Haydi Yine Yeniden...

Sağol canım ya emeğin çok valla hakkını helal et. Çok şükür hepimiz verelim inş

Gunaydin kizlar cocuklari okula birakip geldim kahvemi yaptim bildirimi yapayim

Gecen hafta 85.8
Bu hafta 83.8
Fark -2

Hefefi tutturdum her hafta 1.5 ile 2 kilo vermeyi dusunuyorum demistim

Gecmise bi bakayim
Vayy tebrik ederim canım süper rakam.sen de hakettin emeklerinin karşılığı oldu

Moralini bozma guzel menulere devam et haftaya senden cok umitliyim bilesin

Gunaydin kizlar cocuklari okula birakip geldim kahvemi yaptim bildirimi yapayim

Gecen hafta 85.8
Bu hafta 83.8
Fark -2

Hefefi tutturdum her hafta 1.5 ile 2 kilo vermeyi dusunuyorum demistim

Gecmise bi bakayim

Bravo aysuncum süpersin süper süper

Moralini bozma guzel menulere devam et haftaya senden cok umitliyim bilesin

Hadi inşallah gurur duyuyorum sizlerle takım arkadaşlarim size layik olmaya çalışacağım

Ben de bildirimimi yapayım bari tevafuk55 kankim özür diliyorum senden. Dünkü menümü de gördün sporumu da yaptım ama ı ıh aynıyım gitmedi artı malesef. Offf şimdi senin o güzel eksini de mahvedicem moralim çok bozuk
Hiç artı görmemiştim bi de bu kadar farkla olunca çöküşe geçtim.

Geçen hafta: 71,8
Bu hafta: 72,5
Fark: +700 gr

Bravo aysuncum süpersin süper süper

Hadi inşallah gurur duyuyorum sizlerle takım arkadaşlarim size layik olmaya çalışacağım

Sagol canim benim cok ugrastim ama degdi sabah esim kiz sen zayifladin yuzun kuculmus dedi tabi popon kuculdu deseydi daha cok sevinirdim ama bu da bi baslangic tabi

Sagol canim benim cok ugrastim ama degdi sabah esim kiz sen zayifladin yuzun kuculmus dedi tabi popon kuculdu deseydi daha cok sevinirdim ama bu da bi baslangic tabi
Cok sagol tebrik ederim sende cok guzel vermıssın benimde esim yuzun kuculmus ama popo masallah duruyor zorrr gider diyordu sımdı hıc bise kalmamis diyor artık oda inandı devamını getrcgme

Sıkma canını sen bu hafta üstesinden gelirsin

tomurcukkk ve ekim2009 bize Tebrik yok mu, bak dalılılım
gülüm ben tembeli toplu tebrik ettim yaa
maşallah hepinize çok güzel zayıfladınız benim için haftada 100 gr 200 gr en fazla giderken sizin verdiğiniz rakamlar muhteşem bence tekrar tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…