Haydi Yine Yeniden...

yarın bir daha tartıl artı olmaman lazımdı .. olmadı bu kadar değil bir kaç yüz olabilirdi genelde dikkat ettin geç saatte yemedin ki

Ya benim adet olmam lazim ama hala olamadim gecikincede arti çıkıyorum ama mevlid ve misafirlikte yaptığım kacamaklarda etkili olunca sonuç bu.. 7 sinde regl tarihimdi gecen ay ha bugun ha yarin derken olamadim siskinlik hissediyorum zaten

Geçen hafta: 72,9 kg
Bu hafta : 72,2 kg
Fark: -0,7 kg

inciiitanesi bak kankim sen korkuyordun kusura bakma diyordun bana ama benden daha güzel vermişsin tebrik ederim canım
kız bunlar yok veremedik yok artıdayız diye bize ayak yapmışlar ki şaşırıp daha çok övelim
sizi gidi siziiiii köftecilerrrr

inciiitanesi bak kankim sen korkuyordun kusura bakma diyordun bana ama benden daha güzel vermişsin tebrik ederim canım
teşekkürler canım gerçekten sana mahçup olacam düşüncesi vardı ama sabah şok yani
seni de tebrik ederim bu hafta meto aynı çalışmış bizim

seni diye dövelim döveceksek illa birini en güzel aday benim 97 kilodan geri fırladım 5-6 kilo aldım üstelik ite kaka vermişken hakkımı yedirmem ilk sopalanma benim hakkım o kadarrr

Kiz ben 97 neki ben 87 de gelmedim mi.bu kiloya gözlerinizin önünde ama geçmişe mazi derler önümüzdeki maçlara bakacağız artik

haaa bak ben biliyorum var bir şeyy
mevlüdde et yemedin mi sen et zayıflamada etkili ondan dedim ben
benim vatandaşta gecikti arada bir karnım belim ağrıyor ama tık yok beni protesto mu ediyor ne oluyor anlamadım ki

Kiz ben 97 neki ben 87 de gelmedim mi.bu kiloya gözlerinizin önünde ama geçmişe mazi derler önümüzdeki maçlara bakacağız artik
sen gelmedin ondan oldu ne zaman buraya uğramasan artı oldun ama senin yaşadığın sıkıntı stresi de her babayiğit kaldıramazdı gülüm çok görmüyorum yanii

haaa bak ben biliyorum var bir şeyy
mevlüdde et yemedin mi sen et zayıflamada etkili ondan dedim ben
benim vatandaşta gecikti arada bir karnım belim ağrıyor ama tık yok beni protesto mu ediyor ne oluyor anlamadım ki

Bi tek et yemedim tabi daha cok acikma birşeyler ye sen artık kız

sen gelmedin ondan oldu ne zaman buraya uğramasan artı oldun ama senin yaşadığın sıkıntı stresi de her babayiğit kaldıramazdı gülüm çok görmüyorum yanii
Az çok biliyorsun unutmamissin anlatmıştım sana sen nasıl bir seysin yaaa bizim bit tanidigin deyimiyle numuneliksin valla

teşekkürler canım gerçekten sana mahçup olacam düşüncesi vardı ama sabah şok yani
seni de tebrik ederim bu hafta meto aynı çalışmış bizim
Benim iki hafta üst üste bu kadar eksi nadirdir zaten canım.bi hafta verdiysem öbür hafta aynı kalırdım.geçmiş listelere bakıyorum da aynen öyle...
bende sana mahcup olmamak için sıkı tuttum işi açıkçası

Filik valla nasıl mutlu oldum anlatamam. Iyi ki yememisim .Ama var ya senin 69 u görmene de çok seindim supersin . Devamı da gelecek inş bu hafta ekstra bi hafta ama her şeyden ye canım ama abartmadan yersen artı olmazsın :))

Gecen hafta 86.6
bu hafta 85.5
fark - 1.1kg

Bugun esim evde diyetim bakalim nasil gececk. Kahvaltiya kacar ben
Canim ya tebrik ederim çok sevindim bu hafta daha iyi olacak eminim. Son 10 gün sabret
bende bildiri yapayım düne göre fazla çıktım nedense
geçen hafta 102
bu hafta 100. 8
fark - 1. 200 gr
Şeytanın bacağını kırdın Tebrikler canım

Tomurcuk tebrik ederim yükselişe geçtin kim tutar seni

tomurcukkk ve ekim2009 bize Tebrik yok mu, bak dalılılım
Kuzum beniiiim listeyi dolduruyorum canım benim.ondan atlamışımdır.çok güzel kilo verdin tebrik ederim bitanem.ben incitanesiyle filike yazdım zaten.ekimi de tebrik etmedim daha ikinizi de öpüyorum ve başarınız daim olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…