- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.721
Kiz menun cok iyi de bu sanki isvec diyetinden cikti tatlitambak diyeti oldu ne dersin
Ehh yani o kadarcikta olsun dimi ama. En azindan kendimi böyle kontrol ediyorum. Bazen sekerim düşüyor. Felaket aclik cekiyorum anlatamam. 11 gun kaldi birebir uymasam da midem kuculsun o yeter bana
Canim sen zaten cocuk emziriyosun isvec diyeti sana agir gelir ama midem kuculsun diyosan tamam ama aşiriya kacma bence sen zaten emzirerek bizden fazla kalori yakiyosun yâşin da genc yemegini cok da azaltma
çok geçmiş olsun yine mi ateşlendi kuzum yaaa inşallah büyüdüğünde bünyesi çok güçlü olacak o büyüyüyene kadar sen de böyle çekicen onla ana yüreği evladına yanarSelam kizlar kusura bakmayin menu icin anca geldim oglum cok hasta atesler icinde yaniyo menumu vereyim yorum falan yapamiycam kusura bakmayin hicc yorum yapcak modda degilim firsat bulursam gecmisi okurum
ekim2009 menum canim
Sabah : 10 :30 iki dilim tb ekmek
Bir tabak salata
Dort dilim kasar
Sekersiz cay
Oglem : 14 :30 bir tabak salata uzerine iki kasik bulgur pilavi koydum yedim
Aksam 18: 30 bir kepce corba
Uc kasik pilav
Bir kasik fasulye
Su 1, 5 litre oldu icerim daha
Ah kankim ah kaç gündür resmen aç yatıyorum ama bende sabitim. Ödemi bol su iç canımcım, kiraz sapı çayı ödem artırıyor bir de maydanoz suyu. Bende anlamadım bu tartinin bizle zoru ne. Kankim artın çok mu yoksa az mı
cidden kafa kafaya gidiyorBende seni özledim canim ablam yaa senin bu şakalarında olmasa nasil gulucez bizbende boğazını tutamazsam en son oyle yapacam bizim kilolarda kafa kafaya gidiyor ha bu arada
senin gibi kuzen dostlar başınaaaaaaSelam kızlar çok yoruldum hepsi bitmedi Ic az geldi ama 750 gr falan sardım M Melrin haftasonu yengeme gidyrım vede kuzenim ıcın sardım o yoğun calisiyor cok da sever evde yatılı calisanı var ama yabancı zaten o benım gıbı guzel mi yapar sımdı daha mantı acıcam kusura bakma bende seni mahcup edicem galiba tartıda gezmede haftasonu toparlamak ıcın zaman kalmcak cok dikkat ederim diyordum ama Teyzem içli köfte yaptım getirıyrm dıyor yengem gazıantepten tatlı geldi diyor insallah iradelı davranırm
Menum D Deligonul783
Sabah 8.30: 2 kuru kayısı
1 h. Yumurta
3 kup kaşar
5 zeytin
1 d tam b ekm
Ara 11.00 : sek Nescafe 2 dlm bitter
Ara 13.00: yarım avuç leblebi
Öğle 15.00(arkadaşla dışarda yedik)
1 porsiyon karışık ızgara
1 tane el b lavaş
5 çatal ezme
1 kepçe cacık
Salata
Ara 18.00 : bir bardak süt yarım avuç leblebi
21.00: Yeşil çay
3 litre su
sen suyunu bol iç sütünüde arttırır emzirdiğin için çocukta etkilenip bol çiş yapabilir maydonoz v.s. kürleriyleArtım çok canımsu attırıcı şeyler içmiyorum emziriyorum diye. Günah çocuğun rızkını azaltamam kilo vercem diye.
sen de ekmeği terkettinMenümü yazayim
T tatlitambak A aysun163
Sabah 8 de
Sade bir Türk kahvesi
Kahvalti 10da
3 hurma
1 bardak süt
Ogle 12 de
1 tabak pirasa corbasi
1 kase yogurt
Ara 14 de
1 avuc sarı leblebi
1 gun kurusu
Ara 16 da
1 yesil elma
1 yesil cay
16. 20 de
2 tanecik cips :) oglum almis bana kiyamadim
Akşam 18 de
7 y.k tavuklu yogurtlu kozlenmis patlican yemegi
2 kepce pırasa çorbası
Ara
Yeşil çay
2 tane gun kurusu
3.5 lt su olur yatana kadar
Sagol canım Inan onların bana neler yaptıklarını gorsen ezıloyorum bıle ama 2 gun hayırlısı mutlaka yerim hazırlık yapıyor lar sonucta ama abartmadan insallahsenin gibi kuzen dostlar başınaaaaaaçok şanslı kuzenin var
allah yardımcın olsun içli köfte tatlı hoş sohbet muhabbetle yenir gibime geliyor iradeni çok zorlayıp yıpratma kendini tek çeşit yersen yakması daha kolay sende içli köfteyi seç :))
Menün çok iyi canım canını sıkma ödemi atarsin inş. Bu arada artık kankiler kesin etiketlenip birbirine yorum yapacaklarKızlar menüm gecikti k.bakmayın işe daldım şimdi oturdum. Menüm:
Kahvaltı (11:00)
biraz süzme peynir, 4-5 y.zeytin, 1 tavada yumurta, 1,5 dilim tb, şekersiz yeşil çay
ara (13 gibi)
bir parça tavuk
(15:30)
2 kepçe yoğurtlu çorba
ara(16:30)
şekersiz nescafe
1-2 dilim bitter
akşam (18:30)
5-6 kaşık kereviz yemeği
3-4 kaşık yoğurtlu lahana salatası
bir parça tavuk
ara
yeşil çay
3 lt su
30 dk zumba
50 mekik
birazdan bi 30 dk daha zumba yapıcam.
Olsun kuzum ya sende de emzirme avantajı var kalori yakıyorsun ekstra. Bende o durum yok canım 8 aylıkken benim paşa beni bıraktıÇok erken yiyosun canım aç yatıyosun resmen inşallah bol eksi görürsün ne diyim. Hakediyosun. Ben o kadar erken yiyemem. Akşam baya emziriyorum çocuğu. Dayanamam o kadar açlığa malesefbir de 6 da yiyince bile sabah uyandığımda şeker düşüklüğünden beynim zonkluyo. Kahvaltı yapınca geçiyo. Hala direnç geçmedi demekki of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?