Haydi Yine Yeniden...

Canım çok sağol beni düşündüğün için Sıkıntılı günler yaşadım. Diyeti tamamen unuttum. Çok şükür şimdi iyiyim. Sen nasılsın kilo durumları nasıl

79.6 ya dusup sonradan 89.8 e ciktim ve tekrar basladim. Simdi de kendime kiziyorum. 65 yil sonra 79 u gormuslen bu olmadi ama napalim daha da almadim.ve basladim diyete.
Ben de iyiyim cok şükür. Evimde cocuklarimla uuğraşıyorum

Ben bütün hafta uykusuz olduğumdan artıda geldim demekki dün kalktığımda el ve ayaklarım balon gibi şişmişti

Ben 72.9 kadar inmiştim şimdi 81 olmuşumdur bende tartılayım yazarım canım zamanında dikkat etseydim of of neyse zararın neresinden dönsek kardır demi ama canım

Kesinlikle oyle canim. Sen de dikkat ettin mi cok guzel kilo veriyorsun. Biliyorum cok iradelisin. tomurcukkk arkadasimiz yazar sana simdi

Ben hoşgeldin yazmıştım bile görmedin sanırım canim. tomurcukkk yogun heralde ama bizim kapımız gelen arkadaslara açık canım.. tekrar hosgeldim

Kiz ben aysunun kilosunuu cok.merak ediyorum acaba yarin kac cikacak. Seni de tabiki. Kendimi de... ayyy galiba herkesi:)

Kızlar beni aranıza kabul ediyormusunuz
Merhaba hoşgeldin.dünkü olaylardan dolayı kafam pek yerinde değil ve uykusuzum.
milad ve tambakla tanışıyorsunuz sanırım.daha öncede başka bir günlüğün varmış.1. sayfadaki kurallarımızı okumuşsundur.umarım aktif olursun yada burayı bırakıp yeni bir günlük açıp burayı ihmal etme durumları olmaz.daha önce bu tip sıkıntılar yaşadığımız için belirteyim dedim.
ikili grup eşleşmeli diyet yapıyoruz.seni de yeni gelen arkadaşımız D DREAMY87 ile eşleyebiliriz.eğer o da kabul ederse.tabi o şuan baya aktif senin de öyle olursa yarın değil öbür salıya liste ve derece girişleriniz yapılır...

Kiz ben aysunun kilosunuu cok.merak ediyorum acaba yarin kac cikacak. Seni de tabiki. Kendimi de... ayyy galiba herkesi:)

Ayy beni çok merak etme sonu hüsran olur canim ya ben hala artıdayım ama sen eksi olacaksın yarin inanıyorum A aysun163 olay olacak galiba:))

Ben daha onceki gunlugunden takip etmistim sessizce :) dunde motivasyon olsun diye gurubumuza davet ettim.. misyon edindim bu ara:))

Senin kilon baya değişken seyretti bu hafta.artıdaydın sanırım eksiye geçtin artılardan da kurtulup.biraz dikkat edince veriyorsun işte.inşallah böyle devam edersin.aysun güzel gitti bakalım ne olacak yarın.miladda artıdayım diyodu ama bugün dikkatli olursa yarına aynı kalabilir

Evet malesef hala artii

Aynen canım.geçen de bi arkadaşı davet ettin Queen diye ama sonu hüsran oldu :) inşallah aysu öyle olmaz.çok fazla ikili grup da oluşturmayalım artık ki sağlam motiveyle ve emin adımlarla ilerleyelim öyle değil mi

Kuralları okudum canım bende uyum sağlayacağıma inanıyorum düzenli paylaşımda bulunacağım diğer günlüğümüde kullanmam zaten iki topik bana çok gelir. Kabul ettiğin için ayrıca teşekkür ederim ve miladcığım sanada çok teşekkür ederim. Bir türlü başlayamıyordum desteğiniz sayenizde kendime olan inancımı kazandım iyiki varsınız

Hadi bakalım hayırlı olsun o zaman.inşallah sağlıklı bir şekilde hedeflediğin sürede ideal kilona ulaşırsın Aysu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…