- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.481
Super menu olmuş cidden bu kabak haslama bı menude daha gordum nasıl yapıyorsunuz bende yapayımMenümü yazayim bende
T tatlitambak @aysun163
Sabah 9.30
4 yumurtadan yapılmış kasarli omletin 3te 1i
1 dilim kepek ekmegi
Domates aci yesil biber
Siyah çay
Ara 12.00
3 hurma 1 bardak süt
Öğle 13.45
1 kepce etli patates
3 kasik yogurt
Ara16.30
1 yeşil elme
1 yeşil cay
Akşam 18.00
Yogurtlu haslanmis kabak
1 dilim kepek ekmegi
Ara 20.30
1 fincan sutlu kahve
1 hurma
2.5 lt su 3 ltye tamamlayabilirim belki
Geçmiş olsun canım zayifladikca sağlık sorunlarınada veda edeceksin.. sabah yürüyüşü kacta yapıp kacta kahvaltı yapıyorsun?
Aynen kac kere kırptım esim soylym baksın bıBiraz kirpip öyle yükle canım
Merhaba tanısmadık seninle galiba hosgeldin dugun mu var calisiyor musun dugun ne zaman kilo boy kac diyabet 2 ne benım annem de diyabet ama kac tıp bilmiyorum
Yok canım gayet iyi bir menü afiyetMenumu vereyim
3 mıl Leslie
1 cay bardak süt 08.30
Kahvaltı 9.30 mu acaba hatırlamıyorum
4 kasık patatesli az kaşarlı yumurta
1 kk peynir
Yarım portakal
Yarım elma
Öğlen 13.30
1 kase Yoğurtlu ıspanak
Akşam 16 dan önce
4 kasık etli kuru
3 kasık bulgur
18.00
1 cay bardak süt
2.5 it su
Uykudan uyanınca saldırdım yoksa fasulye pilav yoktu menude yine de kotu bı menu olmadı insallah
1 kaseye yakın yoğurt vardı canımGenel olarak az aslında ama makarna bilmeyrum gerci yoğurdu bolsa yarım tabak makarna yemıs olursun afiyet olsun
Geçmiş olsun canım zayifladikca sağlık sorunlarınada veda edeceksin.. sabah yürüyüşü kacta yapıp kacta kahvaltı yapıyorsun?
Aynen anladigin gibi canım
Birbirlerinden hoşlanıyorlar anlamında canım ki kaynimda evli yani sadece saçmalık başka birşey değilBir ben anlamadim. Mecazi anlam da versem yine anlamadim ayol
@milad_tb İnşallah çok teşekkür ederim o beyaz gelinliğe yakışmak istiyorum yaaa
Super menu olmuş cidden bu kabak haslama bı menude daha gordum nasıl yapıyorsunuz bende yapayım
İşten yeni ayrıldığım için evdeyim o yüzdende kaçta kalkacağım pek belli olmuyor ama genelde en geç 8 de kalkmış oluyorum. Spor etkisini artırsın diye kahve içiyorum nescafe 1 fincan ayılıyorum azıcık sonrada yürüyüşe yada bisiklet çeviriyorum. Sonra duş vs 30 dakika sonra bazen 40 dk sonrada kahvaltı yapıyorum malum saçımız uzun kurumuyor :)
Menümü yazayim bende
T tatlitambak @aysun163
Sabah 9.30
4 yumurtadan yapılmış kasarli omletin 3te 1i
1 dilim kepek ekmegi
Domates aci yesil biber
Siyah çay
Ara 12.00
3 hurma 1 bardak süt
Öğle 13.45
1 kepce etli patates
3 kasik yogurt
Ara16.30
1 yeşil elme
1 yeşil cay
Akşam 18.00
Yogurtlu haslanmis kabak
1 dilim kepek ekmegi
Ara 20.30
1 fincan sutlu kahve
1 hurma
2.5 lt su 3 ltye tamamlayabilirim belki
Malesef yukleyemdım olmadı tekrar bı bakıcam
Merhaba teşekkür ederim :) 1.65 boy 70 kginsülin direnci ve kan şekeri düşüklüğü hipoglisemi var insülin ilacı kullanıyorum benim annemdede var diyabet zaten genetik oluyor böyle hastalıklar. Düğün seneye bu aylarda bakalım inşallah. Yeni ayrıldım işten şuanda evdeyim :)
Menu super canim.senin sali gunki sonucu heyecanla bekliorum
Yenı basladınsa diyete cok zaten 5 kilo cok kolay gider fazla kılon yok dugunede cokmus umarım hayalindeki gibi bı gelin olursunMerhaba teşekkür ederim :) 1.65 boy 70 kginsülin direnci ve kan şekeri düşüklüğü hipoglisemi var insülin ilacı kullanıyorum benim annemdede var diyabet zaten genetik oluyor böyle hastalıklar. Düğün seneye bu aylarda bakalım inşallah. Yeni ayrıldım işten şuanda evdeyim :)
Cok cok ayıp ya terbiyesizlik başka bisi degil nasıl dıli varıp bunu soyleyeblrlerBirbirlerinden hoşlanıyorlar anlamında canım ki kaynimda evli yani sadece saçmalık başka birşey değil
Yenı basladınsa diyete cok zaten 5 kilo cok kolay gider fazla kılon yok dugunede cokmus umarım hayalindeki gibi bı gelin olursun
Sagol tatlim ama ben bu hafta pek iyi gitmedim ya perşembe günü baya yedim dun misafirlikte de iyi yedim arada kacirmalar oldu ben sadece arti cikmayayim diye uzatmalari oynuyorum suan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?