- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.541
sinirimden bi baktım yemişim bile ama nasıl yedim bilmiyorum haberleri ve yorumları okurken.. ben uyumuştum saat 8 de kalktım çay koydum menümü yazdım buraya oğlum geldi anne ankara da patlama olmuş 25 ölü varmış dedi ne zaman dedim sen uyurken dedi sonrada nette haber kurcaladım sonrası da çekirdeği hakladım işte
Uykusuzluk uzuntuden olmustur canim kolay degil cigerimiz yandiYatağa erken girdim dün ama çok geç uyudum.Uyku tutmadı bir türlü.Sabah artıdaydım.Ama eksiden artı.yani geçen haftaki kilomun üzerinde değilim çok şükür.sanırım biraz da ödem var yüzük parmağıma oturmuş biraz.dün suyu da az içtim galiba.bugün bol su içer atmaya çalışırım ödemi
Gunaydin kizlar kapkara bir gun bu gun gokler bile agliyor acisindan aci heryerde aci benim icimde kalbimin taa derinliklerinde kahrol sen teror kahrol sen cocuklari annesinden babasindan ayiran teror kahrol masum insanlarin canina kiyan teror kahrol evlere ates dusuren teror uzgunum hemde cokkk uzgunum ANKARAM ATES ICINDE
Yatağa erken girdim dün ama çok geç uyudum.Uyku tutmadı bir türlü.Sabah artıdaydım.Ama eksiden artı.yani geçen haftaki kilomun üzerinde değilim çok şükür.sanırım biraz da ödem var yüzük parmağıma oturmuş biraz.dün suyu da az içtim galiba.bugün bol su içer atmaya çalışırım ödemi
Aynen bende 11 de yattım ama ankara aklımda kimlerin cocugu kımlerın esi babası annesi off bunları dusunrek yattım cok kotu kabuslar gördüm bı kalktım 3 esim 12.30 gelecekti gelmemıs Panıkle kalktım aradım yok açmıyor artık 155 arıcaktım sonra açtı cikis yok gelemiyorum dedi de artık benım bı çarpıntım basladi kalbim agzımda atıyor sanki saBah olmustu uyudgmda 8 de kalktım tekrar uyku akıyor gozumdenYatağa erken girdim dün ama çok geç uyudum.Uyku tutmadı bir türlü.Sabah artıdaydım.Ama eksiden artı.yani geçen haftaki kilomun üzerinde değilim çok şükür.sanırım biraz da ödem var yüzük parmağıma oturmuş biraz.dün suyu da az içtim galiba.bugün bol su içer atmaya çalışırım ödemi
Günaydın herkese bool eksili günler. bende bugün diyete başladım tek başıma istikrarlı olamıyorum desteğe ihtiyacım var aranıza katılabilirmiyim.
Cok uzuldum sımdı ya allah yardmcısı olsun kahretsin ya içim almıyor artık ya haberlere bile bakmıuorumGunaydin kizlar dun aksamki teror olayindan dolayi cok uzgunum ustelik esimin koylusu 20 yasinda universite ogrencisi delikanli agir yarali olarak hastanedeymis rabbim butun yaralilara sifa versin kahrolsun teror Allah hepsinin belasini versin insallah
Günaydın herkese bool eksili günler. bende bugün diyete başladım tek başıma istikrarlı olamıyorum desteğe ihtiyacım var aranıza katılabilirmiyim.
Yatağa erken girdim dün ama çok geç uyudum.Uyku tutmadı bir türlü.Sabah artıdaydım.Ama eksiden artı.yani geçen haftaki kilomun üzerinde değilim çok şükür.sanırım biraz da ödem var yüzük parmağıma oturmuş biraz.dün suyu da az içtim galiba.bugün bol su içer atmaya çalışırım ödemi
Gunaydin kizlar kapkara bir gun bu gun gokler bile agliyor acisindan aci heryerde aci benim icimde kalbimin taa derinliklerinde kahrol sen teror kahrol sen cocuklari annesinden babasindan ayiran teror kahrol masum insanlarin canina kiyan teror kahrol evlere ates dusuren teror uzgunum hemde cokkk uzgunum ANKARAM ATES ICINDE
Gunaydin kizlar dun aksamki teror olayindan dolayi cok uzgunum ustelik esimin koylusu 20 yasinda universite ogrencisi delikanli agir yarali olarak hastanedeymis rabbim butun yaralilara sifa versin kahrolsun teror Allah hepsinin belasini versin insallah
Kizlar cok sukur artida degilim eksideyim bugun 86.1... takom arkdaslarima mahçup olmak istemem dimi ama
Cok uzuldum sımdı ya allah yardmcısı olsun kahretsin ya içim almıyor artık ya haberlere bile bakmıuorum
Canim ya yazdan beri seni merak ettim hep.nerelerdesin iyisin inşâallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?