- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.701
Çorbanın yanında 7 kaşık fazla gibi gözüksede geçen sene ki diyetisyen bana 70 kiloyken 5 kaşık yemelisin demişti benim bakış açımda yoğurt ve közlenmiş olması güzel menü olarak gözüktüYok canim pek doyurucu degil bilmem hafif olsun diye ölçülü yazim dedimsen 7 Kasık cok mu diyorsun yani
Tavuğu tek neden tüketiyorsun ben ayran kullanırım işin bi sırrı mı varinciiitanesi
sabah 8.00
1 dilim kepekli ekmek uzerine krem peynir
5 adt yesil zeytin
yarim domates
ara 12.00
1 hurma
10 adt findik
oglen 14.30
yarim kizarmis pilic
aksam 18.00
1 kase kiymali yesil mercimek corbasi
2 kucuk etli biber dolmasi
ara 22.00
yogurt kuru
menün güzel ama dolmadan 1 tane yesen sanki daha iyi olur çünkü pirinç ağırlıklı ama tabi doymazsan da yersin artıkinciiitanesi
sabah 8.00
1 dilim kepekli ekmek uzerine krem peynir
5 adt yesil zeytin
yarim domates
ara 12.00
1 hurma
10 adt findik
oglen 14.30
yarim kizarmis pilic
aksam 18.00
1 kase kiymali yesil mercimek corbasi
2 kucuk etli biber dolmasi
ara 22.00
yogurt kuru
@Filik arkadaşım 1 kilo yaprağı nasıl saracaksın süpersin valla bizede kaynanam geldikçe sarar dondurucuya koyar aslında benimde biraz sarmam lazım ama hiç o gücü kendimde bulamıyorum
Maalesef canım bu sabah sabittim bu hafta hep sabittimyarın güzel bir eksi ile geleceksin sanırım :)
Maalesef canım bu sabah sabittim bu hafta hep sabittimama bu menu ile eksi çıkarsam bilemem tabi
Bilmiyorum ki 7 rakami fazla geldi sanirim gozume.tepeleme olmaz ve hafif bir yemekse cok olmayabilir de...
Çorbanın yanında 7 kaşık fazla gibi gözüksede geçen sene ki diyetisyen bana 70 kiloyken 5 kaşık yemelisin demişti benim bakış açımda yoğurt ve közlenmiş olması güzel menü olarak gözüktü
Tamam canım yarından itibaren yazarım sözcanım yemek saatleri ve su ile ilgilide bilgi verirsen seviniriz
yok be canim.doyarim diye dusundum yarim tavukla.ayran falan hic aklima gelmedi dogrusu.yogurt da yokdu.oyle tesaduf oldu yani.maksat protein olsun...Tavuğu tek neden tüketiyorsun ben ayran kullanırım işin bi sırrı mı var
bakarsin yemem canim.daha yemedik yemegi zaten.baktim biberler kucuk 2 yazdim.doymus olursam ikinciyi yemeyebilirimmenün güzel ama dolmadan 1 tane yesen sanki daha iyi olur çünkü pirinç ağırlıklı ama tabi doymazsan da yersin artık
Bisküvi değilde ince kraker tatsız tutsuz birşey hurma çok severim almam lazım tavsiyen için çok sağol canımAltın başak dediğin yulaf li bisküvi mi canım. Yine de kalorisi yüksek öld için yerine 3 hurma veya bir iki dilim bitter yiyebilirsin bence
Menümü yazayim
T tatlitambak A aysun163
Sabah 8 de
Sade bir Türk kahvesi
Kahvalti 10da
3 hurma
1 bardak süt
Ogle 12 de
1 tabak pirasa corbasi
1 kase yogurt
Ara 14 de
1 avuc sarı leblebi
1 gun kurusu
Ara 16 da
1 yesil elma
1 yesil cay
16. 20 de
2 tanecik cips :) oglum almis bana kiyamadim
Akşam 18 de
7 y.k tavuklu yogurtlu kozlenmis patlican yemegi
2 kepce pırasa çorbası
Ara
Yeşil çay
2 tane gun kurusu
3.5 lt su olur yatana kadar
Zeytinyağlı sarar bence değişmiyor bedava sirke baldan tatlı misali hazır yapıyor kadıncağız bence gayet lezzetliDerin dondurucum yok benim o yuzden normal buzluga koyma cesaretim yok pisirdiginde tadinda bir degisiklik oluyor mu? Kayinvaliden etli mi yapıyor sarmayi
Kizlar manumden corbayi çıkardım 1 dilim ekmek ekledim daha dengeli olmustur umarım
menü bildirip gidicem 8 gibi gelip okurum yazılanları
angelina35
sabah 10 :50
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
12 gibi
1 küçük muz 40 dk sonra eşimle çay içerken 1 tanecik hoşbeş
bir arada süt içtim ama ne zamandı unuttum 3 le 4 arası olabilir:)
17:00
2 portakal (çok acıktım benimkileri bekleyeyim oyalansın midem diye )içimi iyice kazındırdı
17:30
2 kase karnıbahar çorbası
sonra acıkırsam cacık içme ihtimalim var yazarım değişik bişey ağzıma tıkarsam :))
İyi aksamlar kizlar bugunku menum
T tatlitambak @milad_tb
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Turk kahvesi
6 tane badem
Saat 11
İki yumurta ile kiymali omlet
5 tane zeytin
İki parca peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim dİlim ekmek
Ara yesil cay
Saat 17
Uc kasik sulu kofte
Bir kase yogurt
Su 2 litre olur
Aksama 45 dakika bisiklet surerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?