Haydi Yine Yeniden...

Benim kilo bayagi git gel yasadi bu hafta hedefim 85 lerde bildirim yapmak yarin icin canim. Aysunum cok iradeli maşâallah.
evet canim ben dikkat ettimmi cabucak veriyorum. Bak su 13 gun bitsin nasil sıkı sarılacam diyetime. Sabah diyetimi sabote etmeye calisan kocama karsi direniyorum. 26 mart bitiyor isvec

Aysu arkadasimi ben de biliyorum. Super iradeliydi ve xok guzel kilolar verdi. Motivasyon olacak bize eminim

Ben sana senden daha cok guveniyorum....

Selam canlar
Bu ödemi nasıl atacağım of ya aslında bu gece iyi uyudum ama kaç gece uyumayınca haliyle şiştim biraz zumba yapayım bari. Öpüldünüz..
Kankim nerdesinnn tevafuk55
Kaçamaklarım oldu ama zaten artıdaydım bugün de artıdayım değişmedi aynıyım

Ah kankim ah kaç gündür resmen aç yatıyorum ama bende sabitim. Ödemi bol su iç canımcım, kiraz sapı çayı ödem artırıyor bir de maydanoz suyu. Bende anlamadım bu tartinin bizle zoru ne. Kankim artın çok mu yoksa az mı

Rica ederim canım haftaya bize iyi rakip olacaksiniz gibi geliyor takim arkadasi adayin da çok disiplinli görünüyor.. hadi bakalim kolları sivayip ideal agirligimiza doğru yol alalim

Uzulme tatlim. Sende dikkat edince veriyorsunhepimiz sahidiz buna

Sagol destegin icin canim kankim..

Arkadaşlar şu anda mevcutta 5 grubuz.yeni katılan arkadaşlarımızın da devamlılığına göre 6 grup olcağız.Sizin de müssadelerinizle 1. sayfaya artık alım yapmayacağımızı kontenjanımızın dolduğunu falan yazmayı düşünüyorum.Birbirimizin motivasyon ve iradesinden ister istemez etkileniyoruz.fazla menü olduğunda da yorum yapmak ve yetişmek zorlaşıyor.ve takdir edersiniz ki çok kişi olduğunda ben liste hazırlamakta zorlanıyorum biraz...Durum böyleyken böyle yani ne dersiniz??

Bende kiraz saplı çay içicem bugün inşallah.dediğin gibi attırıyor ödemi

bence olur canım çünkü bu durumda bile menülere yorum yaparken kaçırdıklarım oluyor benim

Bencede yeterli sayimiz canim 13 kisiyiz dimi

Ya aslında benimde aklıma gelmedi değil, ama başlayıp devam etmeyenler benim canımı sıkıyor. Menü yorumlamak zaman alıyor dediğin gibi. Bir yandan da gerçekten vermek isteyen arayış içinde olanlar (bir buçuk ay önce ben oyleydim ve cok sukur sizi buldum) var. Ama isteyen her Halukarda verir diyorum

hoş geldin
hadi bakalım sağlıklı bol kilo vermeler

iyi düşünmüşsün tomurcuğum menüleri arayıp bulması yorum yapması zorlaşıyor galiba ben arada birilerine yorum yapmayı kaçırıyorum sayfaları kurcalarken kime ne dedim onu da unutuyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…