- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.881
kızz sen artı mı bildirim yaptıydın yoksaaaabenden bir önceki mesaj alıntılamasında gördüm ben onu eksi gördüydüm ne ara artı yazdın kendimden ve aklımdan şüphelinicem yaa yine
Sagol canım samimiyetın ıcın haftaya sen benı gecersın kız sımdı beyaz ekmek yedim esim zoruyla sabah hastalandım midemden kıvrandım ama bu 3 gun guzel yapıcam son iki gunde insallah 6 dan sonra yine yemem sorun olmazFilik valla nasıl mutlu oldum anlatamam. Iyi ki yememisim .Ama var ya senin 69 u görmene de çok seindim supersin . Devamı da gelecek inş bu hafta ekstra bi hafta ama her şeyden ye canım ama abartmadan yersen artı olmazsın :))
inşallah gülümm sağolasın :))3-4 haftadır yerimde sayıyordum su tutmuşum meğerse elma suyuyla attım o suyu şükürCok sagol darısı sana insallah hatta daha guzel rakamlara senden ben zaten ıyı bı rakam bekliyordum sasirmadım bu hafta da boyle olsun menuler 99 insallah
Gunaydin kizlar cocuklari okula birakip geldim kahvemi yaptim bildirimi yapayim
Gecen hafta 85.8
Bu hafta 83.8
Fark -2
Hefefi tutturdum her hafta 1.5 ile 2 kilo vermeyi dusunuyorum demistim
Gecmise bi bakayim
Sıkma canını sen bu hafta üstesinden gelirsin
Yanı dogal elma sirkesi gıbı mı oldu bende surekli meto hızlandırıyor ama mıdem o kadar kotu kı ıcemem once zevkle içiyorum sabah gece ve akşamüstü mide bulantısı hatta kramp giriyor bugun aglatacak derecede kotu yaptı benı sen kendin yapıyorsun demi Elma suyuinşallah gülümm sağolasın :))3-4 haftadır yerimde sayıyordum su tutmuşum meğerse elma suyuyla attım o suyu şükür
Regl oldun mu sen canım.geçenlerde şüphelendiğin bi durum vardı da.Regl olmana az kalmış olması lazım.onun şişliğidir belki kim bilirBenim korktuğum şey değerlerimin yükselme ihtimali.. Eğer öyle olursa işim zoryoksa kilo verilir problem değil. Ama dediğim gibi yükseliş varsa engeller kilo vermemi
bildiğin şekerli meyve suyu yapıyorumYanı dogal elma sirkesi gıbı mı oldu bende surekli meto hızlandırıyor ama mıdem o kadar kotu kı ıcemem once zevkle içiyorum sabah gece ve akşamüstü mide bulantısı hatta kramp giriyor bugun aglatacak derecede kotu yaptı benı sen kendin yapıyorsun demi Elma suyu
Regl oldun mu sen canım.geçenlerde şüphelendiğin bi durum vardı da.Regl olmana az kalmış olması lazım.onun şişliğidir belki kim bilir
CANIM uzulme bukadar seni cok ıyı anlıyorum ben yedgmde 300 400 alıyorm en fazla ama bu hafta diyet spor ragmen hergun artı artı Yukseldı 1 kILO sonra dustu dun doktor rengin cok soluk dedi zaten kendimde ıyo hissetmiyorum dedim tahlil yapacak ona gore egitim arastirmaya gıdıcem benım dahiliye den fayda yok aile hekimi bu kadar ilaca ragmen boyleyse detaylı arastırmalı ciddiye almalısın bunu dedi ve cok salak lastım dun evin yolunu sasirdim ve cok kotu hissettim normalde Gulerdım ama aglıcaktım cunku benzeri seyler cok yasamaya basladimBenim korktuğum şey değerlerimin yükselme ihtimali.. Eğer öyle olursa işim zoryoksa kilo verilir problem değil. Ama dediğim gibi yükseliş varsa engeller kilo vermemi
gülüm sen sabah akşam aç kanına ya pekmez yada bal alsana ağzına mide ağrısını krampını çok iyi bilirim en iyi tedavi eden de balla pekmezYanı dogal elma sirkesi gıbı mı oldu bende surekli meto hızlandırıyor ama mıdem o kadar kotu kı ıcemem once zevkle içiyorum sabah gece ve akşamüstü mide bulantısı hatta kramp giriyor bugun aglatacak derecede kotu yaptı benı sen kendin yapıyorsun demi Elma suyu
maşallah cidden tuturmuşsun hedefini bundan sonra her hafta böyle hedefini tutturdun diye tebrik ederiz allahın izniyle
Hadı ya not alicam sımdı bunu sekrsız olmaz mı pekibildiğin şekerli meyve suyu yapıyorum
yeşil elma kabuklarıyla
varsa 1 ayva
2 portakal biri kabuklu doğruyorum içine çubuk tarçın karanfil atıyorum bu defa zencefil koymadım midemi çok ağrıtıyor diye
biraz şeker ve limon tuzu iyice kaynatıyorum süzüyorum posasına da iyice bastırıyorum kalan özü çıksın diye doğal meyve suyu oluyor şeker koyuyorum diye ben içmemiştim öncekiler hep kırmızı elmadandı en son defaki yeşil elmadan eşim bu ödem attırıyor wc den bu yana gelemiyorum dedi baktım benim oğlanda sık çişe gidiyor bende içim bari dedim az az içtim valla işe yaradı ertesi günü 400 gr sonraki günü bi 700 gr daha eksi çıktı bol su zaten hep içiyordum demek ki tek suyla olmuyormuş bence elma suyu işe yaradı
Bal tatlı kasigi yiyordum aslında bu ara yemedim artık yerim zaten sevyrum kı dogal bal zatengülüm sen sabah akşam aç kanına ya pekmez yada bal alsana ağzına mide ağrısını krampını çok iyi bilirim en iyi tedavi eden de balla pekmez
CANIM uzulme bukadar seni cok ıyı anlıyorum ben yedgmde 300 400 alıyorm en fazla ama bu hafta diyet spor ragmen hergun artı artı Yukseldı 1 kILO sonra dustu dun doktor rengin cok soluk dedi zaten kendimde ıyo hissetmiyorum dedim tahlil yapacak ona gore egitim arastirmaya gıdıcem benım dahiliye den fayda yok aile hekimi bu kadar ilaca ragmen boyleyse detaylı arastırmalı ciddiye almalısın bunu dedi ve cok salak lastım dun evin yolunu sasirdim ve cok kotu hissettim normalde Gulerdım ama aglıcaktım cunku benzeri seyler cok yasamaya basladim
bana mı çekmeye başladınız neee bence siz benle muhattap olmayın bulaşıyor mu benim huylar size allah korusunCANIM uzulme bukadar seni cok ıyı anlıyorum ben yedgmde 300 400 alıyorm en fazla ama bu hafta diyet spor ragmen hergun artı artı Yukseldı 1 kILO sonra dustu dun doktor rengin cok soluk dedi zaten kendimde ıyo hissetmiyorum dedim tahlil yapacak ona gore egitim arastirmaya gıdıcem benım dahiliye den fayda yok aile hekimi bu kadar ilaca ragmen boyleyse detaylı arastırmalı ciddiye almalısın bunu dedi ve cok salak lastım dun evin yolunu sasirdim ve cok kotu hissettim normalde Gulerdım ama aglıcaktım cunku benzeri seyler cok yasamaya basladim
benim kv nin midesinde hem yara hem mikrop vardı 3 ay kadını bal pekmez sütle besledim yeşillik yedirmedik çiğ sebze yokBal tatlı kasigi yiyordum aslında bu ara yemedim artık yerim zaten sevyrum kı dogal bal zaten
Teşekkür ederim canım...tomurcukkk bende seni tebrik ederim sanada az kaldı ve sen 2 haftada 2 kilonun ustunde verdın buda çok iyi bı rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?