bulgur p ve kuru fasulyenin beraber olmasi gözüme batmadiMenumu vereyim
3 mıl Leslie
1 cay bardak süt 08.30
Kahvaltı 9.30 mu acaba hatırlamıyorum
4 kasık patatesli az kaşarlı yumurta
1 kk peynir
Yarım portakal
Yarım elma
Öğlen 13.30
1 kase Yoğurtlu ıspanak
Akşam 16 dan önce
4 kasık etli kuru
3 kasık bulgur
18.00
1 cay bardak süt
2.5 it su
Uykudan uyanınca saldırdım yoksa fasulye pilav yoktu menude yine de kotu bı menu olmadı insallah
Biraz kirpip öyle yükle canımMalesef yukleyemdım olmadı tekrar bı bakıcam
Sabah ekmek kac dilimdi canim? Çiçek ızgara nedir onu bilemedim ama köfte izgara ikilisi kulaga hafif ve güzel geliyor yaninda ekmek yok supersin birde kacta yedigini yazarsan daha iyi olur..
Diyetisyene gitmiyorum aslında nasıl besleneceğini çok iyibilen ama uygulayamayanlardanım aslında :) çok araştırırım sağlık konusuna ilgim var çok fazla kitap okurum. Beğenmene çok sevindim şu hastalık olmasa bende dal gibi olurdum ama ciddi iştah açıyor bide tip 2 diyabetimde var ondan sorunlar yaşıyorum. Normalinde çok iradeliyim kan şekerim düzgün seyrettiği dönemlerde.
Aç karnına yapılan kardiyo her zaman depolanmış yağları yakıyor. Yani tok karnına 20 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyorsam aç karnına yapmış olduğum sporda 5 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyorum. Bu da 50 55 dakikalık zaman dilimini yağ yakarak geçirmek demek. :)
KusursuzMenümü yazayim bende
T tatlitambak A aysun163
Sabah 9.30
4 yumurtadan yapılmış kasarli omletin 3te 1i
1 dilim kepek ekmegi
Domates aci yesil biber
Siyah çay
Ara 12.00
3 hurma 1 bardak süt
Öğle 13.45
1 kepce etli patates
3 kasik yogurt
Ara16.30
1 yeşil elme
1 yeşil cay
Akşam 18.00
Yogurtlu haslanmis kabak
1 dilim kepek ekmegi
Ara 20.30
1 fincan sutlu kahve
1 hurma
2.5 lt su 3 ltye tamamlayabilirim belki
Merhaba tanısmadık seninle galiba hosgeldin dugun mu var calisiyor musun dugun ne zaman kilo boy kac diyabet 2 ne benım annem de diyabet ama kac tıp bilmiyorum@milad_tb İnşallah çok teşekkür ederim o beyaz gelinliğe yakışmak istiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?