- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.901
Yol sukur biseym sadece demir eksikliği 3 aydır ilac tedavisi bittikce aile hekimine gidiyorum yazsın dıye dahiliye 6 ay kullan oyle gel dedi ama bu bı bakalım blki Ise yaramıyordur Yukselmë var mı dIyorAllah Allah senin ne rahatsızlığın var ki canım? Ne tahlili yapacak söyledi mi?
Hahahay okudum okudum ama konu geçtiği ıcın yazmadım gercekten zaten dunde mesguldum aksam aktif olamadım sadece etıketlndklerıme baktım ondan yanı bı tavır alma durumu yokTeşekkür ederim canım...
Bu arada dün birçoğumuz senden alıntı yapıp menü yorumlama mevzusuyla ilgili açıklamalarımızı yaptık canım, umarım okumuşsundur onları.zaten farkettiysen dün akşam da müsait olan herkes birbirine yorum yaptı,sadece eşler değil
Yok canım angelina ve melrin kaldıtomurcuğum benim ortağım angelina bildirim yapmadı değil mi bakındım sayfalara göremedim
yükselme varsa iyi yoksa bir kaç ilacı serum şeklinde damardan veriyorlar en etkilisi de oymuş zaten 1 saat falan sürüyor serumun bitmesi bazısına her gün bazısına gün aşırı gerekiyor onun da çözümü var yani şükürYol sukur biseym sadece demir eksikliği 3 aydır ilac tedavisi bittikce aile hekimine gidiyorum yazsın dıye dahiliye 6 ay kullan oyle gel dedi ama bu bı bakalım blki Ise yaramıyordur Yukselmë var mı dIyor
Tamam o zaman.bunu senden duyayım da içim rahatlasın.alındın zannettim çünküHahahay okudum okudum ama konu geçtiği ıcın yazmadım gercekten zaten dunde mesguldum aksam aktif olamadım sadece etıketlndklerıme baktım ondan yanı bı tavır alma durumu yok
Canım Inan abartmıuorum hıc boyle salak degildim ben ya çevremdeki herkes zeki dıye konusur bisey olunca bana sorar cok dikkatliymdır nasıl oldum boyle bilmiyorum senin B12 eksikliği vardı demi bende bı gdcm ya bakılsın hepsine kadın doğuma git bukadar dusmesi normal degil dedi k.d normal bı sorun yok dedi adet duzeni ıcın ilac verdi o kadarbana mı çekmeye başladınız neee bence siz benle muhattap olmayın bulaşıyor mu benim huylar size allah korusun
ben kafamı toparlayıp düşünemiyorum bile bazı dönemler karıştırmalar unutmalar zaten her gün olan şeyler
Yok alınmadım yanı soylerım icimde cogaltmam sadece bana mantıklı gelmemıstı o kadar fıkır alisverisı yaptık ama çoğunluğa herzaman uyarımTamam o zaman.bunu senden duyayım da içim rahatlasın.alındın zannettim çünkü
aman be gülüm zaten artık birbirimizi tanıyoruz samimiyetimizden eminiz içimizi dışımızı bile biliyoruz tavır yapacak alacak yanlış anlaşılacak bir şeyimiz mi kaldı ki demiki ne kızzHahahay okudum okudum ama konu geçtiği ıcın yazmadım gercekten zaten dunde mesguldum aksam aktif olamadım sadece etıketlndklerıme baktım ondan yanı bı tavır alma durumu yok
bende vitamin olarakCanım Inan abartmıuorum hıc boyle salak degildim ben ya çevremdeki herkes zeki dıye konusur bisey olunca bana sorar cok dikkatliymdır nasıl oldum boyle bilmiyorum senin B12 eksikliği vardı demi bende bı gdcm ya bakılsın hepsine kadın doğuma git bukadar dusmesi normal degil dedi k.d normal bı sorun yok dedi adet duzeni ıcın ilac verdi o kadar
Hadi ya cok kotuymus hergun benım psikolojim bozulur adam da calisiyor çocukla nasıl giderim yok ya benım kı okadar degildir insallah yukselmıstır lıkır lıkır ilac içiyorumyükselme varsa iyi yoksa bir kaç ilacı serum şeklinde damardan veriyorlar en etkilisi de oymuş zaten 1 saat falan sürüyor serumun bitmesi bazısına her gün bazısına gün aşırı gerekiyor onun da çözümü var yani şükür
aman be gülüm zaten artık birbirimizi tanıyoruz samimiyetimizden eminiz içimizi dışımızı bile biliyoruz tavır yapacak alacak yanlış anlaşılacak bir şeyimiz mi kaldı ki demiki ne kızz
ben içimden nasıl geliyorsa öyle yazıyorum kızlar bana huylanan yada dilin az ağır geliyor diyen varsa valla ben küsmem bana özel mesaj atıp kulağımı çekebilirsiniz
burdan diyebilirsiniz bazen farkındayım çenem düşüp parmaklarıma yansıyor ama ne yapımm yaa akşam kocaya çene yapamayınca nazım size geçiyor dejarzı burda oluyorum hihihihihhi
Sanmıyorum herkes senin enerjını seviyor burda bencde açıkca soylenmelı kı yanlıs anlaşılmaların onune geçılsın karsıdakının açıklama fırsatı olsun yoksa tavsan daga kusmuş dagın haberi olmamis oluraman be gülüm zaten artık birbirimizi tanıyoruz samimiyetimizden eminiz içimizi dışımızı bile biliyoruz tavır yapacak alacak yanlış anlaşılacak bir şeyimiz mi kaldı ki demiki ne kızz
ben içimden nasıl geliyorsa öyle yazıyorum kızlar bana huylanan yada dilin az ağır geliyor diyen varsa valla ben küsmem bana özel mesaj atıp kulağımı çekebilirsiniz
burdan diyebilirsiniz bazen farkındayım çenem düşüp parmaklarıma yansıyor ama ne yapımm yaa akşam kocaya çene yapamayınca nazım size geçiyor dejarzı burda oluyorum hihihihihhi
Ay canım olur mu ne Özüru, sen onu biranda vereceksin. Moral bozmak yok canım benim. Hiç öyle düşünme benim de olacaktır böyle zamanlarim. Haftaya her şey daha güzel olacak kankim benimBen de bildirimimi yapayım baritevafuk55 kankim özür diliyorum senden. Dünkü menümü de gördün sporumu da yaptım ama ı ıh aynıyım gitmedi artı malesef. Offf şimdi senin o güzel eksini de mahvedicem moralim çok bozuk
Hiç artı görmemiştim bi de bu kadar farkla olunca çöküşe geçtim.
Geçen hafta: 71,8
Bu hafta: 72,5
Fark: +700 gr
düzenli içiyorsan elbette ki işe yaramıştır sen kendinden anlarsın zaten eskiye göre azcık iştahın iyiyse halsizliğin baş ağırlığın hafifliyorsa işe yarıyor demektirHadi ya cok kotuymus hergun benım psikolojim bozulur adam da calisiyor çocukla nasıl giderim yok ya benım kı okadar degildir insallah yukselmıstır lıkır lıkır ilac içiyorum
Yok kuzum eksi yaptım şükür. Ben takilayim dedim sadecekızz sen artı mı bildirim yaptıydın yoksaaaabenden bir önceki mesaj alıntılamasında gördüm ben onu eksi gördüydüm ne ara artı yazdın kendimden ve aklımdan şüphelinicem yaa yine
Insalh kuzucuk iyidir yda doktora goyırduyse sabah melrın de yazılı yapacaktı bugunangelina35 ortağım gece uyumadınız mı oğluşun ateşi mi arttı kuzummm nerdesinnnn
M Melrin teneffüste bile bu canavar veletler sana nefes aldırmıyor mu gülüm gelemedin hala
aynen gülüm o samimiyet var nasıl olsa aramızda rahatça söylenebilmeli herşey ki dediğin gibi yanlış anlaşılma olmasınSanmıyorum herkes senin enerjını seviyor burda bencde açıkca soylenmelı kı yanlıs anlaşılmaların onune geçılsın karsıdakının açıklama fırsatı olsun yoksa tavsan daga kusmuş dagın haberi olmamis olur
demi eksiydi :)))Yok kuzum eksi yaptım şükür. Ben takilayim dedim sadece
Malesef hic iyiye gitmiyor gibiyim ama iştah hep var ama 2 haftadır cok zorlanıyorum oyle herseyi canım istemiyor oda diyetin verdigı alıskanlık dıye dusunyrmdüzenli içiyorsan elbette ki işe yaramıştır sen kendinden anlarsın zaten eskiye göre azcık iştahın iyiyse halsizliğin baş ağırlığın hafifliyorsa işe yarıyor demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?