Haydi Yine Yeniden...

Evet canım başlayıp devam etmemeleri halinde biz değil kendileri kaybeder.Zaten kimse alınıp gücenmesin ama artık mevcutta devam edip habersizce bırakıp gidip sonra dönüş yapan arkadaşlarımı da geri almayı düşünmüyorum artık.ona göre hepimiz kararlı olmalıyız ve çok önemli birşey yaşamadığımız sürece devam etmeliyiz.hepimizin motivasyona ve kilo vermeye ihtiyacı var....

Bende kiraz saplı çay içicem bugün inşallah.dediğin gibi attırıyor ödemi
tomurcuğum ben yeşil elmalar yenmedi zayi olmasın diye
1 ayva
2 portakal biri kabuğuyla
4 yeşil elma
1 çubuk tarçın
5-6 karanfil
limon tuzu şekerden meyve suyu yapmıştım
eşim sürekli bu idrar mı söktürüyor ne wc den bu yana gelemiyorum diyince baktım benim oğlanda sık gidiyor
bende içeyim bari dedim şekerli diye az az yarım bardak içtim 2-3 gün.. anacım ben de ne ödem varmış bu gün tartı da 1.5 kiloya yakın eksi çıktım her yemek öncesi de yaklaşık yarım litre su içtim hem meyve suyu hem yemek öncesi su işe yaradı galiba

Aaaaa süper canım çok sevindim inan.neymiş meğer yaa bu ödem.çoğumuz kilo diye yanılıyoruz ama bak ne güzel gidince hafiflemişsin.
ayrıca yaptığın meyve suyu da çok sağlıklı.şekeri de azmış meğer sen devam et buna.
2 hanelilere çok az kaldı desene :))

Canim bence de alimlari bitir birbirimizi takip ve menulere yorum yapmak açisindan zor olmaya basladi bencede bu kadar yeter

Canim bence de alimlari bitir birbirimizi takip ve menulere yorum yapmak açisindan zor olmaya basladi bencede bu kadar yeter
Bitirdim canım zaten.giriş sayfamıza yazdım bile ...
LİSTE KONTENJANIMIZ DOLMUŞTUR !!!
KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLER,KİLO VERME SÜREÇLERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ !!!

evettt azcık kaldı :)))
eşim az önce yine yap diyor o meyve suyundan güzel ödem attırıyordu diye tartılmış yine azcık fazla çıkmış bende ödemdir dedim ya :))
ayva yok portakal elmayla yapayım hala yeşil elma var 4 litreyi 3 günde içti bitirdiler benim sıpa zaten içmiyor aktarıyor mübarek

ayy kızlar kendimi inanılmaz şiş ve rahatsız hissediyorum bugün şu haberlerede durmadan bakıyorum baka baka dudağımı uçuklattım
uyumak istiyorum sanki yorgun gibiyim
ben sabahtan beri ne tv den ne de netten haberlere bakmadım yayın yasağı gece kondu zaten bundan sonra sadece siyasilerin çıkıp her zaman ki sözleri söylemelerini gösterir ona da inan ne dermanım ne de sabrım var

ayy kızlar kendimi inanılmaz şiş ve rahatsız hissediyorum bugün şu haberlerede durmadan bakıyorum baka baka dudağımı uçuklattım
Canim ben bakmıyorum dün gece bir kere baktım artık bakmayı düşünmüyorum çünkü inanılmaz etkileniyorum. Maalesef hayat devam ediyor ve biz ailemiz için Ecel gelmediği sürece kendimize ruh ve beden sagligimiza dikkat etmeliyiz. Ölenlere ve geride kalan yakınlarına dua edecem ama haberlere bakmak istemiyorum

Ben cok bakamıyorum haberlere iyi gelmiyor ruh halim değişiyor umudum azalıyor haberi ogrenmek bi yana teferruatlara boğulmak iyi değil azizim yapacağın birsey yoksa faydan olmayacaksa hic olmazsa kendine zararin olmasin dua edecegiz ulkemizin gidişatı duzelsin diye elden baska birsey gelmiyor malesef

öyle canım ya ne bileyim rabbim sabır versin ailelerine

Evet arkadaşlar ,kardomuz tamamlandığına göre kurallarımızı revizyon edilmiş haliyle tekrar paylaşıyorum.Hepimiz için hayırlı ve bol eksili motivasyonlu bir günlük olsun inşallah...
GÜNLÜK KURALLARIMIZ !!!

1-HERGÜN DÜZENLİ MENÜ PAYLAŞIMI YAPILACAK.MAZERETSİZ ve DÜZENLİ PAYLAŞIM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILACAK.KAÇAMAK YAPILSA DAHİ MENÜLERE YAZILACAK.KAÇAMAK YAPILDIĞINDAN DOLAYI MENÜ BİLDİRMEMEZLİK OLMAYACAK.MENÜLERDE YEMEK SAATLERİ BELİRTİLECEK.AKŞAM EN GEÇ 20:00 YE KADAR MENÜ BİLDİRİMLERİ YAPILMIŞ OLACAK.

2-EŞLEŞMELERDE HERKES EŞİNİN MENÜSÜNÜ VARSA SPORUNU DEĞERLENDİRİP YORUM YAPACAK.DİĞER ARKADAŞLARIN MENÜLERİNE DE YORUMLARDA BULUNULACAK.

3-HER SALI KİLO BİLDİRİMİ EN GEÇ SAAT 12:00 A KADAR GİRİLECEK.

4-İKİ HAFTA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILACAK.

5-UYARI LİSTESİNDE OLANLAR BİR SONRAKİ HAFTA KİLO BİLDİRİMİNİ MUTLAKA EKSİ BİLDİRİM YAPACAK.İKİ HAFTA ÜSTÜ ÜSTE UYARI ALMAYACAK.

6-LİSTE GİRİŞİ YENİ YAPILAN ARKADAŞLARIMIZ DERECELENDİRMEDE O HAFTA OLMAYACAK.BİR SONRAKİ HAFTADAN İTİBAREN DERECEDE YERLERİNİ ALABİLECEKLER.

7-GÜNLÜK TAKİBİNİ HABERSİZCE BIRAKIP AYRILAN VE BİR DAHA DÖNÜP TEKRAR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZI DA MAALESEF VE ÜZÜLEREK GERİ ALAMAYACAĞIMIZI BİLDİRİRİZ !!!

inşallah hep beraber başarıcaz kilo vermenin en büyük etkenlerinden biri moral motivasyon o da burada var zaten :)
1 aydır her sabah diyete başlayıp saat en geç birde bozuyordum. Keşke daha önceden aranıza katılsaydım. Hem bu kadar kilo almaz hemde psikolojimi bozmazdım. İyiki varsınız

ben sabahtan beri ne tv den ne de netten haberlere bakmadım yayın yasağı gece kondu zaten bundan sonra sadece siyasilerin çıkıp her zaman ki sözleri söylemelerini gösterir ona da inan ne dermanım ne de sabrım var
Al benden de o kadar.Bıktım artık şu kınama laflarından ve karanfil bırakmalardan

1 aydır her sabah diyete başlayıp saat en geç birde bozuyordum. Keşke daha önceden aranıza katılsaydım. Hem bu kadar kilo almaz hemde psikolojimi bozmazdım. İyiki varsınız

Bak zamani simdiymis demekki yarin gelsen kontenjan dolmuş olacakti tatlim iyiki bugun geldin bak

yapma yaaa 1 aydır kendine eziyet etmişsin yazık boş boşuna ruh halini nefsini yıpratmışsın
çok bilinmese de bilinen ama inanılmayan bir gerçeği söyleyeyim mi sana
KİLO ALMAK KADAR KİLO VERMEKTE KOLAYDIR
ama bunu ne bilinçli zihnimize ne de bilinç altımıza inandıramadığımız için kilo vermeyi zor zannedip cidden zorlanıyoruz
deki sen başardın mı zihnine bunu inandırdın mı .. henüz başaramadım ama başarıcam :))

Selam kızlar yenı durumları okudum bence de iyi olmus yoksa zorlaşıyor ben telden giriyorum inanın menulrı zor bulıyorum bazen baskasınn alıntısından okuyup yorumluyorum birileri katılıp tam tanısıuorsun yorum yapıyoruz hoop kaçıyor boşa emek vermis gıbı oluyoruz ben 21.30 kadar bekleyip yorum yapıyorum ama bana yapmayanlrda beklemem de yapmam da en azından gun icinde bı gelip Gunay dın falan selam verip akşamda menu de gelip 1 saat zaman geçirsek tamam dır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…