Haydi Yine Yeniden...

ödem mödem neyse de geçen yazdım ya yine 102 çıkarsam ocağın altını açıp kendimi atıcam yağlar erisin diye dedim yaa
bence zihin altım tırstı bu çatlak karı bizi yakacak diye
Ben tartıyı değiştirsem diyorum eşim su tartıyo bak sorun yok diyor bana bakarsan bozuk bende mi tehdit etsem bilemedim

Yulaf ezmesini andırıyor ne bileyim diyet reyonunda ne görsem alıyorum sonra başıma kalıyor buda onlardan biri daha bi dünya karabuğday var
seninde mi karabuğdaylar duruyor benimkilerde duruyor cam kavanoz dolusu hemde
bu gojjy berry annemide zayıflatıyor galiba ve sürekli günler gelen gidenler tatlılara rağmen ablamda tam tersi olmuş iştah açmış
bende de çayı var kız kardeşim netten set şeklinde olandan almış bir paket çayını da bana vermişti 10 tane kadarını içtim baktım tık yok bıraktım geçen hafta gerçi ben içindeki vitaminlere heveslenmiştim

alemsin ya :) sen çok yaşa emi

amin canım inşallah

alemsin ya :) sen çok yaşa emi

amin canım inşallah
sende çok yaşa
benim tuhaf taraflarım vardır kendimi tehditte buna dahil yemek yaparken yemekle sebzeyle konuşmak zarif güzel kadın olmak yerine güçlü esnek kadın olmak gibi daha çok var:))
bu arada hala parende takla atabiliyorum şu ellerinin üstünde yan takla var ya onu hihihi seviyorum yaa kendimii

1 aydır her sabah diyete başlayıp saat en geç birde bozuyordum. Keşke daha önceden aranıza katılsaydım. Hem bu kadar kilo almaz hemde psikolojimi bozmazdım. İyiki varsınız
Hoş geldin canım, aynı benim buraya baslamadan önceki halim gibiymissin ama bak ben çok şükür 41 gündür bozmuyorum illa ki kaçamak oluyor ama burası sayesinde çabuk toparliyorym. Devam edersen senin için de iyi olacağına inanıyorum

Selam kızlar galiba benım yorum yapılmıyor sitemlerimden cıktı bu Fıkır burası zaten diyet gunluğü olduğu ıcın menu konusunda sayfa birıkmesı normal ben hep telden giriyorum ve Evimin bazı odalarında net hıc çekmiyor ben çoğunluğa uyarım herzaman M Melrin bundan sonra birbirimizi etiketleyelım ben hic gecmisi menu aramakla uğraşmaym ozaman ben sımdı yaprak sarcam 1 kilo gorusmek uzere

Yok canım bence ondan çıkmadı çünkü o zaman 8 kişiydik şu an 13 14 kişi. Gerçekten zor oluyor yani. Kimisi 4 de veriyor kimisi 8 de haliyle o arada menüler artı yorumlar bi dünya oluyor ama ben mesela özellikle ben yorumla motive oluyorum diyenlere yaparım istersen sana

ooo sen onu diyeli çok oldu gülüm biz kaçırıyoruz bazı menüleri bulamıyoruz dedik
kendi adıma bazen herkese yorum yazamıyorum baya aranıyorum o arada benimkiler bişey istiyor ben gündüz rahatım akşam benimkiler geldimi rahat bakamıyorum nete ikide bi başından kalk tekrar sayfalara bakınmaya çalış derken kaçırıyorum bazı menüleri bakıyorum biri alıntılamış yine arıyorum sonuç kendimi herkese yorum yapamadım diye kötü suçlu hissediyorum
aynı şeyleri diğer arkadaşlarda diyince böyle olsun herkes kendi eşine ve kötü bulduğu menüye yorum yapsın gerisi zaten iyi boş boşuna çok sayfa olmasın dedik sence de iyi fikir değil mi gülümm

Hayır canım senin yorumundan sonra gelişmedi ki bu durum.ben daha önce de söylemiştim ama bu kadar detay konuşulmamıştı.eşleşmeler olduğunda söylemiştim ben.ve bugunkü sayı artışından sonra yeniden gündeme geldi
Melrine geçmişten menü aramakla uğraşmayım diyorsun bizim menülerimizi okumayacak mısın yada hata gördüğünde uyarmayacak mısın.biz senin menünü okuyacağız ve gerekirse yorumumuzu yazacağız elbette.sen biraz farklı anladın bence durumu.

Sen de benim gibisin haftaiçi menülerin kusursuz hafta sonu azıcık cısslı

1 kilo yaprağı tek başına mı sarıcan oyy oyy oyy bitmez ki oo tek yeme sakın bizi çağır haklarız biz o 1 kiloyuu
yanlış anlama sarmaya sulandığımızdan değil sen kilo almaya diye ondan ondan:)))

tomurcukkk
SABAH 8:00
1 yumurta
1 kk beyaz peynir + maydanoz ekmek arası

ARA 10:00
iki dilim kepekli ekmekten yapılmış tost yağsız ( bu ara öğünde tost un yarısını yedim )

ÖĞLE 13:00
1 kase susuz nohut yemeği
1 kase mercimek çorba

ARA 16:00
ilk ardan kalan tostun kalan yarısını yedim

AKŞAM 18:30
1 activia sade yoğurt

ARA 20:30
sütlü kahve

3,5 lt su

kız miladım farkında mısın biz senle aynı anda sitede olamıyoruz son zamanlarda özledim daaa senii

ödem mödem neyse de geçen yazdım ya yine 102 çıkarsam ocağın altını açıp kendimi atıcam yağlar erisin diye dedim yaa
bence zihin altım tırstı bu çatlak karı bizi yakacak diye

Bende seni özledim canim ablam yaa senin bu şakalarında olmasa nasil gulucez biz bende boğazını tutamazsam en son oyle yapacam bizim kilolarda kafa kafaya gidiyor ha bu arada

Hoş bulduk canım. Senin adına çok mutlu oldum darısı benim başıma sizin sayenizde bende istikrarlı olup fazlalıklarımdan kurtulacağıma inanıyorum.

Bende menümü yazayım
Sabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
1haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Şekersiz çay

Ara
1 incir
1 ceviz

Öğle
1 tabak kereviz yemeği
1 kase yoğurt

Ara
5 altın başak yulaflı

Akşamda
Ispanaklı yumurta
1 dilim kepek ekmek

Bugünlük böyle yarın sporada başlıyorum

Menümü yazayim
T tatlitambak A aysun163

Sabah 8 de
Sade bir Türk kahvesi

Kahvalti 10da
3 hurma
1 bardak süt

Ogle 12 de
1 tabak pirasa corbasi
1 kase yogurt

Ara 14 de
1 avuc sarı leblebi
1 gun kurusu

Ara 16 da
1 yesil elma
1 yesil cay

16. 20 de
2 tanecik cips :) oglum almis bana kiyamadim

Akşam 18 de
7 y.k tavuklu yogurtlu kozlenmis patlican yemegi
2 kepce pırasa çorbası

Ara
Yeşil çay
2 tane gun kurusu

3.5 lt su olur yatana kadar

canım yemek saatleri ve su ile ilgilide bilgi verirsen seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…