Haydi Yine Yeniden...

Sagol canım Inan onların bana neler yaptıklarını gorsen ezıloyorum bıle ama 2 gun hayırlısı mutlaka yerim hazırlık yapıyor lar sonucta ama abartmadan insallah
bence de ye zaten dediğin gibi abartmadan
geçen sene kız kardeşim o zaman çalışmıyordu oğluyla gelmişti diyetteyim diye diye onu yemez bunu yemez ben bi üzüldüm normalde kendi yapamıyor bari ben yapıp yedireyim dedim dolma köfte v.s. yaptım bu anca sebze haşlama yoğurt yiyor kızım bak dedim ömür boyu bu şekilde yiyemezsin arada normal de ye ki bıkıp eskisi gibi yiyince geri şişme dedim de evine gidince yine haşlama yoğurt yemiş durmuş bıraktı hiç olmadığı kadar kilo aldı
ben pişirdiklerimi doğru düzgün yemediğine yandığımla kaldım :)))

Gayet güzel canım sen de akşam yememişsin maşallah. Mercimek ve nohut bir arada inşallah şişmezsin. Ben ne zaman yesem şişiyorum.

Hadi spor da hayırlı olsun şimdiden :) menün güzel. Bende de kereviz vardı bugün :) bu arada öğün saatlerini yazarsan sevinirim tatlımm.

Güzel menü canım afiyet olsun 2 cipsten ne olur :)

Süper bir menü ve melrin şaşırmamak lazım :)

Bir güzel menü dahaa :) herkes iddialı yahu :)

Kız maşallah sen menülerini baya azalttın kaçamak falan da pek göremiyorum önceki gibi.

Süper canım yarın güzel bir eksi geliyor sanırım :)))

Yok artıkkk diyorummm hiçbişi yemeseydin kız şu an ne durumdasın merak ettim

Çok geçmiş olsun ya inşallah çabuk iyileşir. Bu arada menün güzel.

sen kaçamak görme yazmazsam nerden görücen hehehehehheh şimdi yazıyım bari çay içiyorum canım şekerli bişeyler çekti dünde dünya bi abur cubur almış benimkiler hepte sevdiğim şeyler yarının hatrına elimi sürmeyip kuru kayısı yiyorum çayımla

sen suyunu bol iç sütünüde arttırır emzirdiğin için çocukta etkilenip bol çiş yapabilir maydonoz v.s. kürleriyle

Suyu çok içiyorum canım. Ondan ziyade süt kalmaz. Maydonoz malum kesiyo ve sütün tadı değişir. Öyle duymuştum.

Suyu çok içiyorum canım. Ondan ziyade süt kalmaz. Maydonoz malum kesiyo ve sütün tadı değişir. Öyle duymuştum.
aaa ben duymamıştım ee tabi emzirmeyle işim olmayınca öyle bilgileride görmemem normal
anacım önce sağlık ve evlatlarımız sonra ufak ufak zayıflama diyelim biz yine maydanozuda salata da yiyiveririz:)

Menün çok iyi canım canını sıkma ödemi atarsin inş. Bu arada artık kankiler kesin etiketlenip birbirine yorum yapacaklar

Kız ben seni etiketlemeyi unutmuşum k.bkma canım. Benim eğer bi mazeretim yoksa herkesi yorumluyorum canım. Öyle de devam edicem inşallah. Annemlerdeyken yapamadım annem rahatsızdı çocukta malum durmadı.

Kuzum kusuruma bakma dun menune yorum yapamadim malum gelinimiz geldi cok yogunum ama seni yanliz birakmam tatlim menun gayet iyi bu hafta gercekten cok iyi menuler verdin portakal bi tane olsa iyiymis ama aksamda az yemissin gayet dengeli olmus hosbesi gormuyorum fistik yarin bakalim neler olcak

Aynen oyle ekmeği kestim ama gun icinde bı karbon alıyorum bazı zamanlar simit krep gibi olculu hem bilerek hem canım çektiği ıcın yıuorum misafir ıcın cok emek ediyoruz karsida kı de aynı sekilde dusunmek lazım hadi cay gezmelerınde kalabalıkta arada kaynıyorsun mantı bugun degıl tabı kı kız olım mı yorgunluktan ben

Cok gecmis olsun noldu oğlusa Bogaz enfeksiyonu mu canım doktoru ne diyor surekli hasta olmasına bagısıklığı mı dusuk yoksa kreşten mı kapıyor

çok geçmiş olsun yine mi ateşlendi kuzum yaaa inşallah büyüdüğünde bünyesi çok güçlü olacak o büyüyüyene kadar sen de böyle çekicen onla ana yüreği evladına yanar
Sorma canim yaa dun kudurdu annemlerde sesi gitti simdide atesler icinde yaniyo kuzum ins cabuk iyilesir

Cok gecmis olsun noldu oğlusa Bogaz enfeksiyonu mu canım doktoru ne diyor surekli hasta olmasına bagısıklığı mı dusuk yoksa kreşten mı kapıyor
Canim benim oglum surekli laranjit oluyo ogretmen hastigi da diyolar ses telleri enfeksiyon oluyo cok bagiriyo heyecanli bi cocuk o da ates yapiyo dun cok kudurdular yegenimle sonuc hasta

tomurcukkk canım eşime hazırlarken 1 dilim elma dilimi patates 2 lokma var yok arası az tavuk ama fırında tabağa koyarken ağzıma attım haberin olsun canım
tamam canim iyi yapmissin.bende simdi sana yazacaktim bikac isirik muz yedim yogurt kurunu iptal ettim diye.vesileyle yazayim burdan.

Ben resmen tartidan korkar oldum artık ya yarın için stres yaptım sabit kaldım sanırım kusura bakma tomurcukkk
ne kusuru canim ya askolsun.kendini bu kadar kasip strese sokma sakin.ben stresi sevmem ve bu durumda daha cok motivem duser.
Birbirimizi tamamlicaz iste.sende her hafta eksiler verirken ben ayni kaldim arti ciktim.olur boyle seyler.onca kilo verdin kisa zamanda.bi bikkinlik olur elbet.ozel hayatinda da canini sıkan durumlar oldugundan normal bence bunlar.aynen yolumuza devam sen rahat ol dostum... tomurcuk hep destek tam destek arkanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…