- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.561
Canım çok sağol beni düşündüğün için Sıkıntılı günler yaşadım. Diyeti tamamen unuttum. Çok şükür şimdi iyiyim. Sen nasılsın kilo durumları nasıl
Canım çok sağol beni düşündüğün için Sıkıntılı günler yaşadım. Diyeti tamamen unuttum. Çok şükür şimdi iyiyim. Sen nasılsın kilo durumları nasıl
Yatağa erken girdim dün ama çok geç uyudum.Uyku tutmadı bir türlü.Sabah artıdaydım.Ama eksiden artı.yani geçen haftaki kilomun üzerinde değilim çok şükür.sanırım biraz da ödem var yüzük parmağıma oturmuş biraz.dün suyu da az içtim galiba.bugün bol su içer atmaya çalışırım ödemi
Ben 72.9 kadar inmiştim şimdi 81 olmuşumdur bende tartılayım yazarım canım zamanında dikkat etseydim of of neyse zararın neresinden dönsek kardır demi ama canımKilo olarak sen nasılsın aldun mi ayni msisin
Ben 72.9 kadar inmiştim şimdi 81 olmuşumdur bende tartılayım yazarım canım zamanında dikkat etseydim of of neyse zararın neresinden dönsek kardır demi ama canım
Ben hoşgeldin yazmıştım bile görmedin sanırım canim.Kızlar beni aranıza kabul ediyormusunuz
Ben hoşgeldin yazmıştım bile görmedin sanırım canim.tomurcukkk yogun heralde ama bizim kapımız gelen arkadaslara açık canım.. tekrar hosgeldim
Merhaba hoşgeldin.dünkü olaylardan dolayı kafam pek yerinde değil ve uykusuzum.Kızlar beni aranıza kabul ediyormusunuz
Kiz ben aysunun kilosunuu cok.merak ediyorum acaba yarin kac cikacak. Seni de tabiki. Kendimi de... ayyy galiba herkesi:)
Merhaba hoşgeldin.dünkü olaylardan dolayı kafam pek yerinde değil ve uykusuzum.
milad ve tambakla tanışıyorsunuz sanırım.daha öncede başka bir günlüğün varmış.1. sayfadaki kurallarımızı okumuşsundur.umarım aktif olursun yada burayı bırakıp yeni bir günlük açıp burayı ihmal etme durumları olmaz.daha önce bu tip sıkıntılar yaşadığımız için belirteyim dedim.
ikili grup eşleşmeli diyet yapıyoruz.seni de yeni gelen arkadaşımız D DREAMY87 ile eşleyebiliriz.eğer o da kabul ederse.tabi o şuan baya aktif senin de öyle olursa yarın değil öbür salıya liste ve derece girişleriniz yapılır...
Senin kilon baya değişken seyretti bu hafta.artıdaydın sanırım eksiye geçtin artılardan da kurtulup.biraz dikkat edince veriyorsun işte.inşallah böyle devam edersin.aysun güzel gitti bakalım ne olacak yarın.miladda artıdayım diyodu ama bugün dikkatli olursa yarına aynı kalabilirKiz ben aysunun kilosunuu cok.merak ediyorum acaba yarin kac cikacak. Seni de tabiki. Kendimi de... ayyy galiba herkesi:)
Senin kilon baya değişken seyretti bu hafta.artıdaydın sanırım eksiye geçtin artılardan da kurtulup.biraz dikkat edince veriyorsun işte.inşallah böyle devam edersin.aysun güzel gitti bakalım ne olacak yarın.miladda artıdayım diyodu ama bugün dikkatli olursa yarına aynı kalabilir
Aynen canım.geçen de bi arkadaşı davet ettin Queen diye ama sonu hüsran oldu :) inşallah aysu öyle olmaz.çok fazla ikili grup da oluşturmayalım artık ki sağlam motiveyle ve emin adımlarla ilerleyelim öyle değil mi
Kızlar beni aranıza kabul ediyormusunuz
Kuralları okudum canım bende uyum sağlayacağıma inanıyorum düzenli paylaşımda bulunacağım diğer günlüğümüde kullanmam zaten iki topik bana çok gelir. Kabul ettiğin için ayrıca teşekkür ederim ve miladcığım sanada çok teşekkür ederim. Bir türlü başlayamıyordum desteğiniz sayenizde kendime olan inancımı kazandım iyiki varsınızMerhaba hoşgeldin.dünkü olaylardan dolayı kafam pek yerinde değil ve uykusuzum.
milad ve tambakla tanışıyorsunuz sanırım.daha öncede başka bir günlüğün varmış.1. sayfadaki kurallarımızı okumuşsundur.umarım aktif olursun yada burayı bırakıp yeni bir günlük açıp burayı ihmal etme durumları olmaz.daha önce bu tip sıkıntılar yaşadığımız için belirteyim dedim.
ikili grup eşleşmeli diyet yapıyoruz.seni de yeni gelen arkadaşımız D DREAMY87 ile eşleyebiliriz.eğer o da kabul ederse.tabi o şuan baya aktif senin de öyle olursa yarın değil öbür salıya liste ve derece girişleriniz yapılır...
Hadi bakalım hayırlı olsun o zaman.inşallah sağlıklı bir şekilde hedeflediğin sürede ideal kilona ulaşırsın Aysu...Kuralları okudum canım bende uyum sağlayacağıma inanıyorum düzenli paylaşımda bulunacağım diğer günlüğümüde kullanmam zaten iki topik bana çok gelir. Kabul ettiğin için ayrıca teşekkür ederim ve miladcığım sanada çok teşekkür ederim. Bir türlü başlayamıyordum desteğiniz sayenizde kendime olan inancımı kazandım iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?