- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.761
Geçmiş olsun canımSorma canim yaa dun kudurdu annemlerde sesi gitti simdide atesler icinde yaniyo kuzum ins cabuk iyilesir
Canım ya iyi ki burda seni diğer arkadaşlari tanimisim o kadar samimi sıcak geliyor ki burası bana seviyorum sizleri keşke gerçekte de yüz yüze gorusebilsek komşu arkadaş olabilsek :) sizlerle burda karşılaştığım için bile kendimi şanslı hissediyorumtamam canim iyi yapmissin.bende simdi sana yazacaktim bikac isirik muz yedim yogurt kurunu iptal ettim diye.vesileyle yazayim burdan.
ne kusuru canim ya askolsun.kendini bu kadar kasip strese sokma sakin.ben stresi sevmem ve bu durumda daha cok motivem duser.
Birbirimizi tamamlicaz iste.sende her hafta eksiler verirken ben ayni kaldim arti ciktim.olur boyle seyler.onca kilo verdin kisa zamanda.bi bikkinlik olur elbet.ozel hayatinda da canini sıkan durumlar oldugundan normal bence bunlar.aynen yolumuza devam sen rahat ol dostum... tomurcuk hep destek tam destek arkanda
Olsun hic sıkinti verme kendine.gayet guzel gidiyorsun.olacak arada oyle.sen cizgini bozma arkadasim.hep birlikte iyi gunde kotu gunde asacagiz bu kilo problemlerimiziİnşallah canım ama bu hafta kilo bildirimi açısından en kötü bildirimi yapıcam galiba
Olsun evlatlarımız iyi olsun yanımızda olsun da sabahlara kadar bekleyelim duzelir inşallah sıkma canını çocuk lar bir bakarsın hasta bir bakarsın zimba gibiSaol tatlim yaa insallah cabuk iyilesir uykusuz gunler beni bekliyo
Bilmem miCanım ya iyi ki burda seni diğer arkadaşlari tanimisim o kadar samimi sıcak geliyor ki burası bana seviyorum sizleri keşke gerçekte de yüz yüze gorusebilsek komşu arkadaş olabilsek :) sizlerle burda karşılaştığım için bile kendimi şanslı hissediyorum
Olsun muzda iyidir ben pek severim bilirsin
Nazar boncuğu olsun canikom takma Kafanaİnşallah canım ama bu hafta kilo bildirimi açısından en kötü bildirimi yapıcam galiba
Kanki destegi diye buna derim benNazar boncuğu olsun canikom takma Kafana
Senin menüne eh dersem ağzım yamulur be kuzum her zaman ki gibi harikasın herşey yolunda
Senin gibi ortak olurda mahcup mu olunur ben ekime katılıyorum ömür boyu bu yiyeceklerden uzak kalmayacağımıza göre arada tüketmek sıkıntı olmaz zaten orda yesen eve geçince toparlarsın bikaç saatliğine unut bu diyet işini akrabalarınla zamanın tadını çıkarSelam kızlar çok yoruldum hepsi bitmedi Ic az geldi ama 750 gr falan sardım M Melrin haftasonu yengeme gidyrım vede kuzenim ıcın sardım o yoğun calisiyor cok da sever evde yatılı calisanı var ama yabancı zaten o benım gıbı guzel mi yapar sımdı daha mantı acıcam kusura bakma bende seni mahcup edicem galiba tartıda gezmede haftasonu toparlamak ıcın zaman kalmcak cok dikkat ederim diyordum ama Teyzem içli köfte yaptım getirıyrm dıyor yengem gazıantepten tatlı geldi diyor insallah iradelı davranırm
Tabisi de şekerim benim de arti olacağım günler olacaktır. Onemli olan motivasyonu düşürmemekKanki destegi diye buna derim ben
Heheh bazen o.kadar komik ve saçma cevaplar veriyorlar ki insan hem gülüp hem kızıyor .Yarın yazılılara başlıyorum Rabbim öğrencilerime akıl fikir versin de bu süreci güzel geçirelim
Allah ogrencilerine zihin acikligi versin.sana da kolayliklar diliyorum.insallah emeklerinin karsiligini alirsinYarın yazılılara başlıyorum Rabbim öğrencilerime akıl fikir versin de bu süreci güzel geçirelim
Gayet güzel canım sen de akşam yememişsin maşallah. Mercimek ve nohut bir arada inşallah şişmezsin. Ben ne zaman yesem şişiyorum.
Hadi spor da hayırlı olsun şimdiden :) menün güzel. Bende de kereviz vardı bugün :) bu arada öğün saatlerini yazarsan sevinirim tatlımm.
Güzel menü canım afiyet olsun 2 cipsten ne olur :)
Süper bir menü ve melrin şaşırmamak lazım :)
Bir güzel menü dahaa :) herkes iddialı yahu :)
Kız maşallah sen menülerini baya azalttın kaçamak falan da pek göremiyorum önceki gibi.
Süper canım yarın güzel bir eksi geliyor sanırım :)))
Yok artıkkk diyorummm hiçbişi yemeseydin kızşu an ne durumdasın merak ettim
Çok geçmiş olsun yainşallah çabuk iyileşir. Bu arada menün güzel.
Saol tatlim yaa insallah cabuk iyilesir uykusuz gunler beni bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?