- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.741
bence de ye zaten dediğin gibi abartmadanSagol canım Inan onların bana neler yaptıklarını gorsen ezıloyorum bıle ama 2 gun hayırlısı mutlaka yerim hazırlık yapıyor lar sonucta ama abartmadan insallah
tomurcukkk
SABAH 8:00
1 yumurta
1 kk beyaz peynir + maydanoz ekmek arası
ARA 10:00
iki dilim kepekli ekmekten yapılmış tost yağsız ( bu ara öğünde tost un yarısını yedim )
ÖĞLE 13:00
1 kase susuz nohut yemeği
1 kase mercimek çorba
ARA 16:00
ilk ardan kalan tostun kalan yarısını yedim
AKŞAM 18:30
1 activia sade yoğurt
ARA 20:30
sütlü kahve
3,5 lt su
Bende menümü yazayım
Sabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
1haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Şekersiz çay
Ara
1 incir
1 ceviz
Öğle
1 tabak kereviz yemeği
1 kase yoğurt
Ara
5 altın başak yulaflı
Akşamda
Ispanaklı yumurta
1 dilim kepek ekmek
Bugünlük böyle yarın sporada başlıyorum
Menümü yazayim
@tatlitambak @aysun163
Sabah 8 de
Sade bir Türk kahvesi
Kahvalti 10da
3 hurma
1 bardak süt
Ogle 12 de
1 tabak pirasa corbasi
1 kase yogurt
Ara 14 de
1 avuc sarı leblebi
1 gun kurusu
Ara 16 da
1 yesil elma
1 yesil cay
16. 20 de
2 tanecik cips :) oglum almis bana kiyamadim
Akşam 18 de
7 y.k tavuklu yogurtlu kozlenmis patlican yemegi
2 kepce pırasa çorbası
Ara
Yeşil çay
2 tane gun kurusu
3.5 lt su olur yatana kadar
Menümü anlatayımFilik
07:00. 8 goji berry, limonlu su
Sabah (07:30)
Omlet(2 yumurta 2yemek kaşığı yulaf kepeği), 1su bardağı süt, 1.5 kibrit kutusu peynir
Ara(11:10)
Yeşil çay
Öğle (12:15)
5 yemek kaşığı kıymalı bamya yemeği, 1 dilim kepekli etimek, yoğurt
Ara(15:30)
Avuç içi kuruyemiş,yeşil çay
Akşam (16:30)
Nesfit, Keten ezmesi süt karışımı olacak
Ara
Türk kahvesi
Ortağım seni ilk msjda etiketlememişim o yüzden tekrar yazdım
inciiitanesi
sabah 8.00
1 dilim kepekli ekmek uzerine krem peynir
5 adt yesil zeytin
yarim domates
ara 12.00
1 hurma
10 adt findik
oglen 14.30
yarim kizarmis pilic
aksam 18.00
1 kase kiymali yesil mercimek corbasi
2 kucuk etli biber dolmasi
ara 22.00
yogurt kuru
menü bildirip gidicem 8 gibi gelip okurum yazılanları
angelina35
sabah 10 :50
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
12 gibi
1 küçük muz 40 dk sonra eşimle çay içerken 1 tanecik hoşbeş
bir arada süt içtim ama ne zamandı unuttum 3 le 4 arası olabilir:)
17:00
2 portakal (çok acıktım benimkileri bekleyeyim oyalansın midem diye )içimi iyice kazındırdı
17:30
2 kase karnıbahar çorbası
sonra acıkırsam cacık içme ihtimalim var yazarım değişik bişey ağzıma tıkarsam :))
İyi aksamlar kizlar bugunku menum
@tatlitambak @milad_tb
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Turk kahvesi
6 tane badem
Saat 11
İki yumurta ile kiymali omlet
5 tane zeytin
İki parca peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim dİlim ekmek
Ara yesil cay
Saat 17
Uc kasik sulu kofte
Bir kase yogurt
Su 2 litre olur
Aksama 45 dakika bisiklet surerim
Selam kizlar kusura bakmayin menu icin anca geldim oglum cok hasta atesler icinde yaniyo menumu vereyim yorum falan yapamiycam kusura bakmayin hicc yorum yapcak modda degilim firsat bulursam gecmisi okurum
ekim2009 menum canim
Sabah : 10 :30 iki dilim tb ekmek
Bir tabak salata
Dort dilim kasar
Sekersiz cay
Oglem : 14 :30 bir tabak salata uzerine iki kasik bulgur pilavi koydum yedim
Aksam 18: 30 bir kepce corba
Uc kasik pilav
Bir kasik fasulye
Su 1, 5 litre oldu icerim daha
sen daha mantı yapıcan değil mii@Melrin cok guzel menun hatta cok az keten tohumu cok duyuyrum ama hıc almadım
Kızlar cok yoruldum telde sarjda okuyamcm sırtım agrıdı kusuruma bakmayın olur mu
sen kaçamak görme yazmazsam nerden görücen hehehehehheh şimdi yazıyım bari çay içiyorum canım şekerli bişeyler çekti dünde dünya bi abur cubur almış benimkiler hepte sevdiğim şeyler yarının hatrına elimi sürmeyip kuru kayısı yiyorum çayımlaGayet güzel canım sen de akşam yememişsin maşallah. Mercimek ve nohut bir arada inşallah şişmezsin. Ben ne zaman yesem şişiyorum.
Hadi spor da hayırlı olsun şimdiden :) menün güzel. Bende de kereviz vardı bugün :) bu arada öğün saatlerini yazarsan sevinirim tatlımm.
Güzel menü canım afiyet olsun 2 cipsten ne olur :)
Süper bir menü ve melrin şaşırmamak lazım :)
Bir güzel menü dahaa :) herkes iddialı yahu :)
Kız maşallah sen menülerini baya azalttın kaçamak falan da pek göremiyorum önceki gibi.
Süper canım yarın güzel bir eksi geliyor sanırım :)))
Yok artıkkk diyorummm hiçbişi yemeseydin kızşu an ne durumdasın merak ettim
Çok geçmiş olsun yainşallah çabuk iyileşir. Bu arada menün güzel.
sen suyunu bol iç sütünüde arttırır emzirdiğin için çocukta etkilenip bol çiş yapabilir maydonoz v.s. kürleriyle
aaa ben duymamıştım ee tabi emzirmeyle işim olmayınca öyle bilgileride görmemem normalSuyu çok içiyorum canım. Ondan ziyade süt kalmaz. Maydonoz malum kesiyo ve sütün tadı değişir. Öyle duymuştum.
Menün çok iyi canım canını sıkma ödemi atarsin inş. Bu arada artık kankiler kesin etiketlenip birbirine yorum yapacaklar
Kuzum kusuruma bakma dun menune yorum yapamadim malum gelinimiz geldi cok yogunum ama seni yanliz birakmam tatlim menun gayet iyi bu hafta gercekten cok iyi menuler verdin portakal bi tane olsa iyiymis ama aksamda az yemissin gayet dengeli olmus hosbesi gormuyorum fistik yarin bakalim neler olcakmenü bildirip gidicem 8 gibi gelip okurum yazılanları
angelina35
sabah 10 :50
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
12 gibi
1 küçük muz 40 dk sonra eşimle çay içerken 1 tanecik hoşbeş
bir arada süt içtim ama ne zamandı unuttum 3 le 4 arası olabilir:)
17:00
2 portakal (çok acıktım benimkileri bekleyeyim oyalansın midem diye )içimi iyice kazındırdı
17:30
2 kase karnıbahar çorbası
sonra acıkırsam cacık içme ihtimalim var yazarım değişik bişey ağzıma tıkarsam :))
Aynen oyle ekmeği kestim ama gun icinde bı karbon alıyorum bazı zamanlar simit krep gibi olculu hem bilerek hem canım çektiği ıcın yıuorum misafir ıcın cok emek ediyoruz karsida kı de aynı sekilde dusunmek lazım hadi cay gezmelerınde kalabalıkta arada kaynıyorsun mantı bugun degıl tabı kı kız olım mı yorgunluktan benbence de ye zaten dediğin gibi abartmadan
geçen sene kız kardeşim o zaman çalışmıyordu oğluyla gelmişti diyetteyim diye diye onu yemez bunu yemez ben bi üzüldüm normalde kendi yapamıyor bari ben yapıp yedireyim dedim dolma köfte v.s. yaptım bu anca sebze haşlama yoğurt yiyor kızım bak dedim ömür boyu bu şekilde yiyemezsin arada normal de ye ki bıkıp eskisi gibi yiyince geri şişme dedim de evine gidince yine haşlama yoğurt yemiş durmuş bıraktı hiç olmadığı kadar kilo aldı
ben pişirdiklerimi doğru düzgün yemediğine yandığımla kaldım :)))
Cok gecmis olsun noldu oğlusa Bogaz enfeksiyonu mu canım doktoru ne diyor surekli hasta olmasına bagısıklığı mı dusuk yoksa kreşten mı kapıyorKuzum kusuruma bakma dun menune yorum yapamadim malum gelinimiz geldi cok yogunum ama seni yanliz birakmam tatlim menun gayet iyi bu hafta gercekten cok iyi menuler verdin portakal bi tane olsa iyiymis ama aksamda az yemissin gayet dengeli olmus hosbesi gormuyorum fistik yarin bakalim neler olcak
Sorma canim yaa dun kudurdu annemlerde sesi gitti simdide atesler icinde yaniyo kuzum ins cabuk iyilesirçok geçmiş olsun yine mi ateşlendi kuzum yaaa inşallah büyüdüğünde bünyesi çok güçlü olacak o büyüyüyene kadar sen de böyle çekicen onla ana yüreği evladına yanar
Geçmiş olsun canım iyileşir inşallahSorma canim yaa dun kudurdu annemlerde sesi gitti simdide atesler icinde yaniyo kuzum ins cabuk iyilesir
Canim benim oglum surekli laranjit oluyo ogretmen hastigi da diyolar ses telleri enfeksiyon oluyo cok bagiriyo heyecanli bi cocuk o da ates yapiyo dun cok kudurdular yegenimle sonuc hastaCok gecmis olsun noldu oğlusa Bogaz enfeksiyonu mu canım doktoru ne diyor surekli hasta olmasına bagısıklığı mı dusuk yoksa kreşten mı kapıyor
tamam canim iyi yapmissin.bende simdi sana yazacaktim bikac isirik muz yedim yogurt kurunu iptal ettim diye.vesileyle yazayim burdan.tomurcukkk canım eşime hazırlarken 1 dilim elma dilimi patates 2 lokma var yok arası az tavuk ama fırında tabağa koyarken ağzıma attım haberin olsun canım
ne kusuru canim ya askolsun.kendini bu kadar kasip strese sokma sakin.ben stresi sevmem ve bu durumda daha cok motivem duser.Ben resmen tartidan korkar oldum artık ya yarın için stres yaptım sabit kaldım sanırım kusura bakmatomurcukkk
Supersin canim.enerjin hic bitmesin ...Kızlar bi 20 dk daha zumba yaptım 50 mekik daha çektim :)))
Saol tatlim yaa insallah cabuk iyilesir uykusuz gunler beni bekliyoGeçmiş olsun canım iyileşir inşallah
Supersin canim.enerjin hic bitmesin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?