Haydi Yine Yeniden...

Super menu olmuş cidden bu kabak haslama bı menude daha gordum nasıl yapıyorsunuz bende yapayım

Geçmiş olsun canım zayifladikca sağlık sorunlarınada veda edeceksin.. sabah yürüyüşü kacta yapıp kacta kahvaltı yapıyorsun?

İşten yeni ayrıldığım için evdeyim o yüzdende kaçta kalkacağım pek belli olmuyor ama genelde en geç 8 de kalkmış oluyorum. Spor etkisini artırsın diye kahve içiyorum nescafe 1 fincan ayılıyorum azıcık sonrada yürüyüşe yada bisiklet çeviriyorum. Sonra duş vs 30 dakika sonra bazen 40 dk sonrada kahvaltı yapıyorum malum saçımız uzun kurumuyor :)

Merhaba tanısmadık seninle galiba hosgeldin dugun mu var calisiyor musun dugun ne zaman kilo boy kac diyabet 2 ne benım annem de diyabet ama kac tıp bilmiyorum

Merhaba teşekkür ederim :) 1.65 boy 70 kg insülin direnci ve kan şekeri düşüklüğü hipoglisemi var insülin ilacı kullanıyorum benim annemdede var diyabet zaten genetik oluyor böyle hastalıklar. Düğün seneye bu aylarda bakalım inşallah. Yeni ayrıldım işten şuanda evdeyim :)

Yok canım gayet iyi bir menü afiyet

Geçmiş olsun canım zayifladikca sağlık sorunlarınada veda edeceksin.. sabah yürüyüşü kacta yapıp kacta kahvaltı yapıyorsun?

Teşekkür ederim inşallah :) Kalkış saatime göre değişiyor ama en geç kahvaltım bugündü mesela saat 11 de o saate kadar sporumu yapmış duşumu almıştım

@milad_tb İnşallah çok teşekkür ederim o beyaz gelinliğe yakışmak istiyorum yaaa

Insallah yakisacak o beyaz gelinlik peri kizi gibi olacaksin canim daha cok vakit var.. maşallah kontrollü ve bilinclisin biraz relaks olur burda motivasyonunu surdurursen hic bir olumsuzlugun sana etki edecegini sanmam

Super menu olmuş cidden bu kabak haslama bı menude daha gordum nasıl yapıyorsunuz bende yapayım

Kabagi bir aparat yardimiyla ince julyen de doğrayabilirsin ince salatalik dilim seklinde de digrayabilirsin kaynar suda makarna gibi haşlayıp suz ister sade yogurt dok ister biraz pul biber nane yada sarimsakli yoğurtla tatlandirip ye canim güzel odem arttırıyor diyorlar :)))

B
Himm anladim canim benim ana öğünler haftanin 5 gunu kahvalti 8 ogle 12 aksam engec 18 olmak üzere programli sporu nasil ayarlarim diye düşünüyorum da o yuzden sordum :))
Sabah kahvalti genelde çocuklarla oluyorda iki kere kahvalti hazirlamak da zor olur yaa ama bende sabah sporu istiyorum

Menu super canim.senin sali gunki sonucu heyecanla bekliorum

Menu super canim.senin sali gunki sonucu heyecanla bekliorum

Sagol tatlim ama ben bu hafta pek iyi gitmedim ya perşembe günü baya yedim dun misafirlikte de iyi yedim arada kacirmalar oldu ben sadece arti cikmayayim diye uzatmalari oynuyorum suan:))

Yenı basladınsa diyete cok zaten 5 kilo cok kolay gider fazla kılon yok dugunede cokmus umarım hayalindeki gibi bı gelin olursun

Selam kizlar.bizde kahvaltidan sonra disari ciktik.esim bosver temizligi falan gezelim dedi.gittik avm ler gezdik.alisverisler yaptik.cocugu oyun merkezlerinde eglendirdik baya donuste de disarda yedik yemegi.biraz once geldik iste.menuyu yazayim gecmisi okurum.100 tane mesaj birikmis

Yenı basladınsa diyete cok zaten 5 kilo cok kolay gider fazla kılon yok dugunede cokmus umarım hayalindeki gibi bı gelin olursun

Eevet o 5 kg çabuk gidiyor işte o 5 kg mın altına bi inebilsem şükredicem :) 5 kg 5 kg hedef koydum 15 kg vermem lazım ama 60 kg mı göreyim daha ne isterim hele 55 kgolayım buraya boydan foto atarım yeminle

inciiitanesi
sabah 10.00
1 hurma

oglen 11.30-12.00
1 haslanmis yumurta
1 kk dan az suzme peynir
1 tk lor peyniri
1 ck krem peynir
1 catal tulum peynir
yarim domates
Bikac catal patates kizartmasi
1 dilim sucuk
2 dilim kepekli ekmek

ara 15.30
1 hurma

aksam
1 porsiyon kofte
1 bardak ayran
hamburger ekmegi buyukluginde tam bugdayli ekmekgin yarisi.cok sicak ve citirdi dayanamadim

esim tatli da soyleyecekti illa israr etti yemedim cok doymustum cunku.bugun de boyle gecti iste.4 saate yakin da yurudum tabi gezme bahanesiyle

Sagol tatlim ama ben bu hafta pek iyi gitmedim ya perşembe günü baya yedim dun misafirlikte de iyi yedim arada kacirmalar oldu ben sadece arti cikmayayim diye uzatmalari oynuyorum suan:))

Aslında arada bir çok yemek metabolizmaya (korkulacak birşey yok yemek geliyor elimizdekini tutmamıza gerek yok) dedirtiyor :) Böylece yağ depolamıyoruz arada bir ruh hali içinde sakıncası yok bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…