Haydi Yine Yeniden...

Malesef hic iyiye gitmiyor gibiyim ama iştah hep var ama 2 haftadır cok zorlanıyorum oyle herseyi canım istemiyor oda diyetin verdigı alıskanlık dıye dusunyrm
sen hazır gitmişken d vit. b12 diğer minaral ve vitaminlerine hepsine baktırsana gülüm çok basit gibi görülse de bir vitamin yada minaral eksiği başka bir şeyi etkiliyor olabiliyor

Kuzum sadece milad ve biricik kankimin artısı var. Onlarda haftaya eksi olacaklar bu menülerle inş

HAHAHAHA ortağım yaaa süpersin

Seni her türlü seviyorum canimcim keşke komşum olsaydın. apartmanim huzur evi gibi. AltıM Üstüm dul karşımda ve onun altında 80 li yaşlarda iki karı koca var. Çapraz üstümde de evlat olsa sevilmeyecek çaçaron bir kadin ve ailesi var komşu yönünden şanssızim

Kız maşallah ne güzel haber çok sevindim. Filik ile aynisiniz yine süper hatunlar

ayy canım yaa keşke karşı kapı komşusu olsaydık pijamalarla sabah ayıkma kahvesi bile içerdik benim çın çınlı kemerden sana da alırdık bağlardık totşumuza her gün oynardık oohhh ne güzel olurdu

evet bende ilk kez senin bildirimini 6 ile gireceğim listeye.uzuuun zaman sonra tebrikler canım

Ayy ne atraksiyonlu olurdu ne hoş olurdu

Dün giremediğim için üzgünüm biraz hastaydım o yüzden giremedim ama kilo bildirimi yapmak için geldim :) geçen hafta kilom 65 idi bugünse 64 1 kilo vermişim benimki dijital tartı olmadığı için bu şekilde bildirim yapabiliyorum ayrıca hepimizin başı sağolsun özellikle de ankarada tanıdıkları olanların

maşallah kızlar bildirimler süper birde benim ortağım geleydi oğluşu nasıl oldu gece uyumadılar galiba kız cağız kalkamadı
Geldim kuzum ne guzel kilo vermissin masallah gece biraz uykusuz gecti yat kalk basim kotu sabah uyandi bazlama istedi yagli buzlukta var ama hemen cozulmezki babasi gozlemecileri gezdi sabah sabah sansina hicmi olmaz sonunda bulduda yedi iki dilim soguk soguk terliyo ates biraz dustu ter geciyo ates cikiyo boyle iyi olcak herhalde

Hafta genelinde aktiftin,seni de listeye alalım o zaman.1.sayfadaki kurallarımızı biliyordun öyle değil mi
aysu27 arakdaşımızla eşleyelim seni de.
D DREAMY87 bikaç gündür girmiyor ve menü bildiriminde bulunmadı.nişan koşturmacasında o da sanırım.aktif olabilecekse sizin gruba üçüncü olarak ekleriz ama aktif olamazsa siz aysu ile ikili olursunuz canım.

Bu arada yaş ve boy yazarsan sevinirim,liste için...

bazı marketlerde de var canım 101 de bimde falan.görmüştüm oralarda.onlarda da mı kalmamış acaba.yani gerçi burdaki şubelerinde var.orda satıyorlarmı bilmiyorum

Geçmiş olsun,
Bi de canım hasta olsan da menü bildiremeyeceksen iki dakika gir yaz hemen hastayım giremeyeceğim diye.çünkü menü bildirimini mazeretsiz olarak yazmak zorundayız.yazamayanlar da önceden haber vermeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…