- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.661
Ben tartıyı değiştirsem diyorum eşim su tartıyo bak sorun yok diyor bana bakarsan bozuk bende mi tehdit etsem bilemedimödem mödem neyse de geçen yazdım ya yine 102 çıkarsam ocağın altını açıp kendimi atıcam yağlar erisin diye dedim yaa
bence zihin altım tırstı bu çatlak karı bizi yakacak diye
seninde mi karabuğdaylar duruyor benimkilerde duruyor cam kavanoz dolusu hemdeYulaf ezmesini andırıyor ne bileyim diyet reyonunda ne görsem alıyorum sonra başıma kalıyor buda onlardan biri daha bi dünya karabuğday var
amin hepimize seninde bebelerin olacak allahınizniyle seninkileri de sen görücen sağlık mutlulukla gülüm sen hep gül
inşallahh
ciddi demiştim yakacaktım bu arka tanpon ön tanpon temeden cüsseyi görecekti zihin altım gününü hehhehehe
ilk amacı yaşamak değil mi yiyorsa zayıflamasın
allah kabul etsin gülümBen bi öğle namazımı kılayım yeşil çayımıda yapayım gelirim
sende çok yaşaalemsin ya :) sen çok yaşa emi
amin canım inşallah
Çabuk kıl canım ikindi vakti giriyor şimdi olmadı farzını kıl sadeceBen bi öğle namazımı kılayım yeşil çayımıda yapayım gelirim
Hoş geldin canım, aynı benim buraya baslamadan önceki halim gibiymissin ama bak ben çok şükür 41 gündür bozmuyorum1 aydır her sabah diyete başlayıp saat en geç birde bozuyordum. Keşke daha önceden aranıza katılsaydım. Hem bu kadar kilo almaz hemde psikolojimi bozmazdım. İyiki varsınız
Yok canım bence ondan çıkmadı çünkü o zaman 8 kişiydik şu an 13 14 kişi. Gerçekten zor oluyor yani. Kimisi 4 de veriyor kimisi 8 de haliyle o arada menüler artı yorumlar bi dünya oluyorSelam kızlar galiba benım yorum yapılmıyor sitemlerimden cıktı bu Fıkır burası zaten diyet gunluğü olduğu ıcın menu konusunda sayfa birıkmesı normal ben hep telden giriyorum ve Evimin bazı odalarında net hıc çekmiyor ben çoğunluğa uyarım herzaman M Melrin bundan sonra birbirimizi etiketleyelım ben hic gecmisi menu aramakla uğraşmaym ozaman ben sımdı yaprak sarcam 1 kilo gorusmek uzere
ooo sen onu diyeli çok oldu gülüm biz kaçırıyoruz bazı menüleri bulamıyoruz dedikSelam kızlar galiba benım yorum yapılmıyor sitemlerimden cıktı bu Fıkır burası zaten diyet gunluğü olduğu ıcın menu konusunda sayfa birıkmesı normal ben hep telden giriyorum ve Evimin bazı odalarında net hıc çekmiyor ben çoğunluğa uyarım herzaman M Melrin bundan sonra birbirimizi etiketleyelım ben hic gecmisi menu aramakla uğraşmaym ozaman ben sımdı yaprak sarcam 1 kilo gorusmek uzere
Hayır canım senin yorumundan sonra gelişmedi ki bu durum.ben daha önce de söylemiştim ama bu kadar detay konuşulmamıştı.eşleşmeler olduğunda söylemiştim ben.ve bugunkü sayı artışından sonra yeniden gündeme geldiSelam kızlar galiba benım yorum yapılmıyor sitemlerimden cıktı bu Fıkır burası zaten diyet gunluğü olduğu ıcın menu konusunda sayfa birıkmesı normal ben hep telden giriyorum ve Evimin bazı odalarında net hıc çekmiyor ben çoğunluğa uyarım herzaman M Melrin bundan sonra birbirimizi etiketleyelım ben hic gecmisi menu aramakla uğraşmaym ozaman ben sımdı yaprak sarcam 1 kilo gorusmek uzere
Sen de benim gibisin haftaiçi menülerin kusursuz hafta sonu azıcık cısslıMenümü anlatayım
07:00. 8 goji berry, limonlu su
Sabah (07:30)
Omlet(2 yumurta 2yemek kaşığı yulaf kepeği), 1su bardağı süt, 1.5 kibrit kutusu peynir
Ara(11:10)
Yeşil çay
Öğle (12:15)
5 yemek kaşığı kıymalı bamya yemeği, 1 dilim kepekli etimek, yoğurt
Ara(15:30)
Avuç içi kuruyemiş
Akşam (16:30)
Nesfit, Keten ezmesi süt karışımı olacak
Ara
Türk kahvesi
1 kilo yaprağı tek başına mı sarıcan oyy oyy oyy bitmez ki oo tek yeme sakın bizi çağır haklarız biz o 1 kiloyuuSelam kızlar galiba benım yorum yapılmıyor sitemlerimden cıktı bu Fıkır burası zaten diyet gunluğü olduğu ıcın menu konusunda sayfa birıkmesı normal ben hep telden giriyorum ve Evimin bazı odalarında net hıc çekmiyor ben çoğunluğa uyarım herzaman M Melrin bundan sonra birbirimizi etiketleyelım ben hic gecmisi menu aramakla uğraşmaym ozaman ben sımdı yaprak sarcam 1 kilo gorusmek uzere
kız miladım farkında mısın biz senle aynı anda sitede olamıyoruz son zamanlarda özledim daaa senii
ödem mödem neyse de geçen yazdım ya yine 102 çıkarsam ocağın altını açıp kendimi atıcam yağlar erisin diye dedim yaa
bence zihin altım tırstı bu çatlak karı bizi yakacak diye
Hoş bulduk canım. Senin adına çok mutlu oldum darısı benim başıma sizin sayenizde bende istikrarlı olup fazlalıklarımdan kurtulacağıma inanıyorum.Hoş geldin canım, aynı benim buraya baslamadan önceki halim gibiymissin ama bak ben çok şükür 41 gündür bozmuyorumilla ki kaçamak oluyor ama burası sayesinde çabuk toparliyorym. Devam edersen senin için de iyi olacağına inanıyorum
Bende menümü yazayım
Sabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
1haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Şekersiz çay
Ara
1 incir
1 ceviz
Öğle
1 tabak kereviz yemeği
1 kase yoğurt
Ara
5 altın başak yulaflı
Akşamda
Ispanaklı yumurta
1 dilim kepek ekmek
Bugünlük böyle yarın sporada başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?