Haydi Yine Yeniden...

Sagol canım samimiyetın ıcın haftaya sen benı gecersın kız sımdı beyaz ekmek yedim esim zoruyla sabah hastalandım midemden kıvrandım ama bu 3 gun guzel yapıcam son iki gunde insallah 6 dan sonra yine yemem sorun olmaz

Cok sagol darısı sana insallah hatta daha guzel rakamlara senden ben zaten ıyı bı rakam bekliyordum sasirmadım bu hafta da boyle olsun menuler 99 insallah
inşallah gülümm sağolasın :))3-4 haftadır yerimde sayıyordum su tutmuşum meğerse elma suyuyla attım o suyu şükür

Gunaydin kizlar cocuklari okula birakip geldim kahvemi yaptim bildirimi yapayim

Gecen hafta 85.8
Bu hafta 83.8
Fark -2

Hefefi tutturdum her hafta 1.5 ile 2 kilo vermeyi dusunuyorum demistim

Gecmise bi bakayim
maşallah cidden tuturmuşsun hedefini bundan sonra her hafta böyle hedefini tutturdun diye tebrik ederiz allahın izniyle

inşallah gülümm sağolasın :))3-4 haftadır yerimde sayıyordum su tutmuşum meğerse elma suyuyla attım o suyu şükür
Yanı dogal elma sirkesi gıbı mı oldu bende surekli meto hızlandırıyor ama mıdem o kadar kotu kı ıcemem once zevkle içiyorum sabah gece ve akşamüstü mide bulantısı hatta kramp giriyor bugun aglatacak derecede kotu yaptı benı sen kendin yapıyorsun demi Elma suyu

Benim korktuğum şey değerlerimin yükselme ihtimali.. Eğer öyle olursa işim zor yoksa kilo verilir problem değil. Ama dediğim gibi yükseliş varsa engeller kilo vermemi
Regl oldun mu sen canım.geçenlerde şüphelendiğin bi durum vardı da.Regl olmana az kalmış olması lazım.onun şişliğidir belki kim bilir

bildiğin şekerli meyve suyu yapıyorum
yeşil elma kabuklarıyla
varsa 1 ayva
2 portakal biri kabuklu doğruyorum içine çubuk tarçın karanfil atıyorum bu defa zencefil koymadım midemi çok ağrıtıyor diye
biraz şeker ve limon tuzu iyice kaynatıyorum süzüyorum posasına da iyice bastırıyorum kalan özü çıksın diye doğal meyve suyu oluyor şeker koyuyorum diye ben içmemiştim öncekiler hep kırmızı elmadandı en son defaki yeşil elmadan eşim bu ödem attırıyor wc den bu yana gelemiyorum dedi baktım benim oğlanda sık çişe gidiyor bende içim bari dedim az az içtim valla işe yaradı ertesi günü 400 gr sonraki günü bi 700 gr daha eksi çıktı bol su zaten hep içiyordum demek ki tek suyla olmuyormuş bence elma suyu işe yaradı

Regl oldun mu sen canım.geçenlerde şüphelendiğin bi durum vardı da.Regl olmana az kalmış olması lazım.onun şişliğidir belki kim bilir

Yok canım reglime daha 1 hafta var. Ve bütün hafta artıdaydım. Kaçamak yapmadan da aynıydım kaçamaktan sonra da aynı kilodaydım. Anlamadım niye böyle oldu. Haftasonu artı olsam anlardım ama öyle değil.

Benim korktuğum şey değerlerimin yükselme ihtimali.. Eğer öyle olursa işim zor yoksa kilo verilir problem değil. Ama dediğim gibi yükseliş varsa engeller kilo vermemi
CANIM uzulme bukadar seni cok ıyı anlıyorum ben yedgmde 300 400 alıyorm en fazla ama bu hafta diyet spor ragmen hergun artı artı Yukseldı 1 kILO sonra dustu dun doktor rengin cok soluk dedi zaten kendimde ıyo hissetmiyorum dedim tahlil yapacak ona gore egitim arastirmaya gıdıcem benım dahiliye den fayda yok aile hekimi bu kadar ilaca ragmen boyleyse detaylı arastırmalı ciddiye almalısın bunu dedi ve cok salak lastım dun evin yolunu sasirdim ve cok kotu hissettim normalde Gulerdım ama aglıcaktım cunku benzeri seyler cok yasamaya basladim

gülüm sen sabah akşam aç kanına ya pekmez yada bal alsana ağzına mide ağrısını krampını çok iyi bilirim en iyi tedavi eden de balla pekmez

Hadı ya not alicam sımdı bunu sekrsız olmaz mı peki

gülüm sen sabah akşam aç kanına ya pekmez yada bal alsana ağzına mide ağrısını krampını çok iyi bilirim en iyi tedavi eden de balla pekmez
Bal tatlı kasigi yiyordum aslında bu ara yemedim artık yerim zaten sevyrum kı dogal bal zaten

Allah Allah senin ne rahatsızlığın var ki canım? Ne tahlili yapacak söyledi mi?

bana mı çekmeye başladınız neee bence siz benle muhattap olmayın bulaşıyor mu benim huylar size allah korusun
ben kafamı toparlayıp düşünemiyorum bile bazı dönemler karıştırmalar unutmalar zaten her gün olan şeyler

Bal tatlı kasigi yiyordum aslında bu ara yemedim artık yerim zaten sevyrum kı dogal bal zaten
benim kv nin midesinde hem yara hem mikrop vardı 3 ay kadını bal pekmez sütle besledim yeşillik yedirmedik çiğ sebze yok
baharat yok kadın turp gibi oldu doktorun verdiği listenin dışına çıkarmadım bize ayrı ona ayrı yemek pişirdim kilolarca balı eline alıp ısıra ısıra yiyordu çok sever o da balı

tomurcukkk bende seni tebrik ederim sanada az kaldı ve sen 2 haftada 2 kilonun ustunde verdın buda çok iyi bı rakam
Teşekkür ederim canım...
Bu arada dün birçoğumuz senden alıntı yapıp menü yorumlama mevzusuyla ilgili açıklamalarımızı yaptık canım, umarım okumuşsundur onları.zaten farkettiysen dün akşam da müsait olan herkes birbirine yorum yaptı,sadece eşler değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…