Haydi Yine Yeniden...

Al benden de o kadar.Bıktım artık şu kınama laflarından ve karanfil bırakmalardan
olan olaylara vatandaş olarak senin benim yapacağım bir şey var mı gücümüzün yeteceği bir şey yok sadece yapanlara beddua ölenlere rahmet yakınlarına sabır diye diye dua edebiliyoruz
gücü yetenler yapmalı her defasında aynı şeyleri papağan gibi söylememeli bazısının yüz ifadelerine bakıyorum hiç bir üzüntü belirtisi yok geçen defa ki patlama sonrası için diyorum o zaman deli gibi haberleri izledim okudum en son eşim baktı karının ruh hali gidiyor kendi kendine konuşup boyuna sesli sesli beddua ediyor pkk ya nette yine okurken yakaladı daha bakma yeter dedii gece uykusuzluktan geberiyordum yine de uykuya dalamıyordum çocuk sabah bişeyler diyormuş duymuyordum bu defa eşimde sakın izleme dedi haklı adam ne diyim ruhum vicdanım insanlığım olanları hazmediyor kaldıramıyor

bende kaçırıyorum bazen menüleri karışıyor sayfalar haklısın
dışarı çıkma ilaç acele değilse bekle hava az dinsin sonra al olmadı yarın al

ben sabahtan beri ne tv den ne de netten haberlere bakmadım yayın yasağı gece kondu zaten bundan sonra sadece siyasilerin çıkıp her zaman ki sözleri söylemelerini gösterir ona da inan ne dermanım ne de sabrım var
Tabiki oncelikle bunu yapan yaptıranları lanetlıuorum ama ankara nın asalten emınyet Muduru bıle yokmus doğruysa surekli görevden almalar degıstrmeler istihbarat sıfır vekil mudur oda daha once ki patlamada alinmis vekılın vekili gelmis oda açıkta zaten dusunun durumun vahımlığini sonra millet polis napıuor yatıyor dıye cak cak konusuyor polisi yaprak düşse Ise cagırıyorlar ama strateji yok gelen bi emir yok polis napsın iş cok yukardan bitiyor

bende kaçırıyorum bazen menüleri karışıyor sayfalar haklısın
dışarı çıkma ilaç acele değilse bekle hava az dinsin sonra al olmadı yarın al
Kac gundur yok ihmallik sabahtan beri bekliyorum yok anam geçmez bu hava heralde benı Ruzgar kaldırıp yere de calamaz kilo ma guveniyorum

Kızlar ben derim ki eşler birbirini yorumlasın mutlaka.diğer arkadaşlara yorum zorunluluğu koymayalım.müsait olan yazsın.bende evden telefonla giriyorum ve çok zor buluyorum,toplu alıntılasam aralarda kaçıyor,tektek yazsam sayfayı kaçırıyorum.bi görseniz çektiğimi :) ki muhtemelen çoğumuzda da öyledir.
menüsünde sıkıntı görmediğimizi illa da yorumlayacağız diye birşey olmamalı bence.
sıkıntılı olanlara da uyarma amaçlı yorum yapabilir herkes.
zaten eşler birbirine yapsa 2 yorum eder.13 kişiyiz toplam 26 yorum olacak sayfada.extra yorumlar da olur elbette.eşli yaparak zaten menü yorumlama zorunluluğu getirmiş olduk.eskiden sadece paylaşıp kaçıyorduk yalan mı :))
Neyse bu dediğim gibi yapsak paylaşım mı azalır sizce.ne diyosunuz ?? motivasyon etkilenir mi dersiniz,akıl verin bakemm

Bence mantıklı çünkü akşam bende tlfndan giriyom çok zor oluyor dediğin gibi sorun olmayanları begenelim olanlarada yorum yazalım zaten ben sorun gördüğümü bakıyorum biri yazmış o sorunu tekrar yazmak istemiyorum felan bana uyar dediğin

Ben her türlü uyarim hatta sadece takim arkadaslarimi yorumlayıp kacsam mi diye düşünüyordum acikcasi ama baskalarindan yorum almak da motive ediyor beni.. arada kaldım ama bana ikiside uyar..

bence iyi fikir eşler kesin birbirine yapsın diğerlerine de zorunluluk olmasın ben kaçırıyorum bazen birilerinin menülerini sayfalar arasında sonrada kendime ya ben yorum yapmadım diye bana gönül koyan olur mu diye vicdan yapıyorum
menüler genelde iyi zaten hatası olana yorum yapmak daha mantıklı

Ben her türlü uyarim hatta sadece takim arkadaslarimi yorumlayıp kacsam mi diye düşünüyordum acikcasi ama baskalarindan yorum almak da motive ediyor beni.. arada kaldım ama bana ikiside uyar..
gülüm ben seni de bulur yorum yaparım sen hiçç merak etme :))) motivasyonun tam olsun yeter ki :))

Bemce cok iyi bir fikir

Hatasız menü verirsen yorum almayacaksın,bu da bir motivasyon sebebi bana göre, inceeeee

Fuzuli kalabalık yazı olmasın diye dedim kimse yanlış anlamasın.bazen sayfalarca yazı birikiyor hepsi güzel menü,menünü beğendim gibi mesajlarla dolu.Ben mesela sorunsuz menü verdiğimde herkesin tek tek alıntılayıp güzel olmuş vs diye yazmasını nezaket icabı buluyorum.o yüzden benim menümde sıkıntı görmezseniz beğenin geçin arkadaşlar.
menü içeriği tek tek okunsun ama haaa
öyle üstünden bakıp da beğenmek olmasın yorumlamayın dediysek o kadar da değil

ben iyice okuyorum saat kaçta ne yemiş ne kadar yemiş ama beni biliyorsunuz benle sizin yorumlar hatalı menülerde aynı olmuyor hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…