- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #17.921
sen hazır gitmişken d vit. b12 diğer minaral ve vitaminlerine hepsine baktırsana gülüm çok basit gibi görülse de bir vitamin yada minaral eksiği başka bir şeyi etkiliyor olabiliyorMalesef hic iyiye gitmiyor gibiyim ama iştah hep var ama 2 haftadır cok zorlanıyorum oyle herseyi canım istemiyor oda diyetin verdigı alıskanlık dıye dusunyrm
hhaaa yazılı vardı demekInsalh kuzucuk iyidir yda doktora goyırduyse sabah melrın de yazılı yapacaktı bugun
Kuzum sadece milad ve biricik kankimin artısı var. Onlarda haftaya eksi olacaklar bu menülerle inşdemi eksiydi :)))
artı kimdi o vakit miladım dışında yok değil mi artı bildirim valla benim kafa iyice gidik oldu 3 saate ilacın etkisi azalınca toparlarım ateş basması terleme de geçer inşallah
alkolikler gibiyim yaav gündüz bile kafayı buluyorum beni böyle sevin gariii:)))
bu hafta vücutları korumaya aldı ki eksi olmadı haftaya bencede güzel eksi bildirim yaparlarKuzum sadece milad ve biricik kankimin artısı var. Onlarda haftaya eksi olacaklar bu menülerle inş
HAHAHAHA ortağım yaaa süpersinGunaydin kizlar gece biraz uykusuz gecti haliyle odem oldum kilo bildirimim
Gecen hafta 70, 000
Vee bu hafta 69, 900 7 sene sonra ilk kez 69 gordummmmmmmmmm sabah esin ne oldu dedi bende 69 gordum dedim 69 mu oldun dedi bende yok 69 900 dedim guldu bana
Seni her türlü seviyorum canimcim keşke komşum olsaydın.demi eksiydi :)))
artı kimdi o vakit miladım dışında yok değil mi artı bildirim valla benim kafa iyice gidik oldu 3 saate ilacın etkisi azalınca toparlarım ateş basması terleme de geçer inşallah
alkolikler gibiyim yaav gündüz bile kafayı buluyorum beni böyle sevin gariii:)))
Kız maşallah ne güzel haber çok sevindim.Gunaydin kizlar gece biraz uykusuz gecti haliyle odem oldum kilo bildirimim
Gecen hafta 70, 000
Vee bu hafta 69, 900 7 sene sonra ilk kez 69 gordummmmmmmmmm sabah esin ne oldu dedi bende 69 gordum dedim 69 mu oldun dedi bende yok 69 900 dedim guldu bana
ayy canım yaa keşke karşı kapı komşusu olsaydık pijamalarla sabah ayıkma kahvesi bile içerdik benim çın çınlı kemerden sana da alırdık bağlardık totşumuza her gün oynardık oohhh ne güzel olurduSeni her türlü seviyorum canimcim keşke komşum olsaydın.apartmanim huzur evi gibi. AltıM Üstüm dul karşımda ve onun altında 80 li yaşlarda iki karı koca var. Çapraz üstümde de evlat olsa sevilmeyecek çaçaron bir kadin ve ailesi var komşu yönünden şanssızim
Gunaydin kizlar gece biraz uykusuz gecti haliyle odem oldum kilo bildirimim
Gecen hafta 70, 000
güzel sözkızlar söz çok hoşuma gittiği için paylaşıyorum
Unutma; yedigin şeyler giyeceğin şeyleri belirler
güzel söz
yumırta yiye yiye yımırtaa kabuğu giycem ben desene
Ayy ne atraksiyonlu olurdu ne hoş olurduayy canım yaa keşke karşı kapı komşusu olsaydık pijamalarla sabah ayıkma kahvesi bile içerdik benim çın çınlı kemerden sana da alırdık bağlardık totşumuza her gün oynardık oohhh ne güzel olurdu
Geldim kuzum ne guzel kilo vermissin masallah gece biraz uykusuz gecti yat kalk basim kotu sabah uyandi bazlama istedi yagli buzlukta var ama hemen cozulmezki babasi gozlemecileri gezdi sabah sabah sansina hicmi olmaz sonunda bulduda yedi iki dilim soguk soguk terliyo ates biraz dustu ter geciyo ates cikiyo boyle iyi olcak herhaldemaşallah kızlar bildirimler süper birde benim ortağım geleydi oğluşu nasıl oldu gece uyumadılar galiba kız cağız kalkamadı
Hafta genelinde aktiftin,seni de listeye alalım o zaman.1.sayfadaki kurallarımızı biliyordun öyle değil miDün giremediğim için üzgünüm biraz hastaydım o yüzden giremedim ama kilo bildirimi yapmak için geldim :) geçen hafta kilom 65 idi bugünse 64 1 kilo vermişimbenimki dijital tartı olmadığı için bu şekilde bildirim yapabiliyorum ayrıca hepimizin başı sağolsun özellikle de ankarada tanıdıkları olanların
bazı marketlerde de var canım 101 de bimde falan.görmüştüm oralarda.onlarda da mı kalmamış acaba.yani gerçi burdaki şubelerinde var.orda satıyorlarmı bilmiyorumGeldim kuzum ne guzel kilo vermissin masallah gece biraz uykusuz gecti yat kalk basim kotu sabah uyandi bazlama istedi yagli buzlukta var ama hemen cozulmezki babasi gozlemecileri gezdi sabah sabah sansina hicmi olmaz sonunda bulduda yedi iki dilim soguk soguk terliyo ates biraz dustu ter geciyo ates cikiyo boyle iyi olcak herhalde
Geçmiş olsun,Dün giremediğim için üzgünüm biraz hastaydım o yüzden giremedim ama kilo bildirimi yapmak için geldim :) geçen hafta kilom 65 idi bugünse 64 1 kilo vermişimbenimki dijital tartı olmadığı için bu şekilde bildirim yapabiliyorum ayrıca hepimizin başı sağolsun özellikle de ankarada tanıdıkları olanların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?