- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.601
Evet canım başlayıp devam etmemeleri halinde biz değil kendileri kaybeder.Zaten kimse alınıp gücenmesin ama artık mevcutta devam edip habersizce bırakıp gidip sonra dönüş yapan arkadaşlarımı da geri almayı düşünmüyorum artık.ona göre hepimiz kararlı olmalıyız ve çok önemli birşey yaşamadığımız sürece devam etmeliyiz.hepimizin motivasyona ve kilo vermeye ihtiyacı var....Ya aslında benimde aklıma gelmedi değil, ama başlayıp devam etmeyenler benim canımı sıkıyor. Menü yorumlamak zaman alıyor dediğin gibi. Bir yandan da gerçekten vermek isteyen arayış içinde olanlar (bir buçuk ay önce ben oyleydim ve cok sukur sizi buldum) var. Ama isteyen her Halukarda verir diyorum
tomurcuğum ben yeşil elmalar yenmedi zayi olmasın diyeBende kiraz saplı çay içicem bugün inşallah.dediğin gibi attırıyor ödemi
Aaaaa süper canımtomurcuğum ben yeşil elmalar yenmedi zayi olmasın diye
1 ayva
2 portakal biri kabuğuyla
4 yeşil elma
1 çubuk tarçın
5-6 karanfil
limon tuzu şekerden meyve suyu yapmıştım
eşim sürekli bu idrar mı söktürüyor ne wc den bu yana gelemiyorum diyince baktım benim oğlanda sık gidiyor
bende içeyim bari dedim şekerli diye az az yarım bardak içtim 2-3 gün.. anacım ben de ne ödem varmış bu gün tartı da 1.5 kiloya yakın eksi çıktım her yemek öncesi de yaklaşık yarım litre su içtim hem meyve suyu hem yemek öncesi su işe yaradı galiba
Evet canım başlayıp devam etmemeleri halinde biz değil kendileri kaybeder.Zaten kimse alınıp gücenmesin ama artık mevcutta devam edip habersizce bırakıp gidip sonra dönüş yapan arkadaşlarımı da geri almayı düşünmüyorum artık.ona göre hepimiz kararlı olmalıyız ve çok önemli birşey yaşamadığımız sürece devam etmeliyiz.hepimizin motivasyona ve kilo vermeye ihtiyacı var....
Bitirdim canım zaten.giriş sayfamıza yazdım bile ...Canim bence de alimlari bitir birbirimizi takip ve menulere yorum yapmak açisindan zor olmaya basladi bencede bu kadar yeter
evettt azcık kaldı :)))Aaaaa süper canımçok sevindim inan.neymiş meğer yaa bu ödem.çoğumuz kilo diye yanılıyoruz ama bak ne güzel gidince hafiflemişsin.
ayrıca yaptığın meyve suyu da çok sağlıklı.şekeri de azmış meğer sen devam et buna.
2 hanelilere çok az kaldı desene :))
Teşekkür ederim canım. İnş hep birlikte hedefimize ulaşırızhoş geldin
hadi bakalım sağlıklı bol kilo vermeler
eline sağlık güzelce kibarca yazmışsın :))Bitirdim canım zaten.giriş sayfamıza yazdım bile ...
LİSTE KONTENJANIMIZ DOLMUŞTUR !!!
KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLER,KİLO VERME SÜREÇLERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ !!!
inşallah hep beraber başarıcaz kilo vermenin en büyük etkenlerinden biri moral motivasyon o da burada var zaten :)Teşekkür ederim canım. İnş hep birlikte hedefimize ulaşırız
ben sabahtan beri ne tv den ne de netten haberlere bakmadım yayın yasağı gece kondu zaten bundan sonra sadece siyasilerin çıkıp her zaman ki sözleri söylemelerini gösterir ona da inan ne dermanım ne de sabrım varayy kızlar kendimi inanılmaz şiş ve rahatsız hissediyorum bugün şu haberlerede durmadan bakıyorum baka baka dudağımı uçuklattım
uyumak istiyorum sanki yorgun gibiyim
Canim ben bakmıyorum dün gece bir kere baktım artık bakmayı düşünmüyorum çünkü inanılmaz etkileniyorum. Maalesef hayat devam ediyor ve biz ailemiz için Ecel gelmediği sürece kendimize ruh ve beden sagligimiza dikkat etmeliyiz. Ölenlere ve geride kalan yakınlarına dua edecem ama haberlere bakmak istemiyorumayy kızlar kendimi inanılmaz şiş ve rahatsız hissediyorum bugün şu haberlerede durmadan bakıyorum baka baka dudağımı uçuklattım
ayy kızlar kendimi inanılmaz şiş ve rahatsız hissediyorum bugün şu haberlerede durmadan bakıyorum baka baka dudağımı uçuklattım
Canim ben bakmıyorum dün gece bir kere baktım artık bakmayı düşünmüyorum çünkü inanılmaz etkileniyorum. Maalesef hayat devam ediyor ve biz ailemiz için Ecel gelmediği sürece kendimize ruh ve beden sagligimiza dikkat etmeliyiz. Ölenlere ve geride kalan yakınlarına dua edecem ama haberlere bakmak istemiyorum
1 aydır her sabah diyete başlayıp saat en geç birde bozuyordum. Keşke daha önceden aranıza katılsaydım. Hem bu kadar kilo almaz hemde psikolojimi bozmazdım. İyiki varsınızinşallah hep beraber başarıcaz kilo vermenin en büyük etkenlerinden biri moral motivasyon o da burada var zaten :)
Al benden de o kadar.Bıktım artık şu kınama laflarından ve karanfil bırakmalardanben sabahtan beri ne tv den ne de netten haberlere bakmadım yayın yasağı gece kondu zaten bundan sonra sadece siyasilerin çıkıp her zaman ki sözleri söylemelerini gösterir ona da inan ne dermanım ne de sabrım var
1 aydır her sabah diyete başlayıp saat en geç birde bozuyordum. Keşke daha önceden aranıza katılsaydım. Hem bu kadar kilo almaz hemde psikolojimi bozmazdım. İyiki varsınız
yapma yaaa 1 aydır kendine eziyet etmişsin yazık boş boşuna ruh halini nefsini yıpratmışsın1 aydır her sabah diyete başlayıp saat en geç birde bozuyordum. Keşke daha önceden aranıza katılsaydım. Hem bu kadar kilo almaz hemde psikolojimi bozmazdım. İyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?