Haydi Yine Yeniden...

Canim senin menudeki olculer az da olsa karbonhidrat agirlikli bir gun olmus. Oglen yemegini iksinden birini tercih edip salata ayran esliginde tuketebilirdin. Aksam menulerine alistik zaten

Ilk gününe gore gayet guzel bir menü. Devamli olsun bu iraden

Altın başak dediğin yulaf li bisküvi mi canım. Yine de kalorisi yüksek öld için yerine 3 hurma veya bir iki dilim bitter yiyebilirsin bence

Menun hafif canim ama aksam ki corbayi 2 kepce degilde 1 kepce icebikirsin. Suyunda guzel. Insaallah artilardan kurtulursun

Menum @butterfly143

Sabah 8.30: 2 kuru kayısı
1 h. Yumurta
3 kup kaşar
5 zeytin
1 d tam b ekm

Ara 11.00 : sek Nescafe 2 dlm bitter

Ara 13.00: yarım avuç leblebi

Öğle 15.00(arkadaşla dışarda yedik)
1 porsiyon karışık ızgara
1 tane el b lavaş
5 çatal ezme
1 kepçe cacık
Salata

Ara 18.00 : bir bardak süt yarım avuç leblebi

21.00: Yeşil çay

3 litre su

yarın güzel bir eksi ile geleceksin sanırım :)

Nohut ve mercimek bir arada şişlik yapmazsa sana iyi canim.aksama da bir meyve ekleyebilirsin istersen.ama genel itibariyle yine super...

Bana da 5 altinbasak fazla geldi.diyet urunler yerine sut meyve kuruyemis hurma gibi saglikli alternatifler al canim ara ogunune

Menümü anlatayım Filik
07:00. 8 goji berry, limonlu su
Sabah (07:30)
Omlet(2 yumurta 2yemek kaşığı yulaf kepeği), 1su bardağı süt, 1.5 kibrit kutusu peynir
Ara(11:10)
Yeşil çay
Öğle (12:15)
5 yemek kaşığı kıymalı bamya yemeği, 1 dilim kepekli etimek, yoğurt
Ara(15:30)
Avuç içi kuruyemiş,yeşil çay
Akşam (16:30)
Nesfit, Keten ezmesi süt karışımı olacak
Ara
Türk kahvesi
Ortağım seni ilk msjda etiketlememişim o yüzden tekrar yazdım

Neden 7 yemek kasigi canim aksam yemeginpek anlayamadim onu.doyurucu bir yemek degil sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…