Haydi Yine Yeniden...

canım ben emin ol 700 gr farkı bu sabah uyandığımda gördüm ve şok yani

Kizlar dün akşam ben utuyle cebellesirken ne cok kaynatmissiniz :))

Anlaşılan bugün eksiler havada ucusacak yine harikasin canim

Sende bu hafta iddialisin bu İsveç diyeti uyarlamasi sana iyi geldi devam canim 10 gunmu kaldı

sen de ekmeği terkettin

Yok kiz terketmedim ben ekmegi kolay kolay birakamam :))

Sagol yorumun için tatlım

Sorma canim yaa dun kudurdu annemlerde sesi gitti simdide atesler icinde yaniyo kuzum ins cabuk iyilesir

Cok geçmiş olsun canım ya neden bu kadar ateslenmeye yatkin bu kuzucuk bugun daha iyidir inşallah

İnşallah canım ama bu hafta kilo bildirimi açısından en kötü bildirimi yapıcam galiba

Benden kotu olamazsin üzülme :)

Günaydın Günaydın gunaydinnnn
Ben çok çok mutluyum
Ilk güzel bildirimi yapayım günümüz bereketli geçsin
Geçen hafta : 72.0
Bu hafta : 70.9
Fark : _1.1 kg
Eki Görüntüle 1795692

Supersin canim

o zaman günaydınlar bende hiç beklemiyordum

geçen hafta : 87,3
bugün :86,4
fark : - 0,90

O kadar umutsuz konustun ki bende beklemiyordum harikasin canim

Geçmiş olsun ogluna canim ya hava degisikligi mi neden oluyor bu atese anlamadim ki.. ilk bildirimin hayirli olsun bu arada

Gunaydın kızlar sporumu yaptım tabı once tartıldım 7.30 da komik ama guzel bi bildirim yinede
Gecen hafta 70.0
Guncel 69.9

Komik falan degil tatlim 69 gördün tartida az bir olay mi bu kuzum tebrikler
Kizlar iyiki tartidan korkuyordunuz ha maşâallah hepinize yıktıniz ortalığı bu hafta da ben de yataktan cikabilirsem tartilacam ama hala uykum var

Kiz bizi yemis bunlar ne hinzirlarrr dimi ama kalk yataktan tartil catlatma adami iyi bir rakam goreceginden eminim

Hakettiler valla

Gecen hafta 101.4
Güncel 102.1
Fark + 700 gr
Aferin bana tek arti bildirim bana ait

Garip birşey oldu ama sabah tuvalete gitmeden 101.8 cikti tartida tuvalete gittim geldim 102.1 cikti bende anlam veremedim ikincisini baz aldim artik

olsun canım moral bozma yok ama zaten ben sabahları önce lavobaya çıkar sonra üzerimi giyinmeden tartıya çıkarım asıl kilomuz bu şekilde diye biliyorum ben

olsun canım moral bozma yok ama zaten ben sabahları önce lavobaya çıkar sonra üzerimi giyinmeden tartıya çıkarım asıl kilomuz bu şekilde diye biliyorum ben
Aynen ama bugun merakimdan bi bakayim dedim hatta 2 kere ciktim iki defa da 101.8 cikti. Gerci arada cokta fark yok.. moral bozmuyorum canim bu hafta cok iyi olacak..

inşallah çabuk düşer ateşi 40 çok fazla çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…