- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.821
Bugun oglene patates kizartmasi siparişi var cocuklardan ikindi cayina da elmalı turta hadi bakalim nasil olacak bugun bakalim..
Günaydın canım,geçmiş olsun oğluna.dödüğünde yaş ve boyunu yazarsan liste girişini yapayımGünaydın kızlar dün gece çok kötüydü oğlum ateşlendi 40 dereceye çıktı şimdi hastaneye gidiyoruz. Kilo bildirimimi yapayım 79.3 bir daha ki hafta bende fotolu paylaşırım. Hastane dönüşü gelirim kızlar
Oh oh masallah o turtadan benım de bı canım istiyor kı bozma moralini belki yatın bı kalkarsın gitmıs artı acaba onceki tartıldgnda mı kaldı En son onu algıladı yoksa daha dusuk çıkman lazımBugun oglene patates kizartmasi siparişi var cocuklardan ikindi cayina da elmalı turta hadi bakalim nasil olacak bugun bakalim..
arkadaşım ben dün çok sabrettim resmen çünkü canım inanılmaz abur cubur istiyordu ama hayır olmaz hayır olmaz kendine bunu yapma diye çok mücadele verdim sende kendine bunu yapma acık ucundan nefsini körle
Gunaydın kızlar sporumu yaptım tabı once tartıldım 7.30 da komik ama guzel bi bildirim yinede
Gecen hafta 70.0
Guncel 69.9
bir şey yemediysen bir daha tartıl miladımmGecen hafta 101.4
Güncel 102.1
Fark + 700 gr
Aferin bana tek arti bildirim bana ait
Garip birşey oldu ama sabah tuvalete gitmeden 101.8 cikti tartida tuvalete gittim geldim 102.1 cikti bende anlam veremedim ikincisini baz aldim artik
Oh oh masallah o turtadan benım de bı canım istiyor kı bozma moralini belki yatın bı kalkarsın gitmıs artı acaba onceki tartıldgnda mı kaldı En son onu algıladı yoksa daha dusuk çıkman lazım
yemek kızartmaya karşı bir şey olmuyor bende ama hamur işi şekerli tuzlu dedin mi ben dayanamıyorumBugun oglene patates kizartmasi siparişi var cocuklardan ikindi cayina da elmalı turta hadi bakalim nasil olacak bugun bakalim..
bir şey yemediysen bir daha tartıl miladımm
yarın bir daha tartıl artı olmaman lazımdı .. olmadı bu kadar değil bir kaç yüz olabilirdi genelde dikkat ettin geç saatte yemedin kiYedim ablacım 500 ml lik suda ictim sabah.. eninde sonunda artiyim yani kacari yok :))
yemek kızartmaya karşı bir şey olmuyor bende ama hamur işi şekerli tuzlu dedin mi ben dayanamıyorum
dünkü yemeğin tadını bile bilmiyorum yemedim benimkiler ister ben pişiririm çoğu kez yemem de bu turta ne olcek şimdi miladım azcık ucundan bak bari tadına
çok güzelGecen hafta 86.6
bu hafta 85.5
fark - 1.1kg
Bugun esim evde diyetim bakalim nasil gececk. Kahvaltiya kacar ben
afiyet olsun gülümm bende çay koydum midemden gece 3 ten beri acayip sesler geliyor acımdan kıvranıcam az sonra :)Gecen hafta 86.6
bu hafta 85.5
fark - 1.1kg
Gecen hafta 86.6
bu hafta 85.5
fark - 1.1kg
bende bildiri yapayım düne göre fazla çıktım nedense
geçen hafta 102
bu hafta 100. 8
fark - 1. 200 gr
seni diye dövelim döveceksek illa birini en güzel aday benim 97 kilodan geri fırladım 5-6 kilo aldım üstelik ite kaka vermişken hakkımı yedirmem ilk sopalanma benim hakkım o kadarrrEksi ciksam bakacaktim tadina ama arti cikmisken benim bu hafta kacamak hakkim yok bacim. Kacamak yaparsam hepiniz birleşin kk meydaninda dövün beni
bende bildiri yapayım düne göre fazla çıktım nedense
geçen hafta 102
bu hafta 100. 8
fark - 1. 200 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?