Haydi Yine Yeniden...

Canım ya iyi ki burda seni diğer arkadaşlari tanimisim o kadar samimi sıcak geliyor ki burası bana seviyorum sizleri keşke gerçekte de yüz yüze gorusebilsek komşu arkadaş olabilsek :) sizlerle burda karşılaştığım için bile kendimi şanslı hissediyorum
Olsun muzda iyidir ben pek severim bilirsin

İnşallah canım ama bu hafta kilo bildirimi açısından en kötü bildirimi yapıcam galiba
Olsun hic sıkinti verme kendine.gayet guzel gidiyorsun.olacak arada oyle.sen cizgini bozma arkadasim.hep birlikte iyi gunde kotu gunde asacagiz bu kilo problemlerimizi

Bilmem mi yerken aklima senle ekim geldiniz valla
Bu arada sende iyi ki varsin karakiz

Senin menüne eh dersem ağzım yamulur be kuzum her zaman ki gibi harikasın herşey yolunda

Senin gibi ortak olurda mahcup mu olunur ben ekime katılıyorum ömür boyu bu yiyeceklerden uzak kalmayacağımıza göre arada tüketmek sıkıntı olmaz zaten orda yesen eve geçince toparlarsın bikaç saatliğine unut bu diyet işini akrabalarınla zamanın tadını çıkar

Yarın yazılılara başlıyorum Rabbim öğrencilerime akıl fikir versin de bu süreci güzel geçirelim
Heheh bazen o.kadar komik ve saçma cevaplar veriyorlar ki insan hem gülüp hem kızıyor .. Bu arada Melrin Nerede ogretmensin canım

Jayattayim hala yasiyorum ve yatagima girdim yatacam birazdan. Ya aclik bedir onu hissediyorum bu diyette muhteşem bir duygu nasil kivraniyorum bir bilsen Rabbim açlara yardim etsin. Yemek yiyorum doymuyorum ac kalkiyorum. Kocam bile 2 gunde eridin dedi. 11 gun kaldi bakalim sonuc ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…