Haydi Yine Yeniden...

Bugun oglene patates kizartmasi siparişi var cocuklardan ikindi cayina da elmalı turta hadi bakalim nasil olacak bugun bakalim..

arkadaşım ben dün çok sabrettim resmen çünkü canım inanılmaz abur cubur istiyordu ama hayır olmaz hayır olmaz kendine bunu yapma diye çok mücadele verdim sende kendine bunu yapma acık ucundan nefsini körle

Günaydın canım,geçmiş olsun oğluna.dödüğünde yaş ve boyunu yazarsan liste girişini yapayım

Bugun oglene patates kizartmasi siparişi var cocuklardan ikindi cayina da elmalı turta hadi bakalim nasil olacak bugun bakalim..
Oh oh masallah o turtadan benım de bı canım istiyor kı bozma moralini belki yatın bı kalkarsın gitmıs artı acaba onceki tartıldgnda mı kaldı En son onu algıladı yoksa daha dusuk çıkman lazım

arkadaşım ben dün çok sabrettim resmen çünkü canım inanılmaz abur cubur istiyordu ama hayır olmaz hayır olmaz kendine bunu yapma diye çok mücadele verdim sende kendine bunu yapma acık ucundan nefsini körle

Yemicem ikisinide inşallah canım nefsimi sabah tarti baya koreltti.. bende sabredicem

bir şey yemediysen bir daha tartıl miladımm

Oh oh masallah o turtadan benım de bı canım istiyor kı bozma moralini belki yatın bı kalkarsın gitmıs artı acaba onceki tartıldgnda mı kaldı En son onu algıladı yoksa daha dusuk çıkman lazım

Bilmiyorum ki benim tartim bazen beni şüpheye düşürüyor cunku Üstümü giyip tekrar çıktığım da yine önceki rakamı veriyor.. gramlara takılmamaliyim kilolari algılıyor sonuçta

yemek kızartmaya karşı bir şey olmuyor bende ama hamur işi şekerli tuzlu dedin mi ben dayanamıyorum
dünkü yemeğin tadını bile bilmiyorum yemedim benimkiler ister ben pişiririm çoğu kez yemem de bu turta ne olcek şimdi miladım azcık ucundan bak bari tadına

Eksi ciksam bakacaktim tadina ama arti cikmisken benim bu hafta kacamak hakkim yok bacim. Kacamak yaparsam hepiniz birleşin kk meydaninda dövün beni

Eksi ciksam bakacaktim tadina ama arti cikmisken benim bu hafta kacamak hakkim yok bacim. Kacamak yaparsam hepiniz birleşin kk meydaninda dövün beni
seni diye dövelim döveceksek illa birini en güzel aday benim 97 kilodan geri fırladım 5-6 kilo aldım üstelik ite kaka vermişken hakkımı yedirmem ilk sopalanma benim hakkım o kadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…