- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.801
Oyyy canım benim sende göreceksin bu hızla önce 7 ler sonra 6 laaarrrgelsin 6 lar valla sanki ben 6 ları görecekmişim gibi sevindim
Gunaydın kızlar sporumu yaptım tabı once tartıldım 7.30 da komik ama guzel bi bildirim yinede
Gecen hafta 70.0
Guncel 69.9
Sukur canım insallah tekrar cikmadan uzaklasırım 70 den sende son gunler cok ıyı yaptın bence kalk cok merak ediyorumAyyy cok sevindim canim benim.... ben rahatladim yaaa
inciiitanesi ve tevafuk55 kız sızın sabit kaldık yok gitmiyor dedgınız bu mu 1 kilo 900 gr benım dev kilo verdim saydıgm rakamlar ikinızıde tebrik ederim gercekten fazlasıyla hakettinz hele tevafuk yemedın bak Imam sargnı bak nasıl dondu sana
Evet bazen gitmiyor gitmiyor bı gunde bende 500 gr gidiyor sevindirdi ne guzel senicanım ben emin ol 700 gr farkı bu sabah uyandığımda gördüm ve şok yani
Gunaydın kızlar sporumu yaptım tabı once tartıldım 7.30 da komik ama guzel bi bildirim yinede
Gecen hafta 70.0
Guncel 69.9
İyi aksamlar kizlar bugunku menum
T tatlitambak @milad_tb
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Turk kahvesi
6 tane badem
Saat 11
İki yumurta ile kiymali omlet
5 tane zeytin
İki parca peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim dİlim ekmek
Ara yesil cay
Saat 17
Uc kasik sulu kofte
Bir kase yogurt
Su 2 litre olur
Aksama 45 dakika bisiklet surerim
sen de ekmeği terkettin
Gayet güzel canım sen de akşam yememişsin maşallah. Mercimek ve nohut bir arada inşallah şişmezsin. Ben ne zaman yesem şişiyorum.
Hadi spor da hayırlı olsun şimdiden :) menün güzel. Bende de kereviz vardı bugün :) bu arada öğün saatlerini yazarsan sevinirim tatlımm.
Güzel menü canım afiyet olsun 2 cipsten ne olur :)
Süper bir menü ve melrin şaşırmamak lazım :)
Bir güzel menü dahaa :) herkes iddialı yahu :)
Kız maşallah sen menülerini baya azalttın kaçamak falan da pek göremiyorum önceki gibi.
Süper canım yarın güzel bir eksi geliyor sanırım :)))
Yok artıkkk diyorummm hiçbişi yemeseydin kızşu an ne durumdasın merak ettim
Çok geçmiş olsun yainşallah çabuk iyileşir. Bu arada menün güzel.
Sorma canim yaa dun kudurdu annemlerde sesi gitti simdide atesler icinde yaniyo kuzum ins cabuk iyilesir
İnşallah canım ama bu hafta kilo bildirimi açısından en kötü bildirimi yapıcam galiba
Günaydın Günaydın gunaydinnnn
Ben çok çok mutluyum
Ilk güzel bildirimi yapayım günümüz bereketli geçsin
Geçen hafta : 72.0
Bu hafta : 70.9
Fark : _1.1 kg
Eki Görüntüle 1795692
o zaman günaydınlar bende hiç beklemiyordum
geçen hafta : 87,3
bugün :86,4
fark : - 0,90
Günaydın kızlar dün gece çok kötüydü oğlum ateşlendi 40 dereceye çıktı şimdi hastaneye gidiyoruz. Kilo bildirimimi yapayım 79.3 bir daha ki hafta bende fotolu paylaşırım. Hastane dönüşü gelirim kızlar
Gecen hafta 70.0
Guncel 69.9
Kizlar iyiki tartidan korkuyordunuz ha maşâallah hepinize yıktıniz ortalığı bu hafta da ben de yataktan cikabilirsem tartilacam ama hala uykum var
inciiitanesi ve tevafuk55 kız sızın sabit kaldık yok gitmiyor dedgınız bu mu 1 kilo 900 gr benım dev kilo verdim saydıgm rakamlar ikinızıde tebrik ederim gercekten fazlasıyla hakettinz hele tevafuk yemedın bak Imam sargnı bak nasıl dondu sana
evet farkındayım acaba bildirim yaptıda ben mi kaçırdım diye sayfalara bakıyordumBu arada farkindaysaniz elim bildirime gitmiyor kaynatiyorum hala ben sizi sadece tebrik etsem olur muuu
Gecen hafta 101.4
Güncel 102.1
Fark + 700 gr
Aferin bana tek arti bildirim bana ait
Garip birşey oldu ama sabah tuvalete gitmeden 101.8 cikti tartida tuvalete gittim geldim 102.1 cikti bende anlam veremedim ikincisini baz aldim artik
Aynen ama bugun merakimdan bi bakayim dedim hatta 2 kere ciktim iki defa da 101.8 cikti. Gerci arada cokta fark yok.. moral bozmuyorum canim bu hafta cok iyi olacak..olsun canım moral bozma yok ama zaten ben sabahları önce lavobaya çıkar sonra üzerimi giyinmeden tartıya çıkarım asıl kilomuz bu şekilde diye biliyorum ben
inşallah çabuk düşer ateşi 40 çok fazla çok geçmiş olsunGünaydın kızlar dün gece çok kötüydü oğlum ateşlendi 40 dereceye çıktı şimdi hastaneye gidiyoruz. Kilo bildirimimi yapayım 79.3 bir daha ki hafta bende fotolu paylaşırım. Hastane dönüşü gelirim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?