- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.641
Kızlar ben derim ki eşler birbirini yorumlasın mutlaka.diğer arkadaşlara yorum zorunluluğu koymayalım.müsait olan yazsın.bende evden telefonla giriyorum ve çok zor buluyorum,toplu alıntılasam aralarda kaçıyor,tektek yazsam sayfayı kaçırıyorum.bi görseniz çektiğimi :) ki muhtemelen çoğumuzda da öyledir.
menüsünde sıkıntı görmediğimizi illa da yorumlayacağız diye birşey olmamalı bence.
sıkıntılı olanlara da uyarma amaçlı yorum yapabilir herkes.
zaten eşler birbirine yapsa 2 yorum eder.13 kişiyiz toplam 26 yorum olacak sayfada.extra yorumlar da olur elbette.eşli yaparak zaten menü yorumlama zorunluluğu getirmiş olduk.eskiden sadece paylaşıp kaçıyorduk yalan mı :))
Neyse bu dediğim gibi yapsak paylaşım mı azalır sizce.ne diyosunuz ?? motivasyon etkilenir mi dersiniz,akıl verin bakemm
tut gülüm acıkıp yemeğe aburuk cuburuğa saldırmamak için çorba yap yemek öncesi iç yemeğini azcık ye üstüne yine çorba iç yarım kase 1 kase ne kadarsa işte karnın doysun ki iradenle savaş vermek zorunda kalmayasınbu hafta zaten boş geçti diyebilirim o yüzden kendimi tutuyoum
Hatasız menü verirsen yorum almayacaksın,bu da bir motivasyon sebebi bana göre, inceeeee
gülüm ben seni de bulur yorum yaparım sen hiçç merak etme :))) motivasyonun tam olsun yeter ki :))
kız miladım farkında mısın biz senle aynı anda sitede olamıyoruz son zamanlarda özledim daaa senii
Aman yavrum bu akşamı dikkatli geçir bak ne güzel ödemin gitmiş.yarına güzel bir rakamla gel şenlendir sayfamızı :)akşama patlıcan karnıyarık yaptım ondan yemeyeyim diye şimdi karnıbahar çıkardım havuçla biberle soğanla çorba yapıcam dereotuda atarım belki içine benim uydurma çorbalardan biri işte :)
şükür bu haftayı atlattın :))Bir nöbet sonrası şükür evimde kanepemdeyimtomurcukkk bana da uyar
derdim o valla yarına güzel rakam olsun bu günkü gibi çıkarsam yada bi kaç yüz gram daha azı 1.5 kilo eksi bildirim yapıcam inşallahhhhAman yavrum bu akşamı dikkatli geçir bak ne güzel ödemin gitmiş.yarına güzel bir rakamla gel şenlendir sayfamızı :)
Şükürler olsun kazasız belasız geçti çok korkuyorum oynarlarken başlarına iş gelecek diye seni mi kırcam yaparım şimdi bi yeşil çay ikimiz adına içerim menümde yok ama kaloriside yokşükür bu haftayı atlattın :))
kanepende boş boş oturma gülüm sıcak bi süt iç olmadı yeşil çay iç (ben sevmiyim yeşil çayı) sen benim yerime iç :)
keten ezmesi de yulaf kepeği gibi bişey mi tok tutuyor mu tutmuyorsa valla öğlenki yemeğin de az sonra için kazınmasınMenümü anlatayım
07:00. 8 goji berry, limonlu su
Sabah (07:30)
Omlet(2 yumurta 2yemek kaşığı yulaf kepeği), 1su bardağı süt, 1.5 kibrit kutusu peynir
Ara(11:10)
Yeşil çay
Öğle (12:15)
5 yemek kaşığı kıymalı bamya yemeği, 1 dilim kepekli etimek, yoğurt
Ara(15:30)
Avuç içi kuruyemiş
Akşam (16:30)
Nesfit, Keten ezmesi süt karışımı olacak
Ara
Türk kahvesi
ödem mödem neyse de geçen yazdım ya yine 102 çıkarsam ocağın altını açıp kendimi atıcam yağlar erisin diye dedim yaa
bence zihin altım tırstı bu çatlak karı bizi yakacak diye
Gruptakilerin o kadar çok ortak özelliği var ki bu onlardan sadece biriO halde herkesin üzerinden büyük bir yük kalktı haa ,fikir çoğunluğa uydu,bakalım daha okumayanlar ne diyecek
ben demesem kimsenin de dillendireceği yokmuş.ince fikirli nazik arkadaşlarım benim
yaradanına kurban seninnnn iç gülüm afiyet şifa olsunŞükürler olsun kazasız belasız geçti çok korkuyorum oynarlarken başlarına iş gelecek diye seni mi kırcam yaparım şimdi bi yeşil çay ikimiz adına içerim menümde yok ama kaloriside yok
Yulaf ezmesini andırıyor ne bileyim diyet reyonunda ne görsem alıyorum sonra başıma kalıyor buda onlardan biri daha bi dünya karabuğday varketen ezmesi de yulaf kepeği gibi bişey mi tok tutuyor mu tutmuyorsa valla öğlenki yemeğin de az sonra için kazınmasın
aç kalmak yok unutmayın aç kalınca yağ yakan hormonun salgılanması azalıyor zamanla da duruyor
amin hepimize seninde bebelerin olacak allahınizniyle seninkileri de sen görücen sağlık mutlulukla gülüm sen hep gülbir anda yüzümde bir gülümseme oluşturdun ya Allah sana uzun ömürler versin çocuklarının gününü göresin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?