- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.581
Senin kilon baya değişken seyretti bu hafta.artıdaydın sanırım eksiye geçtin artılardan da kurtulup.biraz dikkat edince veriyorsun işte.inşallah böyle devam edersin.aysun güzel gitti bakalım ne olacak yarın.miladda artıdayım diyodu ama bugün dikkatli olursa yarına aynı kalabilir
Evet malesef hala artii
Aynen canım.geçen de bi arkadaşı davet ettin Queen diye ama sonu hüsran oldu :) inşallah aysu öyle olmaz.çok fazla ikili grup da oluşturmayalım artık ki sağlam motiveyle ve emin adımlarla ilerleyelim öyle değil mi
Kuralları okudum canım bende uyum sağlayacağıma inanıyorum düzenli paylaşımda bulunacağım diğer günlüğümüde kullanmam zaten iki topik bana çok gelir. Kabul ettiğin için ayrıca teşekkür ederim ve miladcığım sanada çok teşekkür ederim. Bir türlü başlayamıyordum desteğiniz sayenizde kendime olan inancımı kazandım iyiki varsınız
Oglen yemegimin yarısıni yedim yarisi kaldi oglumu emzirdim. Simdi diger yarisini yemege gidiyorum. Amma da aciktim yaaa
Tartildin mi kiz hafta ici hic. Kilonu biliyor musun ayyy 84 lere indin mi yoksa
Ay canım benim çok sağol çok mutlu oldumBen sana senden daha cok guveniyorum....
Ah kankim ah kaç gündür resmen aç yatıyorum ama bende sabitim. Ödemi bol su iç canımcım, kiraz sapı çayı ödem artırıyor bir de maydanoz suyu. Bende anlamadım bu tartinin bizle zoru ne. Kankim artın çok mu yoksa az mıSelam canlar
Bu ödemi nasıl atacağım of ya aslında bu gece iyi uyudum ama kaç gece uyumayınca haliyle şiştimbiraz zumba yapayım bari. Öpüldünüz..
Kankim nerdesinnntevafuk55
Kaçamaklarım oldu ama zaten artıdaydım bugün de artıdayım değişmedi aynıyım
Kuralları okudum canım bende uyum sağlayacağıma inanıyorum düzenli paylaşımda bulunacağım diğer günlüğümüde kullanmam zaten iki topik bana çok gelir. Kabul ettiğin için ayrıca teşekkür ederim ve miladcığım sanada çok teşekkür ederim. Bir türlü başlayamıyordum desteğiniz sayenizde kendime olan inancımı kazandım iyiki varsınız
Uzulme tatlim. Sende dikkat edince veriyorsunhepimiz sahidiz buna
Bende kiraz saplı çay içicem bugün inşallah.dediğin gibi attırıyor ödemiAh kankim ah kaç gündür resmen aç yatıyorum ama bende sabitim. Ödemi bol su iç canımcım, kiraz sapı çayı ödem artırıyor bir de maydanoz suyu. Bende anlamadım bu tartinin bizle zoru ne. Kankim artın çok mu yoksa az mı
Arkadaşlar şu anda mevcutta 5 grubuz.yeni katılan arkadaşlarımızın da devamlılığına göre 6 grup olcağız.Sizin de müssadelerinizle 1. sayfaya artık alım yapmayacağımızı kontenjanımızın dolduğunu falan yazmayı düşünüyorum.Birbirimizin motivasyon ve iradesinden ister istemez etkileniyoruz.fazla menü olduğunda da yorum yapmak ve yetişmek zorlaşıyor.ve takdir edersiniz ki çok kişi olduğunda ben liste hazırlamakta zorlanıyorum biraz...Durum böyleyken böyle yani ne dersiniz??
Arkadaşlar şu anda mevcutta 5 grubuz.yeni katılan arkadaşlarımızın da devamlılığına göre 6 grup olcağız.Sizin de müssadelerinizle 1. sayfaya artık alım yapmayacağımızı kontenjanımızın dolduğunu falan yazmayı düşünüyorum.Birbirimizin motivasyon ve iradesinden ister istemez etkileniyoruz.fazla menü olduğunda da yorum yapmak ve yetişmek zorlaşıyor.ve takdir edersiniz ki çok kişi olduğunda ben liste hazırlamakta zorlanıyorum biraz...Durum böyleyken böyle yani ne dersiniz??
Aynen canım wc konusunda da yardımcıBende kiraz saplı çay içicem bugün inşallah.dediğin gibi attırıyor ödemi
Ya aslında benimde aklıma gelmedi değil, ama başlayıp devam etmeyenler benim canımı sıkıyor. Menü yorumlamak zaman alıyor dediğin gibi. Bir yandan da gerçekten vermek isteyen arayış içinde olanlar (bir buçuk ay önce ben oyleydim ve cok sukur sizi buldum) var. Ama isteyen her Halukarda verir diyorumArkadaşlar şu anda mevcutta 5 grubuz.yeni katılan arkadaşlarımızın da devamlılığına göre 6 grup olcağız.Sizin de müssadelerinizle 1. sayfaya artık alım yapmayacağımızı kontenjanımızın dolduğunu falan yazmayı düşünüyorum.Birbirimizin motivasyon ve iradesinden ister istemez etkileniyoruz.fazla menü olduğunda da yorum yapmak ve yetişmek zorlaşıyor.ve takdir edersiniz ki çok kişi olduğunda ben liste hazırlamakta zorlanıyorum biraz...Durum böyleyken böyle yani ne dersiniz??
hoş geldinKuralları okudum canım bende uyum sağlayacağıma inanıyorum düzenli paylaşımda bulunacağım diğer günlüğümüde kullanmam zaten iki topik bana çok gelir. Kabul ettiğin için ayrıca teşekkür ederim ve miladcığım sanada çok teşekkür ederim. Bir türlü başlayamıyordum desteğiniz sayenizde kendime olan inancımı kazandım iyiki varsınız
iyi düşünmüşsün tomurcuğum menüleri arayıp bulması yorum yapması zorlaşıyor galiba ben arada birilerine yorum yapmayı kaçırıyorum sayfaları kurcalarken kime ne dedim onu da unutuyorum zatenArkadaşlar şu anda mevcutta 5 grubuz.yeni katılan arkadaşlarımızın da devamlılığına göre 6 grup olcağız.Sizin de müssadelerinizle 1. sayfaya artık alım yapmayacağımızı kontenjanımızın dolduğunu falan yazmayı düşünüyorum.Birbirimizin motivasyon ve iradesinden ister istemez etkileniyoruz.fazla menü olduğunda da yorum yapmak ve yetişmek zorlaşıyor.ve takdir edersiniz ki çok kişi olduğunda ben liste hazırlamakta zorlanıyorum biraz...Durum böyleyken böyle yani ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?