Haydi Yine Yeniden...

sağlık olsun canım ya zaten hepimiz kahrolduk rabbim sabır versin ailelere artık sokağa çıkılacak durum kalmadı

Yatağa erken girdim dün ama çok geç uyudum.Uyku tutmadı bir türlü.Sabah artıdaydım.Ama eksiden artı.yani geçen haftaki kilomun üzerinde değilim çok şükür.sanırım biraz da ödem var yüzük parmağıma oturmuş biraz.dün suyu da az içtim galiba.bugün bol su içer atmaya çalışırım ödemi

Gunaydin kizlar kapkara bir gun bu gun gokler bile agliyor acisindan aci heryerde aci benim icimde kalbimin taa derinliklerinde kahrol sen teror kahrol sen cocuklari annesinden babasindan ayiran teror kahrol masum insanlarin canina kiyan teror kahrol evlere ates dusuren teror uzgunum hemde cokkk uzgunum ANKARAM ATES ICINDE

Uykusuzluk uzuntuden olmustur canim kolay degil cigerimiz yandi

olsun canım sıkma canını tartı için çok üzüldük çok

Aynen bende 11 de yattım ama ankara aklımda kimlerin cocugu kımlerın esi babası annesi off bunları dusunrek yattım cok kotu kabuslar gördüm bı kalktım 3 esim 12.30 gelecekti gelmemıs Panıkle kalktım aradım yok açmıyor artık 155 arıcaktım sonra açtı cikis yok gelemiyorum dedi de artık benım bı çarpıntım basladi kalbim agzımda atıyor sanki saBah olmustu uyudgmda 8 de kalktım tekrar uyku akıyor gozumden

Cok uzuldum sımdı ya allah yardmcısı olsun kahretsin ya içim almıyor artık ya haberlere bile bakmıuorum

Günaydın herkese bool eksili günler. bende bugün diyete başladım tek başıma istikrarlı olamıyorum desteğe ihtiyacım var aranıza katılabilirmiyim.

Hosgeldin aramiza Aysuncum bugun herkes mutsuz biraz ama hayat devam ediyor herseye rağmen yarin tarti günümüz.. kurallarda 1. Sayfada var menu bildirimi ve birbirimize yorum yapmak mecburi.. hep beraber hedef kilolarimiza ulasiriz insallah suan kac kilosun canim? Verdiğin tum aldim demiştin dimi

Ahh tek derdimiz bu olsaydi keske di mi? Canin sağolsun odemde gider bitanem..

Aminn..

Rabbim sifalar versin hepsine yakınları olenlere sabırlar versin nasıl bir aci düştü evlerine

Kizlar cok sukur artida degilim eksideyim bugun 86.1... takom arkdaslarima mahçup olmak istemem dimi ama

Canim ya yazdan beri seni merak ettim hep.nerelerdesin iyisin inşâallah

Canım çok sağol beni düşündüğün için Sıkıntılı günler yaşadım. Diyeti tamamen unuttum. Çok şükür şimdi iyiyim. Sen nasılsın kilo durumları nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…