Haydi Yine Yeniden...

Guzel olmuş listen canim bu birebir isvec diyeti mi sen biraz uyarladin mı

Isvec diyeti canim. Sabahlari tek kesme sekerli kahve var ama ben seker hakkimi kaysidan yana kullandı . Bagirsak hareketliligi icin.
elimden geldigince birebir uygulamaya cakisacagim

Vallahi menu cok hos olmuş. Cekirdegi de dikkatli olcu de yedin mi sorun yok. Ben basladim.mi dibini gorcem yoksa rahat edemiyorum

Menun tek kelimeyle harika . Çekirdeği de bir avuç alıp fazlasını yemezsen kusursuz olur

Menun iyi bir iki degisiklik var ama olsun bukadari bile guzel

Canimcim hadi bu hafta sana ve tatlitambaka bisey demiyorum ama salidan itibaren sizde bi sapma gorursem gelirim yaniniza haberiniz olsun

Yok canim benim bozmadan devam. Beni bitiren kocama bile resti cektim. Aksam yemege geldi. Dedim ki canim ilk gun cok guzel gecti. Aaa sen diyettemiydin diyor.evet dedim. ben evde yoktum ya bbugün o yuzden guzel gecmistir diyor.1 3 gun bana karisma sakin bozdurma dedim. Oooo ben salcali yumurta yapayim bakalimda sen gor diyor. Cok guzel yapar. 27.mart sabahi diyetim bitice yap diyorum. O zaman ben de sabah sen uyurken yaparim diyor. Arada kalkamayinca kendi hazirliyor da kahvaltisini...
adamda diyeti sabote etmek icin hersey hazir yani. Ama bende 12 gun kaldi bozdurmayacam kararliyim

Cok güzel ve ölçülü olmus canim is aksamki cekirdege kalmış artık:))

Cok guzel canim sen kac gundur bayagi istikrarli gidiyosun boyle devam et

Yok valla benim koca benim kilodan cok sikayetci beni hep destekliyo sagolsun bana kalk spor yap bunu ye bunu yeme diyor kendileri ama adam hakli kendisi 68 kilo benimle evlendiginde bende 54 kiloydum

Harika 10 numara olmus hayran kaldım bakla yı nerden buldun mevsimi mı ben hıc almadım ama Teyzem yapardı bıktım aynı seyleri yemekten bende almak istiyorum

Harika 10 numara olmus hayran kaldım bakla yı nerden buldun mevsimi mı ben hıc almadım ama Teyzem yapardı bıktım aynı seyleri yemekten bende almak istiyorum
ankara haberlerine takılı kaldım burayı unuttum
eşim pazardan alıyor 2 haftadır nazik nazik tam zamanı demek ki

Ay canım benim menun çok güzel çekirdeği bende çok özledim

Menüm mü desem felaket mi desem ne desem bilemedim ama buyrun:
tevafuk55
Aslında çok yemedim ama karbonhdrt fazla oldu

Kahvaltı (09:30)
1 haşlama yumurta+1 sarısı
biraz tulum peynir,1 dilim cheddar,2 ince dilim ekmek,şekersiz çay

ara (11:00)
şekersiz ıhlamur

20 dk zumba

öğle (13:00)
1 kepçe mercimek çorbası
2 servis kaşık yağsız yoğurtlu kıymalı makarna,1-2 çiğ köfte yeşillikle

akşam (16:00) misafirlik
1-2 servis kaşığı şehriye salatası, kk büyüklüğü iki dilim börek, ceviz kadar tatlı kurabiye, kk kadar tuzlu kurabiye,2 kaşık ıstapan kavurma(bir tür ot :)),bir çatal tiramisu,şekersiz çay

(20:30)
çeyrek lavaş içinde sebze sote,küçük dilim tava börek

2,5 lt su

Kizlar kusuruma bakmayin bugun.ne dogru duzgun aktif olabildim ne menulere yorum yapabildim.gunduz zaten disarlardaydim giremedim.sonrada patlama oldu iste.Ankarada bir suru akrabam var.hepsini aramak guvende oldugunu ogrenmek falan insanin beyni allak bullak oluyor.telefon calinca acmayacaklar zannediyorsun.cok aci maalesef.bizimkilerden herkes iyi ama hayatini kaybeden ve yaralilar canimizi yakti yeteri kadar.
Bugunluk musaade istiyorum ben.namazi bile kilamadim daha kilip dua edip yaticam.herkese hayirli geceler...

bence gayet makul yemişsin sarma pilav hesabı yapınca sabah ki ekmekle beraber 5 dilim ekmek ediyor zaten diyetisyenler de günde 5-6 dilim ekmek veriyor öğlenki 2 dilim böreği de anneyle muhabbetin mutluluğundan yakmışsındır zatiiii

sen bizden daha büyük sarsıntı yaşadın tabii akrabaların varmış ankarada
ben üzgünüm ama daha çok sinirliyim amerikan elçiliği vatandaşlarını bir gün öncesi patlama için uyarıyorda bizimkiler neden önlem almıyor istihbarat gelmiş ama tedbir yok yine
türk halkı olarak bir kez daha başımız sağ olsun

Ay canım benim menun çok güzel çekirdeği bende çok özledim
sinirimden bi baktım yemişim bile ama nasıl yedim bilmiyorum haberleri ve yorumları okurken.. ben uyumuştum saat 8 de kalktım çay koydum menümü yazdım buraya oğlum geldi anne ankara da patlama olmuş 25 ölü varmış dedi ne zaman dedim sen uyurken dedi sonrada nette haber kurcaladım sonrası da çekirdeği hakladım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…