Haydi Yine Yeniden...

Kiz menun cok iyi de bu sanki isvec diyetinden cikti tatlitambak diyeti oldu ne dersin

Kiz menun cok iyi de bu sanki isvec diyetinden cikti tatlitambak diyeti oldu ne dersin

Ehh yani o kadarcikta olsun dimi ama. En azindan kendimi böyle kontrol ediyorum. Bazen sekerim düşüyor. Felaket aclik cekiyorum anlatamam. 11 gun kaldi birebir uymasam da midem kuculsun o yeter bana

Ehh yani o kadarcikta olsun dimi ama. En azindan kendimi böyle kontrol ediyorum. Bazen sekerim düşüyor. Felaket aclik cekiyorum anlatamam. 11 gun kaldi birebir uymasam da midem kuculsun o yeter bana

Canim sen zaten cocuk emziriyosun isvec diyeti sana agir gelir ama midem kuculsun diyosan tamam ama aşiriya kacma bence sen zaten emzirerek bizden fazla kalori yakiyosun yâşin da genc yemegini cok da azaltma

Selam kizlar kusura bakmayin menu icin anca geldim oglum cok hasta atesler icinde yaniyo menumu vereyim yorum falan yapamiycam kusura bakmayin hicc yorum yapcak modda degilim firsat bulursam gecmisi okurum
ekim2009 menum canim
Sabah : 10 :30 iki dilim tb ekmek
Bir tabak salata
Dort dilim kasar
Sekersiz cay
Oglem : 14 :30 bir tabak salata uzerine iki kasik bulgur pilavi koydum yedim
Aksam 18: 30 bir kepce corba
Uc kasik pilav
Bir kasik fasulye
Su 1, 5 litre oldu icerim daha

Canim sen zaten cocuk emziriyosun isvec diyeti sana agir gelir ama midem kuculsun diyosan tamam ama aşiriya kacma bence sen zaten emzirerek bizden fazla kalori yakiyosun yâşin da genc yemegini cok da azaltma

Dogru diyorsun canm benim maksat o mide kucultemk ve bu az yeme isine alismak yoksa doymak bilmeyen bir midem var benim. 1 nisan esimin doğum günü o gune kadar kaçamak yok bana

çok geçmiş olsun yine mi ateşlendi kuzum yaaa inşallah büyüdüğünde bünyesi çok güçlü olacak o büyüyüyene kadar sen de böyle çekicen onla ana yüreği evladına yanar

Selam kızlar çok yoruldum hepsi bitmedi Ic az geldi ama 750 gr falan sardım M Melrin haftasonu yengeme gidyrım vede kuzenim ıcın sardım o yoğun calisiyor cok da sever evde yatılı calisanı var ama yabancı zaten o benım gıbı guzel mi yapar sımdı daha mantı acıcam kusura bakma bende seni mahcup edicem galiba tartıda gezmede haftasonu toparlamak ıcın zaman kalmcak cok dikkat ederim diyordum ama Teyzem içli köfte yaptım getirıyrm dıyor yengem gazıantepten tatlı geldi diyor insallah iradelı davranırm

Artım çok canım su attırıcı şeyler içmiyorum emziriyorum diye. Günah çocuğun rızkını azaltamam kilo vercem diye.

Bende seni özledim canim ablam yaa senin bu şakalarında olmasa nasil gulucez biz bende boğazını tutamazsam en son oyle yapacam bizim kilolarda kafa kafaya gidiyor ha bu arada
cidden kafa kafaya gidiyor hadi bakalım gülüm yaza en azından bi 10 - 15 kilo verip eriyelim inşallah

Kızlar menüm gecikti k.bakmayın işe daldım şimdi oturdum. Menüm:

Kahvaltı (11:00)
biraz süzme peynir, 4-5 y.zeytin, 1 tavada yumurta, 1,5 dilim tb, şekersiz yeşil çay

ara (13 gibi)
bir parça tavuk

(15:30)
2 kepçe yoğurtlu çorba

ara(16:30)
şekersiz nescafe
1-2 dilim bitter

akşam (18:30)
5-6 kaşık kereviz yemeği
3-4 kaşık yoğurtlu lahana salatası
bir parça tavuk

ara
yeşil çay

3 lt su
30 dk zumba
50 mekik

birazdan bi 30 dk daha zumba yapıcam.

senin gibi kuzen dostlar başınaaaaaa çok şanslı kuzenin var
allah yardımcın olsun içli köfte tatlı hoş sohbet muhabbetle yenir gibime geliyor iradeni çok zorlayıp yıpratma kendini tek çeşit yersen yakması daha kolay sende içli köfteyi seç :))

Çok erken yiyosun canım aç yatıyosun resmen inşallah bol eksi görürsün ne diyim. Hakediyosun. Ben o kadar erken yiyemem. Akşam baya emziriyorum çocuğu. Dayanamam o kadar açlığa malesef bir de 6 da yiyince bile sabah uyandığımda şeker düşüklüğünden beynim zonkluyo. Kahvaltı yapınca geçiyo. Hala direnç geçmedi demekki of of

sen de ekmeği terkettin

Sagol canım Inan onların bana neler yaptıklarını gorsen ezıloyorum bıle ama 2 gun hayırlısı mutlaka yerim hazırlık yapıyor lar sonucta ama abartmadan insallah

Menün çok iyi canım canını sıkma ödemi atarsin inş. Bu arada artık kankiler kesin etiketlenip birbirine yorum yapacaklar

Olsun kuzum ya sende de emzirme avantajı var kalori yakıyorsun ekstra. Bende o durum yok canım 8 aylıkken benim paşa beni bıraktı kızımı 1 buçuk yaşına kadar emzirmistim. O yüzden dsyanabiliyorum süt de baya tok tutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…