- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.781
Cok saol canim yeni dustu atesi ama cikar yine off bu geceyi bi atlatsaydik hayirlisiyla .......angelina35 gecmis olsun yavruma ya.hemen hemen her ay hastalanir oldu kiyamam ben ona. Haber falan pek acmayin evde pek.ister istemez etkileniyodur.yasadigi sehir sonucta
inşallah gülüm yaa ateş olunca insan endişeleniyor eklemlerini sirkeli suyla sil bol bolSorma canim yaa dun kudurdu annemlerde sesi gitti simdide atesler icinde yaniyo kuzum ins cabuk iyilesir
hahaha sen ölme kız sana hasetlenenlerin morali ölsün :))Aynen oyle ekmeği kestim ama gun icinde bı karbon alıyorum bazı zamanlar simit krep gibi olculu hem bilerek hem canım çektiği ıcın yıuorum misafir ıcın cok emek ediyoruz karsida kı de aynı sekilde dusunmek lazım hadi cay gezmelerınde kalabalıkta arada kaynıyorsun mantı bugun degıl tabı kı kız olım mı yorgunluktan ben
stres yok kabızlık yok bol su ve zayıflama varrrrrrBen resmen tartidan korkar oldum artık ya yarın için stres yaptım sabit kaldım sanırım kusura bakmatomurcukkk
uuvvv yüz yüze görüşsek siz 3 görüşseniz ben anca 1 inde aranızda olurdum ben tembelim geç kalkarım ararsınız telefonla hadi gel sabah kahvesi içelim diye ben kapat telefonu kadın ben uyuyorum hala derim hehehe o zaman biz gelelim dersiniz yatın uyuyun ben uyuyorum derim öğleden sonra ben ararım hadi gelin çay koydum kaffe içek diye bana gıcık olursunuzCanım ya iyi ki burda seni diğer arkadaşlari tanimisim o kadar samimi sıcak geliyor ki burası bana seviyorum sizleri keşke gerçekte de yüz yüze gorusebilsek komşu arkadaş olabilsek :) sizlerle burda karşılaştığım için bile kendimi şanslı hissediyorum
Olsun muzda iyidir ben pek severim bilirsin
muz candır potasyum magnezyum kaynağı ben çok yiyorum diye mi aklına ben de geldim tomurcuğummmBilmem miyerken aklima senle ekim geldiniz valla
Bu arada sende iyi ki varsin karakiz
Haha ne güzel olurdu birbirimize gıcık olmazdık ki sen buranın neşe kaynagisinuuvvv yüz yüze görüşsek siz 3 görüşseniz ben anca 1 inde aranızda olurdum ben tembelim geç kalkarım ararsınız telefonla hadi gel sabah kahvesi içelim diye ben kapat telefonu kadın ben uyuyorum hala derim hehehe o zaman biz gelelim dersiniz yatın uyuyun ben uyuyorum derim öğleden sonra ben ararım hadi gelin çay koydum kaffe içek diye bana gıcık olursunuz
Günaydın Günaydın gunaydinnnn
Ben çok çok mutluyum
Ilk güzel bildirimi yapayım günümüz bereketli geçsin
Geçen hafta : 72.0
Bu hafta : 70.9
Fark : _1.1 kg
Eki Görüntüle 1795692
Çok güzel kilo vermişsinGünaydın Günaydın gunaydinnnn
Ben çok çok mutluyum
Ilk güzel bildirimi yapayım günümüz bereketli geçsin
Geçen hafta : 72.0
Bu hafta : 70.9
Fark : _1.1 kg
Eki Görüntüle 1795692
Günaydın kızlar dün gece çok kötüydü oğlum ateşlendi 40 dereceye çıktı şimdi hastaneye gidiyoruz. Kilo bildirimimi yapayım 79.3 bir daha ki hafta bende fotolu paylaşırım. Hastane dönüşü gelirim kızlar
Sende benim gibi olmuşsun canım çok sevindim maşallah. Tebrikleeerrro zaman günaydınlar bende hiç beklemiyordum
geçen hafta : 87,3
bugün :86,4
fark : - 0,90
Inşallah canım ya ağzın bal yesinÇok güzel kilo vermişsintebrik ederim bir daha ki hafta 60ları göreceksin ne güzel
Inşallah canım ya ağzın bal yesininş görürüm :))
Geçmiş olsun canım, acil şifalari olsun..Günaydın kızlar dün gece çok kötüydü oğlum ateşlendi 40 dereceye çıktı şimdi hastaneye gidiyoruz. Kilo bildirimimi yapayım 79.3 bir daha ki hafta bende fotolu paylaşırım. Hastane dönüşü gelirim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?