Haydi Yine Yeniden...

Yok canim pek doyurucu degil bilmem hafif olsun diye ölçülü yazim dedim sen 7 Kasık cok mu diyorsun yani
Çorbanın yanında 7 kaşık fazla gibi gözüksede geçen sene ki diyetisyen bana 70 kiloyken 5 kaşık yemelisin demişti benim bakış açımda yoğurt ve közlenmiş olması güzel menü olarak gözüktü

Tavuğu tek neden tüketiyorsun ben ayran kullanırım işin bi sırrı mı var

menün güzel ama dolmadan 1 tane yesen sanki daha iyi olur çünkü pirinç ağırlıklı ama tabi doymazsan da yersin artık

@Filik arkadaşım 1 kilo yaprağı nasıl saracaksın süpersin valla bizede kaynanam geldikçe sarar dondurucuya koyar aslında benimde biraz sarmam lazım ama hiç o gücü kendimde bulamıyorum

Derin dondurucum yok benim o yuzden normal buzluga koyma cesaretim yok pisirdiginde tadinda bir degisiklik oluyor mu? Kayinvaliden etli mi yapıyor sarmayi

Bilmiyorum ki 7 rakami fazla geldi sanirim gozume.tepeleme olmaz ve hafif bir yemekse cok olmayabilir de...

Aslinda patlican salatasi da denebilir ama icinde ufak dogradigim tavuklar var sadece gerçekten çok hafif.. bi ton Ütüm var aksama yakarım insallah:))

Tavuğu tek neden tüketiyorsun ben ayran kullanırım işin bi sırrı mı var
yok be canim.doyarim diye dusundum yarim tavukla.ayran falan hic aklima gelmedi dogrusu.yogurt da yokdu.oyle tesaduf oldu yani.maksat protein olsun...

menün güzel ama dolmadan 1 tane yesen sanki daha iyi olur çünkü pirinç ağırlıklı ama tabi doymazsan da yersin artık
bakarsin yemem canim.daha yemedik yemegi zaten.baktim biberler kucuk 2 yazdim.doymus olursam ikinciyi yemeyebilirim

Altın başak dediğin yulaf li bisküvi mi canım. Yine de kalorisi yüksek öld için yerine 3 hurma veya bir iki dilim bitter yiyebilirsin bence
Bisküvi değilde ince kraker tatsız tutsuz birşey hurma çok severim almam lazım tavsiyen için çok sağol canım

Benim 1 yaşında böceğim var kızlar sık sık girmeye çalışıyorum bazı msjları görmezsem yanlış anlamayın. Böceğimden fırsat buldukça yazıyorum. İlk günümü başarıyla tamamladım sayenizde hepinize tek tek teşekkür ediyorum bana destek olup aranıza aldığınız için ayrıca teşekkürler

menü bildirip gidicem 8 gibi gelip okurum yazılanları
angelina35
sabah 10 :50
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık

12 gibi
1 küçük muz 40 dk sonra eşimle çay içerken 1 tanecik hoşbeş

bir arada süt içtim ama ne zamandı unuttum 3 le 4 arası olabilir:)

17:00
2 portakal (çok acıktım benimkileri bekleyeyim oyalansın midem diye )içimi iyice kazındırdı

17:30
2 kase karnıbahar çorbası

sonra acıkırsam cacık içme ihtimalim var yazarım değişik bişey ağzıma tıkarsam :))

İyi aksamlar kizlar bugunku menum
T tatlitambak @milad_tb

Sabah
İlik limonlu su

Ara
Turk kahvesi
6 tane badem

Saat 11
İki yumurta ile kiymali omlet
5 tane zeytin
İki parca peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim dİlim ekmek

Ara yesil cay

Saat 17
Uc kasik sulu kofte
Bir kase yogurt

Su 2 litre olur
Aksama 45 dakika bisiklet surerim

Menun guzel canim sadece aksam 7 kasik Biraz fazla olmus

Bu ara senin menulerini begeniyorum canim

Yaaa aysun süpersin bir an once sabah olsun istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…