- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.621
olan olaylara vatandaş olarak senin benim yapacağım bir şey var mı gücümüzün yeteceği bir şey yok sadece yapanlara beddua ölenlere rahmet yakınlarına sabır diye diye dua edebiliyoruzAl benden de o kadar.Bıktım artık şu kınama laflarından ve karanfil bırakmalardan
bende kaçırıyorum bazen menüleri karışıyor sayfalar haklısınSelam kızlar yenı durumları okudum bence de iyi olmus yoksa zorlaşıyor ben telden giriyorum inanın menulrı zor bulıyorum bazen baskasınn alıntısından okuyup yorumluyorum birileri katılıp tam tanısıuorsun yorum yapıyoruz hoop kaçıyor boşa emek vermis gıbı oluyoruz ben 21.30 kadar bekleyip yorum yapıyorum ama bana yapmayanlrda beklemem de yapmam da en azından gun icinde bı gelip Gunay dın falan selam verip akşamda menu de gelip 1 saat zaman geçirsek tamam dır zaten
Tabiki oncelikle bunu yapan yaptıranları lanetlıuorum ama ankara nın asalten emınyet Muduru bıle yokmus doğruysa surekli görevden almalar degıstrmeler istihbarat sıfır vekil mudur oda daha once ki patlamada alinmis vekılın vekili gelmis oda açıkta zaten dusunun durumun vahımlığini sonra millet polis napıuor yatıyor dıye cak cak konusuyor polisi yaprak düşse Ise cagırıyorlar ama strateji yok gelen bi emir yok polis napsın iş cok yukardan bitiyorben sabahtan beri ne tv den ne de netten haberlere bakmadım yayın yasağı gece kondu zaten bundan sonra sadece siyasilerin çıkıp her zaman ki sözleri söylemelerini gösterir ona da inan ne dermanım ne de sabrım var
Kac gundur yok ihmallik sabahtan beri bekliyorum yok anam geçmez bu hava heralde benı Ruzgar kaldırıp yere de calamaz kilo ma guveniyorumbende kaçırıyorum bazen menüleri karışıyor sayfalar haklısın
dışarı çıkma ilaç acele değilse bekle hava az dinsin sonra al olmadı yarın al
Kac gundur yok ihmallik sabahtan beri bekliyorum yok anam geçmez bu hava heralde benı Ruzgar kaldırıp yere de calamaz kilo ma guveniyorum
Amin kız gercek ama soyle cılız olsam korkarım çıkmaya o derece
hiç güleceğim yoktu hahahahah rabbimde senin yüzünü güldürsün inşallah
sen yine de çıkma rüzgarlı hava daha hızlı hasta edebilir hastalanıp bir kaç gününü ziyan etme benceAmin kız gercek ama soyle cılız olsam korkarım çıkmaya o derece
Kızlar ben derim ki eşler birbirini yorumlasın mutlaka.diğer arkadaşlara yorum zorunluluğu koymayalım.müsait olan yazsın.bende evden telefonla giriyorum ve çok zor buluyorum,toplu alıntılasam aralarda kaçıyor,tektek yazsam sayfayı kaçırıyorum.bi görseniz çektiğimi :) ki muhtemelen çoğumuzda da öyledir.
menüsünde sıkıntı görmediğimizi illa da yorumlayacağız diye birşey olmamalı bence.
sıkıntılı olanlara da uyarma amaçlı yorum yapabilir herkes.
zaten eşler birbirine yapsa 2 yorum eder.13 kişiyiz toplam 26 yorum olacak sayfada.extra yorumlar da olur elbette.eşli yaparak zaten menü yorumlama zorunluluğu getirmiş olduk.eskiden sadece paylaşıp kaçıyorduk yalan mı :))
Neyse bu dediğim gibi yapsak paylaşım mı azalır sizce.ne diyosunuz ?? motivasyon etkilenir mi dersiniz,akıl verin bakemm
Kızlar ben derim ki eşler birbirini yorumlasın mutlaka.diğer arkadaşlara yorum zorunluluğu koymayalım.müsait olan yazsın.bende evden telefonla giriyorum ve çok zor buluyorum,toplu alıntılasam aralarda kaçıyor,tektek yazsam sayfayı kaçırıyorum.bi görseniz çektiğimi :) ki muhtemelen çoğumuzda da öyledir.
menüsünde sıkıntı görmediğimizi illa da yorumlayacağız diye birşey olmamalı bence.
zaten eşler birbirine yapsa 2 yorum eder.13 kişiyiz toplam 26 yorum olacak sayfada.extra yorumlar da olur elbette.eşli yaparak zaten menü yorumlama zorunluluğu getirmiş olduk.eskiden sadece paylaşıp kaçıyorduk yalan mı :))
Neyse bu dediğim gibi yapsak paylaşım mı azalır sizce.ne diyosunuz ?? motivasyon etkilenir mi dersiniz,akıl verin bakemm
bence iyi fikir eşler kesin birbirine yapsın diğerlerine de zorunluluk olmasın ben kaçırıyorum bazen birilerinin menülerini sayfalar arasında sonrada kendime ya ben yorum yapmadım diye bana gönül koyan olur mu diye vicdan yapıyorumKızlar ben derim ki eşler birbirini yorumlasın mutlaka.diğer arkadaşlara yorum zorunluluğu koymayalım.müsait olan yazsın.bende evden telefonla giriyorum ve çok zor buluyorum,toplu alıntılasam aralarda kaçıyor,tektek yazsam sayfayı kaçırıyorum.bi görseniz çektiğimi :) ki muhtemelen çoğumuzda da öyledir.
gülüm ben seni de bulur yorum yaparım sen hiçç merak etme :))) motivasyonun tam olsun yeter ki :))Ben her türlü uyarim hatta sadece takim arkadaslarimi yorumlayıp kacsam mi diye düşünüyordum acikcasi ama baskalarindan yorum almak da motive ediyor beni.. arada kaldım ama bana ikiside uyar..
Bende nedense kendimi bugün çok aç hissediyorum inşallah sorunsuz kaçamaksız kapatırız günü
83 mu yoksa hmmmmBen her gun tartiliyorum canim gidişata gore sporu biraz daha artiriyorum yarin guzel bi rakkam olucak insallah
Canim ya yapma sen zaten cok iradelisin. Yarin tartida sonra yaparsin kacamagini
Arkadaşlar şu anda mevcutta 5 grubuz.yeni katılan arkadaşlarımızın da devamlılığına göre 6 grup olcağız.Sizin de müssadelerinizle 1. sayfaya artık alım yapmayacağımızı kontenjanımızın dolduğunu falan yazmayı düşünüyorum.Birbirimizin motivasyon ve iradesinden ister istemez etkileniyoruz.fazla menü olduğunda da yorum yapmak ve yetişmek zorlaşıyor.ve takdir edersiniz ki çok kişi olduğunda ben liste hazırlamakta zorlanıyorum biraz...Durum böyleyken böyle yani ne dersiniz??
Hatasız menü verirsen yorum almayacaksın,bu da bir motivasyon sebebi bana göre, inceeeeeBen her türlü uyarim hatta sadece takim arkadaslarimi yorumlayıp kacsam mi diye düşünüyordum acikcasi ama baskalarindan yorum almak da motive ediyor beni.. arada kaldım ama bana ikiside uyar..
ben iyice okuyorum saat kaçta ne yemiş ne kadar yemiş ama beni biliyorsunuz benle sizin yorumlar hatalı menülerde aynı olmuyor heheheheFuzuli kalabalık yazı olmasın diye dedim kimse yanlış anlamasın.bazen sayfalarca yazı birikiyor hepsi güzel menü,menünü beğendim gibi mesajlarla dolu.Ben mesela sorunsuz menü verdiğimde herkesin tek tek alıntılayıp güzel olmuş vs diye yazmasını nezaket icabı buluyorum.o yüzden benim menümde sıkıntı görmezseniz beğenin geçin arkadaşlar.
menü içeriği tek tek okunsun ama haaa
öyle üstünden bakıp da beğenmek olmasınyorumlamayın dediysek o kadar da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?